Terug Regiofitness
Squash Fitness Centre Arnhem in Arnhem « Regiofitness

Squash Fitness Centre Arnhem in Arnhem

| Meer sportcentra »

Gratis proeftraining bij Squash Fitness Centre Arnhem

Gemiddelde score

Uit 4 beoordelingen

8

Lees 4 beoordelingen

jack (gaf een 9)

Ga langs en geniet zelf. Lees volledige review

Foto's

Small_original_fitness_arnhem_squash Small_original_fitness_arnhem_squash_1 Small_original_fitness_arnhem_squash_cardio Small_original_fitness_arnhem_squash_fietsen

Openingstijden

ma 08.30 - 22.30

di 08.30 - 22.30

wo 08.30 - 22.30

do 08.30 - 22.30

vr 08.30 - 22.30

za 08.30 - 14.00

zo 08.30 - 14.00

Squash Fitness Arnhem is een mulitfunctioneel centrum waar u voor al uw sportieve wensen terecht kunt.  

In de fitnessruimte wordt u ontvangen door ervaren en geschoold personeel. Daarnaast kunt u gebruik maken van een ruim aanbod groepslessen en Squashfaciliteiten, Personal-Training en Wellness.

Squash Fitness Centre Arnhem heeft:

 • 14 Squashbanen,
 • 2 squashbanen (Top Squash)
 • 2 dubbel Squashbanen.
 • 1 Badminton-baan.
 • 1750m2 Fitness.
 • Groepslessen,
 • Fysiotherapie, Sporttherapie, Manuelle therapie T.06-26643922
 • Diëtistenpraktijk Food2lifestijle T. 06-51628264 
 • Sauna (rustruimte / balkon), zonnebanken.
 • Ruime kleedkamers met lockers en ruime douchegelegenheid
 • Het gehele centrum heeft Climat Control
 • Gezellige Bar.
 • Vergaderruimte
 • Gratis parkeergelegenheid 
 • Vraag nu een Gratis Proeftraining Fitness aan via Regiofitness.

 

Meer


Abonnementen van Squash Fitness Centre Arnhem

Basiskaart

Onbeperkt squash, fitness, groepslessen.

Prijs: € 58,95 per maand Inschrijfkosten: € 25,00 Opzegtermijn: 1 maand Contractduur: 6 maanden

Start pluskaart

All-in

Prijs: € 59,95 per maand Inschrijfkosten: € 25,00 Opzegtermijn: 1 maand Contractduur: 3 maanden

Jaarkaart Squash

Onbeperkt squash

Prijs: € 36,95 per maand Inschrijfkosten: € 25,00 Opzegtermijn: 1 maand Contractduur: 1 jaar

Resultaatlidmaatschap

Onbeperkt squash, fitness, groepslessen.

Prijs: € 52,95 per maand Inschrijfkosten: € 25,00 Opzegtermijn: 1 mnd. Contractduur: 1 jaar

Succeskaart

Onbeperkt squash, fitness, groepslessen.

Prijs: € 45,95,00 per maand Inschrijfkosten: € 25,00 Opzegtermijn: 1 maand Contractduur: 24 maanden

Studentenkaart

Onbeperkt squash, fitness, groepslessen.

Prijs: € 30,95 per maand Inschrijfkosten: € 25,00 Opzegtermijn: 1 maand Contractduur: 12 maanden

60+ Kaart tot 18 uur

Onbeperkt squash, fitness, groepslessen.

Prijs: € 40,95 per maand Inschrijfkosten: € 25,00 Opzegtermijn: 1 maand Contractduur: 12 maanden

Startkaart 1 keer per week

Onbeperkt squash, fitness, groepslessen.

Prijs: € 37,95 per maand Inschrijfkosten: € 25,00 Opzegtermijn: 1 maand Contractduur: 12 maanden

Afbeeldingen van Squash Fitness Centre Arnhem

Mid_original_fitness_arnhem_squash Mid_original_fitness_arnhem_squash_1 Mid_original_fitness_arnhem_squash_cardio Mid_original_fitness_arnhem_squash_fietsen Mid_002 Mid_original_fitness_arnhem_squash_krachttraining

Groepslessen

Een 15 minuten durende spierverstevigende groepstraining met de nadruk op de buik- en rugspieren, voor zowel beginners als gevorderden.

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Wat is ClubYoga® ?

groepsles_clubyoga

Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn. Een mens bestaat immers uit lichaam en geest. Jarenlang spraken we over het trainen van ons lichaam. Maar onze geest dan? Welzijn ofwel ons goed voelen is voor velen de doelstelling. Hoe geven we onszelf dat goede gevoel van een gezonde geest in een gezond lichaam? Juist: ClubYoga® ! In de snelheid van alledag dienen we ons staande te houden. We eisen meer van onszelf en van anderen. Inspanning vindt vaker plaats dan ontspanning. Hoe vinden we de juiste verhouding? Juist: ClubYoga® !

Wat bereik ik ermee?

