Terug Regiofitness
Newstyle Nieuwegein in Nieuwegein « Regiofitness

Newstyle Nieuwegein in Nieuwegein

| Meer sportcentra »

Betaalbaar sporten in luxe

Gemiddelde score

Uit 6 beoordelingen

9

Lees 6 beoordelingen

Piet van dam (gaf een 8)

De beste instructeurs van Nederland! Lees volledige review

Foto's

Openingstijden

ma 07:00 - 22:30

di 07:00 - 22:30

wo 07:00 - 22:30

do 07:00 - 22:30

vr 07:00 - 22:30

za 09:00 - 16:00

zo 09:00 - 16:00

Anders dan alle anderen

Newstyle onderscheidt zich duidelijk van de andere fitnessaanbieders in en om de stad Utrecht. Lees hieronder waarom
Alles inclusief in uw abonnement

Ieder Betaalbaarsporten abonnement is inclusief: Fitness, groepslessen, Small Group Training, begeleiding, douches, lockers, sauna en fruit.


Toegankelijkheid

Newstyle maakt sport en beweging voor iedereen toegankelijk. Wij bieden gepaste mogelijkheden voor iedere soort sporter en voor iedere portemonnee. Met onze brede keuze aan abonnementsvormen en rittenkaarten maken wij fitness voor iedereen betaalbaar.


Meer rendement uit uw abonnement

Bij ons geen wurgcontracten met kleine lettertjes. Binnen uw abonnement krijgt u de gelegenheid om op te schorten bij ziekte, zwangerschap of vakantie. Bij blessure of verhuizing kunt u uw abonnement vroegtijdig beëindigen


Abonnementen van Newstyle Nieuwegein

Betaalbaarsporten

Met een Betaalbaarsporten abonnement maakt u gebruik van het gehele sportaanbod van Newstyle. U bent niet gebonden aan tijden of dagen. Ook kunt u kiezen voor de contractduur die bij u past.
Bij een betaalbaarsporten-abonnement zit inbegrepen:

    gebruik van alle fitnessfaciliteiten
    gebruik van alle groepslessen
    7 dagen per week onbeperkt toegang gedurende de openingstijden
    persoonlijke begeleiding
    keuze tussen verschillende contractperiodes
    opschorten van uw abonnement
    4 weken gratis VIP pakket

Bij een Betaalbaarsporten-abonnement kunt u kiezen uit de volgende opties:

    Standaard onbeperkt. Bij dit abonnement neemt u gratis 2 kinderen tot 20 jaar mee op uw abonnement! U sport vanaf €2,16 per persoon, per week (bij gebruik met 3 personen).
    50+ onbeperkt. Dit abonnement is een individueel abonnement en is speciaal voor 50+ leden. 50+ers sporten hiermee voor een extra betaalbaar tarief. U sport vanaf €5,73 per week.
    Onbeperkt tot 18 jaar. Voor de jonge, individuele sporters bieden wij ook extra betaalbare tarieven. Wanneer een
    1x per week. Voor mensen die verwachten niet meer dan 1 keer per week te willen sporten, is dit abonnement een goede oplossing. U betaalt hiermee niet meer dan nodig is, maar profiteert wel van alle voordelen van een Betaalbaarsporten-abonnement. U sport vanaf €4,00 per week.

Contractduur

    104 weken
    52 weken
    28 weken
    12 weken
    4 weken

Bij vooruitbetaling van een 104 weken abonnement ontvangt u 15% korting op het 4 weken tarief.
Bij vooruitbetaling van een 52 weken abonnement ontvangt u 10% korting op het 4 weken tarief.
Incasso’s vinden maandelijks plaats. Bij alle abonnementen geldt een opzegtermijn van een maand.

Prijs: € 30,49 per maand Inschrijfkosten: € 10 Opzegtermijn: 1 Contractduur: 4 tm 104 weken

Betaalbaar Basic

Met een Basic abonnement sport u in daluren, voor een extra betaalbaar tarief. U sport vanaf €3,60 per week.
Bij een Basic abonnement zit inbegrepen:

    gebruik van alle fitnessfaciliteiten
    keuze tussen verschillende contractperiodes

Basic-abonnementen zijn er in verschillende varianten:

Basic Ochtend: Met dit abonnement sport u iedere ochtend tussen 07.00 en 10.00 uur (let op, openingstijden kunnen per locatie verschillen)

Basic Middag: Met dit abonnement sport u iedere middag tussen 12.00 en 18.00 uur (let op, openingstijden kunnen per locatie verschillen. In de weekeinden zijn locaties daarnaast korter geopend dan doordeweeks)

Basic Avond: Met dit abonnement sport u iedere avond tussen 20.30 en 23.00 uur (let op, openingstijden kunnen per locatie verschillen. In de weekeinden zijn locaties daarnaast korter geopend dan doordeweeks)

Basic Totaal: Met dit abonnement sport u op alle daluren. 07.00 – 10.00, 12.00 – 18.00 en 20.30 – 23.00
Een 10-rittenkaart met een geldigheid van 6 maanden. Deze kost €80,- .

