Terug Regiofitness
Wellness Profi Center in Purmerend « Regiofitness

Wellness Profi Center in Purmerend

| Meer sportcentra »

Wellness Profi Center Purmerend

Gemiddelde score

Uit 1 beoordeling

9

Lees 1 beoordeling

patric de hart (gaf een 9)

Top. Lees volledige review

Foto's

Openingstijden

ma 08:00 - 22:30

di 08:00 - 22:30

wo 08:00 - 22:30

do 08:00 - 22:30

vr 08:00 - 22:30

za 08:00 - 14:00

zo 09:00 - 13:00


Waarom wij?

 • Aparte sauna voor dames & heren
 • Alles zit inbegrepen in je fitness abonnement (fitness, groepslessen, buikspierkwartiertjes, sauna en powerplate!)
 • Veel verschillende soorten groeplessen en freestyle groeplessen dus geen concept vormen, hierdoor is het erg afwisselend.
 • Kwaliteit en kennis van instructeurs en docenten is erg hoog, iedereen is gediplomeerd.
 • De mogelijkheid om elke 6 of 8 weken je schema te laten vernieuwen door de kwalitatieve instructeurs.
 • Medische intake omdat we klanten op een maat gemaakt schema willen geven
 • Wij zijn LERF gecertificeerd en zelf een opleidingsinstituut van Fitvak om mensen op te leiden.
 • Goed en exclusief fitnessaparatuur
 • Goede abonnementsprijzen, mogelijkheid voor maand of kwartaal (kwartaal nog goedkoper).
 • Elke maand kun je voor de 25e je abonnement opzeggen, geen contractbinding.
 • Oog en tijd voor aandacht en respect voor de klanten die het liever niet willen.
 • Ja, we hebben ook een boks en kickboksgedeelte maar dit is apart en niet zichtbaar wanneer je fitnesst of een groepsles doet.
 • Van maandag t/m zaterdag...

Meer


Abonnementen van Wellness Profi Center

2 keer p/w (maand)

U betaalt bij ons voor het bezoek. Tijdens dat bezoek kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die wij bieden. U hoeft dus niet extra te betalen voor groepslessen, sauna enzovoort. 

Prijs: Dames € 34,- Heren € 36,- per maand Inschrijfkosten: € 15,- Opzegtermijn: U kunt bij ons elke maan vóór de 25ste uw abonnement opzeggen Contractduur: 1

1 keer p/w (maand)

U betaalt bij ons voor het bezoek. Tijdens dat bezoek kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die wij bieden. U hoeft dus niet extra te betalen voor groepslessen, sauna enzovoort. 

Prijs: Dames € 25,- Heren € 30,- per maand Inschrijfkosten: € 15,- Opzegtermijn: U kunt bij ons elke maand vóór de 25ste uw abonnement opzeggen Contractduur: 1

Onbeperkt (maand)

U betaalt bij ons voor het bezoek. Tijdens dat bezoek kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die wij bieden. U hoeft dus niet extra te betalen voor groepslessen, sauna enzovoort. 

Prijs: € 42,- per maand Inschrijfkosten: € 15,- Opzegtermijn: U kunt elke maand vóór de 25ste uw abonnement opzeggen Contractduur: 1

1 keer p/w (kwartaal)

U betaalt bij ons voor het bezoek. Tijdens dat bezoek kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die wij bieden. U hoeft dus niet extra te betalen voor groepslessen, sauna enzovoort. 

Prijs: Dames € 65,- Heren € 77,- per maand Inschrijfkosten: € 15,- Opzegtermijn: U kunt bij ons na elk kwartaal uw abonnement opzeggen indien u dat vóór de 25ste van de laatste maand doet Contractduur: 3

2 keer p/w (kwartaal)

U betaalt bij ons voor het bezoek. Tijdens dat bezoek kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die wij bieden. U hoeft dus niet extra te betalen voor groepslessen, sauna enzovoort. 

Prijs: Dames € 92,- Heren € 97,- per maand Inschrijfkosten: € 15,- Opzegtermijn: U kunt bij ons na elk kwartaal uw abonnement opzeggen indien u dat vóór de 25ste van de laatste maand doet Contractduur: 3

Onbeperkt (kwartaal)

U betaalt bij ons voor het bezoek. Tijdens dat bezoek kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die wij bieden. U hoeft dus niet extra te betalen voor groepslessen, sauna enzovoort. 

Prijs: € 112,- per maand Inschrijfkosten: € 15,- Opzegtermijn: U kunt bij ons na elk kwartaal uw abonnement opzeggen indien u dat vóór de 25ste van de laatste maand doet Contractduur: 3

Groepslessen

Het op peil houden van de conditie, het soepel en sterk houden van de spieren, het tegengaan van botontkalking voor deelnemers van boven de 50 of voor wie andere lessen niet haalbaar zijn. De warming up is in de zaal met makkelijke bewegingen op leuke muziek, vervolgens een deel in de fitnesszaal op cardio-apparatuur gevolgd door een aantal buikspieroefeningen.

