Terug Regiofitness
Kwidam sportschool voor vrouwen in Tilburg « Regiofitness

Kwidam sportschool voor vrouwen in Tilburg

| Meer sportcentra »

Kwidam de vrouwen sportschool van Tilburg en omstreken

Kwidam sportschool voor vrouwen

Kwidam sportschool voor vrouwen heeft nog geen beoordelingen.
Beoordeel Kwidam sportschool voor vrouwen en schrijf als eerste een review

Review plaatsen

Foto's

Small_original_fitness_tilburg_sportschool_kwidam_vrouwen Small_original_fitness_tilburg_sportschool_kwidam_vrouwen_groepslessen Small_original_fitness_tilburg_sportschool_kwidam_vrouwen_pilates Small_original_fitness_tilburg_sportschool_kwidam_vrouwen_spinning

Openingstijden

Ma Niet bekend

Di Niet bekend

Wo Niet bekend

Do Niet bekend

Vr Niet bekend

Za Niet bekend

Zo Niet bekend

Kwidam is een sportschool exclusief voor vrouwen in het centrum van Tilburg. Er is een ruim aanbod aan groepslessen, cursussen en fitness. Bij Kwidam is volop persoonlijke aandacht omdat de groepen klein zijn. Ons uitgangspunt is: trainen op je eigen niveau. 

Missie
Ruimte voor vrouwen om te werken op eigen niveau en uitgedaagd te worden je grenzen te verleggen. Er mogen zijn zoals je bent. Niet alleen ruimte voor maatje 36 – bruin, jong, fit en actief. Bewegen en sporten omdat het leuk en lekker is en je je er beter door voelt. 

Gratis Proeftraining
Wilt u Sportschool Kwidam in Tilburg gratis een dag uitproberen. Vraag dan vandaag nog een gratis dag fitnessen aan voor een vrijblijvende proeftraining.


Afbeeldingen van Kwidam sportschool voor vrouwen

Mid_original_fitness_tilburg_sportschool_kwidam_vrouwen Mid_original_fitness_tilburg_sportschool_kwidam_vrouwen_groepslessen Mid_original_fitness_tilburg_sportschool_kwidam_vrouwen_pilates Mid_original_fitness_tilburg_sportschool_kwidam_vrouwen_spinning Mid_original_fitness_tilburg_sportschool_kwidam_vrouwen_step

Groepslessen

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Pilates is een unieke trainingsvorm die uitstekend past in het drukke leven van nu. Het is een combinatie van bodyshape en yoga. Rustige geconcentreerde oefeningen, veelal liggend uitgevoerd. De nadruk ligt op het verstevigen van de rompspieren, van waaruit je kracht, soepelheid en balans leert ontwikkelen.

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Wat is Yoga?
Om te begrijpen wat Yoga precies is, moet je het zelf meemaken. Op het eerste gezicht lijkt Yoga slechts een serie vreemde fysieke Houdingen, die het lichaam lenig en flexibel houden. Maar na verloop van tijd zal een regelmatige beoefenaar zich bewust worden van een subtiele verandering in zijn manier van leven.

Voor wie is Yoga?
Iedereen kan Yoga beoefenen. Je hebt geen speciale uitrusting nodig; de enige vereiste is de wil om een gezonder en gelukkiger leven te leiden. De Yoga Houdingen, of Asanas, trainen elk deel van het lichaam. De daarbij horende rekoefeningen helpen bij het trainen van de spieren en gewrichten, de ruggengraat en het gehele geraamte.

Effect van Yoga
Yoga helpt niet alleen bij het verbeteren van het lichaam, maar ook bij het gezond houden van je Klieren, Zenuwen en andere interne organen. Door het loslaten van fysieke en Mentale spanningen komen er enorme hoeveelheden energie vrij. De Yoga Ademhalingsoefeningen, ook bekend als Pranayama, revitaliseren het lichaam en helpen bij het controleren van de geest, waardoor je kalmer en frisser wordt. Combineer dit met positief denken en Meditatie, en het resultaat is een verhoging van helderheid, mentale krachten en concentratie.

Faciliteiten van Kwidam sportschool voor vrouwen

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Massages

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

Soorten fitness van Kwidam sportschool voor vrouwen

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Pilates

 • Missing_icon

  Vrije gewichten

 • Missing_icon

  Woman only

 • Missing_icon

  Yoga


Er zijn nog geen reviews. Schrijf als eerste een review.


Plaats een review over Kwidam sportschool voor vrouwen


captcha
algemene voorwaarden


Loader