Terug Regiofitness
Sportrade fit- en wellness in Paterswolde « Regiofitness

Sportrade fit- en wellness in Paterswolde

| Meer sportcentra »

Sportrade fit- & wellness, voor al uw inspanning en ontspanning

Gemiddelde score

Uit 1 beoordeling

5

Lees 1 beoordeling

badsidedo (gaf een 5)

Buy Nexium 40 Mg pulptymn <a href=https://xbuycheapcialiss.com/>cialis buy</a> ASSAUTSHARRY Brand Levitra 20 Mg Online India Lees volledige review

Foto's

Small_original_fitness_paterswolde_sportrade_cardiozaal2 Small_original_fitness_paterswolde_sportrade_instructrice Small_original_fitness_paterswolde_sportrade_spinning2 Small_original_fitness_paterswolde_sportrade_fitnesszaal2

Openingstijden

Ma Niet bekend

Di Niet bekend

Wo Niet bekend

Do Niet bekend

Vr Niet bekend

Za Niet bekend

Zo Niet bekend

Sportrade fit- & wellness is gevestigd op één van de mooiste locaties in Paterswolde, naast natuurreservaat “de Braak”. In een pand van ruim 2000 m2 zetten we ons in om Fitness en Wellness op het niveau aan te bieden dat u bij deze locatie verwacht

Sportrade biedt u een zeer compleet pakket aan van in- en ontspannende activiteiten, en dit onder begeleiding van professioneel opgeleid personeel. Ook zijn de faciliteiten en de apparatuur die u gebruikt van een zeer hoogwaardig niveau, denkt u aan bijvoorbeeld airconditioning, stofarme luchtbehandeling door middel van airsocks en niet te vergeten A-klasse fitnessapparatuur.

Begeleiding op maat
Na een uitgebreide intake, waarin uw wensen en behoeften worden besproken, stelt één van onze  fitnesstrainers een persoonlijk en op maat gemaakt programma voor u op. Zo kunt u gericht werken aan uw gewenste doel. Ook wanneer u specifieke spiergroepen wilt trainen om uw prestaties op bijvoorbeeld golfbaan of voetbalveld te verbeteren, kunnen onze professionele begeleiders u vakkundig...

Meer


Abonnementen van Sportrade fit- en wellness

Studenten/Senior 65+ lid All Inclusive

Studentenlid per jaar: € 445,00 (6 weken gratis). Afschrijving per maand mogelijk (€ 39,00 per maand)

Prijs: 42,00 per maand Inschrijfkosten: 20,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 1 maand

Clublidmaatschap All Inclusive

Clublidmaatschap per jaar: € 540,00 (6 weken gratis. Afschrijving per maand mogelijk (€ 46,00 per maand)

Prijs: 49,00 per maand Inschrijfkosten: 20,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 1 maand

Afbeeldingen van Sportrade fit- en wellness

Mid_original_fitness_paterswolde_sportrade_cardiozaal2 Mid_original_fitness_paterswolde_sportrade_instructrice Mid_original_fitness_paterswolde_sportrade_spinning2 Mid_original_fitness_paterswolde_sportrade_fitnesszaal2 Mid_original_fitness_paterswolde_sportrade

Groepslessen

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Er zijn steeds meer kinderen met overgewicht. Heel soms is er niet veel aan te doen, maar veel vaker heeft het te maken met een verkeerd eet- en bewegingspatroon. Bewegen bevordert de gezondheid en daar willen wij als sportschool graag een rol in spelen.

Kids uit de groepen 3 t/m 8 kunnen wekelijks lekker bewegen bij Sportrade fit- & wellness en plezier maken op vrolijke Zumba muziek.

Zumba is dé fitnessrage van dit moment. Zumba Kids bestaat uit diverse dansstijlen en is daardoor heel afwisselend. Kinderen hebben geen danservaring nodig, maar leren spelenderwijs dansen. Dus vanaf nu geen tv en videospelletjes na schooltijd, maar Zumba Kids!

Wat is Pump?

Pump is een les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam. In 60 minuten worden alle spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken uit de krachtzaal, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeus leveren de resultaten op waar jij naar streeft - en snel!

De voordelen van Pump:

 • Je slankt af, want per les verbrand je circa 600 calorieën
 • Maakt je sterker
 • Maakt je fitter
 • Vormt en sterkt je spieren
 • Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)
 • Je levert een flinke prestatie

Voor wie is Pump?

Pump is voor iedereen geschikt. Het gewicht van de barbell (stang) kan immers van 1,8 tot meer dan 30 kg variëren. Het programma is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Uit ervaring weten we dat mannen niet zo gecharmeerd zijn van allerlei pasjes. Bovendien hebben mannen vaak een ander trainingsdoel, dat niet met aerobics bereikt kan worden.

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

BBB staat voor Buik, Benen en Billen. Een BBB training is een combinatie van verschillende oefeningen waarbij de Buik, Benen en Billen centraal staan. Op opzwepende muziek werk je samen met je trainer aan de ververbranding, spierversterking, lenigheid en uithoudingsvermogen.

