Terug Regiofitness
SportivaLife Nederweert in Nederweert « Regiofitness

SportivaLife Nederweert in Nederweert

| Meer sportcentra »

Fitness 2.0 maakt het behalen van je doelstelling écht mogelijk!

Gemiddelde score

Uit 1 beoordeling

10

Lees 1 beoordeling

Anoniem (gaf een 10)

Voldoet aan de eisen van de klant Lees volledige review

Foto's

Small_sportivalife1 Small_sportivalife3 Small_sportivalife2 Small_nederweert2

Openingstijden

ma 08:00-22:00

di 08:00-22:00

wo 08:00-22:00

do 08:00-22:00

vr 08:00-21:00

za 09:00-13:00

zo 09:00-13:00

Ervaar Fitness 2.0 bij het fitnesscentrum van Nederweert e.o.

100 % aandacht voor jou, small group personal training voor een betaalbare prijs.

Eerlijk, betrokken en doelgericht.
Past dat bij jou? Kom dan snel kijken bij SportivaLife Nederweert.

Hulsenweg 5a te Nederweert
0495-460600
nederweert@sportivalife.nl


Abonnementen van SportivaLife Nederweert

Onbeperkt Sporten

Je maakt gebruik van alle mogelijkheden bij SportivaLife inclusief verschillende soorten koffie en thee. Ook gekoeld water en twee verschillende soorten sportdranken mag je gebruiken.

Prijs: 43.50 per maand Inschrijfkosten: 42.50 Opzegtermijn: 1 Contractduur: 12

1 x per week sporten

Je maakt één keer per week gebruik van de mogelijkheden bij SportivaLife. Als het ware heb je 52 x toegang op jaarbasis. Ben je dus een aantal weken met vakantie dan kan je deze lessen gewoon inhalen.

Prijs: 28.95 per maand Inschrijfkosten: 42.50 Opzegtermijn: 1 Contractduur: 12

Afbeeldingen van SportivaLife Nederweert

Mid_sportivalife1 Mid_sportivalife3 Mid_sportivalife2 Mid_nederweert2 Mid_nederweert3

Groepslessen

Deze cardiovasculaire en spierversterkende full body workout is voor mannen en vrouwen van alle fitnessniveaus.

Met Outdoor/Basix bouw je je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op. Een buiten training bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen en dat allemaal in de natuur. Heerlijk training in de buitenlucht, back to Basix!

Bij minder goed weer zal deze groepsactiviteit binnen gegeven worden met uitdagende oefeningen en hetzelfde resultaat als gevolg.

Een training waarbij we op conditie en spierversterkende oefeningen gaan werken. Bij deze training zal een stukje aerobics plaats vinden met als vervolg spierversterkende oefeningen. Er zit veel afwisseling in, waardoor elke les weer een verrassing zal zijn!

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Wat is Yoga?
Om te begrijpen wat Yoga precies is, moet je het zelf meemaken. Op het eerste gezicht lijkt Yoga slechts een serie vreemde fysieke Houdingen, die het lichaam lenig en flexibel houden. Maar na verloop van tijd zal een regelmatige beoefenaar zich bewust worden van een subtiele verandering in zijn manier van leven.

Voor wie is Yoga?
Iedereen kan Yoga beoefenen. Je hebt geen speciale uitrusting nodig; de enige vereiste is de wil om een gezonder en gelukkiger leven te leiden. De Yoga Houdingen, of Asanas, trainen elk deel van het lichaam. De daarbij horende rekoefeningen helpen bij het trainen van de spieren en gewrichten, de ruggengraat en het gehele geraamte.

Effect van Yoga
Yoga helpt niet alleen bij het verbeteren van het lichaam, maar ook bij het gezond houden van je Klieren, Zenuwen en andere interne organen. Door het loslaten van fysieke en Mentale spanningen komen er enorme hoeveelheden energie vrij. De Yoga Ademhalingsoefeningen, ook bekend als Pranayama, revitaliseren het lichaam en helpen bij het controleren van de geest, waardoor je kalmer en frisser wordt. Combineer dit met positief denken en Meditatie, en het resultaat is een verhoging van helderheid, mentale krachten en concentratie.

Wat is BODYSHAPE?
Een low-impact aerobicles waarbij aandacht word besteed aan het conditionele gedeelte en aan spierversterkende oefeningen. De opzwepende muziek maakt de bodyshape fun! Door de spierversterkende oefeningen wordt het spieruithoudingsvermogen groter. Ook de kracht en de lenigheid nemen toe.