Contractduur

    104 weken
    52 weken

Bij vooruitbetaling van uw abonnement ontvangt u 10% korting op het 4 weken tarief.ncasso’s vinden maandelijks plaats. Bij alle abonnementen geldt een opzegtermijn van een maand.

Prijs: € 16,00 per maand Inschrijfkosten: € 10 Opzegtermijn: 1 Contractduur: 52 tm 104 weken

Groepslessen

Step & Shape is combinatie tussen Steps en Bodyshape. Vanuit basispatronen wordt er een Step-combinaties op, over en rond een in hoogte verstelbaar bankje aangeleerd. Dit zorgt voor vetverbranding en een verbeterde de conditie. Daarna wordt de aandacht gericht op spieroefeningen voor een strak lichaam.

Duur: 60 min. Niveau: 2/3

Bent u ouder dan 50 jaar? Dan is onze 50+ les misschien iets voor u. U sport onder begeleiding van een instructeur op gepast niveau. De verschillende oefeningen zijn gericht op het voorkomen van gewrichtsklachten en hart- en vaatziekten en het versterken van de longen en botten.

 

Wat is BODYCOMBAT® groepsles_bodycombat

BODYCOMBAT® is de krachtige cardio-workout waarbij je je helemaal kunt laten gaan.

Dit uiterst energieke programma is geïnspireerd op vechtsportkunsten en technieken zoals karate, boksen, taekwondo, tai chi en muay thai. Op het ritme van opzwepende muziek worden oefeningen uitgevoerd die bestaan uit diverse combinaties van vechttechnieken, gericht op het verbranden van calorieën en een superieure cardiofitness.

 

De voordelen van BODYCOMBAT®

 • Verbetert de hart- en longfunctie
 • Maakt belangrijke spiergroepen strakker en brengt ze in vorm
 • Verbrandt calorieën voor een slanker lichaam
 • Bevordert je coördinatie en beweeglijkheid
 • Verbetert je botdichtheid
 • Verbetert de kracht in je kernspieren en je stabiliteit
 • Geeft je zelfvertrouwen

 

Voor wie is BODYCOMBAT®?

BODYCOMBAT® is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Het programma biedt voor iedereen voldoende opties om op eigen niveau mee te kunnen doen.

Ervaring op het gebied van vechtsport is bovendien niet nodig. Alle bewegingen worden in iedere les opnieuw uitgelegd en er wordt heel veel aandacht besteed aan veiligheid en techniek. Dus: “put your hands up and start defending yourself!”

 


BODYCOMBAT® video

www.lesmills.nl

Wat is BODYBALANCE®?groepsles_bodybalance

BODYBALANCE® is de workout met yoga, tai chi en pilates, die flexibiliteit en kracht opbouwt en waardoor je je gefocust en kalm voelt.

Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig opgebouwde serie rekoefeningen, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

 

De voordelen van BODYBALANCE®

 • Maakt je kernspieren sterker
 • Verbetert je hart- en longfunctie
 • Je verbrandt calorieën
 • Je verlaagt je stressniveau
 • Geeft een blijvend gevoel van welzijn en kalmte
 • Verbetert je concentratie en zelfbewustzijn
 • Verbetert de flexibiliteit van je gewrichten en je bewegingsbereik.

 

Voor wie is BODYBALANCE®?

BODYBALANCE® is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Er is geen voorkennis van yoga of tai chi vereist. De oefeningen zijn altijd veilig en je hebt voldoende gelegenheid om alle bewegingen en posities aan te leren.

 


BODYBALANCE® video

www.lesmills.nl

Wat is Yoga?
Om te begrijpen wat Yoga precies is, moet je het zelf meemaken. Op het eerste gezicht lijkt Yoga slechts een serie vreemde fysieke Houdingen, die het lichaam lenig en flexibel houden. Maar na verloop van tijd zal een regelmatige beoefenaar zich bewust worden van een subtiele verandering in zijn manier van leven.

