Terug Regiofitness
Flapper Fitness in Appelscha « Regiofitness

Flapper Fitness in Appelscha

| Meer sportcentra »

Persoonlijke begeleiding werkt!

Flapper Fitness

Flapper Fitness heeft nog geen beoordelingen.
Beoordeel Flapper Fitness en schrijf als eerste een review

Review plaatsen

Foto's

Small_power_3_slide Small_img_7084_mooie_benen Small_img_7173 Small_img_7150

Openingstijden

ma 8.30 - 11.30 en 13.30 - 21.30

di 8.30 - 11.30 en 16.30 - 21.30

wo 8.30 - 11.30 en 16.30 - 21.30

do 8.30 - 11.30 en 16.30 - 21.30

vr 8.30 - 11.30 en 13.30 - 21.30

za 9.00 - 11.30

zo gesloten

Je kiest voor FLAPPER FITNESS omdat je:

 • - persoonlijke begeleiding en aandacht belangrijk vindt, er is altijd een instructeur op de vloer om je te helpen.
 •  
 • - het naar je zin wilt/moet hebben, dus geen jaarabonnement waar je aan vast zit.
 •  
 • - kiest voor gezelligheid en een huiselijke, uitdagende,  sportieve sfeer...
 •  

Meer


Afbeeldingen van Flapper Fitness

Mid_power_3_slide Mid_img_7084_mooie_benen Mid_img_7173 Mid_img_7150

Groepslessen

Wat is ClubBattle® ?

groepsles_clubbattle

Dit effectieve trainingsprogramma is geïnspireerd op bewegingen uit de t'ai chi, karate, boksen en vechtsporten uit het verre Oosten. Dynamische stoot- en trap-technieken afgewisseld met rustige bewegingen en ontspan-ningsoefeningen. Maar ClubBattle® is meer dan alleen bewegen. Het is een programma waar fysiek en mentaal bezig zijn samen gaan. Eenvoud in bewegen en eenvoud in rust maken dit programma zonder meer tot een aanrader voor iedereen die wil werken aan conditie, vetverbranding, coördinatie, rust en evenwicht.

Wat bereik ik ermee?

 • Verbeteren van coördinatie en flexibiliteit
 • Zeer hoge vetverbranding
 • Verhoogt je mobiliteit
 • Opbouw van mentale en fysieke kracht
 • Snelle conditieverbetering
 • Goed voor je zelfvertrouwen

 

Voor wie is ClubBattle® ?

ClubBattle® is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met een vorm van fysieke en mentale training. ClubBattle® is uitdagend maar gaat zover als je kunt. De coach zal je blijven motiveren om er iedere week tegen aan te gaan. Wij dagen je uit mee te doen aan dit fantastische programma. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderde, iedereen in een groep werkend aan eigen doelstellingen. Dat is mogelijk met ClubBattle® .

 

De sfeer tijdens een ClubBattle® les

Oosterse sfeer afwisselend met westerse snelheid, de muziek wijst je de weg. Een stevig ritme wordt afgewisseld met rustige klanken. De coach kijkt strak voor zich uit en concentreert zich op een volgende stoot-en trap-oefening. Hij daagt je uit om hardop uit te ademen op een volgende stoot- en trapoefening. Zweetdruppels en een glimlach zijn waar te nemen op één en hetzelfde gezicht.Het Oosten daagt u uit de snelheid van alledag af te wisselen met deze uitdagende training. Waan je een gehele les lang in een dojo waar je samen met anderen doeltreffend werkt aan uw eigen doelen. Waan je met de klanken van de opzwepende muziek in een battle die gaat om het bereiken van wat je wenst te bereiken. Toon mentaliteit en ga voor gezondheid.

 


ClubBattle® video

 www.clubjoy.nl

Wat is ClubCycle® ?

groepsles_clubcycleMisschien wel één van de meest populaire programma's. We zijn er mee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. ClubCycle® is geïnspireerd op deze voor velen dagelijkse activiteit. Het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan conditie. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt. Ideaal dus voor de billen, buik en benen. Heerlijke muziek zorgt voor de extra energie om je mee te nemen op de ideale fietsroute.
 

Wat bereik ik ermee?

 • Snel effect voor het gehele lichaam
 • Vorming slanke benen en billen
 • Zeer hoge vetverbranding
 • Snelle conditieverbetering
 • Ontwikkeling kracht in benen
 • Ontspanning tijdens inspanning


Voor wie is ClubCycle® ?

ClubCycle® is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. ClubCycle® daagt je uit zover te gaan als je kunt. De coach zal je blijven motiveren om er iedere week tegen aan te gaan. Wij dagen je uit mee te doen aan dit fantastische programma. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd, iedereen in een groep werkend aan eigen doelstellingen. Dat is mogelijk met ClubCycle® .

 

De sfeer tijdens een ClubCycle® les

De les zit boordevol energieke muziek en is afwisselend zodat je op een goede wijze vermaakt wordt terwijl je doeltreffend bezig bent. De coach en de oefeningen tijdens het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning tijdens de inspanning. Rij mee met dit stukje entertainment.

Een gehele les wordt je meegenomen op een uitdagende route. De coach neemt je mee over bergen en dalen. Je zult je wanen in een andere omgeving doordat ieder muzieknummer een onderdeel voorstelt op een traject van een fietsparcours. Sluit je ogen en fiets de Alpe d'Huez, daal af van de Mont Ventoux en sprint over de eindstreep. Even in een andere wereld en nog goed ook voor de vetverbranding en conditie.

 


ClubCycle® video

www.clubjoy.nl

Variatie les voor dames met veel Balance, step en dance combinaties

Wat is ClubYoga® ?

groepsles_clubyoga

Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn. Een mens bestaat immers uit lichaam en geest. Jarenlang spraken we over het trainen van ons lichaam. Maar onze geest dan? Welzijn ofwel ons goed voelen is voor velen de doelstelling. Hoe geven we onszelf dat goede gevoel van een gezonde geest in een gezond lichaam? Juist: ClubYoga® ! In de snelheid van alledag dienen we ons staande te houden. We eisen meer van onszelf en van anderen. Inspanning vindt vaker plaats dan ontspanning. Hoe vinden we de juiste verhouding? Juist: ClubYoga® !

Wat bereik ik ermee?

 • Verbeterde lichaamshouding
 • Verbeteren van balans, flexibiliteit, kracht
 • Ontspanning tijdens inspanning
 • Even weg van alledag

 

Voor wie is ClubYoga® ?

De oorsprong van ClubYoga® vinden we in het verre Oosten waar vele mensen vormen als Yoga en Tai Chi beoefenen. Deze oude culturen leven naar het begrip balans. Een levensstijl waar inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. ClubYoga® biedt je de kans deze rijke visie een onderdeel van je levensstijl te laten zijn. Goed op elkaar afgestemde oefeningen ondersteund door relaxte, motiverende en afwisselende muziek laten je een andere kant zien en voelen van jezelf. Geest en lichaam komen tot elkaar in een enerzijds dynamische en anderzijds ontspannende les.

 

Hoe ziet een ClubYoga® les eruit?

Bij ClubYoga® vormen zes thema's samen een geheel. Enkele of meerdere van deze thema's komen samen in de oefeningen. Ademhaling, concentratie en meditatie zijn drie thema's waar de geest door wordt geprikkeld. Coördinatie, flexibiliteit en kracht vormen de drie thema's die het lichaam prikkelen.

 


ClubYoga® video

 www.clubjoy.nl

Er zijn nog geen reviews. Schrijf als eerste een review.


Plaats een review over Flapper Fitness


captcha
algemene voorwaarden


Loader