Terug Regiofitness
XLPRO in Zwolle « Regiofitness

XLPRO in Zwolle

| Meer sportcentra »

XLPRO Beweegt Mensen! Groepslessen vanaf € 25,- per maand

XLPRO

XLPRO heeft nog geen beoordelingen.
Beoordeel XLPRO en schrijf als eerste een review

Review plaatsen

Foto's

Small_original_fitness_groepslessen_zwolle_xlpro_clubjoy Small_original_fitness_groepslessen_zwolle_xlpro_spinning Small_original_fitness_groepslessen_zwolle_xlpro_trainer Small_original_fitness_groepslessen_zwolle_xlpro_abs

Openingstijden

Ma Niet bekend

Di Niet bekend

Wo Niet bekend

Do Niet bekend

Vr Niet bekend

Za Niet bekend

Zo Niet bekend

Groepslessen
XLPRO biedt een gevarieerd lesaanbod tegen eerlijke- en flexibele tarieven. Geen dure fitness apparaten, alleen groepslessen en persoonlijke aandacht. Daardoor creëren we een lagere drempel. Wij werken voornamelijk vanuit onze studio in Stadshagen. U kunt bij ons terecht voor diverse ClubJoy lessen, Zumba en Freestyle lessen. Door het beheersen van de kwantiteit in deelnemersaantallen behouden wij kwaliteit. Uw lesplek is gewaarborgd voor de duur van uw abonnement.

Fitness
U kunt via XLPRO gebruik maken van de professionele fitnessruimte van het Deltion Sportcentrum! Met het XLPRO fitnessabonnement kunt daar tegen een voordelig tarief onbeperkt sporten.

2 gratis proeflessen
Vraag vandaag nog uw gratis dagpas aan via Regiofitness.  U kunt dan gratis 2x meedoen met een van onze groepslessen of 1 x vrijblijvende  proeftraining bij Deltion Sportcentrum.


Afbeeldingen van XLPRO

Mid_original_fitness_groepslessen_zwolle_xlpro_clubjoy Mid_original_fitness_groepslessen_zwolle_xlpro_spinning Mid_original_fitness_groepslessen_zwolle_xlpro_trainer Mid_original_fitness_groepslessen_zwolle_xlpro_abs Mid_original_fitness_groepslessen_zwolle_xlpro_zaal

Groepslessen

 Wat is ClubPower®? 

groepsles_clubpower

ClubPower® is een groepstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. Je lichaam zal snel reageren op ClubPower. Spierconditie, spierversterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Je zult je fitter voelen en je zult merken dat je meer energie hebt.
 

Wat bereik ik ermee?

 • Verhoogd basis stofwisseling vetverbranding
 • Spierversterking en spierversteviging
 • Toning en definiëring van de lichaamscontouren
 • Verhoging botdichtheid
 • Sterk effect op de 4 B's (benen, billen, buik, borst)


Voor wie is ClubPower®?


ClubPower® is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. ClubPower® zal je blijven motiveren om iedere week er tegen aan te gaan. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met ClubPower® binnen handbereik. Vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud. Fitness- oefeningen op muziek zonder ingewikkelde choreografiëen is de basis van ClubPower®.

 

De sfeer tijdens een ClubPower® les

De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning. ClubPower® is onderhoudend. Na ongeveer drie ClubPower® lessen zul je merken dat je de verschillende oefeningen en bewegingspatronen makkelijker oppakt.

Gedurende de gehele workout train je op verschillende soorten muziek. Voor iedere spiergroep nemen we een los muzieknummer. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij het gehele lichaam aan bod komt. Zoals benen - billen - rug - borst - armen (biceps, triceps) - schouders - buik.

 


ClubPower® video

www.clubjoy.nl

Wat is ClubYoga® ?

groepsles_clubyoga

Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn. Een mens bestaat immers uit lichaam en geest. Jarenlang spraken we over het trainen van ons lichaam. Maar onze geest dan? Welzijn ofwel ons goed voelen is voor velen de doelstelling. Hoe geven we onszelf dat goede gevoel van een gezonde geest in een gezond lichaam? Juist: ClubYoga® ! In de snelheid van alledag dienen we ons staande te houden. We eisen meer van onszelf en van anderen. Inspanning vindt vaker plaats dan ontspanning. Hoe vinden we de juiste verhouding? Juist: ClubYoga® !

Wat bereik ik ermee?

 • Verbeterde lichaamshouding
 • Verbeteren van balans, flexibiliteit, kracht
 • Ontspanning tijdens inspanning
 • Even weg van alledag

 

Voor wie is ClubYoga® ?