Voor wie is Yoga?
Iedereen kan Yoga beoefenen. Je hebt geen speciale uitrusting nodig; de enige vereiste is de wil om een gezonder en gelukkiger leven te leiden. De Yoga Houdingen, of Asanas, trainen elk deel van het lichaam. De daarbij horende rekoefeningen helpen bij het trainen van de spieren en gewrichten, de ruggengraat en het gehele geraamte.

Effect van Yoga
Yoga helpt niet alleen bij het verbeteren van het lichaam, maar ook bij het gezond houden van je Klieren, Zenuwen en andere interne organen. Door het loslaten van fysieke en Mentale spanningen komen er enorme hoeveelheden energie vrij. De Yoga Ademhalingsoefeningen, ook bekend als Pranayama, revitaliseren het lichaam en helpen bij het controleren van de geest, waardoor je kalmer en frisser wordt. Combineer dit met positief denken en Meditatie, en het resultaat is een verhoging van helderheid, mentale krachten en concentratie.

Wat is de XCO-Trainer?groepsles_xco

De XCO-Trainer is een veilige manier om je spieren te trainen, in conditie te blijven én om calorieën te verbranden. In deze training worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve training voor de buik-, rug-, been- en armspieren. De XCO-Trainer is een rood metallic gekleurde buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Doordat het grit ‘doorschiet’ aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren en met name het bindweefsel in en rondom de spieren een extra mechanische belasting.
 

Voordelen van XCO

Het resultaat is meer spierkracht, aanpassing van het bindweefsel qua lengte, trekvastheid en architectuur en een strakker lijf. Natuurlijk versterk je niet alleen je spieren, 45 minuten XCO-Training zorgt ook voor verbranding van calorieën!

 

Voor wie is XCO?

De XCO Training is een totaaltraining die je in een Certified XCO Centre volgt. Deze training is geschikt voor iedereen, omdat je zelf de maat van de XCO-Trainer kiest. Je kunt dus zelf de zwaarte en intensiteit van je training bepalen.

 

Hoe ziet een XCO les eruit?

In 45 minuten je hele lichaam trainen: conditie, spieren en bindweefsel.
Je verbrand calorieën en het is de optimale buik/rug (core) workout. Dit is XCO Training!

De XCO Trainingen zijn gericht op snel en zo effectief mogelijk resultaat. Je spant constant je hele lichaam aan om in balans te blijven, want het grit in de buis wil door en dat moet je tegenhouden. Wanneer je de buis beweegt stimuleer je bij de heengaande beweging altijd de teruggaande beweging. Dit noemen we 'Reactive Impact'.

 


XCO training video


 

 www.xco.nl

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Deze les is een combinatie van zowel kracht- als cardio training en gericht op het beter en energieker functioneren in het dagelijkse leven. NI is een mildere vorm van GRIT of CrossFit. De invulling verschilt per instructeur. Maar in het algemeen wordt er gebruik gemaakt van krachtoefeningen met gebruik van je eigen lichaamsgewicht.

Duur: 55 min. Niveau: 3

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Dance & Shape is een combinatie tussen Bodyshape en dansen. Op een vrolijke manier worden de verschillende spiergroepen in het lichaam aangesproken en getraind.

Wat is SH'BAM

Maak kennis met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves. SH'BAM is de perfecte manier om in vorm te komen en je 'inner star' te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt.

Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die door remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende Latin beats. Dit maakt SH'BAM tot een workout die ultrafun en gezellig is. Elke 45-minuten durende SH'BAM les is levendig, uniek en afwisselend - en, zoals bij alle andere Les Mills programma's, wisselt de choreografie en de muziek elke drie maanden. 

Wat is RPM®?groepsles_RPM

RPM® is de indoor spinning-workout waarbij je fietst op het ritme van krachtige muziek: dé ultieme interval training.

Neem het samen met je inspirerende instructeur op tegen het terrein en laat je leiden door heuvels, over vlaktes, over bergtoppen, door tijdritten en intervaltraining. Ontdek je innerlijke atleet - bereik je endorfinetop door te zweten en calorieën te verbranden.

