Terug Regiofitness
WorkoutCentre Be You in Hendrik-Ido-Ambacht « Regiofitness

WorkoutCentre Be You in Hendrik-Ido-Ambacht

| Meer sportcentra »

De wereld van sport en gezondheid begint hier!

WorkoutCentre Be You

WorkoutCentre Be You heeft nog geen beoordelingen.
Beoordeel WorkoutCentre Be You en schrijf als eerste een review

Review plaatsen

Foto's

Small_005_zumbathon_2014_(24-05-2014)_-%c2%ae_ton_okhuijzen_fotografie Small_pict0074_2 Small_hdr2 Small_hdr3

Openingstijden

ma 08.00 - 22.00 uur

di 08.00 - 22.00 uur

wo 08.00 - 22.00 uur

do 08.00 - 22.00 uur

vr 08.00 - 22.00 uur

za 09.00 - 15.00 uur

zo Gesloten

Wilt u goed voor uw lichaam zorgen en op een gezonde en verantwoorde manier aan uw lichaam werken en hierbij spieren opbouwen en/of vet verliezen?
WorkoutCentre Be You is een professionele, gezellige en persoonlijk gerichte sportschool waar u nu deel van kunt uit maken!
Uw wereld van sport, ontspanning en gezondheid begint hier!
WorkoutCentre Be You is centraal gelegen in Hendrik Ido Ambacht.
Wij bieden u vele activiteiten en faciliteiten in en rondom het workoutcentre voor u en uw naasten.
WorkoutCentre Be You biedt de leden de mogelijkheid om onder deskundige begeleiding en/of zelfstandig te werken aan hun gezondheid en het ultieme gevoel van relaxen te beleven.
Wij verwelkomen u hartelijk in ons workoutcentre en nodigen u uit voor een persoonlijk bezoek.

Lees meer: http://www.workoutcentre.nl/


Abonnementen van WorkoutCentre Be You

All-in abonnement

Onbeperkt gebruik maken van de groepslessen

- Onbeperkt gebruik maken van de fitness

- Persoonlijk geschreven trainingsprogramma

- Vet- en spiermassameting, elke 6 weken

Lees meer: http://www.workoutcentre.nl/abonnementen/

Prijs: 35,95 per maand Inschrijfkosten: 25,00 Opzegtermijn: 1 maand Contractduur: 12 maanden

Groepslessen abonnement

- Onbeperkt gebruik maken van de groepslessen

Lees meer: http://www.workoutcentre.nl/abonnementen/

Prijs: 29.95 per maand Inschrijfkosten: 25.00 Opzegtermijn: 1 maand Contractduur: 12 maand

Afbeeldingen van WorkoutCentre Be You

Mid_005_zumbathon_2014_(24-05-2014)_-%c2%ae_ton_okhuijzen_fotografie Mid_pict0074_2 Mid_hdr2 Mid_hdr3 Mid_img_2542 Mid_hdr9 Mid_img_2550 Mid_header-final-v2-facebook Mid_hdr8 Mid_img_2560 Mid_img_2559 Mid_img_2550 Mid_hdr11 Mid_hdr12 Mid_img_2542

Groepslessen

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Wat is SH'BAM

Maak kennis met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves. SH'BAM is de perfecte manier om in vorm te komen en je 'inner star' te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt.

Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die door remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende Latin beats. Dit maakt SH'BAM tot een workout die ultrafun en gezellig is. Elke 45-minuten durende SH'BAM les is levendig, uniek en afwisselend - en, zoals bij alle andere Les Mills programma's, wisselt de choreografie en de muziek elke drie maanden. 

BBB staat voor Buik, Benen en Billen. Een BBB training is een combinatie van verschillende oefeningen waarbij de Buik, Benen en Billen centraal staan. Op opzwepende muziek werk je samen met je trainer aan de ververbranding, spierversterking, lenigheid en uithoudingsvermogen.

De training is samengesteld met oefeningen op basis van het eigen lichaamsgewicht. Die worden afgewisseld met oefeningen waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende attributen zoals steps, balans ballen, springtouwen of gewichten. De oefeningen kunnen zowel staand, zittend en liggend worden uitgevoerd.

In tegen stelling tot wat de naam doet vermoeden (Buik, Benen en Billen). Worden andere spiergroepen automatisch mee getrained. BBB trainingen worden in groepsverband gegeven. Iedereen kan ongeacht zijn niveau mee doen.

Bootcamp


Bootcamp trainingen zijn een afgeleide van de zware fysieke trainingen voor soldaten in het leger. Bootcamp trainingen vinden buiten plaats in parken aan het strand of zelf in stedelijke gebieden.


