Terug Regiofitness
Sportcentrum Bloemketerp in Franeker « Regiofitness

Sportcentrum Bloemketerp in Franeker

| Meer sportcentra »

Het gezelligste sportcentrum van Franeker e.o.!

Sportcentrum Bloemketerp

Sportcentrum Bloemketerp heeft nog geen beoordelingen.
Beoordeel Sportcentrum Bloemketerp en schrijf als eerste een review

Review plaatsen

Foto's

Small_extra_foto_5 Small_groepslessen Small_sauna___infrarood Small_fitness-abonnementen

Openingstijden

ma 8.30 - 22.00

di 7.00 - 22.00

wo 8.30 - 22.00

do 8.30 - 22.00

vr 8.30 - 22.00

za 9.00 - 14.00

zo 9.00 - 14.00

Bij Sportcentrum Bloemketerp staat bewegen en gezondheid centraal. Wij bieden volop mogelijkheden om u op een leuke manier in beweging te komen. We bieden o.a.:

 • Fitness;
 • Groepslessen (o.a. TRX, Insanity, Pump, Spinning, Yoga en Pilates);
 • Squash en Racquetball;
 • Zwemmen en nog veel meer.

Dit alles wordt gedaan onder professionele en persoonlijke begeleiding. U bepaalt de doelstelling en wij stippelen de route samen met u uit.

 


Afbeeldingen van Sportcentrum Bloemketerp

Mid_extra_foto_5 Mid_groepslessen Mid_sauna___infrarood Mid_fitness-abonnementen Mid_fitness-fitness_extra Mid_links Mid_squash___racquetball Mid_zwemmen Mid_groepslessen-beschrijving

Groepslessen

Een 15 minuten durende spierverstevigende groepstraining met de nadruk op de buik- en rugspieren, voor zowel beginners als gevorderden.

Pump is de snelste manier om in vorm te raken, vet te verbranden en een strakker lichaam te krijgen. Het is een spierverstevigende groepsles met gewichten, waaraan vrijwel iedereen mee kan doen. In de 1 uur durende workout worden alle belangrijke spiergroepen flink onder handen genomen. Door de vele herhalingen en het relatief lichte gewicht waarmee wordt gewerkt, is er geen grote toename van de spiermassa te verwachten.

De Total Body Workout is een groepsles die het gehele lichaam traint. Naast een blok conditietraining wordt er ook krachttraining gedaan; deze krachttraining is iedere les weer anders. Dit kan betekenen dat er gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld elastieken, steps, ballen en verschillende soorten dumbells. De Total Body Workout is geschikt voor jong en oud.

De insanity workout is het fitness programma waarmee je de beste resultaten ooit behaalt! Met de Insanity Workout van Shaun T, een van de meeste bekende personal trainers ter werereld is dit een haalbare zaak. Met het maximum interval fitness programma kun je tot wel 1000 calorieen per dag verbranden en krijgt u een strak en afgetraind lichaam.


Challenge
De Insanity Workout is een van de meest zware fitness workouts die je kunt volgen. Je kunt dit vergelijken met een bootcamp die mariniers krijgen. Het vereist een zware motivatie en je moet erg gedisciplineerd zijn om elke dag op play te drukken. Ga deze challenge aan en deel je resultaten met een grote club van andere enthousiaste Insanity uitvoerders.

Wat is ClubJoy Yoga® ?

groepsles_clubyoga

Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn. Een mens bestaat immers uit lichaam en geest. Jarenlang spraken we over het trainen van ons lichaam. Maar onze geest dan? Welzijn ofwel ons goed voelen is voor velen de doelstelling. Hoe geven we onszelf dat goede gevoel van een gezonde geest in een gezond lichaam? Juist: ClubYoga® ! In de snelheid van alledag dienen we ons staande te houden. We eisen meer van onszelf en van anderen. Inspanning vindt vaker plaats dan ontspanning. Hoe vinden we de juiste verhouding? Juist: ClubYoga® !

Wat bereik ik ermee?

 • Verbeterde lichaamshouding
 • Verbeteren van balans, flexibiliteit, kracht
 • Ontspanning tijdens inspanning
 • Even weg van alledag

 

Voor wie is ClubJoy Yoga® ?

De oorsprong van ClubYoga® vinden we in het verre Oosten waar vele mensen vormen als Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Een levensstijl waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. ClubYoga® biedt je de kans deze rijke visie een onderdeel van je levensstijl te laten zijn. Goed op elkaar afgestemde oefeningen ondersteund door relaxte, motiverende en afwisselende muziek laten je een andere kant zien en voelen van jezelf. Geest en lichaam komen tot elkaar in een enerzijds dynamische en anderzijds ontspannende les.

 

Hoe ziet een ClubJoy Yoga® les eruit?

Bij ClubYoga® vormen zes thema's samen een geheel. Enkele of meerdere van deze thema's komen samen in de oefeningen. Ademhaling, concentratie en meditatie zijn drie thema's waar de geest door wordt geprikkeld. Coördinatie, flexibiliteit en kracht vormen de drie thema's die het lichaam prikkelen.