 

De voordelen van RPM®

Verbeter je cardiovasculaire fitheid en maak een eind aan vet op billen, heupen en benen Je benen worden sterker en je spieruithoudingsvermogen neemt toe, zonder dat je massa opbouwt. Tijdens een normale 50 minuten durende les verbrand je circa 600 calorieën (met RPM kun je maar liefst 800 calorieën verbranden in één uur). Maakt endorfine in je lichaam vrij die je een natuurlijke euforie geven en waardoor je je fantastisch voelt.

 

Voor wie is RPM®?

Het mooie van RPM® is dat het echt voor vrijwel iedereen geschikt is. Vrouw of man, jong en oud, beginner of gevorderde. Bijna iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de indoor cycle kan door de deelnemer zelf continu op eigen niveau worden afgesteld. Bovendien zijn indoor cycles volledig af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. Voor mensen die vaak trainen en allerlei groepslessen volgen, is RPM® een leuke en effectieve crosstraining variatie

 


RPM® video

www.lesmills.nl

Wat is BODYSHAPE?
Een low-impact aerobicles waarbij aandacht word besteed aan het conditionele gedeelte en aan spierversterkende oefeningen. De opzwepende muziek maakt de bodyshape fun! Door de spierversterkende oefeningen wordt het spieruithoudingsvermogen groter. Ook de kracht en de lenigheid nemen toe.

De kracht van BODYSHAPE
Er wordt extra aandacht besteed aan de drie B’s: Billen-, Benen- en Buikspieren. Bodyshape is een conditietraining op muziek waarbij de nadruk ligt op spierversterkende oefeningen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten, zoals gewichtjes en elastieken.

Voor wie is BODYSHAPE?
BODYSHAPE is voor iedereen geschikt die op muziek kan bewegen. Bodyshape is een resultaatgerichte les die zowel geschikt is voor beginners als voor gevorderden. Het is een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam, zonder ingewikkelde choreografie.

Faciliteiten van Newstyle Nieuwegein

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Drankenbuffet (koffie, thee, fris)

 • Missing_icon

  Gratis Parkeren

 • Missing_icon

  Kinderopvang

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Massages

 • Missing_icon

  Massagestoel

 • Missing_icon

  Omkleden niet nodig

 • Missing_icon

  Relaxruimte

 • Missing_icon

  Sauna

 • Missing_icon

  Spa & Health

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Wifi

 • Missing_icon

  Zonnebank

Soorten fitness van Newstyle Nieuwegein

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  65+

 • Missing_icon

  Alleen of samen sporten

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Buiten sporten

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Functional Training

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Personal training

 • Missing_icon

  Pilates

 • Missing_icon

  Studenten fitness

 • Missing_icon

  Vrije gewichten

 • Missing_icon

  Woman only

 • Missing_icon

  Yoga


Reviews van Newstyle Nieuwegein

Piet van dam | ongeveer 2 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 7
Sfeer: 8
Hygiene: 10
Eindscore 8

"De beste instructeurs van Nederland!"

renate postema | ongeveer 2 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 9
Eindscore 10

"Geen macho gedrag en behulpzaam personeel. En lekkere koffie"

Bianca v Putten | meer dan 2 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 9
Sfeer: 10
Hygiene: 10
Eindscore 10

"Voorheen heette het Bodyfit, maar het is er stukken beter op geworden nu het Newstyle is geworden. niet zo druk en een zeer relaxte sfeer. Voel me er erg veilig!"

Angelique Wiiseman | meer dan 2 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 8
Eindscore 9

"Altijd bij een concurrent getraind, maar na het eerste bezoek voelde ik me helemaal thuis. Zeer vriendelijk en deskundig personeel en de koffie is zeer aan te bevelen. Zijn iets duurder dan andere sportscholen, maar als je er binnen komt snap zie en merk je gelijk waarvoor dat is......Gr Angelique"

Angelique | meer dan 2 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 10
Eindscore 10

"Klantvriendelijk, schoon, enthousiaste medewerkers. Voor elke sporter wat wils. Begeleiding is goed."

Renate en john | meer dan 2 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 9
Eindscore 10

"Newstyle heeft de beschikking over een gemotiveerd en deskundig team van begeleiders. Goede begeleiding, hygiëne en de juiste faciliteiten zijn voor ons een voorwaarde waaraan een sportschool moet voldoen, daarom sporten wij met veel plezier bij Newstyle. In Nieuwegein is het aanbod van sportscholen groot, wij hebben niet voor de goedkoopste gekozen, wel voor de BESTE !! Join the best gym in town !"Plaats een review over Newstyle Nieuwegein


captcha
algemene voorwaarden


Loader