Terug Regiofitness
Your Health Arnhem in Arnhem « Regiofitness

Your Health Arnhem in Arnhem

| Meer sportcentra »

Onbeperkt fitness en cardio inclusief sauna al vanaf € 15,95 bij Your Health Arnhem

Gemiddelde score

Uit 3 beoordelingen

5

Lees 3 beoordelingen

Theo joey en joel (gaf een 8)

Prettige sportschool sinds deze sportschool is over genomen word nog gemoderniseerd. Vriendelijk personeel. Wel erg warm met mooi weer. Sanitair en... Lees volledige review

Foto's

Openingstijden

Ma Niet bekend

Di Niet bekend

Wo Niet bekend

Do Niet bekend

Vr Niet bekend

Za Niet bekend

Zo Niet bekend

Ben jij op zoek naar een sportschool of fitnesscentrum in Arnhem en wil jij weten of Your Health Arnhem voldoet aan jouw wensen en sportieve doelstellingen?

Op Regiofitness.nl vind je informatie, reviews en de aantrekkelijkste fitness aanbiedingen van sportscholen in Arnhem. Your Health Arnhem heeft nog geen informatie en aanbiedingen op Regiofitness.nl.


Reviews van Your Health Arnhem

Theo joey en joel | meer dan 5 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 9
Sfeer: 10
Hygiene: 5
Eindscore 8

"Prettige sportschool sinds deze sportschool is over genomen word nog gemoderniseerd. Vriendelijk personeel. Wel erg warm met mooi weer. Sanitair en douche is aan verbetering toe. Maar met de verbouwing die er aan zit te komen , komt dat wel goed"

Robert | meer dan 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 2
Personeel: 3
Sfeer: 1
Hygiene: 4
Eindscore 3

"Vreselijke sportschool! In de zomer is het niet uit te houden van de hitte, de deur gaat open voor een beetje frisse lucht! Discriminerende huisregels. Sportschool is hierover op de vingers getikt door 'College voor rechten van de mens' maar trekt zich nergens wat van aan. Zie url : https://mensenrechten.nl/publicaties/oordelen/2013-148"

Martin van Maaren | bijna 9 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 1
Personeel: 6
Sfeer: 4
Hygiene: 6
Eindscore 4

"Heb daar een jaar contract gehad, ze verlengen stilzwijgend je contract naar een maand contract, erg ontevreden over. Heb ik contact over opgezocht maar krijg direct incasso bureau op m'n dak. Belachelijk om op deze manier proberen geld te verdienen. Ga mooi weer naar Indoor Action, betaal je een hoger abonnement maar weet je wel zeker waar je aan toe bent. Teleurstellend!"Plaats een review over Your Health Arnhem


captcha
algemene voorwaarden


Loader