 • Verbeterde lichaamshouding
 • Verbeteren van balans, flexibiliteit, kracht
 • Ontspanning tijdens inspanning
 • Even weg van alledag

 

Voor wie is ClubYoga® ?

De oorsprong van ClubYoga® vinden we in het verre Oosten waar vele mensen vormen als Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Een levensstijl waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. ClubYoga® biedt je de kans deze rijke visie een onderdeel van je levensstijl te laten zijn. Goed op elkaar afgestemde oefeningen ondersteund door relaxte, motiverende en afwisselende muziek laten je een andere kant zien en voelen van jezelf. Geest en lichaam komen tot elkaar in een enerzijds dynamische en anderzijds ontspannende les.

 

Hoe ziet een ClubYoga® les eruit?

Bij ClubYoga® vormen zes thema's samen een geheel. Enkele of meerdere van deze thema's komen samen in de oefeningen. Ademhaling, concentratie en meditatie zijn drie thema's waar de geest door wordt geprikkeld. Coördinatie, flexibiliteit en kracht vormen de drie thema's die het lichaam prikkelen.

 


ClubYoga® video

 www.clubjoy.nl

 Wat is ClubPower®? 

groepsles_clubpower

ClubPower® is een groepstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. Je lichaam zal snel reageren op ClubPower. Spierconditie, spierversterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Je zult je fitter voelen en je zult merken dat je meer energie hebt.
 

Wat bereik ik ermee?

 • Verhoogd basis stofwisseling vetverbranding
 • Spierversterking en spierversteviging
 • Toning en definiëring van de lichaamscontouren
 • Verhoging botdichtheid
 • Sterk effect op de 4 B's (benen, billen, buik, borst)


Voor wie is ClubPower®?


ClubPower® is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. ClubPower® zal je blijven motiveren om iedere week er tegen aan te gaan. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met ClubPower® binnen handbereik. Vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud. Fitness- oefeningen op muziek zonder ingewikkelde choreografiëen is de basis van ClubPower®.

 

De sfeer tijdens een ClubPower® les

De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning. ClubPower® is onderhoudend. Na ongeveer drie ClubPower® lessen zul je merken dat je de verschillende oefeningen en bewegingspatronen makkelijker oppakt.

Gedurende de gehele workout train je op verschillende soorten muziek. Voor iedere spiergroep nemen we een los muzieknummer. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij het gehele lichaam aan bod komt. Zoals benen - billen - rug - borst - armen (biceps, triceps) - schouders - buik.

 


ClubPower® video

www.clubjoy.nl

TRX Suspension Training is voor een brede doelgroep geschikt en biedt een effectief trainingsprogramma dat op elk gewenst fitnessniveau kan worden toegepast.

 

Suspension training is ontstaan bij de Navy Seals en ontwikkeld kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd.

 

Je hebt zelf de controle over hoe hoog je de lat legt met elke oefening - door heel simpel je lichaamspositie aan te passen om meer or minder weerstand toe te voegen. Door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht geeft de TRX Suspension Trainer een betere performance en functionaliteit dan grote trainings machines die duizenden euro‘s kosten.


Duizenden mensen van alle fitness levels trainen nu met TRX Suspension Trainer en met de TRX Rip Trainer: van mensen die zich gewoon goed willen voelen en er goed uit willen zien tot sommige van de meest elite athleten.

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Wat is ClubCycle® ?

groepsles_clubcycleMisschien wel één van de meest populaire programma's. We zijn er mee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. ClubCycle® is geïnspireerd op deze voor velen dagelijkse activiteit. Het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan conditie. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt. Ideaal dus voor de billen, buik en benen. Heerlijke muziek zorgt voor de extra energie om je mee te nemen op de ideale fietsroute.
 

Wat bereik ik ermee?

 • Snel effect voor het gehele lichaam
 • Vorming slanke benen en billen
 • Zeer hoge vetverbranding
 • Snelle conditieverbetering
 • Ontwikkeling kracht in benen
 • Ontspanning tijdens inspanning


Voor wie is ClubCycle® ?

ClubCycle® is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. ClubCycle® daagt je uit zover te gaan als je kunt. De coach zal je blijven motiveren om er iedere week tegen aan te gaan. Wij dagen je uit mee te doen aan dit fantastische programma. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd, iedereen in een groep werkend aan eigen doelstellingen. Dat is mogelijk met ClubCycle® .

 

De sfeer tijdens een ClubCycle® les

De les zit boordevol energieke muziek en is afwisselend zodat je op een goede wijze vermaakt wordt terwijl je doeltreffend bezig bent. De coach en de oefeningen tijdens het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning tijdens de inspanning. Rij mee met dit stukje entertainment.

Een gehele les wordt je meegenomen op een uitdagende route. De coach neemt je mee over bergen en dalen. Je zult je wanen in een andere omgeving doordat ieder muzieknummer een onderdeel voorstelt op een traject van een fietsparcours. Sluit je ogen en fiets de Alpe d'Huez, daal af van de Mont Ventoux en sprint over de eindstreep. Even in een andere wereld en nog goed ook voor de vetverbranding en conditie.

