Terug Regiofitness
Sportcentre Olympia in 's-Hertogenbosch « Regiofitness

Sportcentre Olympia in 's-Hertogenbosch

| Meer sportcentra »

Sportcentre Olympia

Sportcentre Olympia

Sportcentre Olympia heeft nog geen beoordelingen.
Beoordeel Sportcentre Olympia en schrijf als eerste een review

Review plaatsen

Foto's

Small_fitnesszaal_2 Small_fitnesszaal Small_groepsles_zaal_2

Openingstijden

ma 08:00 - 22.00

di 08:00 - 22.00

wo 08:00 - 22.00

do 08:00 - 22.00

vr 08:00 - 22.00

za 08:00 - 14.00

zo 08:00 - 14.00

Sportcentre Olympia is een sportcentrum in het centrum van 's-Hertogenbosch met een uitgebreid aanbod aan groepslessen en een zeer complete fitnesszaal. Sportcentre Olympia kenmerkt zich door een vriendelijke en positieve atmosfeer waarin iedereen zich thuis voelt.


Abonnementen van Sportcentre Olympia

Fitness en groepslessen onbeperkt

Kijk op onze website voor het lesrooster. Naast het onbeperkt gebruik maken van deze groepslessen kunt u ook onbeperkt gebruik maken van de fitnesszaal. Inclusief begeleiding van een gediplomeerde instructeur.

Prijs: € 30,00 per maand Inschrijfkosten: € 17,50 Opzegtermijn: Opgezegd voor de 25e van de maand dan stopt het abonnement einde van de maand Contractduur: Zonder opzegging wordt abonnement per maand verlengd

Fitness onbeperkt

Onbeperkt gebruik maken van de fitnesszaal. Inclusief begeleiding van een gediplomeerde instructeur.

Prijs: € 25,00 per maand Inschrijfkosten: € 17,50 Opzegtermijn: Opgezegd voor de 25e van de maand dan stopt het abonnement einde van de maand Contractduur: Zonder opzegging wordt abonnement per maand verlengd

Afbeeldingen van Sportcentre Olympia

Mid_fitnesszaal_2 Mid_fitnesszaal Mid_groepsles_zaal_2

Groepslessen

FunXtion Programma's

Met de FunXtion programma's komt de energie weer terug in de fitnesszaal! De FunXtion programma's zijn small group trainingen voor verschillende doelgroepen. Iedereen kan dus het maximale uit de training halen op zijn eigen niveau. De FunXtion instructeur motiveert en entertaint de mensen in de groep en zorgt er voor dat iedereen traint met plezier en energie! De FunXtion programma's worden regelmatig vernieuwd.  Het aanbod van de Funxtion pragramma’s verschilt per fitnessclub.


Saved by the Kettle bell!
Saved by the Kettle bell! is een training waarbij je kracht en uithoudingsvermogen verbetert, maar ook is deze groepstraining uitermate geschikt voor het verbranden van vet, en het vergroten van flexibiliteit. De instructeur neemt je mee in een spetterende, van oorsprong Russische training waarbij je superfit wordt en vooral traint met heel veel plezier! In de Saved by the Kettle bell training raak je nooit verveeld en haal je het maximale resultaat uit jouw training in 20 minuten!


Get your powerbag!
Get your powerbag! is een training die absoluut de kwaliteit van leven verhoogt! Met deze groepstraining werk je met de Powerbag aan flexibiliteit, core stabiliteit en kracht. Het optillen van jouw kind, de vuilnis buiten zetten of, de boodschappen dragen, het wordt allemaal makkelijker doordat alle functionele bewegingen uit het dagelijks leven worden gesimuleerd! Wij moeten je wel waarschuwen: door de unieke vorm, het materiaal en de trainingen is de kans groot dat je verslaafd raakt aan Get your Powerbag!


Move it!
Move it! zorgt ervoor dat je in nog geen half uur alles uit je work-out haalt en je hoofd even helemaal leeg is! Hiermee is Move it! de stress-killer bij uitstek!. In deze functional circuit groepstraining train je het totale lichaam en gaat jouw uithoudingsvermogen met stappen vooruit. Met de Move It! training zal fitness nooit meer hetzelfde zijn en de resultaten verbluffend. In nog geen 30 minuten zal je een euforisch gevoel ervaren en beloven wij dat je niet kan wachten op de volgende Move It training.


