Terug Regiofitness
Basic Fit Tilburg in Tilburg « Regiofitness

Basic Fit Tilburg in Tilburg

| Meer sportcentra »

Welkom bij PUUR Fitness Tilburg.

Gemiddelde score

Uit 3 beoordelingen

7

Lees 3 beoordelingen

DaoDF (gaf een 5)

Medicines prescribing information. Long-Term Effects. <a href="https://prednisone4u.top">prednisone prices</a> in Canada. Actual what you want to k... Lees volledige review

Foto's

Small_2012puur_14small Small_2012puur_6small

Openingstijden

ma 07.00 - 22.30 uur

di 07.00 - 22.30 uur

wo 07.00 - 22.30 uur

do 07.00 - 22.30 uur

vr 07.00 - 22.30 uur

za 09.00 - 16.00 uur

zo 09.00 - 16.00 uur

Bij Puur Fitness Tilburg kunt u werken aan een gezond lichaam op een verantwoorde manier. Samen met u werken we aan een goede gezondheid en optimale conditie in een gezellige sfeer.

Puur Fitness biedt u een groot aantal gevarieerde cardio- en krachttoestellen. Zo heeft u de keuze uit de fiets, loopband, crosstrainer, step, roeier en Amt. Deze cardiotoestellen zijn gericht op ververbranding en het verbeteren van uw conditie en zijn erg makkelijk in gebruik. Tevens beschikken de apparaten over een cardiotheater, waardoor u  kunt luisteren naar één van de 9 tv’s. Daarnaast heeft u de keuze uit meer dan 35 krachttoestellen of u kiest voor een training met losse gewichten.

Puur Groepslessen.
Puur heeft een grote diversiteit aan groepslessen. Zo kunt u bij ons o.a. Zumba, Xco, Sh’bam, Body Pump en Spinning volgen. Alle lessen worden gegeven door een gecertificeerde instructeur of instructrice die je optimaal stimuleert, begeleidt en motiveert. 


Afbeeldingen van Basic Fit Tilburg

Mid_2012puur_14small Mid_2012puur_6small

Groepslessen

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Wat is BODYPUMP®?groepsles_bodypump

BODYPUMP® is de originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam.

Tijdens deze 60 minuten durende workout worden alle spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken uit de krachtzaal, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeus leveren de resultaten op waar jij naar streeft - en snel!

 

De voordelen van BODYPUMP®

 • Je slankt af, want per les verbrand je circa 600 calorieën
 • Maakt je sterker
 • Maakt je fitter
 • Vormt en sterkt je spieren
 • Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)
 • Je levert een flinke prestatie

 

Voor wie is BODYPUMP®?

BODYPUMP® is voor iedereen geschikt. Het gewicht van de barbell (stang) kan immers van 1,8 tot meer dan 30 kg variëren. Het programma is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Uit ervaring weten we dat mannen niet zo gecharmeerd zijn van allerlei pasjes. Bovendien hebben mannen vaak een ander trainingsdoel, dat niet met aerobics bereikt kan worden.

 


BODYPUMP® video

www.lesmills.nl

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Wat is ClubVirtual Cycling?clubvirtual_cycling

Al jaren behoort Cycling tot een van de meest populaire groepslessen. De Cycling lessen van ClubVirtual gaan nog een stapje verder. Gefilmde routes nemen je mee naar bestemmingen over de hele wereld. Door de High Defenition videobeelden is het alsof je de route daadwerkelijk aan het fietsen bent. De instructeurs zijn tot op het bot gemotiveerd en zien het als hun doel om een fantastische workout neer te zetten! Daarnaast zijn er verschillende intensiteitniveaus beschikbaar waardoor de lessen kunnen worden gevolgd door zowel beginnende als ervaren sporters.

 

Voordelen van ClubVirtual Cycling

 • Verbetering van uithoudingsvermogen en fitheid.
 • Extra motivatie door zeer uitdagende routes.
 • Benen, billen en heupen worden optimaal getraind.
 • Gemiddeld calorieverbruik van maar liefst 600 calorieën per les.

 

Hoe ziet een ClubVirtual Cycling les eruit?

ClubVirtual Cycling is een virtuele varriant van Spinning, waarbij je staand of zittend fietst op een speciale stationaire fiets (hometrainer) waarbij muziek en bestaande wielren ettapes gebruikt worden onder leiding van een vituele spinninginstructeur op een groot scherm in het fitnesscentrum. Tijdens de workout wordt de weerstand van de fiets aangepast, afhankelijk van het tempo en de soort oefening. De oefeningen bestaan uit onder andere een (staande of zittende) vlakke weg, een (staande of zittende) heuvel en sprints (of combinaties daarvan). Omdat er veel verschillende ritmes in een spinningles gebruikt worden en door de diverse zittende en staande technieken ontstaat een positief trainingseffect op hart, longen en beenspieren.

 


VirtualClub Cycling video

www.virtual-sport.com/

Wat is de XCO-Trainer?groepsles_xco

De XCO-Trainer is een veilige manier om je spieren te trainen, in conditie te blijven én om calorieën te verbranden. In deze training worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve training voor de buik-, rug-, been- en armspieren. De XCO-Trainer is een rood metallic gekleurde buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Doordat het grit ‘doorschiet’ aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren en met name het bindweefsel in en rondom de spieren een extra mechanische belasting.
 

