Terug Regiofitness
Sportstudio Sansi in Nootdorp « Regiofitness

Sportstudio Sansi in Nootdorp

| Meer sportcentra »

Gemiddelde score

Uit 4 beoordelingen

9

Lees 4 beoordelingen

Anoniem (gaf een 10)

Ze zijn bij Sportstudio Sansi altijd vriendelijk Als je jarig bent krijg je zelf een kaart! De sfeer is altijd goed. Kortom een gezellige, klantvri... Lees volledige review

Ben jij op zoek naar een sportschool of fitnesscentrum in Nootdorp en wil jij weten of Sportstudio Sansi voldoet aan jouw wensen en sportieve doelstellingen?

Op Regiofitness.nl vind je informatie, reviews en de aantrekkelijkste fitness aanbiedingen van sportscholen in Nootdorp. Sportstudio Sansi heeft nog geen informatie en aanbiedingen op Regiofitness.nl.


Reviews van Sportstudio Sansi

Anoniem | bijna 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 9
Eindscore 10

"Ze zijn bij Sportstudio Sansi altijd vriendelijk Als je jarig bent krijg je zelf een kaart! De sfeer is altijd goed. Kortom een gezellige, klantvriendelijke sportschool die ik iedereen aan beveel!"

Anoniem | ongeveer 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 9
Sfeer: 8
Hygiene: 8
Eindscore 8

"Sportstudio Sansi is voor iedereen toegankelijk en door de uitstekende begeleiding en sfeer is het elke week weer een plezier om er te sporten!"

Anoniem | ongeveer 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 10
Eindscore 10

"because there is always someone there to show and help you how to use the apparaat. the personal are friendly and show an intrested in the health and goals of the clients.they always welcome you as you come in .are alway ready to answer any questions."

Annoniem | ongeveer 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 10
Eindscore 10

"Het is er altijd gezellig. Goede adviezen in de fitness ruimte en er zijn veel verschillende sportief uitdagende, enthousiast gegeven aerobics lessen. De fitness ruimte is prettig, de medewerkers geven goed advies en diverse evenementen zoals Halloween."Plaats een review over Sportstudio Sansi


captcha
algemene voorwaarden


Loader