Terug Regiofitness
Enjoy Sports Westerpark in Breda « Regiofitness

Enjoy Sports Westerpark in Breda

| Meer sportcentra »

Feel Free To Enjoy Sports!

Gemiddelde score

Uit 3 beoordelingen

8

Lees 3 beoordelingen

Anoniem (gaf een 8)

zoals ik oordeel is alles geweldig vooral het personeel Lees volledige review

Foto's

Small_original_yoga-finess-breda-enjoysports Small_original_wachtruimte-finess-breda-enjoysports Small_original_body-pump-fitness-breda-enjoysports Small_original_10_2010_banner_da_aektka-nacht_01

Openingstijden

Ma Niet bekend

Di Niet bekend

Wo Niet bekend

Do Niet bekend

Vr Niet bekend

Za Niet bekend

Zo Niet bekend

Enjoy Sports Wellnessclub; de meest complete sportclub op het gebied van wellness en beauty.

Enjoy the Club en geniet van:

 • De nieuwste trends op het gebied van fitness, wellness en beauty
 • Persoonlijke begeleiding van onze professionele instructeurs 
 • Gespecialiseerde programma's met specifieke diepgang zoals: Mama Shape, Aging Well en Sterke Rug
 • Succesvolle afslankprogramma's
 • Keuze uit meer dan honderd groepslessen per week; Zumba tot Body Balance en van Drums Alive tot Spinning
 • Een verse smoothie in de gezellige lounge
 • Ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur

Vraag nu een gratis dagpas aan en kom al onze faciliteiten zelf proberen!

Meer


Afbeeldingen van Enjoy Sports Westerpark

Mid_original_yoga-finess-breda-enjoysports Mid_original_wachtruimte-finess-breda-enjoysports Mid_original_body-pump-fitness-breda-enjoysports Mid_original_10_2010_banner_da_aektka-nacht_01

Groepslessen

Speciaal voor kinderen bieden wij op woensdag de volgende lessen aan:

14:00 Sport en Spel voor kinderen tussen de 5-7 jaar
15:00 Sport en Spel voor kinderen tussen de 8-11 jaar
15:00 Dans voor kinderen tussen de 5-7 jaar
16:00 Dans voor kinderen vanaf 8 jaar

Voor een fantastische, actieve en sportieve les kan je meedoen met de Sport en Spel lessen. Hier ga je samen met andere kinderen verschillende leuke sportieve spelletjes doen.

Knallen, plezier, spetteren, dansen, feesten en een dosis eigentijdse muziek zijn de sleutelwoorden van onze danslessen. Vanaf 3 jaar kun je al meedansen op muziek van onder meer Shakira, K3 en Justin Bieber.

De lessen duren één uur. Het enige wat je nodig hebt voor de kidslessen is sportkleding en een flesje drinken.

Wat is BODYBALANCE®?groepsles_bodybalance

BODYBALANCE® is de workout met yoga, tai chi en pilates, die flexibiliteit en kracht opbouwt en waardoor je je gefocust en kalm voelt.

Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig opgebouwde serie rekoefeningen, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

 

De voordelen van BODYBALANCE®

 • Maakt je kernspieren sterker
 • Verbetert je hart- en longfunctie
 • Je verbrandt calorieën
 • Je verlaagt je stressniveau
 • Geeft een blijvend gevoel van welzijn en kalmte
 • Verbetert je concentratie en zelfbewustzijn
 • Verbetert de flexibiliteit van je gewrichten en je bewegingsbereik.

 

Voor wie is BODYBALANCE®?

BODYBALANCE® is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Er is geen voorkennis van yoga of tai chi vereist. De oefeningen zijn altijd veilig en je hebt voldoende gelegenheid om alle bewegingen en posities aan te leren.

 


BODYBALANCE® video

www.lesmills.nl

Wat is BODYPUMP®?groepsles_bodypump

BODYPUMP® is de originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam.

Tijdens deze 60 minuten durende workout worden alle spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken uit de krachtzaal, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeus leveren de resultaten op waar jij naar streeft - en snel!

