Terug Regiofitness
Maxifit Wormer in Wormer « Regiofitness

Maxifit Wormer in Wormer

| Meer sportcentra »

Gemiddelde score

Uit 2 beoordelingen

5

Lees 2 beoordelingen

Joyce Zwart (gaf een 3)

Het lesaanbod is karig. Te weinig variatie. Te veel eenheidsworst. Ook niet echt goed personeel. Straalt geen kwaliteit vanuit. Lessen worden g... Lees volledige review

Ben jij op zoek naar een sportschool of fitnesscentrum in Wormer en wil jij weten of Maxifit Wormer voldoet aan jouw wensen en sportieve doelstellingen?

Op Regiofitness.nl vind je informatie, reviews en de aantrekkelijkste fitness aanbiedingen van sportscholen in Wormer. Maxifit Wormer heeft nog geen informatie en aanbiedingen op Regiofitness.nl.


Reviews van Maxifit Wormer

Joyce Zwart | bijna 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 3
Personeel: 3
Sfeer: 4
Hygiene: 3
Eindscore 3

"Het lesaanbod is karig. Te weinig variatie. Te veel eenheidsworst. Ook niet echt goed personeel. Straalt geen kwaliteit vanuit. Lessen worden gewoon gemakshalve geschrapt of verzet naar andere tijden. Mijn man heeft het slechts 3.5 maanden uitgehouden en is toen overgestapt naar een andere club in de buurt. Daar is het lesaanbod gevarieerder en nog goedkoper ook. (Ik heb het nog een tijdje aangekeken met overstappen) Ook vind ik de hygiëne niet geweldig. Met name de toiletetten en de lesgeefzaal. De ventilatie (airco) algemeen is er ook niet tot weinig. Conclusie: prijs – kwaliteitverhouding is niet in balans. Te veel geld. Ik zou deze sportschool niet aanbevelen in mijn vrienden – kennissenkring. "

Anoniem | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 7
Personeel: 8
Sfeer: 8
Hygiene: 8
Eindscore 8

"Goede sfeer, erg vriendelijk en ongedwongen, geven goed les."Plaats een review over Maxifit Wormer


captcha
algemene voorwaarden


Loader