Bootcamp trainingen zijn zeer efficiënt voor hart en spieren omdat je het hele lichaam gebruikt en snel oefeningen met elkaar afwisselt zonder veel rust te nemen. Bootcamp trainingen omvatten gymnastiek oefeningen zoals push-ups, jumping jacks, crunches en andere lichaamsgewicht oefeningen. Bootcamp is een uitdaging waarbij je met je lichaam tot het uiterste gaat.


Bootcamp is een geweldige manier om in groepsverband en in de buitenlucht veel calorieën te verbranden. Alle spieren in je lichaam efficiënt in een korte tijd te trainen. Doordat elke oefening anders is en er gebruik gemaakt kan worden van diverse trainingsmaterialen, hoef je je niet te vervelen en is bootcamp leuk om te doen.

Steps is een workout- training waarmee gewerkt wordt met een verstelbare step waarvan u zelf de hoogte bepaalt.
Tijdens de 60 minuten durende les trainen we 30 minuten ons coördinatievermogen op de step door middel van wekelijks veranderende choreografieën.
Na de eerste 30 minuten van de les werken we de overige 30 minuten aan het trainen en verstevigen van de spieren waarbij de step ook een belangrijke rol speelt.
Uw coördinatie, uw spierkracht en uw lenigheid worden op de proef gesteld.
Wij zijn er van overtuigd dat u dit aan kunt!
Meldt u aan voor een GRATIS en vrijblijvende proefles en beleef het spektakel zoals andere dit spektakel wekelijks beleven!

Lees meer: http://www.workoutcentre.nl/steps/

Tijdens de BBB(B)-les trainen we de algemene uithoudingsvermogen ook wel de conditie genoemd.
Daarnaast gaan we aan de slag met het trainen van de vaak genoemde ``probleemzones`` (borst) buik-billen-benen voor een gespierder en strakker figuur.
Er wordt gewerkt met een diversiteit aan free weight apparatuur om uw lichaam naar uw ideaalbeeld te veranderen of uw ideaalbeeld te behouden.
De BBB(B)-les is een fantastische workoutles vol gezelligheid, saamhorigheid en plezier.
Bent u enthousiast geraakt?
Wij nodigen u uit voor een proefles!
Ontmoet onze BBB(B) docenten en de fantastische deelnemers groep bestaande uit dames en heren!

Lees meer: http://www.workoutcentre.nl/bbb-b-les/

Wat is BODYPUMP®?groepsles_bodypump

BODYPUMP® is de originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam.

Tijdens deze 60 minuten durende workout worden alle spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken uit de krachtzaal, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeus leveren de resultaten op waar jij naar streeft - en snel!

 

De voordelen van BODYPUMP®

 • Je slankt af, want per les verbrand je circa 600 calorieën
 • Maakt je sterker
 • Maakt je fitter
 • Vormt en sterkt je spieren
 • Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)
 • Je levert een flinke prestatie

 

Voor wie is BODYPUMP®?

BODYPUMP® is voor iedereen geschikt. Het gewicht van de barbell (stang) kan immers van 1,8 tot meer dan 30 kg variëren. Het programma is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Uit ervaring weten we dat mannen niet zo gecharmeerd zijn van allerlei pasjes. Bovendien hebben mannen vaak een ander trainingsdoel, dat niet met aerobics bereikt kan worden.

 


BODYPUMP® video

www.lesmills.nl

Wat is BODYBALANCE®?groepsles_bodybalance

BODYBALANCE® is de workout met yoga, tai chi en pilates, die flexibiliteit en kracht opbouwt en waardoor je je gefocust en kalm voelt.

Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig opgebouwde serie rekoefeningen, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

 

De voordelen van BODYBALANCE®

 • Maakt je kernspieren sterker
 • Verbetert je hart- en longfunctie
 • Je verbrandt calorieën
 • Je verlaagt je stressniveau
 • Geeft een blijvend gevoel van welzijn en kalmte
 • Verbetert je concentratie en zelfbewustzijn
 • Verbetert de flexibiliteit van je gewrichten en je bewegingsbereik.

 

Voor wie is BODYBALANCE®?

BODYBALANCE® is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Er is geen voorkennis van yoga of tai chi vereist. De oefeningen zijn altijd veilig en je hebt voldoende gelegenheid om alle bewegingen en posities aan te leren.

 


BODYBALANCE® video

www.lesmills.nl

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Bokwa is een energieke fitness/cardio workout waarbij de deelnemers al dansend patronen van letters en cijfers met hun voeten tekenen tijdens het beoefenen van een energieke cardio routine. 
Ook wel gezegd: "Als je kunt tellen en spellen kun je Bokwa beoefenen".
Dit alles op hedendaagse muziek. Bokwa heeft geen choreografie, geen getelde stappen waardoor het beoefenen van Bokwa voor iedereen mogelijk is!

Lees meer: http://www.workoutcentre.nl/bokwa/

Er zijn nog geen reviews. Schrijf als eerste een review.


Plaats een review over WorkoutCentre Be You


captcha
algemene voorwaarden


Loader