Terug Regiofitness
City Fit in Zwolle « Regiofitness

City Fit in Zwolle

| Meer sportcentra »

Gezellig sporten bij City Fit! Slank en Fit

Gemiddelde score

Uit 6 beoordelingen

6

Lees 6 beoordelingen

kamagra 100 mg (gaf een 5)

kamagra oral jelly come si usa [url=http://kamagradxt.com/]super kamagra opinie forum[/url] kamagra oral jelly wirkung <a href="http://kamagr... Lees volledige review

Foto's

Small_original_fitness_zwolle_cityfit_sportschool_bikes Small_original_fitness_zwolle_cityfit_sportschool_cardio Small_original_fitness_zwolle_cityfit_sportschool_groepsles_zumba Small_original_fitness_zwolle_cityfit_sportschool_spinning

Openingstijden

ma 08.30 - 22.00 uur

di 08.30 - 22.00 uur

wo 08.30 - 22.00 uur

do 08.30 - 22.00 uur

vr 10.00 - 22.00 uur

za 08.30 - 14.00 uur

zo 09.00 - 14.00 uur

Proefabonnement 6 weken all-inclusive sporten

Dankzij het proefabonnement via Regiofitness is het mogelijk om in plaats van 4 weken, nu zes weken voordelig gebruik te maken fitness faciliteiten en groepslessen bij City Fit. Tevens betaal je geen inschrijfgeld t.w.v. € 10,-. Tijdens een introductieles wordt met u een basisschema doorlopen. Hierna wordt een op maat gemaakt trainingsprogramma opgesteld. Het proefabonnement wordt na zes weken automatisch beëindigt. Je zit dus nergens aan vast. Deze aanbieding kan alleen via Regiofitness worden aangeschaft en is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen van City Fit.

 

Informatie over sportcentrum City Fit Zwolle

City Fit is een gezellige sportschool in Assendorp Zwolle. City Fit biedt tal van mogelijkheden op het gebied van groepslessen, fitness en cardiotraining. Dit alles onder begeleiding van professionele instructors.Al onze fitnesstoestellen kunnen naar eigen behoefte worden ingesteld. Je kunt trainen om sterker of gespierder te worden, maar ook om gewoon lekker in beweging te zijn.

 

...

Meer


Abonnementen van City Fit

Gezinsabonnement

Bij een gezinsabonnement dienen de gezinsleden aantoonbaar op het zelfde adres te wonen en wordt er van één rekeningnummer geïncasseerd.

Prijs: € 69,40 per maand Inschrijfkosten: € 10,- Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 1 maand

Standaard Abonnement vanaf € 25,40

Onbeperkt trainen: € 34,70 | 1x per week trainen € 25,40 

Prijs: € 25,40 per maand Inschrijfkosten: € 10,- Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 1 maand

55+ , studenten en junioren abonnement al vanaf € 21,50 (tot 18:00)

Trainen tot 18:00 voor 55+, studenten (en junioren tot 18 jaar).

1x per week trainen € 22,40 | Onbeperkt trainen € 25,40

Prijs: € 22,40 per maand Inschrijfkosten: € 10,- Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 1 maand

Afbeeldingen van City Fit

Mid_original_fitness_zwolle_cityfit_sportschool_bikes Mid_original_fitness_zwolle_cityfit_sportschool_cardio Mid_original_fitness_zwolle_cityfit_sportschool_groepsles_zumba Mid_original_fitness_zwolle_cityfit_sportschool_spinning Mid_original_fitness_zwolle_cityfit_sportschool_loopbanden

Groepslessen

 Wat is ClubPower®? 

groepsles_clubpower

ClubPower® is een groepstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. Je lichaam zal snel reageren op ClubPower. Spierconditie, spierversterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Je zult je fitter voelen en je zult merken dat je meer energie hebt.
 

Wat bereik ik ermee?

 • Verhoogd basis stofwisseling vetverbranding
 • Spierversterking en spierversteviging
 • Toning en definiëring van de lichaamscontouren
 • Verhoging botdichtheid
 • Sterk effect op de 4 B's (benen, billen, buik, borst)


Voor wie is ClubPower®?


ClubPower® is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. ClubPower® zal je blijven motiveren om iedere week er tegen aan te gaan. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met ClubPower® binnen handbereik. Vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud. Fitness- oefeningen op muziek zonder ingewikkelde choreografiëen is de basis van ClubPower®.

