Terug Regiofitness
Basic-Fit Tilburg in Tilburg « Regiofitness

Basic-Fit Tilburg in Tilburg

| Meer sportcentra »

Basic-Fit Tilburg - Alleen de prijs is Basic

Gemiddelde score

Uit 6 beoordelingen

5

Lees 6 beoordelingen

A.M. (gaf een 1)

Onprettige sportschool met slecht beleid. De fitness ruimtes worden overwoekerd door mensen die menen de sportschool te bezitten en voortdurend han... Lees volledige review

Foto's

Small_basic-fit-tilburg-746 Small_basic-fit-tilburg-745 Small_basic-fit-tilburg-744 Small_basic-fit-tilburg-742

Openingstijden

ma 08.00 tot 22.30 uur

di 08.00 tot 22.30 uur

wo 08.00 tot 22.30 uur

do 08.00 tot 22.30 uur

vr 08.00 tot 22.30 uur

za 09.00 tot 16.00 uur

zo 08.00 tot 22.30 uur

Basic-Fit Tilburg is gevestigd op de Ringbaan Noord 97, 5046 AA, dit is een uitstekend bereikbare locatie. Aan de achterzijde van onze club is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wat biedt Basic-Fit?
Basic-Fit is de grootste budget fitnessketen van Nederland. Er is altijd een club bij jou in de buurt! Met de sterke combinatie van de meest actuele en kwalitatief hoogwaardige apparatuur van TechnoGym tegen een gegarandeerd laag geprijsd lidmaatschap per maand (Vanaf € 15,95 per maand), biedt Basic-Fit een uniek fitnessconcept aan in Nederland.

Daarbij is de ledenpas overdraagbaar binnen het hele gezin. Wanneer jij niet kunt sporten, dan kan de sportpas "gewoon" gebruikt worden door iemand anders uit het gezin! Dat kan alleen bij Basic-Fit

Voor wie is Basic-Fit Tilburg
In onze sportschool fitnessen mensen van alle leeftijden. Mannen en vrouwen, beginners en gevorderden. Ook jij voelt je er vast en zeker thuis! Eerst zien, dan geloven? Loop gerust eens binnen bij Basic-Fit Tilburg. Je bent van harte welkom.

Meer


Abonnementen van Basic-Fit Tilburg

Onbeperkt Fitnessen Tilburg voor slechts € 15,95 p.m

Indien u betaald d.m.v. een jaarlijkse incasso betaald u slechts € 15,95 per maand. Indien u gebruik maakt van onze maandelijks incasso betaald u € 16,95 per maand.

Prijs: € 15,95 per maand Inschrijfkosten: € 25,00 Opzegtermijn: 1 maand Contractduur: 12 maanden

Afbeeldingen van Basic-Fit Tilburg

Mid_basic-fit-tilburg-746 Mid_basic-fit-tilburg-745 Mid_basic-fit-tilburg-744 Mid_basic-fit-tilburg-742 Mid_basic-fit-tilburg-741 Mid_basic-fit-tilburg-743 Mid_basic-fit-tilburg-739 Mid_basic-fit-tilburg-738 Mid_basic-fit-tilburg-737 Mid_basic-fit-tilburg-736 Mid_basic-fit-tilburg-735 Mid_basic-fit-tilburg-734 Mid_basic-fit-tilburg-733 Mid_basic-fit-tilburg-731 Mid_basic-fit-tilburg-730 Mid_basic-fit-tilburg-729 Mid_basic-fit-tilburg-728 Mid_basic-fit-tilburg-727 Mid_basic-fit-tilburg-726 Mid_basic-fit-tilburg-740 Mid_basic-fit-tilburg-732

Faciliteiten van Basic-Fit Tilburg

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Gratis Parkeren

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Massagestoel

 • Missing_icon

  Powerplate

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

Soorten fitness van Basic-Fit Tilburg

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Vrije gewichten


Reviews van Basic-Fit Tilburg

A.M. | ongeveer 2 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 1
Personeel: 1
Sfeer: 1
Hygiene: 1
Eindscore 1