 


ClubYoga® video

 www.clubjoy.nl

BodyBoxx Beat The Music is een mega energieke groepsles voor elk niveau. Leren boksen op de beat van de muziek. Je lichaam trainen op uithouding, kracht, souplesse, doorzettingsvermogen, reflexen, inzicht en controle! Een uur lang een complete boks- en cardiotraining voor heel je lichaam

Pilates

Pilates is een trainingsmethode ontwikkeld door Joseph Pilates, met als doel doormiddel van kracht, flexibiliteit en bewustwording van bewegen een evenwichtig spiersysteem te creëren.
Dankzij Pilates wordt je slanker en ontwikkel je een betere controle over je lichaam door het versterken van je core spieren. De core spieren zijn je diepliggende buikspieren, de spieren die je rug stabiliseren en je bekkenbodem spieren.  Verwaarloosde spieren worden gereactiveerd en overbelaste spieren worden ontlast.


De focus van Pilates is gericht op concentratie, controle, ademhaling, ontspanning, ritme en precisie. Kwaliteit gaat voor kwantiteit, oefeningen bevatten niet veel herhalingen. Alle oefeningen moeten met precisie en controle worden uitgevoerd voor een optimaal resultaat.
 

Is Pilates iets voor mij?

Het voordeel van Pilates is dat het goed werkt voor een brede groep mensen. Dansers, atleten maar ook vrouwen die herstellen van een zwangerschap of mensen in een revalidatie proces zitten. Dankzij de stabiliserende werking van Pilates is deze trainingsvorm ook ideaal voor mensen met rugproblemen

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Wat is de XCO-Trainer?groepsles_xco

De XCO-Trainer is een veilige manier om je spieren te trainen, in conditie te blijven én om calorieën te verbranden. In deze training worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve training voor de buik-, rug-, been- en armspieren. De XCO-Trainer is een rood metallic gekleurde buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Doordat het grit ‘doorschiet’ aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren en met name het bindweefsel in en rondom de spieren een extra mechanische belasting.
 

Voordelen van XCO

Het resultaat is meer spierkracht, aanpassing van het bindweefsel qua lengte, trekvastheid en architectuur en een strakker lijf. Natuurlijk versterk je niet alleen je spieren, 45 minuten XCO-Training zorgt ook voor verbranding van calorieën!

 

Voor wie is XCO?

De XCO Training is een totaaltraining die je in een Certified XCO Centre volgt. Deze training is geschikt voor iedereen, omdat je zelf de maat van de XCO-Trainer kiest. Je kunt dus zelf de zwaarte en intensiteit van je training bepalen.

 

Hoe ziet een XCO les eruit?

In 45 minuten je hele lichaam trainen: conditie, spieren en bindweefsel.
Je verbrand calorieën en het is de optimale buik/rug (core) workout. Dit is XCO Training!

De XCO Trainingen zijn gericht op snel en zo effectief mogelijk resultaat. Je spant constant je hele lichaam aan om in balans te blijven, want het grit in de buis wil door en dat moet je tegenhouden. Wanneer je de buis beweegt stimuleer je bij de heengaande beweging altijd de teruggaande beweging. Dit noemen we 'Reactive Impact'.

 


XCO training video


 

 www.xco.nl

Met TRX zijn er oneindig veel trainingsmogelijkheden TRX biedt een effectief trainingsprogramma van honderden oefeningen, dat op elk gewenst fitnessniveau kan worden toegepast. Bij TRX Suspension Training gebruik je je eigen lichaamsgewicht als weerstand. Met talloze functionele oefeningen verbeter je kracht, flexibiliteit, balans, core stabiliteit en uithoudingsvermogen. Waar je voorkeur ook naar uitgaat: training in kleine of grote groepen of 1-op-1 Personal Training. Met TRX kun je alle kanten op! Waar je ook voor traint, TRX Suspension Training biedt resultaat!

Faciliteiten van Sportcentrum Bloemketerp

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Drankenbuffet (koffie, thee, fris)

 • Missing_icon

  Gratis Parkeren

 • Missing_icon

  Kinderopvang

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Massages

 • Missing_icon

  Massagestoel

 • Missing_icon

  Ontspanning

 • Missing_icon

  Powerplate

 • Missing_icon

  Sauna

 • Missing_icon

  Squashbaan

 • Missing_icon

  Tennis

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

 • Missing_icon

  Wifi

 • Missing_icon

  Zonnebank

 • Missing_icon

  Zwembad

 • Missing_icon

  In-sanity

Soorten fitness van Sportcentrum Bloemketerp

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  65+

 • Missing_icon

  Alleen of samen sporten

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Bodybuilding

 • Missing_icon

  Buiten sporten

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  eGym

 • Missing_icon

  Functional Training

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Medisch fitness

 • Missing_icon

  Personal training

 • Missing_icon

  Pilates

 • Missing_icon

  Studenten fitness

 • Missing_icon

  Vechtsporten

 • Missing_icon

  Vrije gewichten

 • Missing_icon

  Yoga

 • Missing_icon

  TRX Suspension Training


Er zijn nog geen reviews. Schrijf als eerste een review.


Plaats een review over Sportcentrum Bloemketerp


captcha
algemene voorwaarden


Loader