Terug Regiofitness
Sportcentrum Hollander in Rotterdam « Regiofitness

Sportcentrum Hollander in Rotterdam

| Meer sportcentra »

Sportcentrum Hollander sport en beweging voor iedereen.

Gemiddelde score

Uit 1 beoordeling

8

Lees 1 beoordeling

Anoniem (gaf een 8)

Het personeel is vakbewkaam, het appartuur is van deze tijd, de hygiene is goed en er is geen macho cultuur! Lees volledige review

Foto's

Openingstijden

Ma Niet bekend

Di Niet bekend

Wo Niet bekend

Do Niet bekend

Vr Niet bekend

Za Niet bekend

Zo Niet bekend

Sportcentrum Hollander is een veelzijdig fitnesscentrum in Rotterdam.  Iedereen voelt zich op zijn gemak en je hebt de keuze uit verschillende lidmaatschapvormen.

De Nautilus fitnessmethode, je merkt dat het werkt.
Bij Sportcentrum Hollander wordt getraind volgens de Nautilus methode. Nauthilus  fitnesstraining is een intensieve, efficiënte trainingsmethode, effectiever dan welk ander trainingsprogramma dan ook. Het is het ideale fitnessprogramma voor mensen die eigenlijk geen tijd, zin of gelegenheid hebben om te trainen. Maar die na korte tijd resultaten willen zien en voelen.

Share the Fun
Naast kracht en cardio fitness kunt u bij Sportcentrum Hollander terecht voor diverse groepslessen. Spinning, Zumba en Steps zijn slechts enkele voorbeelden van groepslessen die dagelijks worden aangeboden.

Vrijblijvende kennismaking
Wij nodigen u uit om onder het genot van een gratis kopje thee of koffie samen met u de mogelijkheden geheel vrijblijvend door te nemen tijdens een rondleiding. Registreer je daarom vandaag nog via Regiofitness voor een afspraak  bij...

Meer


Abonnementen van Sportcentrum Hollander

TARIEVEN 12 T/M 59 JAAR 1 x PER WEEK

Prijs: 33,50 per maand Inschrijfkosten: 25,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: n.v.t

TARIEVEN 12 T/M 59 JAAR Onbeperkt

Prijs: 39,95 per maand Inschrijfkosten: 25,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: n.v.t

ONBEPERKT STUDENT

OP VERTOON VAN OV-JAARKAART OF SCHOOLPAS)

Prijs: 34,00 per maand Inschrijfkosten: 25,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: n.v.t

Groepslessen

 Wat is ClubPower®? 

groepsles_clubpower

ClubPower® is een groepstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. Je lichaam zal snel reageren op ClubPower. Spierconditie, spierversterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Je zult je fitter voelen en je zult merken dat je meer energie hebt.
 

Wat bereik ik ermee?

 • Verhoogd basis stofwisseling vetverbranding
 • Spierversterking en spierversteviging
 • Toning en definiëring van de lichaamscontouren
 • Verhoging botdichtheid
 • Sterk effect op de 4 B's (benen, billen, buik, borst)


Voor wie is ClubPower®?


ClubPower® is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. ClubPower® zal je blijven motiveren om iedere week er tegen aan te gaan. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met ClubPower® binnen handbereik. Vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud. Fitness- oefeningen op muziek zonder ingewikkelde choreografiëen is de basis van ClubPower®.

 

De sfeer tijdens een ClubPower® les

De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning. ClubPower® is onderhoudend. Na ongeveer drie ClubPower® lessen zul je merken dat je de verschillende oefeningen en bewegingspatronen makkelijker oppakt.

Gedurende de gehele workout train je op verschillende soorten muziek. Voor iedere spiergroep nemen we een los muzieknummer. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij het gehele lichaam aan bod komt. Zoals benen - billen - rug - borst - armen (biceps, triceps) - schouders - buik.

 


ClubPower® video

www.clubjoy.nl

Wat is ClubDance® ? 

groepsles_clubdance

De muziek daagt je uit, de dansvloer staat vol, de dresscode is vrolijk. Rechts en links zie je mensen met een grote smile. Ze gaan over van de ene dansstijl naar de andere dansstijl bij het wisselen van de muziek. Disco, Latin, Club, Hiphop, Streetdance…alle dansstijlen wisselen elkaar af. Is dit een training vraag je je af? Inderdaad ClubDance® is een dynamische les vol heerlijke en stoere moves waarbij we niet vergeten zijn je te laten zweten.
 

Wat bereik ik ermee?

 • Heerlijk dansen
 • Verbetering ritmegevoel
 • Goede vetverbranding
 • Conditieverbetering
 • Zeer motiverend door groepstraining
 • Uit je dak

 

Voor wie is ClubDance® ?

ClubSwing is voor iedereen die al swingend wil werken aan de conditie. Trainen en uit je dak gaan? Dat is mogelijk! Moves leren om elders te laten zien en aan verschillende dansstijlen proeven. Te mooi om waar te zijn. ClubSwing is uitdagend maar gaat zover als u kunt. De coach zal je blijven motiveren om er iedere week tegen aan te gaan. Wij dagen je uit mee te doen aan dit fantastische programma. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd, iedereen in een groep werkend aan eigen doelstellingen. Dat is mogelijk met ClubDance® .

