Terug Regiofitness
Fitnesscentrum Roden in Roden « Regiofitness

Fitnesscentrum Roden in Roden

| Meer sportcentra »

Fitnesscentrum Roden 'Sporten zoals u altijd al had gewild'

Gemiddelde score

Uit 6 beoordelingen

9

Lees 6 beoordelingen

Jan Anne (gaf een 3)

Slechte begeleiding, teveel focus op andere dingen dan fitness, waar het uiteindelijk om gaat. Lees volledige review

Foto's

Small_original_sportschool_roden_fitnesscentrum_entree Small_original_sportschool_roden_fitnesscentrum_horeca2 Small_original_sportschool_roden_fitnesscentrum_circuittraining Small_original_sportschool_roden_fitnesscentrum_spinning

Openingstijden

ma 08.30 uur - 22.00 uur

di 08.30 uur - 22.00 uur

wo 08.30 uur - 22.00 uur

do 08.30 uur - 22.00 uur

vr 08.30 uur - 21.00 uur

za 08.30 uur - 12.30 uur

zo 10.00 uur - 13.00 uur

Welkom op de site van Fitnesscentrum Roden! Fitnesscentrum Roden is een eigentijds sportcentrum waar u verantwoord en veilig kunt sporten onder persoonlijke begeleiding van ervaren instructeurs.

Stuk voor stuk goed opgeleide vakmensen met hart voor hun vak. Zij zorgen ervoor dat u kunt bewegen op een manier die bij ú past. Individueel of in groepsverband, recreatief of resultaatgericht: alles is mogelijk. Uw wensen staan altijd centraal.

Ruim aanbod sportieve activiteiten
Fitnesscentrum Roden biedt een breed aanbod aan sportieve activiteiten voor jong en oud(er). Van zwemmen, zwemles, spinning, (cardio)fitness, circuittraining, BBB-training, bodybalance, bodypump tot bodystep, fifty fit, taekwondo, streetdance en nog veel meer. Dat alles op een buitengewone mooie locatie.

Unieke locatie
Het Fitnesscentrum bevindt zich aan de vrijetijdsboulevard van Roden en is gebouwd in de voormalige melkfabriek. Het resultaat is uniek: een professioneel, eigentijds sportcomplex voorzien van alle moderne faciliteiten en gemakken zoals een sauna en massageruimte. U vindt bij...

Meer


Abonnementen van Fitnesscentrum Roden

Jeugd-fitness, streetdance, judo, taekwondo

Prijs: 18,00 per maand Inschrijfkosten: 25,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 12 maanden

1x per week sporten

lidmaatschappen zijn inclusief gebruik van de sauna’s.

Prijs: 28,00 per maand Inschrijfkosten: 25,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 12 maanden

Onbeperkt sporten

lidmaatschappen zijn inclusief gebruik van de sauna’s.

Prijs: 36,00 per maand Inschrijfkosten: 25,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 12 maanden

Afbeeldingen van Fitnesscentrum Roden

Mid_original_sportschool_roden_fitnesscentrum_entree Mid_original_sportschool_roden_fitnesscentrum_horeca2 Mid_original_sportschool_roden_fitnesscentrum_circuittraining Mid_original_sportschool_roden_fitnesscentrum_spinning Mid_original_sportschool_roden_fitnesscentrum_krachttraining Mid_original_sportschool_roden_fitnesscentrum_entree Mid_original_sportschool_roden_fitnesscentrum_horeca2 Mid_original_sportschool_roden_fitnesscentrum_circuittraining Mid_original_sportschool_roden_fitnesscentrum_spinning Mid_original_sportschool_roden_fitnesscentrum_krachttraining Mid_fitnesscentrum-roden-roden Mid_fitnesscentrum-roden

Groepslessen

BBB staat voor Buik, Benen en Billen. Een BBB training is een combinatie van verschillende oefeningen waarbij de Buik, Benen en Billen centraal staan. Op opzwepende muziek werk je samen met je trainer aan de ververbranding, spierversterking, lenigheid en uithoudingsvermogen.

De training is samengesteld met oefeningen op basis van het eigen lichaamsgewicht. Die worden afgewisseld met oefeningen waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende attributen zoals steps, balans ballen, springtouwen of gewichten. De oefeningen kunnen zowel staand, zittend en liggend worden uitgevoerd.

In tegen stelling tot wat de naam doet vermoeden (Buik, Benen en Billen). Worden andere spiergroepen automatisch mee getrained. BBB trainingen worden in groepsverband gegeven. Iedereen kan ongeacht zijn niveau mee doen.

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Wat is BODYBALANCE®?groepsles_bodybalance

BODYBALANCE® is de workout met yoga, tai chi en pilates, die flexibiliteit en kracht opbouwt en waardoor je je gefocust en kalm voelt.

Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig opgebouwde serie rekoefeningen, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

 

De voordelen van BODYBALANCE®

 • Maakt je kernspieren sterker
 • Verbetert je hart- en longfunctie
 • Je verbrandt calorieën
 • Je verlaagt je stressniveau
 • Geeft een blijvend gevoel van welzijn en kalmte
 • Verbetert je concentratie en zelfbewustzijn
 • Verbetert de flexibiliteit van je gewrichten en je bewegingsbereik.

