Terug Regiofitness
Sportcity Rijswijk in Rijswijk « Regiofitness

Sportcity Rijswijk in Rijswijk

| Meer sportcentra »

Eerste 28 dagen uitproberen zonder abonnement! Bij SportCity Rijswijk

Gemiddelde score

Uit 5 beoordelingen

5

Lees 5 beoordelingen

OstapBaf (gaf een 5)

Задумали воплотить в себе грезу о наитеплейшем распрекрасном доме? Но при этом желаете предельно урезать денежные и временные капиталовложения на п... Lees volledige review

Adres

Dr H Colijnlaan 343 2283 XL Rijswijk Zuid Holland Bekijk website

Openingstijden

ma 08:30 - 23:00 uur

di 08:30 - 23:00 uur

wo 08:30 - 23:00 uur

do 08:30 - 23:00 uur

vr 08:30 - 23:00 uur

za 08:30 - 17:00 uur

zo 08:30 - 17:00 uur

SportCity is een sfeervol fitnesscentrum in Rijswijk  met vriendelijk en behulpzaam personeel, een gezellige horeca en schone faciliteiten. Bij SportCity Rijswijk  voelt iedereen zich thuis van jong tot oud, van beginner tot gevorderde. Je kunt bij SportCity terecht voor al jouw inspanning en ontspanning. Zo kun je o.a.trainen met een Personal Coach of deelnemen aan een van de vele groepslessen waaronder het populaire Zumba en de SportCity miniworkout.

Wellness & Ontspanning
Na de training kun je lekker nagenieten aan de bar/lounge of heerlijk bijkomen in één van de luxe Wellness faciliteiten bij SportCity Rijswijk. Waaronder een sauna en zonnebank. Alle faciliteiten zijn bij de prijs inbegrepen.

28 dagen uitproberen
Iedereen die bij SportCity wil komen sporten mag alle faciliteiten eerst 28 dagen proberen, zonder vast te zitten aan een abonnement. Ben je niet tevreden? Dan ontvang je het inschrijfgeld terug en zit je nergens aan vast.

Meer


Abonnementen van Sportcity Rijswijk

Het City Lifestyle abonnement

Voor mensen die voordelig willen sporten hebben wij het all inclusive abonnement City Lifestyle. Dit abonnement heeft een looptijd van 24 maanden en is daarna per periode opzegbaar. Na 2 jaar zit u dus nergens meer aan vast.

Prijs: 35,00 per maand Inschrijfkosten: n.v.t. Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 24 maanden

Het City Fit abonnement

Dit is het meest verkochte abonnement van SportCity. Het is een all inclusive jaarabonnement, dat na 12 maanden per periode opzegbaar is. Na 1 jaar zit u dus nergens meer aan vast.

Prijs: n.b. per maand Inschrijfkosten: n.v.t. Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 12 maanden

Het City Flex Abonnement

Dit is een all inclusive abonnement waarbij u niet aan een contract vast zit. Deze abonnementsvorm is dus per periode opzegbaar. Het ideale abonnement voor mensen die op elk moment de mogelijkheid willen hebben om te stoppen.

Prijs: n.b. per maand Inschrijfkosten: n.v.t. Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 1 maand

Het City Jeugd Abonnement

Dit is een speciaal abonnement voor de jeugd.Vraag aan de balie voor de voorwaarden.

Prijs: n.b. per maand Inschrijfkosten: n.v.t. Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 1 maand

Afbeeldingen van Sportcity Rijswijk

Mid_original_fitness_rijswijk_sportcity_bar Mid_original_fitness_rijswijk_sportcity_sportzaal Mid_original_fitness_rijswijk_sportcity_sauna Mid_original_fitness_rijswijk_sportcity_groepslessen Mid_original_fitness_rijswijk_sportcity_lounge

Groepslessen

Wat is BODYBALANCE®?groepsles_bodybalance

BODYBALANCE® is de workout met yoga, tai chi en pilates, die flexibiliteit en kracht opbouwt en waardoor je je gefocust en kalm voelt.

Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig opgebouwde serie rekoefeningen, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

 

De voordelen van BODYBALANCE®

 • Maakt je kernspieren sterker
 • Verbetert je hart- en longfunctie
 • Je verbrandt calorieën
 • Je verlaagt je stressniveau
 • Geeft een blijvend gevoel van welzijn en kalmte
 • Verbetert je concentratie en zelfbewustzijn
 • Verbetert de flexibiliteit van je gewrichten en je bewegingsbereik.

 

Voor wie is BODYBALANCE®?

BODYBALANCE® is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Er is geen voorkennis van yoga of tai chi vereist. De oefeningen zijn altijd veilig en je hebt voldoende gelegenheid om alle bewegingen en posities aan te leren.