 


ClubCycle® video

www.clubjoy.nl

Wat is de XCO-Trainer?groepsles_xco

De XCO-Trainer is een veilige manier om je spieren te trainen, in conditie te blijven én om calorieën te verbranden. In deze training worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve training voor de buik-, rug-, been- en armspieren. De XCO-Trainer is een rood metallic gekleurde buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Doordat het grit ‘doorschiet’ aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren en met name het bindweefsel in en rondom de spieren een extra mechanische belasting.
 

Voordelen van XCO

Het resultaat is meer spierkracht, aanpassing van het bindweefsel qua lengte, trekvastheid en architectuur en een strakker lijf. Natuurlijk versterk je niet alleen je spieren, 45 minuten XCO-Training zorgt ook voor verbranding van calorieën!

 

Voor wie is XCO?

De XCO Training is een totaaltraining die je in een Certified XCO Centre volgt. Deze training is geschikt voor iedereen, omdat je zelf de maat van de XCO-Trainer kiest. Je kunt dus zelf de zwaarte en intensiteit van je training bepalen.

 

Hoe ziet een XCO les eruit?

In 45 minuten je hele lichaam trainen: conditie, spieren en bindweefsel.
Je verbrand calorieën en het is de optimale buik/rug (core) workout. Dit is XCO Training!

De XCO Trainingen zijn gericht op snel en zo effectief mogelijk resultaat. Je spant constant je hele lichaam aan om in balans te blijven, want het grit in de buis wil door en dat moet je tegenhouden. Wanneer je de buis beweegt stimuleer je bij de heengaande beweging altijd de teruggaande beweging. Dit noemen we 'Reactive Impact'.

 


XCO training video


 

 www.xco.nl

Wat is Yoga?
Om te begrijpen wat Yoga precies is, moet je het zelf meemaken. Op het eerste gezicht lijkt Yoga slechts een serie vreemde fysieke Houdingen, die het lichaam lenig en flexibel houden. Maar na verloop van tijd zal een regelmatige beoefenaar zich bewust worden van een subtiele verandering in zijn manier van leven.

Voor wie is Yoga?
Iedereen kan Yoga beoefenen. Je hebt geen speciale uitrusting nodig; de enige vereiste is de wil om een gezonder en gelukkiger leven te leiden. De Yoga Houdingen, of Asanas, trainen elk deel van het lichaam. De daarbij horende rekoefeningen helpen bij het trainen van de spieren en gewrichten, de ruggengraat en het gehele geraamte.

Effect van Yoga
Yoga helpt niet alleen bij het verbeteren van het lichaam, maar ook bij het gezond houden van je Klieren, Zenuwen en andere interne organen. Door het loslaten van fysieke en Mentale spanningen komen er enorme hoeveelheden energie vrij. De Yoga Ademhalingsoefeningen, ook bekend als Pranayama, revitaliseren het lichaam en helpen bij het controleren van de geest, waardoor je kalmer en frisser wordt. Combineer dit met positief denken en Meditatie, en het resultaat is een verhoging van helderheid, mentale krachten en concentratie.

Faciliteiten van Squash Fitness Centre Arnhem

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Gratis Parkeren

 • Missing_icon

  Kinderopvang

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Massages

 • Missing_icon

  Massagestoel

 • Missing_icon

  Ontspanning

 • Missing_icon

  Powerplate

 • Missing_icon

  Relaxruimte

 • Missing_icon

  Sauna

 • Missing_icon

  Squashbaan

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

 • Missing_icon

  Wifi

 • Missing_icon

  Zonnebank

 • Missing_icon

  Badminton

 • Missing_icon

  Diëtistenpraktijk

 • Missing_icon

  Fysio

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Manuele therapie

Soorten fitness van Squash Fitness Centre Arnhem

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  65+

 • Missing_icon

  Alleen of samen sporten

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Kinesis

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Medisch fitness

 • Missing_icon

  Personal training

 • Missing_icon

  Studenten fitness

 • Missing_icon

  Vrije gewichten

 • Missing_icon

  Yoga


Reviews van Squash Fitness Centre Arnhem

jack | 4 maanden geleden geplaatst
Hygiene: 10
Sfeer: 8
Personeel: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Eindscore 9

"Ga langs en geniet zelf."

Gb | meer dan 3 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 9
Sfeer: 8
Hygiene: 10
Eindscore 9

"Zeer mooi centrum, prachtig uitzicht als men aan het sporten is!"

Dorien Melgers | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 8
Sfeer: 9
Hygiene: 10
Eindscore 9

"Super gezellige sportschool met mooie squashbanen"

b. Bolder | ongeveer 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 8
Sfeer: 8
Hygiene: 8
Eindscore 8

"Alles ok!! Wat zal ik meer zeggen."Plaats een review over Squash Fitness Centre Arnhem


captcha
algemene voorwaarden


Loader