Cardio 50+ is een gezellige, ontspannende en effectieve les die wordt afgesloten door stretch- en ontspanningsoefeningen.

Woensdag:  10.00 - 11.00

De Combi Shape les heeft een breed georiënteerd programma. Er wordt gewerkt aan spierversterking, in samenwerking met basis cardio oefeningen. Alle spiergroepen komen aan bod. Om het spannend en afwisselend te maken wordt gebruik gemaakt van allerlei attributen, zoals de step, de dumbells, de bosu en de halterstang.

Ga de uitdaging aan en laat je verrassen! 

Zondag: 10.00 - 11.00

Let op! De les van zondag 16 december wordt gegeven in de bokshal beneden in verband met de voedselbank spinningmarathon.

De 1ste 25 minuten van de les bestaan uit pure aerobicsoefeningen, vervolgens 5 minuten wissel voor het pakken van dumbeltjes en een step en dan de volgende 25 minuten de combi! In het combi gedeelte wordt er geen gebruik gemaakt van choreografie maar wordt de step gebruikt voor verschillende oefeningen en dynamische basis bewegingen (afgeleide van Fat Attack)Je kunt er ook voor kiezen om alleen mee te doen met het 1e gedeelte of het 2e gedeelte en dit te combineren met de fitness!

Meer Aerobics? Kijk dan bij onze Aerobics & BBB lessen!

Woensdag 09.00 - 10.00

Het Combi Fitness Circuit is elke week anders maar altijd gericht op spierversterking van het hele lichaam gecombineerd met conditionele oefeningen waar je hartslag lekker van omhoog gaat.

De les wordt in circuitvorm gegeven en is voornamelijk gebaseerd op vrije bewegingen.

***Geen choreografie of pasjes.

Maandag 18.00 -18.45 (in de studio) gevolgd door het buikspierkwartier 18.45 – 19.00

Donderdag 09.00 - 10.00 (beneden in de bokshal)

Fat Attack staat voor een high impact les met gebruik van dumbelltjes, dynamische basisbewegingen en een step! Veel herhalingen, springwerk (hoeft niet), plezier en niet nadenken zijn de trefwoorden van Fat Attack! Doe mee en ervaar het zelf!

Fat Attack bevat choreografie die voor iedereen makkelijk haalbaar is. Iedereen kan dus instappen bij deze les! 

Dinsdag: 20.00-21.00

Donderdag: 19.00 - 20.00

Zaterdag: 10.30 - 11.15

 

Pilates is zeer functioneel, vooral wanneer het aankomt op het trainen van de romp en het aanleren van een juiste houding. Pilates werkt volgens een aantal belangrijke principes, zoals een correcte lichaamshouding, precieze bewegingen en een juist ademhalingspatroon. In iedere oefening wordt het gehele lichaam betrokken en dat maakt Pilates voor sommige intensief. De bewegingen zijn vloeiend en uitdagend.

Effecten van Pilates:

 • Sterkere kernspieren
 • Een betere houding
 • Stabiliteit en dus versterking van buik- en rugspieren
 • Toegenomen flexibiliteit
 • Algehele fysieke fitheid

Maandag 10.00 - 11.00

Dinsdag 10.00 - 11.00

Zondag 09.00 - 10.00

Pump Your Body is een barbell (stang) les die je hele lichaam versterkt (benen, billen, rug, borst, triceps, biceps, schouders en buikspieren). Deze workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste spierversterkende oefeningen.

Energieke muziek, deskundige instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze van de barbell inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft. Pump Your Body is perfect om strakker in vorm te komen en techniek van fitnessoefeningen aan te leren.

*** Indien er anatomisch klachten zijn kun je dit bij de instructeur aangeven zodat zij/hij een andere oefening kan aanbieden. 

Woensdag 20.00 - 21.00

Vrijdag 09.00 - 10.00

Zaterdag 9.30 - 10.30

Relaxercise is een combinatie van diverse mind-body technieken, Tai Chi, Yoga, Pilates, progressieve ontspanning, meditatie, visualisatie en massage. Relaxercise is laagdrempelig en dus gemakkelijk te volgen. In stressgevende tijden is het belangrijk weer innerlijke rust te vinden. Met relaxercise leer je hoe je je fysiek en mentaal ontspant. Door middel van eenvoudige oefeningen voel je hoe spanning opkomt en hoe je die spanning kunt transformeren tot rust.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie.

Per 1 januari wordt deze les elke donderdag gegeven van 9.30 - 10.30

Sh’Dance biedt een workout van 45 minuten lang door middel van eenvoudige en nieuwe dancemoves op de nieuwste top 40 hits, dancemuziek remixen van bekende classics en moderne latintracks. Makkelijk te volgen bewegingen worden een aantal weken herhaald.