Get ready to rumble!
Get ready to rumble! is de groepstraining die je niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker maakt. Met Get ready to rumble kan je alle stress van je afslaan, werk je aan jouw conditie en verbrand je bovendien heel veel vet! Get ready to rumble geeft je een ongeloofelijke dosis energie en is vooral veel fun. Lichamelijk contact wordt vermeden en deze groepstraining is voor iedereen toegankelijk en vooral bij de dames enorm populair! Are your ready to rumble?

 

Get Fit Fast!
Get Fit Fast! is een circuit training zoals je die nog nooit hebt ervaren. Je doorloopt een circuit met diverse functionele oefeningen die leuk zijn om te doen! Get fit fast! is een energieke workout en perfect voor vetverbranding, core training, uithoudingsvermogen en algehele fitheid.
Get fit fast! is voor alle leeftijden en alle niveau's en  zal je iedere training weer verrassen en uitdagen om alles uit je zelf te halen.


Walk your Talk!
Walk your talk! zijn enerverende groepstrainingen op de loopband. Of je nu de marathon gaat lopen of net begint met hardlopen, de Walk your talk! programma's zijn er om het beste uit jezelf te halen. De FunXtion instructeur, de opzwepende muziek en de sociale interactie met de anderen in de groep, motiveren je vanzelf om het best uit jouw training te halen! Wat je alleen in 60 minuten op de loopband bereikt, doe je met Walk your talk! al binnen 30 minuten!
Al een tijd van plan te starten met een cardio training? Walk your talk!


Jump on the Cross Train
Jump on the crosstrain! is een groepstraining op de cross-trainer en is de ideale total body work-out! Crosstrainen is een low-impact training die makkelijker lang vol te houden is een voor een grote groep toegankelijk. Jump on the Cross Train laat u oefeningen beleven en ervaren op een crosstrainer die u niet voormogelijk heeft gehouden. Nog nooit was cardio training zo uitdagend en leuk. De muziek en de Funxtion entertrainer zorgen ervoor dat u het maximale resultaat bereikt. Twijfel niet langer. Jump on It!

Wat is BODYSHAPE?
Een low-impact aerobicles waarbij aandacht word besteed aan het conditionele gedeelte en aan spierversterkende oefeningen. De opzwepende muziek maakt de bodyshape fun! Door de spierversterkende oefeningen wordt het spieruithoudingsvermogen groter. Ook de kracht en de lenigheid nemen toe.

De kracht van BODYSHAPE
Er wordt extra aandacht besteed aan de drie B’s: Billen-, Benen- en Buikspieren. Bodyshape is een conditietraining op muziek waarbij de nadruk ligt op spierversterkende oefeningen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten, zoals gewichtjes en elastieken.

Voor wie is BODYSHAPE?
BODYSHAPE is voor iedereen geschikt die op muziek kan bewegen. Bodyshape is een resultaatgerichte les die zowel geschikt is voor beginners als voor gevorderden. Het is een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam, zonder ingewikkelde choreografie.

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

De insanity workout is het fitness programma waarmee je de beste resultaten ooit behaalt! Met de Insanity Workout van Shaun T, een van de meeste bekende personal trainers ter werereld is dit een haalbare zaak. Met het maximum interval fitness programma kun je tot wel 1000 calorieen per dag verbranden en krijgt u een strak en afgetraind lichaam.


Challenge
De Insanity Workout is een van de meest zware fitness workouts die je kunt volgen. Je kunt dit vergelijken met een bootcamp die mariniers krijgen. Het vereist een zware motivatie en je moet erg gedisciplineerd zijn om elke dag op play te drukken. Ga deze challenge aan en deel je resultaten met een grote club van andere enthousiaste Insanity uitvoerders.

Sporten als u de vijftig jaar bent gepasseerd is net zo belangrijk als goed eten en drinken. Immers is bewegen het goedkoopste medicijn met de gezelligste bijwerking!
Maar als u iets ouder bent en de competitiesport niet meer haalbaar is en u wilt graag met leeftijdsgenoten bewegen doe dan mee met onze SeniorenFit les, na afloop wordt u gezellig een bakje koffie aangeboden. U bent van harte welkom!
Note: deze les wordt ook aangeboden in een 30 minuten workout!