 

De sfeer tijdens een ClubPower® les

De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning. ClubPower® is onderhoudend. Na ongeveer drie ClubPower® lessen zul je merken dat je de verschillende oefeningen en bewegingspatronen makkelijker oppakt.

Gedurende de gehele workout train je op verschillende soorten muziek. Voor iedere spiergroep nemen we een los muzieknummer. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij het gehele lichaam aan bod komt. Zoals benen - billen - rug - borst - armen (biceps, triceps) - schouders - buik.

 


ClubPower® video

www.clubjoy.nl

Wat is ClubBattle® ?

groepsles_clubbattle

Dit effectieve trainingsprogramma is geïnspireerd op bewegingen uit de t'ai chi, karate, boksen en vechtsporten uit het verre Oosten. Dynamische stoot- en trap-technieken afgewisseld met rustige bewegingen en ontspan-ningsoefeningen. Maar ClubBattle® is meer dan alleen bewegen. Het is een programma waar fysiek en mentaal bezig zijn samen gaan. Eenvoud in bewegen en eenvoud in rust maken dit programma zonder meer tot een aanrader voor iedereen die wil werken aan conditie, vetverbranding, coördinatie, rust en evenwicht.

Wat bereik ik ermee?

 • Verbeteren van coördinatie en flexibiliteit
 • Zeer hoge vetverbranding
 • Verhoogt je mobiliteit
 • Opbouw van mentale en fysieke kracht
 • Snelle conditieverbetering
 • Goed voor je zelfvertrouwen

 

Voor wie is ClubBattle® ?

ClubBattle® is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met een vorm van fysieke en mentale training. ClubBattle® is uitdagend maar gaat zover als je kunt. De coach zal je blijven motiveren om er iedere week tegen aan te gaan. Wij dagen je uit mee te doen aan dit fantastische programma. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderde, iedereen in een groep werkend aan eigen doelstellingen. Dat is mogelijk met ClubBattle® .

 

De sfeer tijdens een ClubBattle® les

Oosterse sfeer afwisselend met westerse snelheid, de muziek wijst je de weg. Een stevig ritme wordt afgewisseld met rustige klanken. De coach kijkt strak voor zich uit en concentreert zich op een volgende stoot-en trap-oefening. Hij daagt je uit om hardop uit te ademen op een volgende stoot- en trapoefening. Zweetdruppels en een glimlach zijn waar te nemen op één en hetzelfde gezicht.Het Oosten daagt u uit de snelheid van alledag af te wisselen met deze uitdagende training. Waan je een gehele les lang in een dojo waar je samen met anderen doeltreffend werkt aan uw eigen doelen. Waan je met de klanken van de opzwepende muziek in een battle die gaat om het bereiken van wat je wenst te bereiken. Toon mentaliteit en ga voor gezondheid.

 


ClubBattle® video

 www.clubjoy.nl

Wat is ClubStep®?

groepsles_clubstepAl sinds de jaren '80 is dit programma niet meer weg te denken. Steplessen worden over de gehele wereld gegeven. Steppen is een bewegingsvorm waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Club Step is simpel, effectief en vooral erg leuk om te doen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt. Logisch als je weet dat je per les meer dan 1500 keer de step op en af stapt. Corrigeer je gehele figuur en werk aan je conditie! Laat je inspireren door de motiverende muziek en je coach.

Wat bereik ik ermee?

 • Verbeterde coördinatie
 • Zeer hoge vetverbranding
 • Snelle conditieverbetering
 • Vorming van slanke buik, billen en benen
 • Ontwikkelen van kracht

 

Voor wie is ClubStep®?

ClubStep® is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderde: iedereen kan werken aan eigen doelstellingen. Club Step werkt als een energizer. Doen en niet denken staat centraal. Daag jezelf uit en maak die stap naar verbetering van je fitheid. ClubStep® is jouw programma!