Plezier is een belangrijke factor maar Sh’Dance is ook goed voor je uithoudingsvermogen en het verbruik van calorieën! 

Zondag 11.00 - 11.45

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Wat is SH'BAM

Maak kennis met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves. SH'BAM is de perfecte manier om in vorm te komen en je 'inner star' te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt.

Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die door remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende Latin beats. Dit maakt SH'BAM tot een workout die ultrafun en gezellig is. Elke 45-minuten durende SH'BAM les is levendig, uniek en afwisselend - en, zoals bij alle andere Les Mills programma's, wisselt de choreografie en de muziek elke drie maanden. 


BBB staat voor Buik, Benen en Billen. Een BBB training is een combinatie van verschillende oefeningen waarbij de Buik, Benen en Billen centraal staan. Op opzwepende muziek werk je samen met je trainer aan de ververbranding, spierversterking, lenigheid en uithoudingsvermogen.

De training is samengesteld met oefeningen op basis van het eigen lichaamsgewicht. Die worden afgewisseld met oefeningen waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende attributen zoals steps, balans ballen, springtouwen of gewichten. De oefeningen kunnen zowel staand, zittend en liggend worden uitgevoerd.

In tegen stelling tot wat de naam doet vermoeden (Buik, Benen en Billen). Worden andere spiergroepen automatisch mee getrained. BBB trainingen worden in groepsverband gegeven. Iedereen kan ongeacht zijn niveau mee doen.

Een gezellige en uitdagende manier om te werken aan uw uithoudingsvermogen en spierversterking. Het programma wordt voorafgegaan door een warming-up, heeft een opzwepende kern en wordt afgesloten met een cooling down. Motto is lekker los! Deze les is voor iedereen toegankelijk en haalbaar.

Aerobics & BBB en bestaat uit 30 minuten aerobics en dus choreografie.

Woensdag 19.00 - 20.00 (25 min aerobics & 25 min BBB)

*Zie ook onze Combi-Aerobics les!

Bodyshape is een groepsles gericht op stukjes choreografie (cardio), spierversteviging en uithoudingsvermogen, bij een up tempobeat. Bij de training wordt vaak gebruik gemaakt van lichte gewichten of dynabands. Daarnaast wordt het spieruithoudingsvermogen en de conditie verbeterd.

Maandag 09.00 - 10.00

Donderdag 20.00 - 21.00

Een kwartier lang aandacht voor de buikspieren. Door het plaatsen van uw handen en armen, bijvoorbeeld op uw schouder of achter uw hoofd, bepaald u zelf hoe zwaar het is. Deze les is dus voor iedereen instapbaar!

Maandag 18.45 - 19.00

Dinsdag 18.45 - 19.00 & 21.00 - 21.15

Woensdag 11.30 - 11.45

Vrijdag 10.00 - 10.15 en 21.00 - 21.15

Inbegrepen in je abonnement

Cardio Fitness is belangrijk om het lichaam fit en energiek te houden. Cardio Fitness heeft twee algemene doelen, namelijk vetverbranding en het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Deze doelen kunnen op verschillende manieren bereikt worden, bijvoorbeeld door korte hoge intensiteit training of langere duurtraining. Ook is Cardio Fitness ideaal om als warm-up te doen vooraf aan een workout. Met behulp van de rijke keuze uit verschillende apparaten kunt u, samen met onze persoonlijke begeleiders, kiezen waaraan u wilt werken. Dit alles op uw eigen tempo.

Wij hebben ervaring met hartpatiënten. Er zijn hartslagmeters beschikbaar om uw hartslag in de gaten te houden terwijl u traint en uiteraard krijgt u hierin voldoende begeleiding. Medische hartrevalidatie is bij ons dus zeker mogelijk!

Wij verzoeken u vriendelijk om voor de eerste keer een afspraak te maken. U krijgt dan persoonlijke techniekuitleg over de fitnessapparatuur, u wordt uitgelegd hoe de apparatuur versteld kan worden en welke houding u aan moet nemen. Tevens wordt er voor u een schema gemaakt dat speciaal is gericht op het doel dat u voor ogen heeft. 

Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 22.30

Zaterdag: 08.00 - 14.00

Zondag: 09.00 - 13.00

Faciliteiten van Wellness Profi Center

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Gratis Parkeren

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Powerplate

 • Missing_icon

  Sauna

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Zonnebank

Soorten fitness van Wellness Profi Center

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Medisch fitness

 • Missing_icon

  Pilates

 • Missing_icon

  Vechtsporten

 • Missing_icon

  Vrije gewichten


Reviews van Wellness Profi Center

patric de hart | meer dan 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 10
Sfeer: 9
Hygiene: 10
Eindscore 9

"Top."Plaats een review over Wellness Profi Center


captcha
algemene voorwaarden


Loader