Terug Regiofitness
Fitline Baarn in Baarn « Regiofitness

Fitline Baarn in Baarn

| Meer sportcentra »

Gemiddelde score

Uit 6 beoordelingen

1

Lees 6 beoordelingen

debbie (gaf een 1)

Ben sinds een aantal maanden weer een lesjes gaan volgen. Wat een trieste bedoeling zeg. De lessen waren leeg en wat een ongemotiveerde instructeur... Lees volledige review

Ben jij op zoek naar een sportschool of fitnesscentrum in Baarn en wil jij weten of Fitline Baarn voldoet aan jouw wensen en sportieve doelstellingen?

Op Regiofitness.nl vind je informatie, reviews en de aantrekkelijkste fitness aanbiedingen van sportscholen in Baarn. Fitline Baarn heeft nog geen informatie en aanbiedingen op Regiofitness.nl.


Reviews van Fitline Baarn

debbie | meer dan 4 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 1
Personeel: 2
Sfeer: 1
Hygiene: 1
Eindscore 1

"Ben sinds een aantal maanden weer een lesjes gaan volgen. Wat een trieste bedoeling zeg. De lessen waren leeg en wat een ongemotiveerde instructeurs. Wat is dit clubje achteruit gegaan. Triest!!"

Jaap | bijna 5 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 2
Personeel: 1
Sfeer: 2
Hygiene: 2
Eindscore 2

"Een paar maanden geleden overgestapt naar de Trits. Wat een verademing zeg. Groepslessen zijn bij fitline op laag niveau, zeer ongemotiveerd en vaak het zelfe. tevens zijn de lessen erg rustig. Vaak met 2 of 3 personen. Toen ik begon over een training progamma zat de dame, die nog op de lage school zit, mij verbaast aan te kijken. Tja.........niet veel aan."

Ton | ongeveer 5 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 2
Personeel: 2
Sfeer: 2
Hygiene: 2
Eindscore 2

"Ben zooo blij dat ik daar weg ben gegaan en mijn plezier weer heb gevonden bij een andere sportschool in Baarn. Begeleiding is hier niet te vinden, lessen zijn zoooo saai. Er lopen bijna alleen maar oude mensen rond en dat past goed bij de rest van Flupline. Oud, vies en zeer armoedig!!! Mensen stap over!!!!! Ook nog eens goedkoper ook. 5 maal per jaar een open dag houden om toch maar te proberen om mensen te trekken, zegt al genoeg denk ik. Twijfel niet, er zijn vele malen betere sportclubs in Baarn."

francis | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 2
Personeel: 2
Sfeer: 2
Hygiene: 1
Eindscore 2

"Mijn dank voor deze site. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Bij de open dag geweest. Ik was snel klaar. Ben lid geworden bij een andere sportclub. Was daar veel gezelliger en niet zo gemaakt allemaal, zo raar allemaal!!. Nogmaals dank!!!"

hovenier | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 1
Personeel: 2
Sfeer: 2
Hygiene: 2
Eindscore 2

"YES, nieuw jaar en eindelijk opgerot bij die rotzooi. Moest mijn jaar uitzitten. Mensen hier moet je niet zijn. Ga, net als vele anderen naar de andere sportschool hier in Baarn. Succes en laten de klanten maar lekker klusjes opknappen, dat is hard nodig. Laat ze ook een emmer met sop pakken!"

Karin | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 1
Personeel: 1
Sfeer: 1
Hygiene: 1
Eindscore 1

"Zit nu op bij LCB, wat een verademing zeg!!! Zoveel bekende gezichten met allemaal dezelfde verhalen waarom ze zijn weggegaan bij "stofline". Blij dat ik toch de stap heb gezet. Lijkt op sommige dagen wel een kindercreche, ander moment een bejaardensoos en het andere moment een stiltegebied waar je helemaal alleen bent. Op alle fronten slecht geworden."



Plaats een review over Fitline Baarn






captcha
algemene voorwaarden


Loader