Terug Regiofitness
Sport- en Afslankstudio Boddieplan in Heerhugowaard « Regiofitness

Sport- en Afslankstudio Boddieplan in Heerhugowaard

| Meer sportcentra »

Van sporten tot figuurcorrectie -Sport- en afslankstudio Boddieplan in Heerhugowaard

Sport- en Afslankstudio Boddieplan

Sport- en Afslankstudio Boddieplan heeft nog geen beoordelingen.
Beoordeel Sport- en Afslankstudio Boddieplan en schrijf als eerste een review

Review plaatsen

Foto's

Small_original_fitness_heerhugowaard_boddieplan_impressie Small_img_6370 Small_vet_bevriezen_heerhugowaard Small_cryolipolyse_kosten_behandeling

Openingstijden

ma 07.00-21.30

di 09.00-21.30

wo 07.00-21.30

do 09.00-21.30

vr 07.00-12.30

za 09.00-12.30

zo gesloten

Boddieplan is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een unieke afslankstudio voor de regio Noord-Holland. Richard en Janet Kooijman zijn de afslankstudio in januari 2005 begonnen aan de W.M. Dudokweg 10 in Heerhugowaard. De afslankstudio had in het begin enkele cardio toestellen waar op afspraak een training en een voedingsadvies op maat kon worden gevolgd . In dat zelfde jaar groeide de afslankstudio van 100m2 naar 200m2 en werd er geïnvesteerd in de Switching, een eenvoudig maar functioneel krachttrainingscircuit en zo ontstond "Sport- en Afslankstudio Boddieplan. In de jaren daarna heeft Boddieplan steeds uitgebreid met verschillende methoden voor het verbeteren van lichaamscontouren. Zo hebben we de Rolmassage welke de stofwisseling verhoogt en de huid gladder en strakker maakt. En de in 2011 aangeschafte Better Belly wordt ook nog zeer regelmatig ingezet voor een hogere verbranding op buik en taille.

Cryolipolyse
Afgelopen zondag 20 mei 2012 heeft Boddieplan de CoolipoTwin in gebruik genomen. Daarmee is de afslankstudio verder gegaan op de weg van afslanken en...

Meer


Abonnementen van Sport- en Afslankstudio Boddieplan

Onbeperkt personal training

Door het werken op afspraak kab Sport- en afslankstudio Boddieplan garanderen dat jij persoonlijke aandacht krijgt. Elke training weer!

Prijs: va 65,00 per maand Inschrijfkosten: n.v.t. Opzegtermijn: Loopt automatisch af! Contractduur: 3 maanden

Afbeeldingen van Sport- en Afslankstudio Boddieplan

Mid_original_fitness_heerhugowaard_boddieplan_impressie Mid_img_6370 Mid_vet_bevriezen_heerhugowaard Mid_cryolipolyse_kosten_behandeling Mid_cryolipolyse_heerhugowaard

Groepslessen

BBB staat voor Buik, Benen en Billen. Een BBB training is een combinatie van verschillende oefeningen waarbij de Buik, Benen en Billen centraal staan. Op opzwepende muziek werk je samen met je trainer aan de ververbranding, spierversterking, lenigheid en uithoudingsvermogen.

De training is samengesteld met oefeningen op basis van het eigen lichaamsgewicht. Die worden afgewisseld met oefeningen waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende attributen zoals steps, balans ballen, springtouwen of gewichten. De oefeningen kunnen zowel staand, zittend en liggend worden uitgevoerd.

In tegen stelling tot wat de naam doet vermoeden (Buik, Benen en Billen). Worden andere spiergroepen automatisch mee getrained. BBB trainingen worden in groepsverband gegeven. Iedereen kan ongeacht zijn niveau mee doen.

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Iedereen kan aan aerobics doen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, hoe goed je conditie is of hoe zwaar je bent. Aerobics is namelijk een verzamelnaam voor het bewegen op muziek.Je bouwt uithoudingsvermogen op, je spieren worden sterker en je longinhoud groter. Als je de juiste docent vindt, kan aerobics voelen als een goed feestje en met onze Nico heb je een hele leuke! Het is extra motiverend als je het samen met een groep vriendinnen doet.

Er zijn veel vormen van aerobics. Bij Sport- en afslankstudio Boddieplan worden 2 varianten gegeven door onze instructeur Nico.
Aerobics en Stepaerobics. Bij Stepaerobics wordt een step of een platform gebruikt. Deze vorm is vooral bedoeld om de spieren te versterken en nog meer vet te verbranden.

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

De naam zegt het al... "Bootcamp" is een training waar wij het uiterste van je vragen. In een circa 30 minuten durende workout knijpen onze trainers je uit en motiveren ze je tot het gaatje te gaan. Bootcamp Tabata is uitermate geschikt als je vindt dat je niet veel tijd hebt.

Core Stability is een groepsles waarin de aandacht voornamelijk ligt op houding gerelateerde spiergroepen die zorgen voor een stabiel spiercorset rondom buik en rug. In deze les is er aandacht voor de diepe laag laag spieren en de oppervlakkige die samen zorgen voor een goede houding. Deze trainingn zijn geschikt voor zowel mensen met rugklachten als voor topsporters met als resultaat, beter presteren en een goede houding.

Pilates is een lesvorm waar in een rustig tempo het bewust aanspannen van spieren wordt getraint. Het is een kracttraining waarbij balans centraal staat. De wervelkolom ondersteund het gehele lichaam en is vaak het centrum waaruit bewogen wordt in de Pilates les. De trainingen zorgen voor houdingsverbetering en is voornamelijk een spierversterkend programma waar intensief met het eigen lichaamsgewicht gewerkt wordt.

Faciliteiten van Sport- en Afslankstudio Boddieplan

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Gratis Parkeren

 • Missing_icon

  Gratis Parkeren

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Massages

 • Missing_icon

  Ontspanning

 • Missing_icon

  Ontspanning

 • Missing_icon

  Sportarts

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

 • Missing_icon

  Wifi

Soorten fitness van Sport- en Afslankstudio Boddieplan

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  65+

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Medisch fitness

 • Missing_icon

  Personal training

 • Missing_icon

  Pilates

 • Missing_icon

  Vrije gewichten

 • Missing_icon

  Yoga


Er zijn nog geen reviews. Schrijf als eerste een review.


Plaats een review over Sport- en Afslankstudio Boddieplan


captcha
algemene voorwaarden


Loader