Terug Regiofitness
Rhythm Sports in Den Haag « Regiofitness

Rhythm Sports in Den Haag

| Meer sportcentra »

Move, shake and sport bij Rhythmsports!

Rhythm Sports

Rhythm Sports heeft nog geen beoordelingen.
Beoordeel Rhythm Sports en schrijf als eerste een review

Review plaatsen

Adres

[Van Maanenkade 218 2516LP Den Haag] Bekijk website

Openingstijden

ma 07:00-23:00

di 07:00-23:00

wo 07:00-23:00

do 07:00-23:00

vr 07:00-23:00

za 09:00-17:00

zo 09:00-17:00

Voor Fitness, Zumba, Pilates, Groepslessen, Dansles, Insanity, Piloxing, Personal Training en nog veel meer! 


Afbeeldingen van Rhythm Sports

Mid_rhythmsports1 Mid_rhythmsports2

Groepslessen

BBB staat voor Buik, Benen en Billen. Een BBB training is een combinatie van verschillende oefeningen waarbij de Buik, Benen en Billen centraal staan. Op opzwepende muziek werk je samen met je trainer aan de ververbranding, spierversterking, lenigheid en uithoudingsvermogen.

De training is samengesteld met oefeningen op basis van het eigen lichaamsgewicht. Die worden afgewisseld met oefeningen waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende attributen zoals steps, balans ballen, springtouwen of gewichten. De oefeningen kunnen zowel staand, zittend en liggend worden uitgevoerd.

In tegen stelling tot wat de naam doet vermoeden (Buik, Benen en Billen). Worden andere spiergroepen automatisch mee getrained. BBB trainingen worden in groepsverband gegeven. Iedereen kan ongeacht zijn niveau mee doen.

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Get in RhythmShape bij Rhythmsports!
RhythmShape is een training die bestaat uit een combinatie van aerobics en spierversterkende oefeningen met het accent op buik, billen en benen. Het is een efficiënte trainingsmethode die de conditie van je hele lichaam verbetert en je figuur stroomlijnt. De les bestaat uit een warming up, een wat meer up tempo aerobics deel gevolgd door een serie dynamische en statische spieroefeningen en een cooling down als afsluiting.
Natuurlijk wordt de les gegeven op stimulerende en opzwepende muziek. RhythmShape is geschikt voor zowel beginnende als doorgewinterde sporters.
RhythmShape is net als BBB een "klassieke" workout die door zijn kwaliteit al jaren gebruikt wordt. Door de lekkere, bekende muziek en de eindeloze variatie in de lessen is het een up- to- date en aantrekkelijke, maar toch uitdagende training.
Sport jezelf in shape met RhythmShape bij Rhythmsports!

Geef je lichaam en geest kracht met PowerYoga bij Rhythmsports!
Yoga kent veel varianten. Bij Rhythmsports kun je de sportieve versie beoefenen: PowerYoga. Dit is een krachtige en dynamische vorm van yoga, waarbij je een vloeiende serie bewegingen achter elkaar uitvoert. Dit geeft een optimale impact op lichaam en geest.
Je traint je lichaam, omdat het je sterker, gespierder en leniger maakt en je conditie verbetert. Je daagt je geest uit, omdat de intensieve oefeningen concentratie vergen. Door deze focus keer je in jezelf, maakt je je geest leeg en (her)ontdekt en versterk je je mentale veerkracht.
Naast een gunstig effect op je uithoudingsvermogen en spierkracht en op je geestelijke conditie en kracht, heeft PowerYoga bovendien een positieve uitwerking op je algehele gezondheid. Het stimuleert de bloedsomloop en het hart en brengt door de ademhalingstechnieken het zenuwstelsel tot rust. Verder helpt PowerYoga je spijsvertering en het afvoersysteem, en kan het helpen het hormonale stelsel te verbeteren.
PowerYoga maakt je lichaam en geest fitter en krachtiger en brengt meer energie en tegelijk rust in je leven.
Fysiek en mentaal sterk, soepel en in balans? Doe PowerYoga bij Rhythmsports!

Blijf stappen met RhythmSteps bij Rhythmsports! RhythmSteps is een dynamische aerobicsles waarbij je gebruik maakt van een opstapbankje, de step. Doordat je de step steeds op- en afstapt, is RhythmSteps een bijzonder effectieve workout voor je benen, billen en heupen. Behalve je figuur verbetert RhythmSteps ook je conditie en je houding.


De steps zijn in hoogte verstelbaar: zo kan iedereen de training op zijn eigen wensen afstemmen. De gangbare hoogte is laag, zodat de spieren en gewrichten niet te veel belast worden. Tijdens de les bouw je op bekende, aanstekelijke muziek een eenvoudige maar toch gevarieerde choreografie op. De pasjes zijn voor iedereen gemakkelijk te volgen.


RhythmSteps bij Rhythmsports: jij en je step in een uitdagende en energieke workout!

Een hardcore workout met P.A.C. bij Rhythmsports.