De kracht van BODYSHAPE
Er wordt extra aandacht besteed aan de drie B’s: Billen-, Benen- en Buikspieren. Bodyshape is een conditietraining op muziek waarbij de nadruk ligt op spierversterkende oefeningen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten, zoals gewichtjes en elastieken.

Voor wie is BODYSHAPE?
BODYSHAPE is voor iedereen geschikt die op muziek kan bewegen. Bodyshape is een resultaatgerichte les die zowel geschikt is voor beginners als voor gevorderden. Het is een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam, zonder ingewikkelde choreografie.

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Tae Bo is een dynamische conditietraining gebaseerd op elementen uit bekende sporten zoals:
 • Tea Kwon Do
 • Boksen
 • Zelfverdediging
 • Aerobics

Waarbij je trap- en stoottechnieken aanleert. Je bouwt zo je conditie op en je kan je weren als het nodig zou zijn. Laat daarbij nog moderne, ritmische muziek bij spelen en je hebt alle ingrediënten om je lichaam fitter te maken.

Iedereen kan Tae Bo aanleren en het bevordert de kracht, coördinatie en de lenigheid van je lichaam. Tae Bo is geen "vechtsport", het is in de eerste plaats een sport waarmee je aan je conditie werkt. Je kan het heel goed combineren met een "vechtsport", want het is een goede basis om je lichaam scherp te stellen.

Tae Bo is een uitdaging voor iedereen.

Wat is ClubStep®?

groepsles_clubstepAl sinds de jaren '80 is dit programma niet meer weg te denken. Steplessen worden over de gehele wereld gegeven. Steppen is een bewegingsvorm waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Club Step is simpel, effectief en vooral erg leuk om te doen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt. Logisch als je weet dat je per les meer dan 1500 keer de step op en af stapt. Corrigeer je gehele figuur en werk aan je conditie! Laat je inspireren door de motiverende muziek en je coach.

Wat bereik ik ermee?

 • Verbeterde coördinatie
 • Zeer hoge vetverbranding
 • Snelle conditieverbetering
 • Vorming van slanke buik, billen en benen
 • Ontwikkelen van kracht

 

Voor wie is ClubStep®?

ClubStep® is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderde: iedereen kan werken aan eigen doelstellingen. Club Step werkt als een energizer. Doen en niet denken staat centraal. Daag jezelf uit en maak die stap naar verbetering van je fitheid. ClubStep® is jouw programma!


De sfeer tijdens een ClubStep® les

Stel jezelf een parcours voor op een groot groen grasveld onder de blauwe lucht. De zon is half onder. Ieder onderdeel van het parcours kent zijn uitdagingen. Je gaat er een uur tegenaan. Houdt dit gevoel vast en maak de stap naar ClubStep® . Het parcours leidt je langs uitdagende stepoefeningen. Verschillende soorten muziek wisselen elkaar af in een goed volgbaar tempo. De energie van de deelnemers komt samen naarmate de les vordert. De oefeningen zijn door jou goed te volgen. Je spant je buik aan en stapt op de step. Je bilspieren en beenspieren zijn hard aan het werk. Het zweet staat op je voorhoofd. De coach motiveert je op je eigen niveau. Hij tovert een lach bij je op het gezicht. Je bent goed bezig. Welkom in de wereld van ClubStep® .

 


ClubStep® video

www.clubjoy.nl

 Wat is ClubPower®? 

groepsles_clubpower

ClubPower® is een groepstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. Je lichaam zal snel reageren op ClubPower. Spierconditie, spierversterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Je zult je fitter voelen en je zult merken dat je meer energie hebt.
 

Wat bereik ik ermee?

 • Verhoogd basis stofwisseling vetverbranding
 • Spierversterking en spierversteviging
 • Toning en definiëring van de lichaamscontouren
 • Verhoging botdichtheid
 • Sterk effect op de 4 B's (benen, billen, buik, borst)


Voor wie is ClubPower®?


ClubPower® is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. ClubPower® zal je blijven motiveren om iedere week er tegen aan te gaan. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met ClubPower® binnen handbereik. Vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud. Fitness- oefeningen op muziek zonder ingewikkelde choreografiëen is de basis van ClubPower®.

