Terug Regiofitness
First Class Health Center in Rijswijk « Regiofitness

First Class Health Center in Rijswijk

| Meer sportcentra »

Ontspannend bewegen bij First Class Sports Rijswijk, Plaspoelpolder

First Class Health Center

First Class Health Center heeft nog geen beoordelingen.
Beoordeel First Class Health Center en schrijf als eerste een review

Review plaatsen

Adres

Handelskade 39 2288 BA Rijswijk Zuid Holland Bekijk website

Openingstijden

ma 8:00 - 23:00

di 8:00 - 23:00

wo 8:00 - 23:00

do 8:00 - 23:00

vr 8:00 - 23:00

za 9:00 - 16:00

zo 9:00 - 16:00

First Class Sports bestaat uit twee fitness centra in Den Haag en Rijswijk met elk hun eigen karakter en een breed scala aan faciliteiten en abonnementen. In een aangename sfeer kunt u lekker onspannend bewegen en werken aan een stabiele conditie, waarbij u zich lekker voelt in uw eigen tempo en tijd.

All-inclusive
Alle abonnementen zijn inclusief fitness, aerobic, cycling en sauna bezoek. De programma´s zijn laagdrempelig met een duidelijke keuze voor niveau/ intensiteit, waardoor de lessen voor iedereen te volgen zijn

De voordelen van First Class Sports Den Haag:

 • Met één pas toegang tot 8 fitnessclubs
 • Ruime sportaccommodaties met duidelijk overzicht
 • Veel fitnessapparatuur, professionele instructeurs en Fysiotherapie
 • Gezellige lounge en Horeca
 • Gratis ontspannen onder de zonnebank en in de Sauna

Gratis dagpas First Class Sports Den Haag
First Class Sports hecht veel waarde aan persoonlijke begeleiding. Bij de aanschaf van elk willekeurig lidmaatschap krijgt u hierom een starterspakket cadeau. Hierin is een intake gesprek, conditietest, fitnessschema...

Meer


Abonnementen van First Class Health Center

Health Card Day Onbeperkt

Onbeperkt Fitness / Aerobics / Cycling / Sauna tot 17:00 uur. Tarieven: € 29,75 jaar betaling per maand € 175,00 halfjaar betaling ineens € 315,00 jaar betaling ineens € 35,00 per maand opzegbaar

Prijs: 29,75 per maand Inschrijfkosten: 35,00 Opzegtermijn: Uiterlijk 1 dag voor einde contractperiode Contractduur: Keuze uit een maand / halfjaar / jaar

Health Card Basic Onbeperkt

Onbeperkt Fitness / Aerobics / Cycling / Sauna tot 23:00 uur. Tarieven: € 37,50 jaar betaling per maand € 225,00 halfjaar betaling ineens € 405,00 jaar betaling ineens € 45,00 per maand opzegbaar

Prijs: 37,50 per maand Inschrijfkosten: 35,00 Opzegtermijn: Uiterlijk 1 dag voor einde contractperiode Contractduur: Keuze uit een maand / halfjaar / jaar

Health Card 55+ onbeperkt

Onbeperkt Fitness / Aerobics / Cycling / Sauna tot 23:00 uur. Tarieven: € 32,50 jaar betaling per maand € 175,00 halfjaar betaling ineens € 315,00 jaar betaling ineens € 35,00 per maand opzegbaar

Prijs: 32,50 per maand Inschrijfkosten: 35,00 Opzegtermijn: Uiterlijk 1 dag voor einde contractperiode Contractduur: Keuze uit een maand / halfjaar / jaar

Health Card Gold onbeperkt

Onbeperkt Fitness / Aerobics / Cycling / Sauna / Squash tot 23:00 uur. Tarieven: € 47,50 jaar betaling per maand € 275,00 halfjaar betaling ineens € 495,00 jaar betaling ineens € 55,00 per maand opzegbaar

Prijs: 47,50 per maand Inschrijfkosten: 35,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: Keuze uit een maand / halfjaar / jaar

Groepslessen

BBB staat voor Buik, Benen en Billen. Een BBB training is een combinatie van verschillende oefeningen waarbij de Buik, Benen en Billen centraal staan. Op opzwepende muziek werk je samen met je trainer aan de ververbranding, spierversterking, lenigheid en uithoudingsvermogen.

