Terug Regiofitness
Optisport Health Club Noordwijkerhout in Noordwijkerhout « Regiofitness

Optisport Health Club Noordwijkerhout in Noordwijkerhout

| Meer sportcentra »

Wij brengen je in beweging! Optisport Health Club Noordwijkerhout

Gemiddelde score

Uit 1 beoordeling

9

Lees 1 beoordeling

Anoniem (gaf een 9)

Ongedwongen sfeer, of je nou gezet of slank bent iedereen voelt zich er zijn/haar gemak Lees volledige review

Foto's

Small_original_fitness_optisport_spinning Small_original_fitness_optisport_impressie_yoga Small_original_impressie_groepslessen Small_original_fitness_optisport_impressie_zwemmen

Openingstijden

ma 07.00 - 22.00 uur

di 07.00 - 22.00 uur

wo 07.00 - 22.00 uur

do 07.00 - 22.00 uur

vr 07.00 - 22.00 uur

za 08.00 - 13.00 uur

zo 09.00 - 13.00 uur

Wil je aan je conditie werken, je figuur verbeteren of gewoon even lekker ontspannen in de sauna, dan zijn wij de ideale Health Club voor jou. Je bepaalt zelf wanneer je sport en wat je doet, er is voor ieder wat wils.

Optisport Health Club Noordwijkerhout richt zich op het groeiend aantal sporters dat in laagdrempelige, maar kwalitatief hoogstaande sportcentra wil sporten. Binnen onze health clubs staan sport, plezier en gezelligheid voor jong en oud centraal! 

Met een lidmaatschap van Optisport Health Club ben je niet alleen welkom in de health club, maar ook in het naast gelegen Optisport zwembad of sportcomplex. Op die manier kun je als lid profiteren van een aantrekkelijk en veelzijdig aanbod: fitness, zwemmen, zaalsport, schaatsen, judo, tennis, squash of klimmen. 

 


Afbeeldingen van Optisport Health Club Noordwijkerhout

Mid_original_fitness_optisport_spinning Mid_original_fitness_optisport_impressie_yoga Mid_original_impressie_groepslessen Mid_original_fitness_optisport_impressie_zwemmen Mid_original_fitness_optisport_impressie_fruit

Groepslessen

 

Aqua-Varia

alt

Aqua-varia een aqua-activiteit waarbij gewerkt wordt met muziek. Aqua-varia een laagdrempelige aqua-activiteit waarbij de combinatie van in groepsverband bewegen en gezelligheid centraal staat.

Fifty-Fit

alt

Een gezellige aquales waar samen bewegen, ontspanning, conditie en plezier centraal staan. Deze auqales speciaal voor 50+ers is ideaal voor mensen die het belangrijk vinden fit en gezond te blijven. Tevens is er tijdens deze work-out een minimale kans op blessures omdat u onbelast kunt bewegen in het water.

 

Swimba

alt

Mensen die willen sporten én gezellig willen swingen op Latijns-Amerikaanse muziek kunnen vanaf nu terecht bij 15 zwembaden van Optisport. De nieuwe hit in Nederland is Swimba, een inspirerende danstraining in het water op gevarieerde Latijns-Amerikaanse muziek waarmee je alle belangrijke spiergroepen traint. De workout is laagdrempelig en toegankelijk voor mensen die het leuk vinden om op eigen niveau aan een goede conditie te werken én te dansen op muziek.

 

Wat is BODYPUMP®?groepsles_bodypump

BODYPUMP® is de originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam.

Tijdens deze 60 minuten durende workout worden alle spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken uit de krachtzaal, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeus leveren de resultaten op waar jij naar streeft - en snel!

 

De voordelen van BODYPUMP®

 • Je slankt af, want per les verbrand je circa 600 calorieën
 • Maakt je sterker
 • Maakt je fitter
 • Vormt en sterkt je spieren
 • Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)
 • Je levert een flinke prestatie

 

Voor wie is BODYPUMP®?

BODYPUMP® is voor iedereen geschikt. Het gewicht van de barbell (stang) kan immers van 1,8 tot meer dan 30 kg variëren. Het programma is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Uit ervaring weten we dat mannen niet zo gecharmeerd zijn van allerlei pasjes. Bovendien hebben mannen vaak een ander trainingsdoel, dat niet met aerobics bereikt kan worden.

 


BODYPUMP® video

www.lesmills.nl

Wat is RPM®?groepsles_RPM

RPM® is de indoor spinning-workout waarbij je fietst op het ritme van krachtige muziek: dé ultieme interval training.

Neem het samen met je inspirerende instructeur op tegen het terrein en laat je leiden door heuvels, over vlaktes, over bergtoppen, door tijdritten en intervaltraining. Ontdek je innerlijke atleet - bereik je endorfinetop door te zweten en calorieën te verbranden.

 

De voordelen van RPM®

Verbeter je cardiovasculaire fitheid en maak een eind aan vet op billen, heupen en benen Je benen worden sterker en je spieruithoudingsvermogen neemt toe, zonder dat je massa opbouwt. Tijdens een normale 50 minuten durende les verbrand je circa 600 calorieën (met RPM kun je maar liefst 800 calorieën verbranden in één uur). Maakt endorfine in je lichaam vrij die je een natuurlijke euforie geven en waardoor je je fantastisch voelt.

 

Voor wie is RPM®?

Het mooie van RPM® is dat het echt voor vrijwel iedereen geschikt is. Vrouw of man, jong en oud, beginner of gevorderde. Bijna iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de indoor cycle kan door de deelnemer zelf continu op eigen niveau worden afgesteld. Bovendien zijn indoor cycles volledig af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. Voor mensen die vaak trainen en allerlei groepslessen volgen, is RPM® een leuke en effectieve crosstraining variatie

 


RPM® video

www.lesmills.nl

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Wat is SH'BAM

Maak kennis met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves. SH'BAM is de perfecte manier om in vorm te komen en je 'inner star' te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt.

Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die door remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende Latin beats. Dit maakt SH'BAM tot een workout die ultrafun en gezellig is. Elke 45-minuten durende SH'BAM les is levendig, uniek en afwisselend - en, zoals bij alle andere Les Mills programma's, wisselt de choreografie en de muziek elke drie maanden. 


 

Pilates is een training voor geest en lichaam. Het resultaat van de oefeningen is een betere lichaamshouding, gecontroleerde ademhaling en (spier)conditie. Alle oefeningen zijn gericht op de dieperliggende spieren welke verantwoordelijk zijn voor de lichaamshouding.

 

Fifty Fit + staat voor bewegingsactiviteiten voor mensen van 50 jaar en ouder. De activiteiten zijn aangepast aan uw wensen en mogelijkheden. Onder begeleiding van erkende instructeurs kunt u op verantwoorde wijze werken aan conditie, kracht, bewegelijkheid en lenigheid; kortom uw gezondheid

Faciliteiten van Optisport Health Club Noordwijkerhout

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Gratis Parkeren

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Sauna

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Zonnebank

 • Missing_icon

  Zwembad

Soorten fitness van Optisport Health Club Noordwijkerhout

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  65+

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Vrije gewichten


Reviews van Optisport Health Club Noordwijkerhout

Anoniem | meer dan 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 9
Sfeer: 9
Hygiene: 9
Eindscore 9

"Ongedwongen sfeer, of je nou gezet of slank bent iedereen voelt zich er zijn/haar gemak"Plaats een review over Optisport Health Club Noordwijkerhout


captcha
algemene voorwaarden


Loader