 

De sfeer tijdens een ClubDance® les

Een glimlach en zweetdruppels sieren het gezicht van twee vrouwen die achteraan meedoen alsof ze teruggaan in de tijd. Op de discoklanken dansen ze als nooit tevoren. Alweer een nummer voorbij en op naar de volgende. Elkaar aankijkend en net herstelt klinken daar de zonnige klanken van een tropisch ritme. De warmte in de muziek valt de groep op wat te zien is aan de reactie. De heupen gaan los en het is alsof de stranden van Rio de vloer is waarop we dansen. Direct door naar het volgende nummer waarbij hip hop moves uit de laatste MTV clip ons uitdagen. Heerlijk op reis en toch zo dicht bij huis…100% fun.

 


ClubDance® video

www.clubjoy.nl

Wat is ClubYoga® ?

groepsles_clubyoga

Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn. Een mens bestaat immers uit lichaam en geest. Jarenlang spraken we over het trainen van ons lichaam. Maar onze geest dan? Welzijn ofwel ons goed voelen is voor velen de doelstelling. Hoe geven we onszelf dat goede gevoel van een gezonde geest in een gezond lichaam? Juist: ClubYoga® ! In de snelheid van alledag dienen we ons staande te houden. We eisen meer van onszelf en van anderen. Inspanning vindt vaker plaats dan ontspanning. Hoe vinden we de juiste verhouding? Juist: ClubYoga® !

Wat bereik ik ermee?

 • Verbeterde lichaamshouding
 • Verbeteren van balans, flexibiliteit, kracht
 • Ontspanning tijdens inspanning
 • Even weg van alledag

 

Voor wie is ClubYoga® ?

De oorsprong van ClubYoga® vinden we in het verre Oosten waar vele mensen vormen als Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Een levensstijl waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. ClubYoga® biedt je de kans deze rijke visie een onderdeel van je levensstijl te laten zijn. Goed op elkaar afgestemde oefeningen ondersteund door relaxte, motiverende en afwisselende muziek laten je een andere kant zien en voelen van jezelf. Geest en lichaam komen tot elkaar in een enerzijds dynamische en anderzijds ontspannende les.

 

Hoe ziet een ClubYoga® les eruit?

Bij ClubYoga® vormen zes thema's samen een geheel. Enkele of meerdere van deze thema's komen samen in de oefeningen. Ademhaling, concentratie en meditatie zijn drie thema's waar de geest door wordt geprikkeld. Coördinatie, flexibiliteit en kracht vormen de drie thema's die het lichaam prikkelen.

 


ClubYoga® video

 www.clubjoy.nl

Wat is ClubStep®?

groepsles_clubstepAl sinds de jaren '80 is dit programma niet meer weg te denken. Steplessen worden over de gehele wereld gegeven. Steppen is een bewegingsvorm waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Club Step is simpel, effectief en vooral erg leuk om te doen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt. Logisch als je weet dat je per les meer dan 1500 keer de step op en af stapt. Corrigeer je gehele figuur en werk aan je conditie! Laat je inspireren door de motiverende muziek en je coach.

Wat bereik ik ermee?

 • Verbeterde coördinatie
 • Zeer hoge vetverbranding
 • Snelle conditieverbetering
 • Vorming van slanke buik, billen en benen
 • Ontwikkelen van kracht

 

Voor wie is ClubStep®?

ClubStep® is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderde: iedereen kan werken aan eigen doelstellingen. Club Step werkt als een energizer. Doen en niet denken staat centraal. Daag jezelf uit en maak die stap naar verbetering van je fitheid. ClubStep® is jouw programma!


De sfeer tijdens een ClubStep® les

Stel jezelf een parcours voor op een groot groen grasveld onder de blauwe lucht. De zon is half onder. Ieder onderdeel van het parcours kent zijn uitdagingen. Je gaat er een uur tegenaan. Houdt dit gevoel vast en maak de stap naar ClubStep® . Het parcours leidt je langs uitdagende stepoefeningen. Verschillende soorten muziek wisselen elkaar af in een goed volgbaar tempo. De energie van de deelnemers komt samen naarmate de les vordert. De oefeningen zijn door jou goed te volgen. Je spant je buik aan en stapt op de step. Je bilspieren en beenspieren zijn hard aan het werk. Het zweet staat op je voorhoofd. De coach motiveert je op je eigen niveau. Hij tovert een lach bij je op het gezicht. Je bent goed bezig. Welkom in de wereld van ClubStep® .

 


ClubStep® video

www.clubjoy.nl

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Faciliteiten van Sportcentrum Hollander

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

Soorten fitness van Sportcentrum Hollander

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Vechtsporten

 • Missing_icon

  Vrije gewichten


Reviews van Sportcentrum Hollander

Anoniem | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 7
Personeel: 8
Sfeer: 9
Hygiene: 9
Eindscore 8

"Het personeel is vakbewkaam, het appartuur is van deze tijd, de hygiene is goed en er is geen macho cultuur!"Plaats een review over Sportcentrum Hollander


captcha
algemene voorwaarden


Loader