De training is samengesteld met oefeningen op basis van het eigen lichaamsgewicht. Die worden afgewisseld met oefeningen waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende attributen zoals steps, balans ballen, springtouwen of gewichten. De oefeningen kunnen zowel staand, zittend en liggend worden uitgevoerd.

In tegen stelling tot wat de naam doet vermoeden (Buik, Benen en Billen). Worden andere spiergroepen automatisch mee getrained. BBB trainingen worden in groepsverband gegeven. Iedereen kan ongeacht zijn niveau mee doen.

Wat is Yoga?
Om te begrijpen wat Yoga precies is, moet je het zelf meemaken. Op het eerste gezicht lijkt Yoga slechts een serie vreemde fysieke Houdingen, die het lichaam lenig en flexibel houden. Maar na verloop van tijd zal een regelmatige beoefenaar zich bewust worden van een subtiele verandering in zijn manier van leven.

Voor wie is Yoga?
Iedereen kan Yoga beoefenen. Je hebt geen speciale uitrusting nodig; de enige vereiste is de wil om een gezonder en gelukkiger leven te leiden. De Yoga Houdingen, of Asanas, trainen elk deel van het lichaam. De daarbij horende rekoefeningen helpen bij het trainen van de spieren en gewrichten, de ruggengraat en het gehele geraamte.

Effect van Yoga
Yoga helpt niet alleen bij het verbeteren van het lichaam, maar ook bij het gezond houden van je Klieren, Zenuwen en andere interne organen. Door het loslaten van fysieke en Mentale spanningen komen er enorme hoeveelheden energie vrij. De Yoga Ademhalingsoefeningen, ook bekend als Pranayama, revitaliseren het lichaam en helpen bij het controleren van de geest, waardoor je kalmer en frisser wordt. Combineer dit met positief denken en Meditatie, en het resultaat is een verhoging van helderheid, mentale krachten en concentratie.

Wat is Kickfun?

KickFun is momenteel een van de hotste en snelst groeiende fitnessconcepten in Nederland. De KickFun groepslessen zijn mede ontwikkeld door voormalig wereldkampioen Karate en aerobicsgoeroe Kenneth Leeuwin. KickFun is niet alleen maar schoppen en slaan op een Kickbag. KickFun is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de Kickbag.

 

Voor wie is KickFun?

Kickfun is geschikt voor jou wanneer je wilt afvallen, wil werken aan je conditie en je spieren wilt verstevigen. Je hele lijf wordt getraind zoals je dat nog nooit hebt ervaren. Je wordt gemotiveerd door de lekkere muziek, maar je hoeft niet op het ritme van de muziek te werken als je dat niet wilt. Dit is een van de redenen dat er ook veel heren aan KickFun meedoen. Iedereen kan meedoen en op zijn of haar eigen niveau en tempo werken.

 

Hoe ziet een KickFun les eruit?

Een KickFun les bestaat uit het maken van verschillende boks- en traptechnieken op een Kickbag (een soort verplaatsbare bokszak).Je werkt veel samen en motiveert elkaar, er wordt echter op geen enkel moment met een sparringpartner gewerkt. Daarnaast leer je ook echt iets, de speciaal opgeleide instructeurs corrigeren je persoonlijk op techniek en veiligheid.

 


KickFun Video met Kenneth Leeuwin

www.kickfun.nl

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Faciliteiten van First Class Health Center

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Gratis Parkeren

 • Missing_icon

  Kinderopvang

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Massages

 • Missing_icon

  Ontspanning

 • Missing_icon

  Powerplate

 • Missing_icon

  Sauna

 • Missing_icon

  Squashbaan

 • Missing_icon

  Stoombad

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

 • Missing_icon

  Zonnebank

 • Missing_icon

  Zwembad

Soorten fitness van First Class Health Center

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  65+

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Medisch fitness

 • Missing_icon

  Pilates

 • Missing_icon

  Vrije gewichten

 • Missing_icon

  Yoga


Er zijn nog geen reviews. Schrijf als eerste een review.


Plaats een review over First Class Health Center


captcha
algemene voorwaarden


Loader