Terug Regiofitness
Black & White Sportsclub in Breda « Regiofitness

Black & White Sportsclub in Breda

| Meer sportcentra »

Gemiddelde score

Uit 3 beoordelingen

6

Lees 3 beoordelingen

Sabrina (gaf een 1)

Mijn abonnement bij Black & White begon als een leuke nieuwe uitdaging, maar liep helaas uit op een frustrerende nachtmerrie. Voor mij bleek er te ... Lees volledige review

Ben jij op zoek naar een sportschool of fitnesscentrum in Breda en wil jij weten of Black & White Sportsclub voldoet aan jouw wensen en sportieve doelstellingen?

Op Regiofitness.nl vind je informatie, reviews en de aantrekkelijkste fitness aanbiedingen van sportscholen in Breda. Black & White Sportsclub heeft nog geen informatie en aanbiedingen op Regiofitness.nl.


Reviews van Black & White Sportsclub

Sabrina | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 1
Personeel: 1
Sfeer: 1
Hygiene: 1
Eindscore 1

"Mijn abonnement bij Black & White begon als een leuke nieuwe uitdaging, maar liep helaas uit op een frustrerende nachtmerrie. Voor mij bleek er te weinig aanbod op het gebied van yoga en pilates en de lessen waren bovendien telkens overvol (gevolg: erg benauwd en moeilijk te volgen). Toen ik e-mailde om mijn abonnement te beëindigen, bleek dat ik ofwel gedwongen langs moest komen voor een 10 minuten durend evaluatiegesprek ofwel een aangetekende (!) brief moest sturen. Ik heb nog geprobeerd uit te leggen dat ik door mijn gezondheid niet op hele korte termijn kon langskomen, maar uiteraard graag nog even langs de balie liep in de komende maand. Black & White weigerde mijn opzegging echter in gang te zetten zonder aangetekende brief. Toen ik tot slot mijn pasje inleverde, kreeg ik ook nog eens een snerende 'nou dag he' naar mijn hoofd geslingerd. Ik begon met sporten bij Black & White om te ontspannen... Ik heb er helaas het tegenovergestelde mee bereikt."

Anoniem | meer dan 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 9
Hygiene: 9
Eindscore 10

"Altijd goede sfeer, kwaliteit lessen erg goed, compleet rooster, vriendelijke docenten. Gewoon top!"

Anoniem | meer dan 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 9
Sfeer: 9
Hygiene: 8
Eindscore 9

"Het is een sportclub met veel mogelijkheden, in groepslessen, voor mij ideaal.Ze zijn zeer klantvriendelijk, kennen iedereen persoonlijk, wat knap is voor zo'n grote sportclub.Ze hebben ook leuke acties."Plaats een review over Black & White Sportsclub


captcha
algemene voorwaarden


Loader