Terug Regiofitness
Club Pellikaan Apeldoorn in Apeldoorn « Regiofitness

Club Pellikaan Apeldoorn in Apeldoorn

| Meer sportcentra »

Club Pellikaan Apeldoorn. For the healthy few

Gemiddelde score

Uit 6 beoordelingen

8

Lees 6 beoordelingen

Ron (gaf een 4)

Ooit was dit echt een A klasse sportschool. Ik kan het weten want ik ben al meer dan 10 jaar lid. Helaas loopt het zwaar achteruit. Het meenemen va... Lees volledige review

Foto's

Openingstijden

ma 08.00 - 23.00

di 08.00 - 23.00

wo 08.00 - 23.00

do 08.00 - 23.00

vr 08.00 - 23.00

za 09.00 - 17.00

zo 09.00 - 17.00

Welkom bij Club Pellikaan in Apeldoorn. Een exclusieve club voor het hele gezin, van jong tot oud. Met alle luxe die u gewend bent.

Perfect is nooit perfect genoeg
Bij Club Pellikaan hebben we een reputatie hoog te houden. Dus zoeken we elke dag weer naar de veiligste apparatuur, de meest kindvriendelijke aanpak en optimale hygiëne. Altijd gaan voor perfectie. Dat zijn we aan onze stand verplicht.

Alleen de beste mensen
We zijn van huis uit een betrokken familiebedrijf. Uw familie bevindt zich dan ook bij ons in goed gezelschap. Van gecertificeerde trainers en ervaren crècheleidsters tot een team van fysiotherapeuten, voedingsdeskundigen en andere paramedisch specialisten. En zelfs artsen en een orthopedisch chirurg. Dus, wilt u afvallen, werken aan uw conditie of heeft u een andere doelstelling: de beste mensen helpen u graag verder.

Elke dag zorgen voor een 5-sterrenambiance
Club Pellikaan Apeldoorn is het best te vergelijken met een luxe 5-sterrenresort. Groots opgezet, een hoog serviceniveau, een chique lounge, de modernste architectuur- en sportfaciliteiten....

Meer


Reviews van Club Pellikaan Apeldoorn

Ron | meer dan 4 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 2
Personeel: 4
Sfeer: 5
Hygiene: 5
Eindscore 4

"Ooit was dit echt een A klasse sportschool. Ik kan het weten want ik ben al meer dan 10 jaar lid. Helaas loopt het zwaar achteruit. Het meenemen van een introduce kost 15 euro. (sport)personeel loopt er gedemotiveerd bij, (keuken)personeel zucht bij een "lastige" bestelling. Apparatuur is oud, het onderhoud van douches/toiletten/zwembad loopt achter. Losgelaten kitnaden vol schimmel. Absoluut niet meer het geld waard. Zodra mijn contract is afgelopen stap ik op. "

Anoniem | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 9
Sfeer: 10
Hygiene: 8
Eindscore 9

"Ik sport hier met veel plezier,na het sporten zalig gebruik maken van de sauna,bubbelbaden,stoombad en natuurlijk het grote zwembad.Verder is er als je wilt,begeleiding en kun je deel nemen aan meerdere sporten.En daar staat tegenover het is betaalbaar."

Anoniem | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 9
Sfeer: 10
Hygiene: 9
Eindscore 9

"Gezel lig en sportief"

Anoniem | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 10
Eindscore 10

"Alees is er mogelijk en zeer vriendelijk, er is altijd voldoende ruimte voor iedereen."

Anoniem | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 8
Sfeer: 8
Hygiene: 8
Eindscore 8

"Ik 27 jaar elders gesport heb, maar sinds de Pellikaan er is overgestapt.Het is gewoon geweldig om na het sporten nog even te kunnen genieten van een mooi zwembad en sauna en Turks stoomcabine. Gezellige relaxe ruimte met lekkere maaltijden en broodjes."

Anoniem | ongeveer 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 9
Sfeer: 9
Hygiene: 9
Eindscore 9

"Het is een luxe fitnessclub met fijne apparaten, waar je heerlijk op kunt trainen, ook kun je er zwemmen, tennissen, de sauna in of even lekker zitten en wat drinken bij de bar. al met al kun je er van alles doen, daarom is het mijn favoriete fitnessclub."Plaats een review over Club Pellikaan Apeldoorn


captcha
algemene voorwaarden


Loader