 


BODYBALANCE® video

www.lesmills.nl

Wat is BODYPUMP®?groepsles_bodypump

BODYPUMP® is de originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam.

Tijdens deze 60 minuten durende workout worden alle spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken uit de krachtzaal, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeus leveren de resultaten op waar jij naar streeft - en snel!

 

De voordelen van BODYPUMP®

 • Je slankt af, want per les verbrand je circa 600 calorieën
 • Maakt je sterker
 • Maakt je fitter
 • Vormt en sterkt je spieren
 • Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)
 • Je levert een flinke prestatie

 

Voor wie is BODYPUMP®?

BODYPUMP® is voor iedereen geschikt. Het gewicht van de barbell (stang) kan immers van 1,8 tot meer dan 30 kg variëren. Het programma is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Uit ervaring weten we dat mannen niet zo gecharmeerd zijn van allerlei pasjes. Bovendien hebben mannen vaak een ander trainingsdoel, dat niet met aerobics bereikt kan worden.

 


BODYPUMP® video

www.lesmills.nl

Wat is BODYVIVE®groepsles_bodyvive

BODYVIVE® is de low-impact groepsfitness-workout waarbij je zelf bepaalt hoe hard je wilt werken.

Op meeslepende en inspirerende muziek leidt een speciaal opgeleide instructeur de groep stap voor stap door de oefeningen met VIVE™ ballen, VIVE™ tubes en eventueel handgewichten. Na afloop voel je je heerlijk jong en je bruist van de energie.

 

De voordelen van BODYVIVE®

 • Meer spierkracht en uithoudingsvermogen
 • Een verbeterde hartgezondheid
 • Meer flexibiliteit en een groter bewegingsbereik
 • Betere balans en beweeglijkheid
 • Verbeterde houding
 • Gewichtsverlies door verhoogd calorieverbruik
 • Remt slijtage van botten en gewrichten
 • Je voelt je fitter en energieker

 

Voor wie is BODYVIVE®?

BODYVIVE® is geschikt voor jong en oud. De les intensiteit is individueel aan te passen. De les is dus ook geschikt voor mensen van middelbare leeftijd die goed voor zichzelf zorgen, hun gezondheid in de gaten houden en actief willen blijven Daarnaast is BODYVIVE® ook uitermate geschikt voor mensen die beginnen met groepsfitness en/of de voorkeur geven aan low-impact training, bijvoorbeeld bij herstel van een blessure.

 


BODYVIVE® video

www.lesmills.nl

Wat is BODYSTEP®?groepsles_bodystep

BODYSTEP® is de energieke step-workout waardoor je je bevrijd en energiek voelt.

Eenvoudige bewegingen worden gedaan op, over en rond een in hoogte verstelbaar bankje. Gemotiveerde instructeurs en meeslepende muziek stimuleren enorm. Tijdens de cardio-blokken werken de vetverbrandingssystemen op volle toeren, daarna wordt de aandacht gericht op spieroefeningen voor een strak lichaam.

 

De voordelen van BODYSTEP®

 • Je verbrandt een grote hoeveelheid calorieën en krijgt een slanker lichaam
 • Je verbetert je kracht doordat je spieren steviger worden
 • Je algehele fitnessniveau wordt beter
 • Je verbetert je coördinatie
 • Je versterkt de gezondheid en stevigheid van je botten
 • Je krijgt meer hart- en longcapaciteit dankzij een volledige cardio-workout

 

Voor wie is BODYSTEP®?

Omdat de combinaties en oefeningen bij BODYSTEP® toegankelijk en afwisselend zijn, is BODYSTEP® geschikt voor iedereen die het leuk vindt om op muziek te trainen! BODYSTEP® is de beste en snelste manier om op billen, benen en buik af te slanken.

Weg met de moeilijke en ingewikkelde pasjes; er wordt alleen gewerkt met compacte en korte choreografieën. De beginner kan op deze manier goed meekomen en door de afwisseling en de mogelijkheid om op je eigen niveau te trainen, is de les ook voor de gevorderde stepper een uitdaging.

 


BODYSTEP® video

www.lesmills.nl

Wat is RPM®?groepsles_RPM

RPM® is de indoor spinning-workout waarbij je fietst op het ritme van krachtige muziek: dé ultieme interval training.

Neem het samen met je inspirerende instructeur op tegen het terrein en laat je leiden door heuvels, over vlaktes, over bergtoppen, door tijdritten en intervaltraining. Ontdek je innerlijke atleet - bereik je endorfinetop door te zweten en calorieën te verbranden.

