Terug Regiofitness
Lifestyle Sports & Wellness in Zwolle « Regiofitness

Lifestyle Sports & Wellness in Zwolle

| Meer sportcentra »

Stap nu over en train de eerste 3 maanden gratis!

Lifestyle Sports & Wellness

Lifestyle Sports & Wellness heeft nog geen beoordelingen.
Beoordeel Lifestyle Sports & Wellness en schrijf als eerste een review

Review plaatsen

Foto's

Small_original_fitness_zwolle_lifestyle_fitnesszaal

Openingstijden

Ma Niet bekend

Di Niet bekend

Wo Niet bekend

Do Niet bekend

Vr Niet bekend

Za Niet bekend

Zo Niet bekend


Ben jij van plan om binnenkort te gaan sporten? Dan ben je bij Lifestyle Sports & Wellness op het juiste adres. Wij bieden diverse groepslessen aan zoals ZUMBA!, Spinning, Circuittraining en BBB (Buik, Billen, Benen) tevens kunt u hier onder begeiding werken aan krachttraining (fitness) en conditietraining (Cardio) 

Begeleiding is het sleutelwoord bij Lifestyle Sports & Wellness, wij willen dat er op een verantwoorde en verstandige manier wordt gewerkt aan het lichaam, uiteraard hoeft er voor deze begeleiding geen cent extra betaalt te worden. Want het enige wat wij willen is samen werken aan UW gezondheid!

Bent je benieuwd hoe het is om bij Lifestyle Sports & Wellness te trainen? Vraag dan nu via Regiofitness.nl een gratis dagpas aan voor een vrijblijvende proefles.


Bent u niet tevreden over uw huidige sportschool? Stap dan nu over naar Lifestyle Sports & Wellness en train de eerste 3 maanden gratis, wel vragen wij u om een bevestiging van opzegging van uw huidige sportschool.

Meer


Abonnementen van Lifestyle Sports & Wellness

Studenten* abonnement met contract voor 1 Jaar (onbeperkt)

Geldt alleen voor voltijdstudenten. Bij vooruitbetaling voor het hele jaar betaalt u slechts € 228,00 en betaalt u geen administratiekosten t.w.v. € 25,00

Prijs: 24,00 per maand Inschrijfkosten: 25,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 1 jaar

Daluren van 11:00 tot 17:30 met contract voor 1 jaar (onbeperkt)

Geldt alleen tijdens daluren Bij vooruitbetaling voor het hele jaar betaalt u slechts € 200,00 en betaalt u geen administratiekosten t.w.v. € 25,00

Prijs: 19,50 per maand Inschrijfkosten: 25,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 1 jaar

Normaal abonnement, 1x / 2x per week of onbeperkt zie info

Bedragen per maand - 1x per week:€ 24,00 / 2x per week: € 30,00 / onbeperkt trainen: € 36,00 Bij vooruitbetaling voor het hele jaar betaalt u geen inschrijfgeld en krijgt u twee maanden gratis

Prijs: 24,00 per maand Inschrijfkosten: 25,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 1 jaar

Familie abonnement* met contract voor 1 jaar (onbeperkt)

Bij een gezinsabonnement dienen de gezinsleden aantoonbaar op het zelfde adres te wonen en wordt er van één rekeningnummer geïncasseerd.

Prijs: 65,00 per maand Inschrijfkosten: 25,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 1 jaar

Afbeeldingen van Lifestyle Sports & Wellness

Mid_original_fitness_zwolle_lifestyle_fitnesszaal

Groepslessen

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Faciliteiten van Lifestyle Sports & Wellness

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Massages

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Zonnebank

Soorten fitness van Lifestyle Sports & Wellness

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Buiten sporten

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Studenten fitness

 • Missing_icon

  Vrije gewichten

 • Missing_icon

  Woman only


Er zijn nog geen reviews. Schrijf als eerste een review.


Plaats een review over Lifestyle Sports & Wellness


captcha
algemene voorwaarden


Loader