De Kettlebell wordt ook wel -'s werelds enige draagbare 'Total Gym'- genoemd. Dankzij de enorm hoge intensiteit maakt Kettlebell training het mogelijk om kracht-, flexibiliteit, stabiliteit en het cardiovasculaire systeem in één keer te trainen. De oefeningen zijn voor iedereen eenvoudig te leren en zeer veelzijdig.  Kettlebell training is een korte maar explosieve training en heeft een zeer grote maar positieve impact op het lichaam. De resultaten op het gebied van o.a. afslanken, het vergroten van kracht en het opbouwen van zowel conditie als spiermassa is dan ook enorm. Kettlebell training is een ware 'Body Composition Workout'. Het is namelijk DE trainingsmethode bij uitstek om, dankzij de enorme verbranding die tot stand komt, razendsnel uw 'looks' te verbeteren. 

Wil je aan je conditie werken? Kun je jezelf uitdagen? Heb je behoefte aan meer zelfvertrouwen? Dan is boksen iets voor jou! De bokslessen bij Sportcentre Olympia worden gegeven op een gezellige en sportieve manier. Deze zijn dan ook voor iedereen leuk om aan mee te doen. Ben je net beginnend of heb je al wat lessen gehad, dat maakt niet uit. De sport wordt op een veilige manier aangeleerd en uitgevoerd. Iedereen is welkom de les te komen ervaren. Durf jij de uitdaging aan? 

Train samen met leeftijdsgenoten aan de verbetering van je conditie, coördinatie, kracht, spiermassa, uithoudingsvermogen en lenigheid. Kom boksen met handschoenen en stootkussens onder deskundige begeleiding van Sara.

Pilates

Pilates is een trainingsmethode ontwikkeld door Joseph Pilates, met als doel doormiddel van kracht, flexibiliteit en bewustwording van bewegen een evenwichtig spiersysteem te creëren.
Dankzij Pilates wordt je slanker en ontwikkel je een betere controle over je lichaam door het versterken van je core spieren. De core spieren zijn je diepliggende buikspieren, de spieren die je rug stabiliseren en je bekkenbodem spieren.  Verwaarloosde spieren worden gereactiveerd en overbelaste spieren worden ontlast.


De focus van Pilates is gericht op concentratie, controle, ademhaling, ontspanning, ritme en precisie. Kwaliteit gaat voor kwantiteit, oefeningen bevatten niet veel herhalingen. Alle oefeningen moeten met precisie en controle worden uitgevoerd voor een optimaal resultaat.
 

Is Pilates iets voor mij?

Het voordeel van Pilates is dat het goed werkt voor een brede groep mensen. Dansers, atleten maar ook vrouwen die herstellen van een zwangerschap of mensen in een revalidatie proces zitten. Dankzij de stabiliserende werking van Pilates is deze trainingsvorm ook ideaal voor mensen met rugproblemen

Wat is het Core Power program?

Het Core Power program is een unieke groepsles waarin kracht, conditie en coördinatie zijn verwerkt in één effectieve workout. Core Power is de nieuwe manier van trainen voor iedereen die meer resultaten wil, in minder tijd. Het begrip "core training" heeft een centrale positie ingenomen in fitnesstraining. Core Power helpt je een sterk lichaam te ontwikkelen met een stabiele basis: een krachtige “core”. Je bouwt spierkracht en uithoudingsvermogen op, maar ook je stabiliteit en coördinatie gaan vooruit. Dit vertaalt zich naar betere sportprestaties en minder klachten en blessures. Daarnaast zul je merken dat je lichaamshouding verbetert. Je staat letterlijk steviger in je schoenen en dat straal je ook uit!

Voor wie is het Core Power Program?

Core Power is een ongecompliceerde, gevarieerde, functionele training voor iedere sporter die er beter uit wil zien, sportieve prestaties wil verbeteren en zich lekker in zijn vel wil voelen, ongeacht leeftijd of fitness level. Core Power helpt je een sterk lichaam te ontwikkelen met een stabiele basis: een krachtige "core".

http://www.corepower.nl/images/BT6.png

Hoe ziet een Core Power Program les eruit?

