Terug Regiofitness
Van Haren Sport in Hilversum « Regiofitness

Van Haren Sport in Hilversum

| Meer sportcentra »

Welkom bij Van Haren Sport & Wellness

Gemiddelde score

Uit 6 beoordelingen

9

Lees 6 beoordelingen

Anoniem (gaf een 10)

Omdat het er erg fijn is mensen zijn erg aardig je bent er geen nummer en de lessen zijn erg goed alle medewerkers zijn fijn om mee om tegaan en de... Lees volledige review

Adres

Franciscusweg 247 1216 SG Hilversum Noord Holland Bekijk website

Openingstijden

ma 8.30 tot 22.00 uur

di 8.30 tot 22.00 uur

wo 8.30 tot 22.00 uur

do 8.30 tot 22.00 uur

vr 8.30 tot 22.00 uur

za 9.00 tot 14.00 uur

zo 9.00 tot 14.00 uur

Bij Van Haren Sport & Wellness is ons doel jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken zodat jij jouw doel kan bereiken. 

Het sportcentrum heeft gratis douches, lockers, sauna's en een stoombad.

Je kunt ook gebruik maken van de zonnebanken of van het dieet plan. Met de wellness willen wij benadrukken dat ontspanning in een vriendelijke, professionele sfeer voor ons zo belangrijk is dat het in onze clubnaam staat.

Van Haren sport is toegangkelijk, biedt persoonlijke begeleiding en is er voor alle leeftijden.

Snel fitter en vitaler worden? Niet teveel tijd eraan besteden? Maar wel met veel plezier bewegen? Maak dan kennis met de eGym cirkel, Niet goed? Geld terug garantie!


Afbeeldingen van Van Haren Sport

Mid_180 Mid_182 Mid_van_haren_sport_250914-15 Mid_buiten_bewegen

Groepslessen

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Soorten fitness van Van Haren Sport

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  65+

 • Missing_icon

  Alleen of samen sporten

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Bodybuilding

 • Missing_icon

  Buiten sporten

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  eGym

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Personal training

 • Missing_icon

  Vechtsporten


Reviews van Van Haren Sport

Anoniem | meer dan 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 9
Eindscore 10

"Omdat het er erg fijn is mensen zijn erg aardig je bent er geen nummer en de lessen zijn erg goed alle medewerkers zijn fijn om mee om tegaan en de sfeer is er heel goed"

Anoniem | meer dan 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 7
Personeel: 6
Sfeer: 8
Hygiene: 8
Eindscore 7

"Omdat ze op het moment veel klanten verliezen aan een concurent, maar de sfeer en begeleiding is er erg goed! De medewerkers zijn klantvriendelijk, met name de baas, zet zich voor meer dan 100% in!! Dit zou een goed hart onder de riem zijn voor ze!"

Annoniem | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 10
Eindscore 10

"Dit is een sportschool met sfeer. De mensen komen hier om serieus te trainen maar natuurlijk ook voor de gezelligheid onder elkaar."

Anoniem | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 9
Eindscore 10

"Er zijn veel mogelijkheden om te sporten, groepslessen of individueel.Er is een goede begeleiding.Na afloop sauna en stoombad.Goede parkeergelegenheid.Goede begeleiding voor kinderen met een handicap. Pubers worden op de goede weg gehouden."

Anoniem | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 7
Personeel: 9
Sfeer: 10
Hygiene: 8
Eindscore 9

"Omdat ik er al meer dan 20 jaar sport. Fijne instructeurs die weten waar ze hetbover hebben. Ook is er aandacht voor een persoonlijk gesprek/aandacht. Kortom een hele fijne sportschool met een fijne sfeer en leuke mensen en een groot aanbod."

Anoniem | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 7
Eindscore 9

"omdat ik er al zeker iets van 8 jaar lid ben. het is altijd gezellig, wordt top begeleid. lekker sauna en stoomcabine!! ZUMBA.... mooie apparaten gratis parkeren! fitlinks programma waarbij je sport kan bijhouden. jaarlijks zomerfeest en meer partys!!!TOP"Plaats een review over Van Haren Sport


captcha
algemene voorwaarden


Loader