"Onprettige sportschool met slecht beleid. De fitness ruimtes worden overwoekerd door mensen die menen de sportschool te bezitten en voortdurend handdoekjes en telefoons overal neerleggen wat hen het recht zou geven op alleengebruik. Er word hier door basic fit niets mee gedaan en er ontstaat een ghetto cultuur. Sommige medewerkers lijken hier zelfs onderdeel van te zijn. Vandaag werd ik agressief benaderd door iemand die aangaf "er bezig te zijn", terwijl er duidelijk geen gebruik van werd gemaakt bij aanvang. Toen ik aangaf dat er op moment dat ik begon niemand was en ik bijna klaar was, werd ik letterlijk aangevallen door twee personen die met fysiek geweld bovenop me doken. Behalve dat dit al te bizar voor woorden is om mee te beginnen, werd er ook vanuit basic fit niet adequaat op gereageerd. Vanuit het personeel werd er niets mee gedaan dan quasi "gesust" en werden deze mensen niet uit de sportschool verwijderd. (Wat wel het minste zou zijn) Vervolgens werd me verzocht om net als de aanstichter mijn gegevens achter te laten zodat "de manager er naar kon kijken", terwijl de betreffende personen aan tafel zaten en het nodig vonden nogmaals bedreigingen te uiten mijn richting op. Ook hier werd niet op gereageerd. Geef een paar euro meer uit aan een fatsoenlijke sportschool en bespaar je dit soort types. "

Vincent | meer dan 5 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 5
Personeel: 5
Sfeer: 5
Hygiene: 5
Eindscore 5

"Dus ik kom net terug van basic fit en kon niet wachten om deze review te plaatsen. Wat een ongelooflijk slechte organisatie! Ik loop naar binnen (aan de achter kant ergens achter in een donker steegje waar totaal niet duidelijk aangegeven staat waar de ingang is) Loop naar binnen waar totaal geen personeel aanwezig is. Na 5 minuten wachten komt er een oud schoonmaakstertje die 0% verstand van zaken heeft en super droog me aankijkt terwijl ik me netjes voorstel en zeg dat ik graag even wil rond kijken hoe de sportschool er van binnen uit ziet. Ik mocht even de apparaten en gewichten uit proberen en trof er een grote ongecontroleerde onverantwoorde chaos aan. Er is niemand maar dan ook niemand aanwezig die zich ook maar iets bekommerd over de gezondheid van de klanten. 80% van de mensen daar deed de oefening helemaal fout. Na afloop vraag ik waarom het is dat er geen personeel aanwezig is. Zecht ze kei droog die zijn er niet. er is maar 1 beheerder (de schoonmaakster die mensen in schrijft) en ergens achter iemand die groepslessen geeft op een slechte lachwekkende manier. Als je begeleiding wilt moet je maar betalen voor een personal trainer zij ze. dus ik vraag of ik meer informatie kon krijgen over een personal trainer en dat kon ze al niet zeggen. volgens haar is dit tegenwoordig in iedere basic fit en is dit allemaal maar logisch omdat ze goedkoop zijn. Schande! is dit waar de fitness branche naartoe gaat !? ze hebben inmiddels al 3 sportscholen in Tilburg over genomen en van wat ik van vrienden hoor is het daar ook bar en bar slecht gesteld met de organisatie. nee het draait allemaal om het geld en het welzijn van de klant is pas van toepassing als ze daar extra voor betalen. Ik fitness zelf al meer dan 5 jaar fanatiek en ben nog nooit zoiets onverantwoord slechte organisatie tegen gekomen. een dikke afrader dus."

Anoniem | meer dan 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 10
Sfeer: 8
Hygiene: 9
Eindscore 9

"omdat ik bij diverse clubs ben geweest en dit was de beste"

Henk | meer dan 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 2
Personeel: 1
Sfeer: 1
Hygiene: 2
Eindscore 2

"er zijn geen instructeurs aanwezig. mede hierdoor hangt er een zakelijke, kille sfeer. Ik weet wel hoe ik moet trainen, maar toch is het fijn om af en toe een tip te krijgen. geen aanrader dus!"

Magreet | meer dan 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 1
Personeel: 1
Sfeer: 1
Hygiene: 2
Eindscore 1

"Het is veel te druk, en er is totaal geen begeleiding aanwezig. Je ziet een hoop mensen totaal verkeerd trainen en niemand die er iets van zegt. En nog maar niet te spreken over de die gasten die half uur op een toestel hangen en eigenlijk niets uitvoeren waar niets van word gezegd. "

Iris | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 8
Sfeer: 7
Hygiene: 9
Eindscore 8

"Basic fit doet zijn naam eer aan, er zijn geen sauna's, zwembaden, ultra technische apparaten of grote tv schermen. Voor een laag tarief per maand kan je onbeperkt gebruik maken van alles wat je nodig hebt om lekker te sporten. Het is erg schoon en ruim en er is een groot aanbod aan apparaten. Sinds kort zijn er virtuele groepslessen die erg leuk zijn om te doen. "Plaats een review over Basic-Fit Tilburg


captcha
algemene voorwaarden


Loader