Terug Regiofitness
Qfitness in Den Haag « Regiofitness

Qfitness in Den Haag

| Meer sportcentra »

Gemiddelde score

Uit 3 beoordelingen

6

Lees 3 beoordelingen

Maarten Brinkman (gaf een 4)

Als je al jaren klant bent en de regels volgt verwacht je dat ook van de eigenaars. Vanochtend (14 okt 2019) persoonlijk langs geweest om een brief... Lees volledige review

Ben jij op zoek naar een sportschool of fitnesscentrum in Den Haag en wil jij weten of Qfitness voldoet aan jouw wensen en sportieve doelstellingen?

Op Regiofitness.nl vind je informatie, reviews en de aantrekkelijkste fitness aanbiedingen van sportscholen in Den Haag. Qfitness heeft nog geen informatie en aanbiedingen op Regiofitness.nl.


Reviews van Qfitness

Maarten Brinkman | ongeveer een jaar geleden geplaatst
Hygiene: 6
Sfeer: 2
Personeel: 1
Prijs/kwaliteit: 5
Eindscore 4

"Als je al jaren klant bent en de regels volgt verwacht je dat ook van de eigenaars. Vanochtend (14 okt 2019) persoonlijk langs geweest om een brief van het incasso buro van 3 maanden geleden te bespreken. Het draait meteen uit op een onvriendelijke houding, er wordt door 1 van de eigenaars zeer grof gesproken en er is alleen maar een soort aversie gebaseerd op ...... geen idee ..... Het betekent einde van wat initieel een leuke fitness leek te zijn. Zelden zo'n gefrusteerd iemand gezien die, gezien de meerdere reactie m.b.t. management, slechts een ander de schuld probeerd te geven of een persoonlijk probleem heeft wat nooit is uitgesproken. Communicatie nul zullen we maar zeggen. Sfeer was ok maar nu niet meer dus. Je gelijk krijgen en je gelijk hebben zijn bij deze persoon niet in evenwicht en dat is jammer voor zijn klantenbestand. Niet aan te bevelen dus."

Anoniem | ongeveer 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 9
Sfeer: 7
Hygiene: 8
Eindscore 8

"Omdat het een actieve groep mensen is, met leuke groepslessen en ze pakken proactief verbeteringen aan de sportschool op!"

Anoniem | ongeveer 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 7
Personeel: 8
Sfeer: 7
Hygiene: 9
Eindscore 8

"gemoedelijk, sfeervol, ongedwongen en toch behulpzaam en professioneel."Plaats een review over Qfitness


captcha
algemene voorwaarden


Loader