 

De voordelen van RPM®

Verbeter je cardiovasculaire fitheid en maak een eind aan vet op billen, heupen en benen Je benen worden sterker en je spieruithoudingsvermogen neemt toe, zonder dat je massa opbouwt. Tijdens een normale 50 minuten durende les verbrand je circa 600 calorieën (met RPM kun je maar liefst 800 calorieën verbranden in één uur). Maakt endorfine in je lichaam vrij die je een natuurlijke euforie geven en waardoor je je fantastisch voelt.

 

Voor wie is RPM®?

Het mooie van RPM® is dat het echt voor vrijwel iedereen geschikt is. Vrouw of man, jong en oud, beginner of gevorderde. Bijna iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de indoor cycle kan door de deelnemer zelf continu op eigen niveau worden afgesteld. Bovendien zijn indoor cycles volledig af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. Voor mensen die vaak trainen en allerlei groepslessen volgen, is RPM® een leuke en effectieve crosstraining variatie

 


RPM® video

www.lesmills.nl

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Wat is ClubVirtual Cycling?clubvirtual_cycling

Al jaren behoort Cycling tot een van de meest populaire groepslessen. De Cycling lessen van ClubVirtual gaan nog een stapje verder. Gefilmde routes nemen je mee naar bestemmingen over de hele wereld. Door de High Defenition videobeelden is het alsof je de route daadwerkelijk aan het fietsen bent. De instructeurs zijn tot op het bot gemotiveerd en zien het als hun doel om een fantastische workout neer te zetten! Daarnaast zijn er verschillende intensiteitniveaus beschikbaar waardoor de lessen kunnen worden gevolgd door zowel beginnende als ervaren sporters.

 

Voordelen van ClubVirtual Cycling

 • Verbetering van uithoudingsvermogen en fitheid.
 • Extra motivatie door zeer uitdagende routes.
 • Benen, billen en heupen worden optimaal getraind.
 • Gemiddeld calorieverbruik van maar liefst 600 calorieën per les.

 

Hoe ziet een ClubVirtual Cycling les eruit?

ClubVirtual Cycling is een virtuele varriant van Spinning, waarbij je staand of zittend fietst op een speciale stationaire fiets (hometrainer) waarbij muziek en bestaande wielren ettapes gebruikt worden onder leiding van een vituele spinninginstructeur op een groot scherm in het fitnesscentrum. Tijdens de workout wordt de weerstand van de fiets aangepast, afhankelijk van het tempo en de soort oefening. De oefeningen bestaan uit onder andere een (staande of zittende) vlakke weg, een (staande of zittende) heuvel en sprints (of combinaties daarvan). Omdat er veel verschillende ritmes in een spinningles gebruikt worden en door de diverse zittende en staande technieken ontstaat een positief trainingseffect op hart, longen en beenspieren.

 


VirtualClub Cycling video

www.virtual-sport.com/

Snel en effectief trainen, dat kan met onze leuke en gevarieerde mini work-outs. Onze korte work-outs zijn helemaal ingericht op de doelstelling die jij samen met een fitnesscoach vastlegt. In een mini work-out werk je in tien minuten, in groepsverband, op een leuke manier aan resultaat. Kortom; een hoge dosis fun en lekker afwisselend. De mini work-outs staan op het groepslesrooster en zijn dagelijks te volgen.

Wat is BODYSHAPE?
Een low-impact aerobicles waarbij aandacht word besteed aan het conditionele gedeelte en aan spierversterkende oefeningen. De opzwepende muziek maakt de bodyshape fun! Door de spierversterkende oefeningen wordt het spieruithoudingsvermogen groter. Ook de kracht en de lenigheid nemen toe.

De kracht van BODYSHAPE
Er wordt extra aandacht besteed aan de drie B’s: Billen-, Benen- en Buikspieren. Bodyshape is een conditietraining op muziek waarbij de nadruk ligt op spierversterkende oefeningen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten, zoals gewichtjes en elastieken.

Voor wie is BODYSHAPE?
BODYSHAPE is voor iedereen geschikt die op muziek kan bewegen. Bodyshape is een resultaatgerichte les die zowel geschikt is voor beginners als voor gevorderden. Het is een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam, zonder ingewikkelde choreografie.