 

De voordelen van BODYPUMP®

 • Je slankt af, want per les verbrand je circa 600 calorieën
 • Maakt je sterker
 • Maakt je fitter
 • Vormt en sterkt je spieren
 • Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)
 • Je levert een flinke prestatie

 

Voor wie is BODYPUMP®?

BODYPUMP® is voor iedereen geschikt. Het gewicht van de barbell (stang) kan immers van 1,8 tot meer dan 30 kg variëren. Het programma is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Uit ervaring weten we dat mannen niet zo gecharmeerd zijn van allerlei pasjes. Bovendien hebben mannen vaak een ander trainingsdoel, dat niet met aerobics bereikt kan worden.

 


BODYPUMP® video

www.lesmills.nl

Wat is BODYVIVE®groepsles_bodyvive

BODYVIVE® is de low-impact groepsfitness-workout waarbij je zelf bepaalt hoe hard je wilt werken.

Op meeslepende en inspirerende muziek leidt een speciaal opgeleide instructeur de groep stap voor stap door de oefeningen met VIVE™ ballen, VIVE™ tubes en eventueel handgewichten. Na afloop voel je je heerlijk jong en je bruist van de energie.

 

De voordelen van BODYVIVE®

 • Meer spierkracht en uithoudingsvermogen
 • Een verbeterde hartgezondheid
 • Meer flexibiliteit en een groter bewegingsbereik
 • Betere balans en beweeglijkheid
 • Verbeterde houding
 • Gewichtsverlies door verhoogd calorieverbruik
 • Remt slijtage van botten en gewrichten
 • Je voelt je fitter en energieker

 

Voor wie is BODYVIVE®?

BODYVIVE® is geschikt voor jong en oud. De les intensiteit is individueel aan te passen. De les is dus ook geschikt voor mensen van middelbare leeftijd die goed voor zichzelf zorgen, hun gezondheid in de gaten houden en actief willen blijven Daarnaast is BODYVIVE® ook uitermate geschikt voor mensen die beginnen met groepsfitness en/of de voorkeur geven aan low-impact training, bijvoorbeeld bij herstel van een blessure.

 


BODYVIVE® video

www.lesmills.nl

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Wat is de XCO-Trainer?groepsles_xco

De XCO-Trainer is een veilige manier om je spieren te trainen, in conditie te blijven én om calorieën te verbranden. In deze training worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve training voor de buik-, rug-, been- en armspieren. De XCO-Trainer is een rood metallic gekleurde buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Doordat het grit ‘doorschiet’ aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren en met name het bindweefsel in en rondom de spieren een extra mechanische belasting.
 

Voordelen van XCO

Het resultaat is meer spierkracht, aanpassing van het bindweefsel qua lengte, trekvastheid en architectuur en een strakker lijf. Natuurlijk versterk je niet alleen je spieren, 45 minuten XCO-Training zorgt ook voor verbranding van calorieën!

 

Voor wie is XCO?

De XCO Training is een totaaltraining die je in een Certified XCO Centre volgt. Deze training is geschikt voor iedereen, omdat je zelf de maat van de XCO-Trainer kiest. Je kunt dus zelf de zwaarte en intensiteit van je training bepalen.

 

Hoe ziet een XCO les eruit?

In 45 minuten je hele lichaam trainen: conditie, spieren en bindweefsel.
Je verbrand calorieën en het is de optimale buik/rug (core) workout. Dit is XCO Training!

De XCO Trainingen zijn gericht op snel en zo effectief mogelijk resultaat. Je spant constant je hele lichaam aan om in balans te blijven, want het grit in de buis wil door en dat moet je tegenhouden. Wanneer je de buis beweegt stimuleer je bij de heengaande beweging altijd de teruggaande beweging. Dit noemen we 'Reactive Impact'.

 


XCO training video


 

 www.xco.nl

Body Mix staat voor buik, billen, benen, bovenlichaam en conditie. Een super cardio training gecombineerd met spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam.

Verleg je persoonlijke grenzen in een uitdagende fysieke en mentale training. De les wordt gekenmerkt door vechttechnieken met militaire drills. Doe mee aan deze ultieme challenge!

