Terug Regiofitness
Smile Sport in Haarlem « Regiofitness

Smile Sport in Haarlem

| Meer sportcentra »

Gezelligheid en professionaliteit in het No-nonsense sportcentrum van Haarlem

Smile Sport

Smile Sport heeft nog geen beoordelingen.
Beoordeel Smile Sport en schrijf als eerste een review

Review plaatsen

Foto's

Small_original_fitness_haarlem_smilesport_bar Small_original_fitness_haarlem_smilesport_spinning Small_original_fitness_haarlem_smilesport_cardio Small_original_fitness_haarlem_smilesport_bar2

Openingstijden

Ma Niet bekend

Di Niet bekend

Wo Niet bekend

Do Niet bekend

Vr Niet bekend

Za Niet bekend

Zo Niet bekend

Smile Sport zou Smile Sport niet zijn zonder Kenneth Leeuwin. Hij is meervoudig wereldkampioen karate en grondlegger van het populaire KickFun. Als ex-topsporter kan hij je alles vertellen over doorgaan en je doel bereiken.

Samen met zijn spontane vrouw Danielle Leeuwin is hij eigenaar van Smile Sport. Danielle is het creatieve brein met oog voor detail. Ze zorgt voor een aangename sfeer in ons sportcentrum die past bij de tijd van het jaar.

Onze bedrijfsleider Faziel Khodabaks zorgt ervoor dat alles bij Smile Sport op rolletjes loopt. Deze goedlachse jongeman weet veel over fitness en voeding. Ook heeft hij een luisterend oor voor de wensen van onze klanten.

Gezelligheid en professionaliteit gaan bij ons hand in hand. In ons no-nonsense sportcentrum werken we alleen met gediplomeerde instructeurs. We hebben een grote zaal waar de groepslessen in worden gegeven en een aparte zaal met fitnessapparatuur.

Na het sporten kun je even uitblazen aan onze ‘stamtafel’ of aan de bar. Onder het genot van een drankje of versnapering kun je bijpraten met andere sporters of rustig...

Meer


Afbeeldingen van Smile Sport

Mid_original_fitness_haarlem_smilesport_bar Mid_original_fitness_haarlem_smilesport_spinning Mid_original_fitness_haarlem_smilesport_cardio Mid_original_fitness_haarlem_smilesport_bar2 Mid_original_fitness_haarlem_smilesport_krachtfitness

Groepslessen

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Wat is Kickfun?

KickFun is momenteel een van de hotste en snelst groeiende fitnessconcepten in Nederland. De KickFun groepslessen zijn mede ontwikkeld door voormalig wereldkampioen Karate en aerobicsgoeroe Kenneth Leeuwin. KickFun is niet alleen maar schoppen en slaan op een Kickbag. KickFun is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de Kickbag.

 

Voor wie is KickFun?

Kickfun is geschikt voor jou wanneer je wilt afvallen, wil werken aan je conditie en je spieren wilt verstevigen. Je hele lijf wordt getraind zoals je dat nog nooit hebt ervaren. Je wordt gemotiveerd door de lekkere muziek, maar je hoeft niet op het ritme van de muziek te werken als je dat niet wilt. Dit is een van de redenen dat er ook veel heren aan KickFun meedoen. Iedereen kan meedoen en op zijn of haar eigen niveau en tempo werken.

 

Hoe ziet een KickFun les eruit?

Een KickFun les bestaat uit het maken van verschillende boks- en traptechnieken op een Kickbag (een soort verplaatsbare bokszak).Je werkt veel samen en motiveert elkaar, er wordt echter op geen enkel moment met een sparringpartner gewerkt. Daarnaast leer je ook echt iets, de speciaal opgeleide instructeurs corrigeren je persoonlijk op techniek en veiligheid.

 


KickFun Video met Kenneth Leeuwin

www.kickfun.nl

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Faciliteiten van Smile Sport

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

Soorten fitness van Smile Sport

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Personal training

 • Missing_icon

  Vechtsporten

 • Missing_icon

  Vrije gewichten


Er zijn nog geen reviews. Schrijf als eerste een review.


Plaats een review over Smile Sport


captcha
algemene voorwaarden


Loader