Voordelen van XCO

Het resultaat is meer spierkracht, aanpassing van het bindweefsel qua lengte, trekvastheid en architectuur en een strakker lijf. Natuurlijk versterk je niet alleen je spieren, 45 minuten XCO-Training zorgt ook voor verbranding van calorieën!

 

Voor wie is XCO?

De XCO Training is een totaaltraining die je in een Certified XCO Centre volgt. Deze training is geschikt voor iedereen, omdat je zelf de maat van de XCO-Trainer kiest. Je kunt dus zelf de zwaarte en intensiteit van je training bepalen.

 

Hoe ziet een XCO les eruit?

In 45 minuten je hele lichaam trainen: conditie, spieren en bindweefsel.
Je verbrand calorieën en het is de optimale buik/rug (core) workout. Dit is XCO Training!

De XCO Trainingen zijn gericht op snel en zo effectief mogelijk resultaat. Je spant constant je hele lichaam aan om in balans te blijven, want het grit in de buis wil door en dat moet je tegenhouden. Wanneer je de buis beweegt stimuleer je bij de heengaande beweging altijd de teruggaande beweging. Dit noemen we 'Reactive Impact'.

 


XCO training video


 

 www.xco.nl

BBB staat voor Buik, Benen en Billen. Een BBB training is een combinatie van verschillende oefeningen waarbij de Buik, Benen en Billen centraal staan. Op opzwepende muziek werk je samen met je trainer aan de ververbranding, spierversterking, lenigheid en uithoudingsvermogen.

De training is samengesteld met oefeningen op basis van het eigen lichaamsgewicht. Die worden afgewisseld met oefeningen waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende attributen zoals steps, balans ballen, springtouwen of gewichten. De oefeningen kunnen zowel staand, zittend en liggend worden uitgevoerd.

In tegen stelling tot wat de naam doet vermoeden (Buik, Benen en Billen). Worden andere spiergroepen automatisch mee getrained. BBB trainingen worden in groepsverband gegeven. Iedereen kan ongeacht zijn niveau mee doen.

Wat is SH'BAM

Maak kennis met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves. SH'BAM is de perfecte manier om in vorm te komen en je 'inner star' te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt.

Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die door remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende Latin beats. Dit maakt SH'BAM tot een workout die ultrafun en gezellig is. Elke 45-minuten durende SH'BAM les is levendig, uniek en afwisselend - en, zoals bij alle andere Les Mills programma's, wisselt de choreografie en de muziek elke drie maanden. 

PUUR Fit is een combinatie les van low impact aerobic en BodyPump. Deze les is voor iedere sporter geschikt. Wilt u conditioneel en spierversterkend werken? Dan is dit een topper.

Faciliteiten van Basic Fit Tilburg

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Gratis Parkeren

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

 • Missing_icon

  Wifi

Soorten fitness van Basic Fit Tilburg

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  65+

 • Missing_icon

  Buiten sporten

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Personal training

 • Missing_icon

  Vrije gewichten


Reviews van Basic Fit Tilburg

DaoDF | 9 maanden geleden geplaatst
Hygiene: 5
Sfeer: 5
Personeel: 5
Prijs/kwaliteit: 5
Eindscore 5

"Medicines prescribing information. Long-Term Effects. <a href="https://prednisone4u.top">prednisone prices</a> in Canada. Actual what you want to know about drug. Get now. [url=http://linktogif.com/young-babe-amira-adara-sensual-juicy-pussy-fuck/#comment-429957]Some trends of medication.[/url] [url=http://shop.khunjib.com/product/3848/%E0%B9%80%E0%B8%94%E0%B8%A3%E0%B8%AA%E0%B9%80%E0%B8%8A%E0%B8%B4%E0%B9%89%E0%B8%95%20%E0%B8%A5%E0%B8%B2%E0%B8%A2%E0%B8%88%E0%B8%B8%E0%B8%94%20%E0%B8%AD%E0%B8%81%E0%B9%81%E0%B8%95%E0%B9%88%E0%B8%87%E0%B8%A3%E0%B8%B0%E0%B8%9A%E0%B8%B2%E0%B8%A2%20%E0%B8%AA%E0%B8%B5%E0%B9%80%E0%B8%82%E0%B8%B5%E0%B8%A2%E0%B8%A7.html]All information about medication.[/url] [url=http://adegadovinho.imigrantesbebidas.com.br/3-drinks-com-espumante-para-fazer-durante-a-quarentena/#comment-75846]Actual what you want to know about meds.[/url] 2_36414 "

Anoniem | ongeveer 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 9
Sfeer: 9
Hygiene: 9
Eindscore 9

"gewoon.prima"

Paul | ongeveer 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 9
Sfeer: 10
Hygiene: 8
Eindscore 9

"Leuke, gezellige sportschool. De prijs / kwaliteit verhouding is super goed. Daarnaast zijn er instructeurs aanwezig in de zaal die altijd klaar staan als je ze nodig hebt. In mijn sportverleden is dat wel eens anders geweest terwijl ik toch echt het drie dubbele betaalde."Plaats een review over Basic Fit Tilburg


captcha
algemene voorwaarden


Loader