Terug Regiofitness
Trainmore Den Bosch in 'S Hertogenbosch « Regiofitness

Trainmore Den Bosch in 'S Hertogenbosch

| Meer sportcentra »

TainMore Den Bosch

Gemiddelde score

Uit 1 beoordeling

8

Lees 1 beoordeling

Anoniem (gaf een 8)

Je voelt je niet verplicht om te komen en het is een goed concept: hoe vaker je komt, hoe beter het voor je lichaam is en natuurlijk ook voor je po... Lees volledige review

Foto's

Openingstijden

ma 08:00 - 22:00 uur

di 08:00 - 22:00 uur

wo 08:00 - 22:00 uur

do 08:00 - 22:00 uur

vr 08:00 - 22:00 uur

za 08:30 - 16:00 uur

zo 08:30 - 16:00 uur

Welkom bij TrainMore Den Bosch. Bij TrainMore geloven wij dat wij er zijn om mensen meer te laten bewegen. Leden die meer komen sporten, krijgen een forse korting of sporten zelfs gratis. De moderne mens moet veel meer bewegen. Daarom willen wij niet slechts een lidmaatschap verkopen, maar een levensstijl.

Inmiddels zijn er negen clubs waar het mogelijk is om betaalbaar te kunnen sporten met kwalitatief hoogstaande faciliteiten. Bij TrainMore (cardio) fitness je met de modernste apparatuur van Technogym. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment free weights en core stability materialen. Tevens profiteer je altijd gratis van de sauna, kluisjes, lounge, kleedruimtes en douches.

Wil jij gratis en vrijblijvend een dag sporten ervaren bij TrainMore Den Bosch? Vraag nu jouw GRATIS dagpas aan op http://trainmore.nl/gratis-dagpas/

IT'S UP TO YOU!


Groepslessen

Body Surprise
Een super leuke verrassingsles. De ene week een aerobic workout de andere een step workout of van beide een beetje. Fun, High impact staat centraal, laat je lekker verrassen.

Bodypump
De originele barbell class. Je doet fitnessoefeningen op motiverende muziek. Dit is de ideale workout voor spierversterking, afslanken en het behoud van spiermassa. Simpel en effectief!

Triple B
Deze workout is specifiek gericht op de benen en billen. Een simpele, conditionele les, maar zeer doeltreffend!

Pump Techniek
Persoonlijke uitleg over de specifieke bewegingen van de bodypump.

Amazing Step
Een fun & Dance stepworkout. Een conditionele les waarbij je naar een choreografie toewerkt. Geschikt voor iedereen die meer wil na 'Step Go'.

Zumba
Wil jij de ultieme dance-experience meemaken? Zumba is een combinatie van salsa, merengue, axé, samba en cumbia. Lekker bewegen op heerlijke ritmes.

Zumba Style
Heerlijke dance-experience. Waarbij de grondbeginselen van zumba de aandacht hebben. Wil je echt Zumba leren, is dit een fijne combi.

Step Move & Groove
Een fun & Dance stepworkout. Een conditionele les waarbij je naar een choreografie toewerkt. Geschikt voor iedereen die meer wil na 'Step Go'.

Salsa Aerobics
Een combinatie tussen Aerobics, Salsa, Merengue, Flamenco en Jazz. Een duidelijke, goed te volgen choreografie met passie gegeven op heerlijke muziek.

Urban Dance Fusion
Een pittige dansworkout, waarbij je sportief bezig bent, maar ook bezig bent met uitstraling, humor en vooral fun! Er zijn wisselende dansthema's, te weten: Cardio Striptease, Cardio Disco, Cardio Jazzdance en CardioClipdance.

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Power Yoga - Flexibel Pilates
Power Yoga bestaat uit krachtige en bovenal dynamische yogaoefeningen. Met aandacht voor de ademhaling worden verschillende houdingen in een hoger tempo uitgevoerd. Het uiteindelijke doel: meer uithoudingsvermogen en lenigheid. 1/2 uur power Yoga en eindig de les met Pilates.

Dynamic Yoga
Een dynamische vorm van Yoga. Ritmische bewegingen met power. 60 minuten workout. Daarna heerlijke ontspanning.

Kundalini Yoga
De meest volledige vorm van meditatie en yoga in één les. Biedt technieken en richtlijnen ter verbetering en ondersteuning van ieder aspect van jezelf. Een inspirerende beleving.

(Mat) Pilates 
Pilates is de trainingsmethode voor lichaam en geest. Deze workout bestaat uit grondoefeningen voor het hele lichaam met de nadruk op de 'core''; de buik- en rugspieren. Pilates verbetert je houding, zorgt voor sterkere buikspieren en meer flexibiliteit.

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Step Go
Een intensieve conditie-stepworkout waarbij de beginselen van choreografie worden aangeleerd.  Geen moeilijke oefeningen, maar lekker bewegen staat centraal tijdens deze les.

Bootcamp
Een heerlijke actieworkout! Wilskracht, uithoudingsvermogen, spierkracht en fun zijn de sleutelwoorden voor deze les. Kun jij het aan?

Faciliteiten van Trainmore Den Bosch

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Kinderopvang

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Ontspanning

 • Missing_icon

  Spa & Health

 • Missing_icon

  Stoombad

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Zonnebank

 • Missing_icon

  Zwembad

Soorten fitness van Trainmore Den Bosch

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Vechtsporten

 • Missing_icon

  Vrije gewichten


Reviews van Trainmore Den Bosch

Anoniem | bijna 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 9
Sfeer: 8
Hygiene: 8
Eindscore 8

"Je voelt je niet verplicht om te komen en het is een goed concept: hoe vaker je komt, hoe beter het voor je lichaam is en natuurlijk ook voor je portemonnee!"Plaats een review over Trainmore Den Bosch


captcha
algemene voorwaarden


Loader