 

De sfeer tijdens een ClubPower® les

De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning. ClubPower® is onderhoudend. Na ongeveer drie ClubPower® lessen zul je merken dat je de verschillende oefeningen en bewegingspatronen makkelijker oppakt.

Gedurende de gehele workout train je op verschillende soorten muziek. Voor iedere spiergroep nemen we een los muzieknummer. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij het gehele lichaam aan bod komt. Zoals benen - billen - rug - borst - armen (biceps, triceps) - schouders - buik.

 


ClubPower® video

www.clubjoy.nl

Wat is Kickfun?

KickFun is momenteel een van de hotste en snelst groeiende fitnessconcepten in Nederland. De KickFun groepslessen zijn mede ontwikkeld door voormalig wereldkampioen Karate en aerobicsgoeroe Kenneth Leeuwin. KickFun is niet alleen maar schoppen en slaan op een Kickbag. KickFun is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de Kickbag.

 

Voor wie is KickFun?

Kickfun is geschikt voor jou wanneer je wilt afvallen, wil werken aan je conditie en je spieren wilt verstevigen. Je hele lijf wordt getraind zoals je dat nog nooit hebt ervaren. Je wordt gemotiveerd door de lekkere muziek, maar je hoeft niet op het ritme van de muziek te werken als je dat niet wilt. Dit is een van de redenen dat er ook veel heren aan KickFun meedoen. Iedereen kan meedoen en op zijn of haar eigen niveau en tempo werken.

 

Hoe ziet een KickFun les eruit?

Een KickFun les bestaat uit het maken van verschillende boks- en traptechnieken op een Kickbag (een soort verplaatsbare bokszak).Je werkt veel samen en motiveert elkaar, er wordt echter op geen enkel moment met een sparringpartner gewerkt. Daarnaast leer je ook echt iets, de speciaal opgeleide instructeurs corrigeren je persoonlijk op techniek en veiligheid.

 


KickFun Video met Kenneth Leeuwin

www.kickfun.nl

Total Body Workout
Een training waarbij we op conditie en spierversterkende oefeningen gaan werken. Bij deze training zal een stukje aerobics plaats vinden met als vervolg spierversterkende oefeningen. Er zit veel afwisseling in, waardoor elke les weer een verrassing zal zijn!


Outdoor Basix / Basix
Deze cardiovasculaire en spierversterkende full body workout is voor mannen en vrouwen en alle fitnessniveaus. Met Outdoor/Basix bouw je je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit op. Een buiten training bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen en dat allemaal in de natuur. Heerlijk training in de buitenlucht, back to Basix!

Bij minder goed weer zal deze groepsactiviteit binnen gegeven worden met uitdagende oefeningen en hetzelfde resultaat als gevolg.

 

Streetdance
Streetdance is een dansstijl die eind jaren zeventig in de straten van Amerika is ontstaan. Het is een onderdeel van de hiphop-cultuur waarbij creativiteit centraal staat.

Door de verschillende stijlen en veranderingen door de jaren heen, is streetdance een moderne en vooral diverse dansstijl waardoor je nooit uitgeleerd of verveeld raakt.

Je leert spectaculaire moves, werkt aan je conditie, traint je lijf, leert kant en klare choreo's en dat allemaal door lekker te dansen op vette muziek.
11 t/m 13 jaar: donderdag om 17.30 uur.
14 t/m 16 jaar: donderdag om 18.30 uur.

 

Total Body Workout
Een training waarbij we op conditie en spierversterkende oefeningen gaan werken. Bij deze training zal een stukje aerobics plaats vinden met als vervolg spierversterkende oefeningen. Er zit veel afwisseling in, waardoor elke les weer een verrassing zal zijn!

Faciliteiten van SportivaLife Nederweert

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Gratis Parkeren

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

 • Missing_icon

  Gratis Koffie / Thee

 • Missing_icon

  Gratis verschillende soorten sportdranken

Soorten fitness van SportivaLife Nederweert

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  65+

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Buiten sporten

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Medisch fitness

 • Missing_icon

  Personal training

 • Missing_icon

  Pilates

 • Missing_icon

  Studenten fitness

 • Missing_icon

  Vrije gewichten

 • Missing_icon

  Yoga

 • Missing_icon

  Small Group training


Reviews van SportivaLife Nederweert

Anoniem | meer dan 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 10
Eindscore 10

"Voldoet aan de eisen van de klant"Plaats een review over SportivaLife Nederweert


captcha
algemene voorwaarden


Loader