De sfeer tijdens een ClubStep® les

Stel jezelf een parcours voor op een groot groen grasveld onder de blauwe lucht. De zon is half onder. Ieder onderdeel van het parcours kent zijn uitdagingen. Je gaat er een uur tegenaan. Houdt dit gevoel vast en maak de stap naar ClubStep® . Het parcours leidt je langs uitdagende stepoefeningen. Verschillende soorten muziek wisselen elkaar af in een goed volgbaar tempo. De energie van de deelnemers komt samen naarmate de les vordert. De oefeningen zijn door jou goed te volgen. Je spant je buik aan en stapt op de step. Je bilspieren en beenspieren zijn hard aan het werk. Het zweet staat op je voorhoofd. De coach motiveert je op je eigen niveau. Hij tovert een lach bij je op het gezicht. Je bent goed bezig. Welkom in de wereld van ClubStep® .

 


ClubStep® video

www.clubjoy.nl

Wat is ClubCycle® ?

groepsles_clubcycleMisschien wel één van de meest populaire programma's. We zijn er mee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. ClubCycle® is geïnspireerd op deze voor velen dagelijkse activiteit. Het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan conditie. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt. Ideaal dus voor de billen, buik en benen. Heerlijke muziek zorgt voor de extra energie om je mee te nemen op de ideale fietsroute.
 

Wat bereik ik ermee?

 • Snel effect voor het gehele lichaam
 • Vorming slanke benen en billen
 • Zeer hoge vetverbranding
 • Snelle conditieverbetering
 • Ontwikkeling kracht in benen
 • Ontspanning tijdens inspanning


Voor wie is ClubCycle® ?

ClubCycle® is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. ClubCycle® daagt je uit zover te gaan als je kunt. De coach zal je blijven motiveren om er iedere week tegen aan te gaan. Wij dagen je uit mee te doen aan dit fantastische programma. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd, iedereen in een groep werkend aan eigen doelstellingen. Dat is mogelijk met ClubCycle® .

 

De sfeer tijdens een ClubCycle® les

De les zit boordevol energieke muziek en is afwisselend zodat je op een goede wijze vermaakt wordt terwijl je doeltreffend bezig bent. De coach en de oefeningen tijdens het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning tijdens de inspanning. Rij mee met dit stukje entertainment.

Een gehele les wordt je meegenomen op een uitdagende route. De coach neemt je mee over bergen en dalen. Je zult je wanen in een andere omgeving doordat ieder muzieknummer een onderdeel voorstelt op een traject van een fietsparcours. Sluit je ogen en fiets de Alpe d'Huez, daal af van de Mont Ventoux en sprint over de eindstreep. Even in een andere wereld en nog goed ook voor de vetverbranding en conditie.

 


ClubCycle® video

www.clubjoy.nl

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Tae Bo is een dynamische conditietraining gebaseerd op elementen uit bekende sporten zoals:
 • Tea Kwon Do
 • Boksen
 • Zelfverdediging
 • Aerobics

Waarbij je trap- en stoottechnieken aanleert. Je bouwt zo je conditie op en je kan je weren als het nodig zou zijn. Laat daarbij nog moderne, ritmische muziek bij spelen en je hebt alle ingrediënten om je lichaam fitter te maken.

Iedereen kan Tae Bo aanleren en het bevordert de kracht, coördinatie en de lenigheid van je lichaam. Tae Bo is geen "vechtsport", het is in de eerste plaats een sport waarmee je aan je conditie werkt. Je kan het heel goed combineren met een "vechtsport", want het is een goede basis om je lichaam scherp te stellen.

Tae Bo is een uitdaging voor iedereen.

Pilates

Pilates is een trainingsmethode ontwikkeld door Joseph Pilates, met als doel doormiddel van kracht, flexibiliteit en bewustwording van bewegen een evenwichtig spiersysteem te creëren.
Dankzij Pilates wordt je slanker en ontwikkel je een betere controle over je lichaam door het versterken van je core spieren. De core spieren zijn je diepliggende buikspieren, de spieren die je rug stabiliseren en je bekkenbodem spieren.  Verwaarloosde spieren worden gereactiveerd en overbelaste spieren worden ontlast.


De focus van Pilates is gericht op concentratie, controle, ademhaling, ontspanning, ritme en precisie. Kwaliteit gaat voor kwantiteit, oefeningen bevatten niet veel herhalingen. Alle oefeningen moeten met precisie en controle worden uitgevoerd voor een optimaal resultaat.
 

Is Pilates iets voor mij?

