Terug Regiofitness
Testaccount Fitness in Beilen « Regiofitness

Testaccount Fitness in Beilen

| Meer sportcentra »

Gemiddelde score

Uit 1 beoordeling

9

Lees 1 beoordeling

Marcel Middelbos (gaf een 9)

Toplokatie om te sporten, alles tot in de puntjes geregeld Lees volledige review

Ben jij op zoek naar een sportschool of fitnesscentrum in Beilen en wil jij weten of Testaccount Fitness voldoet aan jouw wensen en sportieve doelstellingen?

Op Regiofitness.nl vind je informatie, reviews en de aantrekkelijkste fitness aanbiedingen van sportscholen in Beilen. Testaccount Fitness heeft nog geen informatie en aanbiedingen op Regiofitness.nl.


Abonnementen van Testaccount Fitness

Onbeperkt

Gratis sporten voor 20 euro per maand

Prijs: € 20,00 per maand Inschrijfkosten: € 0,00 Opzegtermijn: 1 maand Contractduur: 12 maanden

Afbeeldingen van Testaccount Fitness

Mid_shutterstock_20284090 Mid_shutterstock_21171340 Mid_shutterstock_21517192 Mid_shutterstock_24056077 Mid_shutterstock_28209121 Mid_shutterstock_29454166 Mid_shutterstock_19441369 Mid_shutterstock_20988994 Mid_shutterstock_21383191 Mid_shutterstock_23134795 Mid_shutterstock_25371586 Mid_shutterstock_28842512

Groepslessen

Dit is een test voor eigen lessen

Wat is Yoga?
Om te begrijpen wat Yoga precies is, moet je het zelf meemaken. Op het eerste gezicht lijkt Yoga slechts een serie vreemde fysieke Houdingen, die het lichaam lenig en flexibel houden. Maar na verloop van tijd zal een regelmatige beoefenaar zich bewust worden van een subtiele verandering in zijn manier van leven.

Voor wie is Yoga?
Iedereen kan Yoga beoefenen. Je hebt geen speciale uitrusting nodig; de enige vereiste is de wil om een gezonder en gelukkiger leven te leiden. De Yoga Houdingen, of Asanas, trainen elk deel van het lichaam. De daarbij horende rekoefeningen helpen bij het trainen van de spieren en gewrichten, de ruggengraat en het gehele geraamte.

Effect van Yoga
Yoga helpt niet alleen bij het verbeteren van het lichaam, maar ook bij het gezond houden van je Klieren, Zenuwen en andere interne organen. Door het loslaten van fysieke en Mentale spanningen komen er enorme hoeveelheden energie vrij. De Yoga Ademhalingsoefeningen, ook bekend als Pranayama, revitaliseren het lichaam en helpen bij het controleren van de geest, waardoor je kalmer en frisser wordt. Combineer dit met positief denken en Meditatie, en het resultaat is een verhoging van helderheid, mentale krachten en concentratie.

Wat is ClubJoy Step®?

groepsles_clubstepAl sinds de jaren '80 is dit programma niet meer weg te denken. Steplessen worden over de gehele wereld gegeven. Steppen is een bewegingsvorm waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Club Step is simpel, effectief en vooral erg leuk om te doen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt. Logisch als je weet dat je per les meer dan 1500 keer de step op en af stapt. Corrigeer je gehele figuur en werk aan je conditie! Laat je inspireren door de motiverende muziek en je coach.

Wat bereik ik ermee?

 • Verbeterde coördinatie
 • Zeer hoge vetverbranding
 • Snelle conditieverbetering
 • Vorming van slanke buik, billen en benen
 • Ontwikkelen van kracht

 

Voor wie is ClubJoy Step®?

ClubStep® is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderde: iedereen kan werken aan eigen doelstellingen. Club Step werkt als een energizer. Doen en niet denken staat centraal. Daag jezelf uit en maak die stap naar verbetering van je fitheid. ClubStep® is jouw programma!


De sfeer tijdens een ClubJoy Step® les

Stel jezelf een parcours voor op een groot groen grasveld onder de blauwe lucht. De zon is half onder. Ieder onderdeel van het parcours kent zijn uitdagingen. Je gaat er een uur tegenaan. Houdt dit gevoel vast en maak de stap naar ClubStep® . Het parcours leidt je langs uitdagende stepoefeningen. Verschillende soorten muziek wisselen elkaar af in een goed volgbaar tempo. De energie van de deelnemers komt samen naarmate de les vordert. De oefeningen zijn door jou goed te volgen. Je spant je buik aan en stapt op de step. Je bilspieren en beenspieren zijn hard aan het werk. Het zweet staat op je voorhoofd. De coach motiveert je op je eigen niveau. Hij tovert een lach bij je op het gezicht. Je bent goed bezig. Welkom in de wereld van ClubStep® .

 


ClubStep® video

www.clubjoy.nl

Faciliteiten van Testaccount Fitness

 • Missing_icon

  Kinderopvang

 • Missing_icon

  Massages

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Verhuur DVD

 • Missing_icon

  Wifi

 • Missing_icon

  Test fitness


Reviews van Testaccount Fitness

Marcel Middelbos | bijna 5 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 10
Sfeer: 8
Hygiene: 10
Eindscore 9

"Toplokatie om te sporten, alles tot in de puntjes geregeld "Plaats een review over Testaccount Fitness


captcha
algemene voorwaarden


Loader