Terug Regiofitness
Sportcentrum Kenamju Haarlem in Haarlem « Regiofitness

Sportcentrum Kenamju Haarlem in Haarlem

| Meer sportcentra »

Het Familie Fitnesscentrum van Haarlem waar jij je thuis voelt

Sportcentrum Kenamju Haarlem

Sportcentrum Kenamju Haarlem heeft nog geen beoordelingen.
Beoordeel Sportcentrum Kenamju Haarlem en schrijf als eerste een review

Review plaatsen

Foto's

Openingstijden

Ma Niet bekend

Di Niet bekend

Wo Niet bekend

Do Niet bekend

Vr Niet bekend

Za Niet bekend

Zo Niet bekend

Persoonlijke benadering
Vanoudsher bekend door het succes van het judo- en karateteam is Kenamju een echt familiecentrum. Of je nu 4 of 80 jaar bent, iedereen is welkom en voor iedereen is er een mogelijkheid. Ons motto is dan ook dat iedereen zich vooral thuis voelt. De persoonlijke aandacht voor onze klanten staat dan ook voorop! Bij Kenamju ben je geen nummer maar heb je een naam en willen we net dat beetje meer van je te weten te komen voor een persoonlijke benadering.

Breed aanbod sporten
In Nederland is veel aandacht voor Wellness, in ons sportcentrum worden de trends aandachtig gevolgd en bestaan er inmiddels circa 20 verschillende sporten. Deze sporten zijn onder te verdelen in drie hoofdgroepen: Budo (alle vechtsporten), Dance & Aerobics (alle lesvormen op muziek) en Fitness (gewichten en cardio apparatuur).

Kom eens vrijblijvend kijken en proef de persoonlijke sfeer van Kenamju Haarlem. Vraag daarom vandaag nog jouw gratis dagpas aan via Regiofitness.nl


Groepslessen

Bij Kenamju trainen internationale en nationale toppers! Kenamju is evenals bij Judo een van de toonaangevende Karate scholen in Nederland. Karate staat bekend om zijn beheerste aanvalstechnieken, trappen en stoten waarin zelfverdediging een grote rol speelt. Maar ook om zijn Kata’s ( een chronologische vaststaande serie technieken tegen denkbeeldige tegenstanders). Kinderen bouwen een groter zelfvertrouwen op door het beoefenen van deze sport. Op alle niveaus kun je instappen. Karate is voor zowel jeugd als senioren te beoefenen als zelfverdediging, recreatie- en wedstrijdsport. Stijl: Wado.

Clipdance, Free style dance...bij Kenamju kun je dit allemaal doen. Laat je meeslepen door de beats. Je leert de nieuwste moves en op de latest sounds wordt er een choreografie gemaakt. Zeker weten dat je er straks een hoop moves bij kent. De dance-lessen zijn er voor verschillende leeftijdsgroepen. .

Een zeer energieke sport, waarbij naast de vele stoottechnieken ook allerlei trappen aan bod komen. Bij Kenamju is het kickboxen een full-contact sport en leer je beheerst met je tegenstander te sparren. Naast de vele zelfverdedigingtechnieken werk je natuurlijk ook aan je zelfvertrouwen, snelkracht en conditie! Uiteraard wordt de training op een veilige en verantwoorde wijze gegeven en natuurlijk in een sportieve sfeer. Voor de jeugd geven wij kickboxen vanaf 7 jaar

Judo en Kenamju zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Zowel op nationaal als internationaal niveau behaalt Kenamju al jaren geweldige resultaten. Maar het is natuurlijk ook goed mogelijk deze Olympische stoeisport op recreatief niveau te beoefenen. Vanaf 3 jaar kun je met judo je coördinatie, conditie en zelfvertrouwen verbeteren. Tevens leer je valbreken, waar je je hele leven profijt van hebt. Twee keer per jaar is er een examen voor het behalen van een hogere slip of band! Ook voor volwassenen bestaat de mogelijkheid om recreatief te judoën

Een Pilates-training heeft alles met beheersing te maken. Deze les heeft als uitgangspunten concentratie en rust. Op een intensieve manier train je alle spieren in je lichaam, maar dit zonder dynamisch te bewegen. Wanneer je een tijd fysiek niet actief bent geweest, is Pilates juist zeer geschikt! De intensiviteit is naar behoefte aan te passen.

Steps is echt een supertraining voor je been- en bilspieren, waarbij je steeds op- en af een stepbank stapt. Het hoogteverschil zorgt voor een intensieve training. Turnstep, straddle, over the top....elke keer net even anders. In de steples wordt in principe niet gesprongen. Het is goed te vergelijken met een low-impact aerobicles, maar dan met de extra uitdaging van de stepbank.

Een topper in ons programma. De bodyshape les is een low-impact les en biedt spierversterkende oefeningen zonder te hoeven springen. Op een gespecificeerde manier komt je hele lichaam aan bod. Beenspieren, borstspieren, rugspieren en de kleine spiergroepen; alle spiergroepen worden onder handen genomen. In deze les werken we regelmatig met gewichtjes en/of weerstandsbanden.

In deze les wordt low-impact begonnen en uitgebouwd naar high-impact. Dat wil zeggen van rustig marcheren naar springen. Er worden choreografieblokken gemaakt die zijn opgebouwd uit basic aerobic pasjes. Het tempo en de moeilijkheidsgraad liggen hoger dan in een low-impact les. Ideaal voor sporters die van een uitdaging houden! Aan het einde van de les worden er oefeningen gedaan en een cooling down.

Bekend van televisie en nog steeds populair, deze mix van verschillende vechtsporten en aerobics! Op muziek worden verschillende stoot- traptechnieken uitgevoerd en ondervind je tegelijkertijd een totaaltraining voor het hele lichaam. Afsluitend wordt er in de les een buikspiertraining en stretching gegeven. Al met al veel fun, vetverbranding, conditie en zelfverdedigingtechnieken! Uiteraard wordt deze les gegeven door een echte combat expert.

Een fantastische basic-training die je het gevoel geeft dat alle spieren aangepakt zijn. Geen complexe pasjes, maar lekker aan je lichaam werken. In de conditietrainingles wordt vaak een klein deel gesprongen, maar dit is geen verplichting. De conditietraining is voor ieder niveau te volgen.

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Faciliteiten van Sportcentrum Kenamju Haarlem

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

Soorten fitness van Sportcentrum Kenamju Haarlem

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  65+

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Buiten sporten

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Vechtsporten


Er zijn nog geen reviews. Schrijf als eerste een review.


Plaats een review over Sportcentrum Kenamju Haarlem


captcha
algemene voorwaarden


Loader