 

Voor wie is BODYBALANCE®?

BODYBALANCE® is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Er is geen voorkennis van yoga of tai chi vereist. De oefeningen zijn altijd veilig en je hebt voldoende gelegenheid om alle bewegingen en posities aan te leren.

 


BODYBALANCE® video

www.lesmills.nl

Wat is BODYPUMP®?groepsles_bodypump

BODYPUMP® is de originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam.

Tijdens deze 60 minuten durende workout worden alle spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken uit de krachtzaal, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeus leveren de resultaten op waar jij naar streeft - en snel!

 

De voordelen van BODYPUMP®

 • Je slankt af, want per les verbrand je circa 600 calorieën
 • Maakt je sterker
 • Maakt je fitter
 • Vormt en sterkt je spieren
 • Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)
 • Je levert een flinke prestatie

 

Voor wie is BODYPUMP®?

BODYPUMP® is voor iedereen geschikt. Het gewicht van de barbell (stang) kan immers van 1,8 tot meer dan 30 kg variëren. Het programma is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Uit ervaring weten we dat mannen niet zo gecharmeerd zijn van allerlei pasjes. Bovendien hebben mannen vaak een ander trainingsdoel, dat niet met aerobics bereikt kan worden.

 


BODYPUMP® video

www.lesmills.nl

Wat is BODYSTEP®?groepsles_bodystep

BODYSTEP® is de energieke step-workout waardoor je je bevrijd en energiek voelt.

Eenvoudige bewegingen worden gedaan op, over en rond een in hoogte verstelbaar bankje. Gemotiveerde instructeurs en meeslepende muziek stimuleren enorm. Tijdens de cardio-blokken werken de vetverbrandingssystemen op volle toeren, daarna wordt de aandacht gericht op spieroefeningen voor een strak lichaam.

 

De voordelen van BODYSTEP®

 • Je verbrandt een grote hoeveelheid calorieën en krijgt een slanker lichaam
 • Je verbetert je kracht doordat je spieren steviger worden
 • Je algehele fitnessniveau wordt beter
 • Je verbetert je coördinatie
 • Je versterkt de gezondheid en stevigheid van je botten
 • Je krijgt meer hart- en longcapaciteit dankzij een volledige cardio-workout

 

Voor wie is BODYSTEP®?

Omdat de combinaties en oefeningen bij BODYSTEP® toegankelijk en afwisselend zijn, is BODYSTEP® geschikt voor iedereen die het leuk vindt om op muziek te trainen! BODYSTEP® is de beste en snelste manier om op billen, benen en buik af te slanken.

Weg met de moeilijke en ingewikkelde pasjes; er wordt alleen gewerkt met compacte en korte choreografieën. De beginner kan op deze manier goed meekomen en door de afwisseling en de mogelijkheid om op je eigen niveau te trainen, is de les ook voor de gevorderde stepper een uitdaging.

 


BODYSTEP® video

www.lesmills.nl

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Faciliteiten van Fitnesscentrum Roden

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Gratis Parkeren

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Relaxruimte

 • Missing_icon

  Sauna

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Verhuur DVD

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

 • Missing_icon

  Zonnebank

 • Missing_icon

  Zwembad

Soorten fitness van Fitnesscentrum Roden

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Personal training

 • Missing_icon

  Vechtsporten

 • Missing_icon

  Vrije gewichten


Reviews van Fitnesscentrum Roden

Jan Anne | meer dan 4 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 3
Personeel: 2
Sfeer: 3
Hygiene: 4
Eindscore 3

"Slechte begeleiding, teveel focus op andere dingen dan fitness, waar het uiteindelijk om gaat."

Anoniem | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 10
Eindscore 10

"Het is een hele goede organisatie,wordt veel gedaan voor de leden,zeer attent,goede begeleiding bij het sporten,alles ziet er verzorgt uit,en is netjes onderhouden,wordt veel geinvesteerd om de leden zo aantrekkelijk te laten trainen. PRIMA VOORELKAAR."

Anoniem | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 9
Eindscore 10

"het is er altijd gezellig en ze zijn ook erg vriendelijk.Goede begeleiding en gemotiveerd personeel. Er wordt ook regelmatig iets georganiseerd."

Anoniem | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 10
Eindscore 10

"Leuke mensen, zowel sporters als medewerkers! Heb net een behandeling van de fysio gehad voor een zweepslag, gratis... Zit bij mijn abonnement! Als dat geen service is. Verder kun je er 3dgn gratis dvd lenen, leuk voor de kinderen. Van mij en dikke 10!!!!"

Anoniem | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 10
Sfeer: 9
Hygiene: 9
Eindscore 9

"Ik train hier al 12 jaar naar volle tevredenheid 2x per week iedereen is vriendelijk en bereid je te helpen en je advies te geven zonder opdringerig te worden toppie top Martin Leeflang"

Anoniem | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 9
Sfeer: 10
Hygiene: 10
Eindscore 10

"De club is gehuisvest in een sfeervol verbouwde voormalige fabriek met diverse ruimtes voor de verschillende aktiviteiten. Het personeel is buitengewoon vriendelijk en de faciliteiten zijn dik in orde. Het is een moderne club met huiselijke uitstraling."Plaats een review over Fitnesscentrum Roden


captcha
algemene voorwaarden


Loader