Het voordeel van Pilates is dat het goed werkt voor een brede groep mensen. Dansers, atleten maar ook vrouwen die herstellen van een zwangerschap of mensen in een revalidatie proces zitten. Dankzij de stabiliserende werking van Pilates is deze trainingsvorm ook ideaal voor mensen met rugproblemen

Een 15 minuten durende spierverstevigende groepstraining met de nadruk op de buik- en rugspieren, voor zowel beginners als gevorderden.

Door de geconcentreerde vormen van geïsoleerd trainen bij callanetics is er sprake van een snelle toename van kracht, van spierspanning en een verbetering van lokale spierstofwisseling, wat uiteindelijk resulteert in een steviger, strakker lichaam. Bij callanetics worden de spierverstevigende oefeningen gedaan zonder toestellen. Callanetics is een sport die beoefend kan worden door iedereen.

Karate is een zelfverdedigingskunst en vechtsport afkomstig uit Japan. Karate is een vechtsport maar het bevat alles behalve agressie. Bij karate gaat het dus niet om het winnen of verliezen, maar om een verbetering van je karakter. Karate mag uitsluitend voor zelfverdediging gebruikt worden. Karate kent diverse stijlen. Bij City Fit wordt de stijl Wado Kai gegeven. Leeftijd is bij karate niet belangrijk. Wij hebben op maandag en donderdag een aantal lesuren voor volwassenen, zowel voor beginners als voor gevorderden.

Aerostep is een binnen City Fit ontwikkelde training, bestaande uit een mix van step en aerobic. Passen uit beide 'genres' worden vloeiend met elkaar afgewisseld op tempo en muziek. Hierdoor ontstaat een soort intervaltraining (afwisseling high/low impact) die een groter beroep doet op de conditie dan de reguliere step. Het behandelt de basispassen (zonder ingewikkelde choreografie) van zowel step als aerobic.

Er zijn vijf elementen die dit trainingsprogramma tot een succes maken:

 • Veilig en effectief trainen onder begeleiding
 • Samen trainen, wat motiverend werkt
 • Een goede en enthousiaste instructor
 • Muziek die zorgt voor motivatie en fun
 • Eenvoud en dus voor iedereen

Faciliteiten van City Fit

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

 • Missing_icon

  Zonnebank

Soorten fitness van City Fit

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Pilates

 • Missing_icon

  Studenten fitness

 • Missing_icon

  Vechtsporten

 • Missing_icon

  Vrije gewichten

 • Missing_icon

  Callanetics

 • Missing_icon

  SLIM BELLY


Reviews van City Fit

kamagra 100 mg | meer dan 3 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 5
Personeel: 5
Sfeer: 5
Hygiene: 5
Eindscore 5

"kamagra oral jelly come si usa [url=http://kamagradxt.com/]super kamagra opinie forum[/url] kamagra oral jelly wirkung <a href="http://kamagradxt.com/">kamagra stores</a> kamagra oral jelly amazon http://kamagradxt.com/ kamagra 100mg chewables for sale "

GuestGuews | bijna 4 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 5
Personeel: 5
Sfeer: 5
Hygiene: 5
Eindscore 5

"guest test post [url=http://kioppoerk.com/]bbcode[/url] <a href="http://kioppoerk.com/">html</a> http://kioppoerk.com/ simple"

Philippex | meer dan 4 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 5
Personeel: 5
Sfeer: 5
Hygiene: 5
Eindscore 5

"http://stemmeries.xyz <a href="http://stemmeries.xyz">norsk kasino</a> [url=http://stemmeries.xyz]norsk kasino[/url]"

Anoniem | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 7
Personeel: 8
Sfeer: 9
Hygiene: 7
Eindscore 8

"Gezellig en de beste steps-docent van Nederland!"

Anoniem | ongeveer 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 8
Eindscore 10

"Je krijgt alle aandacht die je nodig hebt op een professionele manier"

de Vries | ongeveer 9 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 8
Sfeer: 8
Hygiene: 8
Eindscore 8

"Ik heb 2 jaar getraind bij City-Fit en ik ben 15 kilo afgevallen. Vanwege een verhuizing naar een andere stad heb ik mijn lidmaatschap moeten beëindigen. Ik kan het echter iedereen aanraden die op zoek is naar een gezellige fitnessclub met aandacht voor haar leden en waar je ook nog eens resultaten boekt."Plaats een review over City Fit


captcha
algemene voorwaarden


Loader