Faciliteiten van Sportcity Rijswijk

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Kinderopvang

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Sauna

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Zonnebank

Soorten fitness van Sportcity Rijswijk

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Vrije gewichten


Reviews van Sportcity Rijswijk

OstapBaf | meer dan 4 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 5
Personeel: 5
Sfeer: 5
Hygiene: 5
Eindscore 5

"Задумали воплотить в себе грезу о наитеплейшем распрекрасном доме? Но при этом желаете предельно урезать денежные и временные капиталовложения на постройку? То, что недавно казалось невероятным, теперь осуществимо именно благодаря газобетонным блокам. Газобетон предоставляет собой новый строй материал, владеющий редкими характеристиками. Он даёт возможность стремительно и в то же время на совесть возводить сооружения, соответствующие всем условиям безопасности и комфорта. Именно благодаря доступности и превосходным промышленным характеристикам популярность предоставленного строительного материала произрастает с всяким днем. Строительные предприятия давно оценили высочайшую прочность, финансовую доступность да и практичность в труде с упомянутым видом материала. Сооружения из газобетонных блоков без особых усилий отделывать и штробить. Но чтобы добиться абсолютно всех вышеперечисленных параметров, следует не забывать, что качество строй материала прямо зависит от производителя и также организации, у которой вы планируете совершить закупку. <a href=http://prombudpostach.com.ua/dovidnik?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=126&category_id=13>шлако блоки ціна львов</a> "

Richardjed | meer dan 4 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 5
Personeel: 5
Sfeer: 5
Hygiene: 5
Eindscore 5

"<h1>Пенобетон — делаем блоки из пенобетона</h1> Пенобетон – лучший строительный материал XXI столетия, каковой обладает экологией дерева, его порой считают бессмертным. Пенобетон владеет крепостью камня и почти не подвержен влиянию времени. Мы предлагаем своим заказчикам наилучший из строительных материалов современности по стоимости, каковая приятно удивляет. Воздушный ячеистый бетон из пены, цемента, песка и жидкости во многих странах называют био блоками, так как в его составе всего лишь натуральные компоненты. С содействием пены в недрах строительного материала однородно делится воздух, что осуществляет регулируемую устойчивость и упругость пенобетонным блокам. Представляемый нашей фирмой пенобетон от изготовителя, качественный, выполнен в соответствии с европейскими стандартами и гарантировано прочен. По этой причине если вы обратились в компанию, вы присоединяетесь к кругу больших компаний и частных лиц, какие уже стали нашими постоянными заказчиками. <a href=http://ukr-cegla.com.ua/gazoblok-gazobeton/gazoblok_aeroc/aerok-aerok-classic.html>газобетон аэрок стоимость</a> "

WalterSef | meer dan 4 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 5
Personeel: 5
Sfeer: 5
Hygiene: 5
Eindscore 5

"Думаете построить для себя теплый уютный очаг или комфортное промышленное сооружение для сотен рабочих? Тут-то Вам необходимы качественные строй материалы, которые будут обладать абсолютно всеми необходимыми качествами для обеспечения высококачественного строительного производства. Созданная нами специализированная компания предлагает Для вас отличные строительные материалы, те что могут удовлетворить своими свойствами наиболее критичного застройщика. Этими стройматериалами являются газоблоки. Компоненты газоблока должны быть точно отобраны его производителем и все мы сурово наблюдает за выполнением технологии изготовления данных строительных материалов, чтобы наши клиенты приобретали только наиболее превосходнейшую продукцию. Для производства газобетона используют смесь из портландцемента, тонкозернистого песка, воды, негашеной извести и пасты из алюминиевой пудры. Все компоненты в газобетонном смесителе смешиваются до однородного состояния. После этого сию газобетонную смесь разливают по специальным формам, в которых под действием хим реакции осуществляется вздутие и увеличивание в объеме данной строительной смеси, а также её предварительное затвердевание. Производственный процесс газоблоков чаще всего проходит на заводах-изготовителях а автоклавных печах в процессе высоких температурах пара и его повышенном давлении. В результате выходят автоклавные газоблоки пеноблоки же, выполненные из пенобетона - одного из основных соперников газобетона изготавливают чаще всего на строй площадке неавтоклавным способом, что значительно удешевляет сооружение, но немаловажно влияет и на надежность сооружений. Автоклавный газобетон превосходит его по своим прочностным параметрам. <a href=http://gazobetondom.com.ua/148-gazoblok-kupyansk-cena-v-kieve.-kupyanskij-silikatnyj-zavod..html>купить газоблоки в киеве цена в розницу</a> "

Anoniem | ongeveer 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 8
Sfeer: 9
Hygiene: 8
Eindscore 8

"Mijn praatgroepjeTwee keer in de week ga ik trouw naar de sportschool. Verschillende kracht- en cardioapparaten komen aan bod. Als het zweet tot aan mijn hielen staat moet ik nog een ding doen en dat is 10 minuten buikspieroefeningen want ik weet als "

Anoniem | ongeveer 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 6
Personeel: 6
Sfeer: 6
Hygiene: 6
Eindscore 6

"Een top club! Lid zijn van sportcity voelt als een extra familie, waar je waar je in al je sportieve uitdaging wordt geprikkeld! Een aanrader, maar pas op het is verslavend!"Plaats een review over Sportcity Rijswijk


captcha
algemene voorwaarden


Loader