Terug Regiofitness
Personall Fit in Zutphen « Regiofitness

Personall Fit in Zutphen

| Meer sportcentra »

Personal training, groepslessen, bootcamp en meer

Gemiddelde score

Uit 1 beoordeling

10

Lees 1 beoordeling

Henk Heneweer (gaf een 10)

Altijd aandacht en kwaliteit Lees volledige review

Foto's

Small_2015-03-23_12.01.31-3 Small_2015-03-23_20.43.19 Small_2015-04-10_10.23.48

Openingstijden

ma 8:00 - 12:00 en 17:00 tot 22:00

di 8:00 - 12:00 en 17:00 tot 22:00

wo 8:00 - 12:00 en 17:00 tot 22:00

do 8:00 - 12:00 en 17:00 tot 22:00

vr 8:00 - 12:00 en 17:00 tot 22:00

za alleen op afspraak

zo alleen op afspraak

PERSONALL FIT IS EEN KLEIN, GEMOEDELIJK SPORTCENTRUM MET AANDACHT VOOR TECHNIEK


Wij van Personall Fit Zutphen geloven in de kracht van de kleinschaligheid en focussen hierdoor op kwaliteit en resultaat. We zijn gespecialiseerd in Personal Training, Small Group Training en Outdoor (Bootcamp) training. Bij ons geen grote logge apparaten maar aandacht voor functioneel (driedimensionaal) trainen.
Wij zijn zo overtuigd van onze dienst dat u bij ons nooit vast zit aan een lange-termijncontract. Bij Personall Fit kunt u te allen tijde uw lidmaatschap opzeggen en betaalt u GEEN inschrijfgeld.
Onze cliëntengroep bestaat o.a. uit: ondernemers/managers, atleten, mannen, vrouwen, senioren, junioren en iedereen die zijn lijf en gezondheid ook maar enigszins serieus neemt. Bij ons sport iedereen op een leuke maar energieke manier.


Abonnementen van Personall Fit

Flex

Wij geloven in ons sportcenter en daarom zijn alle abonnementen bij ons flexibel. U betaalt nooit inschrijfgeld en we hanteren alleen een 3 maanden lidmaatschap. Daarna kunt u altijd per kalendermaand opzeggen.

We hebben onderscheid in 1 x per week of onbeperkt sporten. Tevens hebben we een speciaal lidmaatschap voor alleen bootcamp.

 

Prijs: € 20 per maand Inschrijfkosten: € 0,00 Opzegtermijn: 1 kalendermaand Contractduur: 3

Afbeeldingen van Personall Fit

Mid_2015-03-23_12.01.31-3 Mid_2015-03-23_20.43.19 Mid_2015-04-10_10.23.48

Groepslessen

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Is een opzwepende cardio fitness les geïnspireerd op vechtsporten. Verschillende disciplines zullen aan de orde komen tijdens de training. Op krachtige en motiverende muziek leidt de instructeur u naar een fysiek hoogtepunt. Personall fight fit is een complete training met een groot scala aan positieve effecten op uw fitheid als: conditie, kracht, snelheid, core training, reactievermogen, coördinatie, balans en verbranding.

Functionall fit is een gevarieerde training waarbij cardio, kracht, lenigheid, balans en coördinatie wordt getraind tijdens alle oefeningen. Tijdens deze lessen wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van suspension trainers (TRX), kettlebells, barbells en andere functionele trainingsmaterialen en ook met uw eigen lichaamsgewicht. De oefeningen zijn doorgaans 3 dimensionaal en sluiten hierdoor prima aan op de bewegingen in het dagelijks leven. Meedoen met een functionall fit staat garant voor een complete training waar u een uitzonderlijk goed gevoel aan overhoudt.

Tijdens deze leuke, gevarieerde lessen start u altijd met een warming up op muziek om vervolgens cardio- en krachtoefeningen af te wisselen.

Tijdens deze lessen ligt het accent op conditie, kracht, balans en verbranding

Bootcamp


Bootcamp trainingen zijn een afgeleide van de zware fysieke trainingen voor soldaten in het leger. Bootcamp trainingen vinden buiten plaats in parken aan het strand of zelf in stedelijke gebieden.


Bootcamp trainingen zijn zeer efficiënt voor hart en spieren omdat je het hele lichaam gebruikt en snel oefeningen met elkaar afwisselt zonder veel rust te nemen. Bootcamp trainingen omvatten gymnastiek oefeningen zoals push-ups, jumping jacks, crunches en andere lichaamsgewicht oefeningen. Bootcamp is een uitdaging waarbij je met je lichaam tot het uiterste gaat.


Bootcamp is een geweldige manier om in groepsverband en in de buitenlucht veel calorieën te verbranden. Alle spieren in je lichaam efficiënt in een korte tijd te trainen. Doordat elke oefening anders is en er gebruik gemaakt kan worden van diverse trainingsmaterialen, hoef je je niet te vervelen en is bootcamp leuk om te doen.

Faciliteiten van Personall Fit

  • Missing_icon

    Afvalprogramma's

  • Missing_icon

    Bar / lounge

  • Missing_icon

    Drankenbuffet (koffie, thee, fris)

  • Missing_icon

    Gratis Parkeren

  • Missing_icon

    Kleedkamers

  • Missing_icon

    Massages

  • Missing_icon

    Trainingsschema's

Soorten fitness van Personall Fit

  • Missing_icon

    55+

  • Missing_icon

    65+

  • Missing_icon

    Alleen of samen sporten

  • Missing_icon

    Bedrijfsfitness

  • Missing_icon

    Buiten sporten

  • Missing_icon

    Cardiofitness

  • Missing_icon

    Circuittraining

  • Missing_icon

    Functional Training

  • Missing_icon

    Groepslessen

  • Missing_icon

    Krachttraining

  • Missing_icon

    Personal training

  • Missing_icon

    Vrije gewichten


Reviews van Personall Fit

Henk Heneweer | ongeveer 5 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 8
Eindscore 10

"Altijd aandacht en kwaliteit"



Plaats een review over Personall Fit






captcha
algemene voorwaarden


Loader