Steps is een swingende les voor de algehele conditie die actief, uitdagend en plezierig is! De training is lekker pittig en er wordt net zoveel energie verbruikt als bij hardlopen. Steps richt zich op training van de benen, billen en heupen.

Ritmisch, muzikaal, bewegelijk en goed voor de conditie. Dat is de beste manier waarop de nieuwe sport Drums Alive kan worden omschreven. Alle spieren in het lichaam worden getraind en je kan maar liefst in een uur tot 800 calorieën verbranden

Yoga is perfect om je geest tot rust te laten komen. Even je hoofd leegmaken met Yoga zodat je nieuwe energie tot je kunt nemen en de dag weer 100% aan kunt.

Pilates is geconcentreerd en gecontroleerd bewegen vanuit een perfecte lichaamshouding. Dit zorgt voor sterke spieren rondom het bekken o.a. de billen, bovenbenen en onderrug. De ontspannende uitwerking verhoogd je energiepeil. Je voelt je goed!

Onze vitaal lessen worden zowel in de groepsleszaal als in de fitness aangeboden. Vitaal staat voor goed in je vel zitten, energie en levenslust. Deze les springt daar perfect op in door de spierverstevigende oefeningen

In onze fitnesszaal bieden wij ook verschillende workouts aan. Denk hierbij aan:

- Core & Abs
- Abs Attack
- Row Class
- Cycle Class

Abs Attack
Een 15 minuten durende workout waarbij de buikspieren echt aan het werk moeten. Altijd al een superstrakke buik willen hebben dan is deze workout een echte must.

Cycle Class
In de Cycle Class staat fun en efficiënt trainen voorop. In deze workout wordt er gewerkt met verschillende tempo's, niveaus en programma's. Samen fietsen geeft plezier en een optimaal resultaat. Ga de uitdaging aan in de fitnesszaal.

Row Class
De Row Class is een 15 minuten durende workout. In deze groepsles worden verschillende technieken, tempo's en niveaus toegepast. Laat je uitdagen door de fitnesscoach en roei mee naar resultaat.

Core & Abs
In de les Core & Abs wordt de aandacht besteed aan de ‘fundering' van je lichaam. In deze les worden onder andere de buikspieren, billen en onderrug aangepakt. Met verschillende hulpmiddelen zoals de Fitball, BOSUbal en losse gewichtjes blijft deze les uitdagend en vernieuwend.


 

Dit is een vrolijke, swingende les op muziek. Leuk voor het hele gezin! 

Elke week een sportieve verrassing!

Faciliteiten van Enjoy Sports Westerpark

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Gratis Parkeren

 • Missing_icon

  Kinderopvang

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Massages

 • Missing_icon

  Ontspanning

 • Missing_icon

  Powerplate

 • Missing_icon

  Sauna

 • Missing_icon

  Sportarts

 • Missing_icon

  Stoombad

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

 • Missing_icon

  Wifi

 • Missing_icon

  Zonnebank

Soorten fitness van Enjoy Sports Westerpark

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  65+

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Bodybuilding

 • Missing_icon

  Buiten sporten

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Medisch fitness

 • Missing_icon

  Personal training

 • Missing_icon

  Pilates

 • Missing_icon

  Studenten fitness

 • Missing_icon

  Vechtsporten

 • Missing_icon

  Vrije gewichten

 • Missing_icon

  Yoga


Reviews van Enjoy Sports Westerpark

Anoniem | meer dan 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 7
Personeel: 9
Sfeer: 8
Hygiene: 9
Eindscore 8

"zoals ik oordeel is alles geweldig vooral het personeel"

Anoniem | meer dan 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 9
Sfeer: 9
Hygiene: 8
Eindscore 9

"sfeer is uitstekend en ook de groepslessen worden heel deskundig verzorgd. Daarnaast ook ruimte voor sauna spreekt mij erg aan."

Anoniem | meer dan 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 9
Sfeer: 9
Hygiene: 9
Eindscore 9

"Gezellige sfeer, goede begeleiding, leuk wellnessgedeelte."Plaats een review over Enjoy Sports Westerpark


captcha
algemene voorwaarden


Loader