Terug Regiofitness
Sportclub Exercise in Voorburg « Regiofitness

Sportclub Exercise in Voorburg

| Meer sportcentra »

Gemiddelde score

Uit 3 beoordelingen

8

Lees 3 beoordelingen

R.E. (gaf een 10)

Fijne compacte sportschool in hartje Voorburg. Er hangt een laagdrempelige ontspannen sfeer met toegankelijk personeel. Groepslessen blijken een fe... Lees volledige review

Ben jij op zoek naar een sportschool of fitnesscentrum in Voorburg en wil jij weten of Sportclub Exercise voldoet aan jouw wensen en sportieve doelstellingen?

Op Regiofitness.nl vind je informatie, reviews en de aantrekkelijkste fitness aanbiedingen van sportscholen in Voorburg. Sportclub Exercise heeft nog geen informatie en aanbiedingen op Regiofitness.nl.


Reviews van Sportclub Exercise

R.E. | meer dan 2 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 10
Eindscore 10

"Fijne compacte sportschool in hartje Voorburg. Er hangt een laagdrempelige ontspannen sfeer met toegankelijk personeel. Groepslessen blijken een feest te zijn. Doe ik zelf nooit aan mee. Eigenaar is een toffe peer."

Romy | meer dan 2 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 10
Eindscore 10

"Wat een top sport club, serieus De beste in den haag en omstreken. Echt een aanrader. Ik zeg doen!!!"

Inge ter Horst | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 2
Personeel: 4
Sfeer: 6
Hygiene: 5
Eindscore 4

"Als je niet van house/dance muziek houdt niet gaan. Wat een takkeherrie en ook zeer hard. Van het het klimaat daar (airco geen frisse lucht) werd ik ziek (misselijk). Op mijn verzoek om opzeggen reageerden ze niet. Na dus opnieuw vragen moest het ineens in de sportschool en zat ik nog een maand aan hun zeer dure contract vast. Vermindering van contract (minder keren per week omdat ik toch niet kan gaan omdat ik daar ziek word) werd ook niet toegestaan. Personeel achter de bar is aardig. Ze beloven begeleiding in de sportschool maar die heb ik de 8 keer dat ik geweest ben niet gezien. "Plaats een review over Sportclub Exercise


captcha
algemene voorwaarden


Loader