Terug Regiofitness
Sport- en Fitnesscentrum Bodewes in Veendam « Regiofitness

Sport- en Fitnesscentrum Bodewes in Veendam

| Meer sportcentra »

Gemiddelde score

Uit 2 beoordelingen

4

Lees 2 beoordelingen

Ali (gaf een 1)

Eerlijkheid gebied te zeggen dat dit een ontzettend racistische sportschool is met ontzettend slecht gemanierde personeel. Daarnaast zijn ze uitzon... Lees volledige review

Ben jij op zoek naar een sportschool of fitnesscentrum in Veendam en wil jij weten of Sport- en Fitnesscentrum Bodewes voldoet aan jouw wensen en sportieve doelstellingen?

Op Regiofitness.nl vind je informatie, reviews en de aantrekkelijkste fitness aanbiedingen van sportscholen in Veendam. Sport- en Fitnesscentrum Bodewes heeft nog geen informatie en aanbiedingen op Regiofitness.nl.


Reviews van Sport- en Fitnesscentrum Bodewes

Ali | bijna 5 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 1
Personeel: 1
Sfeer: 2
Hygiene: 1
Eindscore 1

"Eerlijkheid gebied te zeggen dat dit een ontzettend racistische sportschool is met ontzettend slecht gemanierde personeel. Daarnaast zijn ze uitzonderlijk gierig.. Je mag niet zelf een flesje water meenemen ivm beschadiging aan apparatuur.. Maar je mag wel voor belachelijk dure prijzen aan de bar een flesje kopen en verder sporten.. Tuurlijk dan is de kans op beschadiging van apparatuur weggenomen.. Daarnaast wil ik terugkomen op de manier hoe ik behandeld ben. Ik ben geen autochtoon en daarom werd ik constant bekeken en in de gaten gehouden.. Waarom? Geen idee.. De eigenaar is ontzettend brutaal en kortzichtig... Vragen stellen? Ontzettend bot aangekeken alsof ik ongewenst ben om hier te komen sporten.. Nee, dit is geen florissant sportschool die is meegegaan met haar tijd.. Enkel en alleen rancuneus gezinde personeel. Ik ben direct weggegaan en ik zal voortaan iedereen die ik ken van een onbehoorlijke bejegening door deze sportschool behoeden!"

Anoniem | bijna 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 8
Sfeer: 8
Hygiene: 8
Eindscore 8

"ik ga er met veel plezier naar toe omdat het ongedwongen is en je lekker je gang kunt gaan.Af en toe een praatje met de andere fitnesssers en je kunt er de hele dag terecht."Plaats een review over Sport- en Fitnesscentrum Bodewes


captcha
algemene voorwaarden


Loader