De training is samengesteld met oefeningen op basis van het eigen lichaamsgewicht. Die worden afgewisseld met oefeningen waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende attributen zoals steps, balans ballen, springtouwen of gewichten. De oefeningen kunnen zowel staand, zittend en liggend worden uitgevoerd.

In tegen stelling tot wat de naam doet vermoeden (Buik, Benen en Billen). Worden andere spiergroepen automatisch mee getrained. BBB trainingen worden in groepsverband gegeven. Iedereen kan ongeacht zijn niveau mee doen.

Wat is Yoga?
Om te begrijpen wat Yoga precies is, moet je het zelf meemaken. Op het eerste gezicht lijkt Yoga slechts een serie vreemde fysieke Houdingen, die het lichaam lenig en flexibel houden. Maar na verloop van tijd zal een regelmatige beoefenaar zich bewust worden van een subtiele verandering in zijn manier van leven.

Voor wie is Yoga?
Iedereen kan Yoga beoefenen. Je hebt geen speciale uitrusting nodig; de enige vereiste is de wil om een gezonder en gelukkiger leven te leiden. De Yoga Houdingen, of Asanas, trainen elk deel van het lichaam. De daarbij horende rekoefeningen helpen bij het trainen van de spieren en gewrichten, de ruggengraat en het gehele geraamte.

Effect van Yoga
Yoga helpt niet alleen bij het verbeteren van het lichaam, maar ook bij het gezond houden van je Klieren, Zenuwen en andere interne organen. Door het loslaten van fysieke en Mentale spanningen komen er enorme hoeveelheden energie vrij. De Yoga Ademhalingsoefeningen, ook bekend als Pranayama, revitaliseren het lichaam en helpen bij het controleren van de geest, waardoor je kalmer en frisser wordt. Combineer dit met positief denken en Meditatie, en het resultaat is een verhoging van helderheid, mentale krachten en concentratie.

Wat is BODYSHAPE?
Een low-impact aerobicles waarbij aandacht word besteed aan het conditionele gedeelte en aan spierversterkende oefeningen. De opzwepende muziek maakt de bodyshape fun! Door de spierversterkende oefeningen wordt het spieruithoudingsvermogen groter. Ook de kracht en de lenigheid nemen toe.

De kracht van BODYSHAPE
Er wordt extra aandacht besteed aan de drie B’s: Billen-, Benen- en Buikspieren. Bodyshape is een conditietraining op muziek waarbij de nadruk ligt op spierversterkende oefeningen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten, zoals gewichtjes en elastieken.

Voor wie is BODYSHAPE?
BODYSHAPE is voor iedereen geschikt die op muziek kan bewegen. Bodyshape is een resultaatgerichte les die zowel geschikt is voor beginners als voor gevorderden. Het is een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam, zonder ingewikkelde choreografie.

Wat is Pilates?

De kracht van Pilates is dat het een harmonische en evenwichtinge spierontwikkeling bevordert. Dagelijkse activiteiten als lopen, fietsen, zitten, dansen of sporten versterken sommige spiergroepen, maar laten andere onderontwikkeld. Deze disbalans in het spierkorset kan vermoeidheid, ongemak, pijn en zelfs immobiliteit veroorzaken. Pilates herstelt deze disbalans.

Pilates betekent dat je zeer bewust beweegt - met concentratie, controle, coördinatie, flow, precisie en een diepe ademhaling. Je werkt vanuit je centrum of “powerhouse”. Ten slotte is de juiste lichaamshouding zeer belangrijk om de beweging goed te kunnen uitvoeren.

De voordelen van Pilates:

 • een sterk en stabiel lichaamscentrum
 • stevige en slanke spieren
 • een goede rechte houding
 • minder rugklachten en verkrampingen
 • een verbeterd lichaamsbewustzijn
 • minder stijve spieren
 • meer evenwicht
 • betere prestaties bij fitness en andere sporten

Faciliteiten van Sportrade fit- en wellness

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Gratis Parkeren

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Massages

 • Missing_icon

  Ontspanning

 • Missing_icon

  Powerplate

 • Missing_icon

  Relaxruimte

 • Missing_icon

  Sauna

 • Missing_icon

  Spa & Health

 • Missing_icon

  Sportarts

 • Missing_icon

  Stoombad

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Zonnebank

Soorten fitness van Sportrade fit- en wellness

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  65+

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Buiten sporten

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Medisch fitness

 • Missing_icon

  Personal training

 • Missing_icon

  Pilates

 • Missing_icon

  Studenten fitness

 • Missing_icon

  Vrije gewichten

 • Missing_icon

  Yoga


Reviews van Sportrade fit- en wellness

badsidedo | 3 maanden geleden geplaatst
Hygiene: 5
Sfeer: 5
Personeel: 5
Prijs/kwaliteit: 5
Eindscore 5

"Buy Nexium 40 Mg pulptymn <a href=https://xbuycheapcialiss.com/>cialis buy</a> ASSAUTSHARRY Brand Levitra 20 Mg Online India "Plaats een review over Sportrade fit- en wellness


captcha
algemene voorwaarden


Loader