Terug Regiofitness
Club Pellikaan Tilburg in Tilburg « Regiofitness

Club Pellikaan Tilburg in Tilburg

| Meer sportcentra »

Club Pellikaan Tilburg. For the healthy few

Gemiddelde score

Uit 4 beoordelingen

7

Lees 4 beoordelingen

Yvonne Heijster (gaf een 6)

Personeel is niet al te vriendelijk, ook al houd je je keurig aan de regels en reserveer je een uurtje fitness.dan blijkt er een les gegeven te wor... Lees volledige review

Foto's

Openingstijden

ma 07.00 -23.00

di 07.00 -23.00

wo 07.00 -23.00

do 07.00 -23.00

vr 07.00 -23.00

za 09.00 - 17.00

zo 09.00 - 18.00

Welkom bij Club Pellikaan in Tilburg. Een exclusieve club voor het hele gezin, van jong tot oud. Met alle luxe die u gewend bent.

Perfect is nooit perfect genoeg
Bij Club Pellikaan hebben we een reputatie hoog te houden. Dus zoeken we elke dag weer naar de veiligste apparatuur, de meest kindvriendelijke aanpak en optimale hygiëne. Altijd gaan voor perfectie. Dat zijn we aan onze stand verplicht.

Alleen de beste mensen
We zijn van huis uit een betrokken familiebedrijf. Uw familie bevindt zich dan ook bij ons in goed gezelschap. Van gecertificeerde trainers en ervaren crècheleidsters tot een team van fysiotherapeuten, voedingsdeskundigen en andere paramedisch specialisten. En zelfs artsen en een orthopedisch chirurg. Dus, wilt u afvallen, werken aan uw conditie of heeft u een andere doelstelling: de beste mensen helpen u graag verder.

Elke dag zorgen voor een 5-sterrenambiance
Club Pellikaan Tilburg is het best te vergelijken met een luxe 5-sterrenresort. Groots opgezet, een hoog serviceniveau, een chique lounge, de modernste architectuur- en sportfaciliteiten....

Meer


Reviews van Club Pellikaan Tilburg

Yvonne Heijster | 10 maanden geleden geplaatst
Hygiene: 8
Sfeer: 5
Personeel: 4
Prijs/kwaliteit: 6
Eindscore 6

"Personeel is niet al te vriendelijk, ook al houd je je keurig aan de regels en reserveer je een uurtje fitness.dan blijkt er een les gegeven te worden in de fitnessruimte en wordt je op een botte manier weggestuurd, ook al heb je keurig een uurtje fitness hebt gereserveerd. Aan de receptie is men ook al niet al te vriendelijk. Ik verwacht van een best prijzige sportschool toch wat meer klantvriendelijkheid."

Tessa | meer dan 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 4
Personeel: 4
Sfeer: 6
Hygiene: 8
Eindscore 6

"Jaartje lid geweest. Personeel komt sportafspraken niet na, waar je wel voor betaald in je lidmaatschap. Op de klachten hierover wordt niet gereageerd. "

Anoniem | meer dan 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 9
Eindscore 9

"Goed verzorgd en fijn dat er kinderoppas is terwijl je gaat sporten. Ook heel leuk voor de kinderen plus dat ze er kunnen zwemmen"

Annoniem | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 9
Sfeer: 9
Hygiene: 8
Eindscore 9

"bij div clubs wezen kijken. prijzen vergeleken, accomodatie komt als beste er uit .doen nog regelmatig aan prijs /kwaliteit onderzoek Pellikaan gaat met zijn tijd mee, zowel in vervanging van fitness app / en onderhoud van gebouwen en machine park."Plaats een review over Club Pellikaan Tilburg


captcha
algemene voorwaarden


Loader