In een intensieve trainingssessie van 30 tot 60 minuten train je niet alleen de grote “oppervlakkige” spiergroepen, maar besteed je vooral aandacht aan “de core”: je buikspieren en onderrugspieren. Een sterke core is de basis voor een krachtig en evenwichtig lichaam. Tijdens de Core Power training kan gebruik worden gemaakt van de beste functionele trainingsmaterialen*waaronder de BOSU Balance Trainer, de BOSU Ballast Ball, de Flowin Friction Trainer en de TRX Suspension Trainer. Deze materialen kunnen zowel onafhankelijk van elkaar als gecombineerd gebruikt worden. Dit maakt het mogelijk om talloze variaties aan te brengen waardoor geen les meer hetzelfde hoeft te zijn.

*Het aanbod van de functionele trainingsmaterialen kan per fitnesscentrum verschillen.

Wat is Yoga?
Om te begrijpen wat Yoga precies is, moet je het zelf meemaken. Op het eerste gezicht lijkt Yoga slechts een serie vreemde fysieke Houdingen, die het lichaam lenig en flexibel houden. Maar na verloop van tijd zal een regelmatige beoefenaar zich bewust worden van een subtiele verandering in zijn manier van leven.

Voor wie is Yoga?
Iedereen kan Yoga beoefenen. Je hebt geen speciale uitrusting nodig; de enige vereiste is de wil om een gezonder en gelukkiger leven te leiden. De Yoga Houdingen, of Asanas, trainen elk deel van het lichaam. De daarbij horende rekoefeningen helpen bij het trainen van de spieren en gewrichten, de ruggengraat en het gehele geraamte.

Effect van Yoga
Yoga helpt niet alleen bij het verbeteren van het lichaam, maar ook bij het gezond houden van je Klieren, Zenuwen en andere interne organen. Door het loslaten van fysieke en Mentale spanningen komen er enorme hoeveelheden energie vrij. De Yoga Ademhalingsoefeningen, ook bekend als Pranayama, revitaliseren het lichaam en helpen bij het controleren van de geest, waardoor je kalmer en frisser wordt. Combineer dit met positief denken en Meditatie, en het resultaat is een verhoging van helderheid, mentale krachten en concentratie.

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

BodyPower is dé les waarmee je d.m.v. te trainen met stangen en schijven heel je lichaam versterkt. Alle spiergroepen worden tijdens de les intensief aangepakt, waardoor je in slechts een uur tijd een fantastische full body workout hebt! BodyPower gebruikt relatief makkelijke en natuurlijke oefeningen en is daarom voor iedereen geschikt!

Note: deze les wordt ook aangeboden in een 30 minuten workout!

Step 'n Shape is een unieke combinatie van een deel steps-aerobics, met daarna een stuk krachttraining. Het eerste gedeelte van de les doe je op de step een leuke choreografie die voor iedereen geschikt is! Tijdens het tweede gedeelte leggen we de nadruk op krachttraining voor benen, billen en buik! Een volledige, gevarieerde workout!

Krijg meer zelfvertrouwen en voel je jonger, sterker en vitaler!
Met Tai Cheng wordt het voor iedereen mogelijk de basisbewegingen van Tai Chi te beheersen. Deze bewegingen versterken uw spieren en verbeteren uw lenigheid. Pijnklachten zullen verdwijnen en de kans op vallen en blessures wordt verkleind. Een les voor jong en oud.

Wil je op een leuke manier je (werk) stress kwijtraken en de balans tussen lichaam en geest hervinden? Deze les is een leuke boks-fitness-workout. Een warming-up gevolgd door een intensieve training, waarbij je hartslag hoog blijft en je spieren steeds opnieuw uitgedaagd worden. De combinatie van boksen, voetwerk en lichaamsoefeningen maken het een geweldig effectieve all round-workout voor iedereen.

Faciliteiten van Sportcentre Olympia

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Drankenbuffet (koffie, thee, fris)

 • Missing_icon

  Gratis Parkeren

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Massages

 • Missing_icon

  Relaxruimte

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

 • Missing_icon

  Wifi

Soorten fitness van Sportcentre Olympia

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  65+

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Bodybuilding

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Functional Training

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Medisch fitness

 • Missing_icon

  Personal training

 • Missing_icon

  Pilates

 • Missing_icon

  Vechtsporten

 • Missing_icon

  Vrije gewichten

 • Missing_icon

  Yoga


Er zijn nog geen reviews. Schrijf als eerste een review.


Plaats een review over Sportcentre Olympia


captcha
algemene voorwaarden


Loader