De oorsprong van ClubYoga® vinden we in het verre Oosten waar vele mensen vormen als Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Een levensstijl waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. ClubYoga® biedt je de kans deze rijke visie een onderdeel van je levensstijl te laten zijn. Goed op elkaar afgestemde oefeningen ondersteund door relaxte, motiverende en afwisselende muziek laten je een andere kant zien en voelen van jezelf. Geest en lichaam komen tot elkaar in een enerzijds dynamische en anderzijds ontspannende les.

 

Hoe ziet een ClubYoga® les eruit?

Bij ClubYoga® vormen zes thema's samen een geheel. Enkele of meerdere van deze thema's komen samen in de oefeningen. Ademhaling, concentratie en meditatie zijn drie thema's waar de geest door wordt geprikkeld. Coördinatie, flexibiliteit en kracht vormen de drie thema's die het lichaam prikkelen.

 


ClubYoga® video

 www.clubjoy.nl

Wat is ClubCycle® ?

groepsles_clubcycleMisschien wel één van de meest populaire programma's. We zijn er mee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. ClubCycle® is geïnspireerd op deze voor velen dagelijkse activiteit. Het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan conditie. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt. Ideaal dus voor de billen, buik en benen. Heerlijke muziek zorgt voor de extra energie om je mee te nemen op de ideale fietsroute.
 

Wat bereik ik ermee?

 • Snel effect voor het gehele lichaam
 • Vorming slanke benen en billen
 • Zeer hoge vetverbranding
 • Snelle conditieverbetering
 • Ontwikkeling kracht in benen
 • Ontspanning tijdens inspanning


Voor wie is ClubCycle® ?

ClubCycle® is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. ClubCycle® daagt je uit zover te gaan als je kunt. De coach zal je blijven motiveren om er iedere week tegen aan te gaan. Wij dagen je uit mee te doen aan dit fantastische programma. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd, iedereen in een groep werkend aan eigen doelstellingen. Dat is mogelijk met ClubCycle® .

 

De sfeer tijdens een ClubCycle® les

De les zit boordevol energieke muziek en is afwisselend zodat je op een goede wijze vermaakt wordt terwijl je doeltreffend bezig bent. De coach en de oefeningen tijdens het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning tijdens de inspanning. Rij mee met dit stukje entertainment.

Een gehele les wordt je meegenomen op een uitdagende route. De coach neemt je mee over bergen en dalen. Je zult je wanen in een andere omgeving doordat ieder muzieknummer een onderdeel voorstelt op een traject van een fietsparcours. Sluit je ogen en fiets de Alpe d'Huez, daal af van de Mont Ventoux en sprint over de eindstreep. Even in een andere wereld en nog goed ook voor de vetverbranding en conditie.

 


ClubCycle® video

www.clubjoy.nl

Wat is ClubVitaal®?

groepsles_clubvitaal ClubVitaal® is een zeer complete en gevarieerde groepsles op geweldige muziek van toen en nu. Deze groepsles heeft een laag instapniveau voor iedereen die fit wil worden, zijn en blijven. Low-impact bewegingsprofielen en shape-elementen vormen de kern van deze plezierige workout. Er wordt op plezierige wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding. Het gebruik van diverse materialen geeft een extra dimensie aan de training. Wij richten ons met dit programma op de groeiende doelgroep in uw centrum: de low-movers. ClubVitaal® laat zien dat sportiviteit, plezier en gezondheid hand in hand gaan.
 

Wat bereik ik ermee?

 • Verbeterde lichaamshouding
 • Verbeterde coördinatie, balans, flexibiliteit en mobiliteit
 • Toename in spierkracht en uithoudingsvermogen
 • Positief effect op botten en gewrichten
 • Verhoogd calorieverbruik (gewichtsverlies)
 • Je voelt je fitter en energieker

 

Voor wie is ClubVitaal®?

ClubVitaal® is voor iedereen die op een plezierige en gevarieerde wijze wil werken aan zijn of haar fitheid. Bovendien is het een ideale les om kennis te maken met bewegen op muziek. ClubVitaal® is namelijk een vorm van trainen op geweldige muziek in combinatie met een heleboel fun, waardoor iedere les weer uitnodigt om gemotiveerd aan de slag te gaan. Shape elementen, oefeningen voor balans en flexibiliteit en eenvoudige low-impact bewegingspatronen zorgen voor de nodige afwisseling, waardoor de les nooit gaat vervelen. Vanwege het laagdrempelige karakter en het hoge fun gehalte maakt het niet uit of je jong, oud, beginnende sporter, atleet, man of vrouw bent, iedereen kan meedoen.

 


ClubVitaal® Videowww.clubjoy.nl

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Faciliteiten van XLPRO

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Gratis Parkeren

 • Missing_icon

  Kleedkamers

Soorten fitness van XLPRO

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Vrije gewichten

 • Missing_icon

  Yoga


Er zijn nog geen reviews. Schrijf als eerste een review.


Plaats een review over XLPRO


captcha
algemene voorwaarden


Loader