De nieuwste workout van Rhythmsports! Bij P.A.C. (Power Abs Cardio) krijg je een intensieve training waarbij jij het uiterste van jezelf vraagt. In één uur je hele lichaam trainen op kracht en conditie? Bij P.A.C. pak je met dynamische oefeningen alle spieren aan. Er wordt zelfs extra aandacht gegeven aan de buikspieren!


De krachtige muziek sleept je door de training heen. Geen aerobicspasjes, geen eindeloze herhalingen. Dus mannen, ideale work-out voor jullie! Vrouwen willen we niet afschrikken, ook jullie zijn van harte welkom! Als je hard wil werken én resultaten boeken? Dan volg je P.A.C.


Bij P.A.C. verbrand je tussen de 500 en 1000 calorieën. Wie wil dat nou niet? Dit is duidelijk dé training waarmee je jouw voornemens waarmaakt.
Wees als PacMan! Baan een weg door het doolhof en kom op een hoger niveau!

RhythmFunBoxing bij Rhythmsports: you might lose weight but you won’t lose your fun! RhythmBoxing is een uitdagende workout die bestaat uit een combinatie van boks- en Oosterse vechtsporttechnieken op knallende muziek. Je traint op een kickbag, een verplaatsbare bokszak op een verzwaarde voet. Opzwepende muziek ondersteunt de oefeningen om je nog meer te motiveren.
Tijdens de les leer je wel vechtsporttechnieken, maar RhythmBoxing is geen vechtsport. Je werkt ook niet met sparringpartners. Iedereen, van welke leeftijd of welk postuur ook, kan meteen meedoen. Bovendien spreekt deze workout zowel vrouwen als mannen aan. Tijdens de lessen besteden de speciaal opgeleide instructeurs veel aandacht aan techniek en veiligheid.
De stoot- en traptechnieken zijn een prima middel om aan je conditie en kracht te werken, vet te verbranden, en de spieren van buik, billen, benen en je hele bovenlichaam te verstevigen. Het is bovendien een perfecte training om stress te ontladen. Je laadt je energie op en stapt heerlijk ontspannen de les uit!
Natuurlijk is deze training vooral ook heel erg leuk! De afwisseling van oefeningen, de enthousiaste instructeurs en de ondersteunende beats laten een uur voorbij vliegen.

RhythmPower Pump: de krachtige fitness workout bij Rhythmsports!
RhythmPower Pump is een fitness workout gericht op spierversteviging en afslanken met behoud van spiermassa. Met een stang, de barbell, en gewichten train je in een serie oefeningen alle spiergroepen: benen, borst, rug, triceps, biceps, schouders en buik.
Lekkere muziek leidt je door de oefeningen heen, waardoor je het beste uit jezelf haalt.
De les is geschikt voor iedereen. Want je kunt variëren met de zwaarte van de gewichten op de barbell van 1,8 kg tot meer dan 30 kg, al naar gelang jouw niveau. De oefeningen komen uit de fitnesszaal, denk aan squats, curls, lifts en presses. Er komen géén aerobics pasjes aan te pas, wat met name de heren ook zal aanspreken!
Een hoge vetverbranding gecombineerd met het verstevigen van je spieren is een ideale methode om je doel te bereiken, een slanke gespierde lichaam!
Work that body met RhythmPower Pump!

Pilates

Pilates is een trainingsmethode ontwikkeld door Joseph Pilates, met als doel doormiddel van kracht, flexibiliteit en bewustwording van bewegen een evenwichtig spiersysteem te creëren.
Dankzij Pilates wordt je slanker en ontwikkel je een betere controle over je lichaam door het versterken van je core spieren. De core spieren zijn je diepliggende buikspieren, de spieren die je rug stabiliseren en je bekkenbodem spieren.  Verwaarloosde spieren worden gereactiveerd en overbelaste spieren worden ontlast.


De focus van Pilates is gericht op concentratie, controle, ademhaling, ontspanning, ritme en precisie. Kwaliteit gaat voor kwantiteit, oefeningen bevatten niet veel herhalingen. Alle oefeningen moeten met precisie en controle worden uitgevoerd voor een optimaal resultaat.
 

Is Pilates iets voor mij?

Het voordeel van Pilates is dat het goed werkt voor een brede groep mensen. Dansers, atleten maar ook vrouwen die herstellen van een zwangerschap of mensen in een revalidatie proces zitten. Dankzij de stabiliserende werking van Pilates is deze trainingsvorm ook ideaal voor mensen met rugproblemen

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Faciliteiten van Rhythm Sports

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Ontspanning

 • Missing_icon

  Sauna

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

 • Missing_icon

  Wifi

 • Missing_icon

  Zonnebank

Soorten fitness van Rhythm Sports

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  65+

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Bodybuilding

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Medisch fitness

 • Missing_icon

  Personal training

 • Missing_icon

  Pilates

 • Missing_icon

  Studenten fitness

 • Missing_icon

  Vrije gewichten

 • Missing_icon

  Yoga


Er zijn nog geen reviews. Schrijf als eerste een review.


Plaats een review over Rhythm Sports


captcha
algemene voorwaarden


Loader