Terug Regiofitness
Sportstudio Bodyshape in Leeuwarden « Regiofitness

Sportstudio Bodyshape in Leeuwarden

| Meer sportcentra »

Sportstudio Bodyshape Leeuwarden Centrum

Gemiddelde score

Uit 3 beoordelingen

7

Lees 3 beoordelingen

Barrie (gaf een 5)

Bij Bodyshape weten de mensen wat trainen is. Resultaat gegarandeerd. Lees volledige review

Foto's

Small_original_sportschool Small_original_fitness-conditietraining Small_original_groepslessen Small_original_fitness

Openingstijden

ma 9.00 tot 22.30

di 9.00 tot 22.30

wo 9.00 tot 22.30

do 9.00 tot 22.30

vr 9.00 tot 22.30

za 10.00 tot 14.00

zo 16.00 tot 19.00

Sportschool Bodyshape bestaat bijna 20 jaar en is gevestigd in het centrum van Leeuwarden. Bodyshape staat bekend als een authentieke sportschool met een gezellige, maar fanatieke trainingssfeer, waar een stukje persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Doordat de sportschool 7 dagen per week, 364 dagen per jaar geopend is, kan iedereen, van beginner tot gevorderde, trainen op zijn eigen niveau en met zijn eigen doel voor ogen.

Voedingsadvies
Naast sporten is gezonde voeding net zo belangrijk, wat uw doel ook mag zijn. Belangrijk is dat u zichzelf een nieuw eetpatroon aanleert en dus niet op “dieet” gaat als u blijvend wil af vallen. Wij geven u een persoonlijk voedingsadvies, waardoor u uw doel sneller behaalt en zich fit en energieker voelt.

Sportmassage, Sauna en Zonnebank
Het gaat bij sportschool bodyshape niet alleen om de inspanning, maar ook om de ontspanning. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om na uw training gebruik te maken van de sauna. Zowel in de dames- als de herenkleedkamer vindt u dan ook een sauna waar u de hele dag gebruik van kunt...

Meer


Abonnementen van Sportstudio Bodyshape

Onbeperkt Fitness en Groepslessen

Met dit abonnement kunt u de hele dag gebruik maken van onze fitnessruimte, sauna en deelnemen aan onze groepslessen. 

Prijs: € 35,00 per maand Inschrijfkosten: € 15,00 Opzegtermijn: 1 maand Contractduur: 3 maanden

Onbeperkt Fitness tot 18:00

Met dit abonnement kunt u gebruikmaken van onze fitnessruimte tot 18:00. Bij dit abonnement zit deelname aan groepslessen niet inbegrepen.

 

Prijs: € 30,00 per maand Inschrijfkosten: € 15,00 Opzegtermijn: 1 maand Contractduur: 3 maanden

Afbeeldingen van Sportstudio Bodyshape

Mid_original_sportschool Mid_original_fitness-conditietraining Mid_original_groepslessen Mid_original_fitness Mid_original_sportschool-sauna-en-zonnebank Mid_bodyshape

Groepslessen

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Buikspieroefeningen zijn voor de meeste mensen toch de minst leuke fitnessoefeningen. Toch zijn de buikspieren belangrijk, ook in het dagelijkse leven. Daarom bestaat de mogelijkheid om aan het buikspierkwartier mee te doen. Een kwartier lang wordt er, gezamenlijk in groepsverband, getraind met de buikspieren. Door het groepsaspect wordt u gestimuleerd om tot het uiterste te gaan.

U kunt mee doen aan het buikspier kwartier op maandag, dinsdag en vrijdag van 17.00 – 17.15!

Bootcamp is een intensieve cardiotraining op de maat van opzwepende muziek, met als doel het verbeteren van het uithoudingsvermogen en eventueel af te vallen. Door schaduwboksen voor de spiegel wordt er getraind op de basishoudingen zoals dekking houden, kick- en stoottechnieken en jumping jacks.

Israelisch kickboksen is een intensieve training met trainingspartner en stootkussen. Er wordt niet getraind op de maat van de muziek, maar op eigen tempo. Het verhogen van persoonlijke snelheid, kracht, uithoudingsvermogen en techniek staan hierbij centraal. De kickbokscombinaties hebben altijd kapap als basis en hebben als doel de tegenstander onklaar te maken. Ook wordt er getraind op incasseringsvermogen, waarbij de partner leert stoten en het opvangen van kicks met hun dekking en hun ontwijkingen.

Er zijn geen wedstrijden, de training is puur als ondersteuning van het Israelisch zelfverdedigen.

Kapap is een eenvoudige, maar doeltreffende Israëlische zelfverdedigingsport, die bestaat uit de beste en effectiefste gevechts- en zelfverdedigingtechnieken.  Het uiteindelijke doel het eigen maken van verschillende zelfverdedigingcombinaties en bescherming bieden op bedreigingen met bijvoorbeeld een mes of vuurwapen.

Kapap vergroot de coördinatie, kennis van het lichaam, flexibiliteit en weerbaarheid.

Tijdens dit uur wordt er een zeer fysieke vorm van yoga gedoceerd. Deze yoga is een afgeleide van de Ashtanga Yoga die eigenlijk de basis is van alle huidige vormen van Power Yoga.Het uur is als volgt opgebouwd : Een warming-up waarbij de nadruk ligt op een actieve ademhaling die het contact legt tussen hoofd en lichaam. Het tweede gedeelte bestaat uit een reeks Asana’s ( yoga-houdingen ) die in een vloeiend geheel met elkaar verbonden worden. Afgerond wordt er met diepe stretches en twists die een positieve invloed hebben op de werking van alle inwendige organen en tegelijkertijd het lichaam langer  maken. Wees bereid om flink te transpireren en laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze work-out!

Faciliteiten van Sportstudio Bodyshape

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Massages

 • Missing_icon

  Ontspanning

 • Missing_icon

  Sauna

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

 • Missing_icon

  Wifi

 • Missing_icon

  Zonnebank

Soorten fitness van Sportstudio Bodyshape

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Bodybuilding

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Studenten fitness

 • Missing_icon

  Vechtsporten

 • Missing_icon

  Vrije gewichten


Reviews van Sportstudio Bodyshape

Barrie | ongeveer 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 5
Personeel: 5
Sfeer: 5
Hygiene: 5
Eindscore 5

"Bij Bodyshape weten de mensen wat trainen is. Resultaat gegarandeerd. "

Brian braaksma | ongeveer 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 9
Sfeer: 9
Hygiene: 7
Eindscore 8

"Gewoon een goede sportschool waar hard getraind wordt. Begeleiding is top en er hangt altijd een geweldige sfeer. Als je echt resultaat wilt boeken met afvallen of spiergroei dan is Bodyshape de place to be."

Jeroen | bijna 9 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 8
Sfeer: 8
Hygiene: 8
Eindscore 8

"Bij Bodyshape hangt een goede trainingssfeer. Het personeel is altijd attent en staat klaar voor ondersteuning wanneer dat nodig is. Alle apparatuur is aanwezig en voor de dames worden er diverse groepslessen gegeven. Ben je op zoek naar resultaat bij het afvallen of juist gespierder worden dan moet je bij Bodyshape zijn!"Plaats een review over Sportstudio Bodyshape


captcha
algemene voorwaarden


Loader