Terug Regiofitness
Basic-Fit Osdorp in Amsterdam « Regiofitness

Basic-Fit Osdorp in Amsterdam

| Meer sportcentra »

Voordelig & Duurzaam sporten vanaf €15,95 bij ONE Fitness Amsterdam Osdorp

Gemiddelde score

Uit 6 beoordelingen

5

Lees 6 beoordelingen

Gerard (gaf een 8)

Goede sportschool, ik sport altijd overdag, niet heel druk overdag. Er kan op zich wel wat gedaan worden aan de schoonmaak maar voor de rest is het... Lees volledige review

Foto's

Small_original_onefitness_amsterdam_osdorp_lounge Small_original_onefitness_amsterdam_osdorp Small_original_onefitness_amsterdam_osdorp_virtualspinning Small_original_onefitness_amsterdam_osdorp_cardio

Openingstijden

Ma Niet bekend

Di Niet bekend

Wo Niet bekend

Do Niet bekend

Vr Niet bekend

Za Niet bekend

Zo Niet bekend

Ben jij op zoek naar een sportschool of fitnesscentrum in Amsterdam en wil jij weten of Basic-Fit Osdorp voldoet aan jouw wensen en sportieve doelstellingen?

Op Regiofitness.nl vind je informatie, reviews en de aantrekkelijkste fitness aanbiedingen van sportscholen in Amsterdam. Basic-Fit Osdorp heeft nog geen informatie en aanbiedingen op Regiofitness.nl.


Reviews van Basic-Fit Osdorp

Gerard | ongeveer 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 8
Sfeer: 8
Hygiene: 7
Eindscore 8

"Goede sportschool, ik sport altijd overdag, niet heel druk overdag. Er kan op zich wel wat gedaan worden aan de schoonmaak maar voor de rest is het een perfecte prijs kwaliteit verhouding voor deze sportschool."

André | meer dan 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 6
Sfeer: 5
Hygiene: 2
Eindscore 5

"Sportschool wijzigt de indeling wel eens om te kijken hoe je het efficiëntst je apparatuur kwijt kan. Er is genoeg apparatuur om mee te trainen ook al is een apparaat bezet. Je kunt genoeg vervangende oefeningen doen. Er is te weinig personeel om de sportschool in goede banen te leiden. De sfeer is gemiddeld, niet goed en niet slecht. Over het algemeen is men vriendelijk tegen elkaar. Muziek mag wel wat meer breder gekozen worden zodat iedereen er plezier aan heeft. De hygiëne is slecht. Als deze sportschool een controle krijgt, krijgen ze 100% een boete en kunnen misschien wel de deuren sluiten. Schimmel wordt niet verwijderd maar overheen geschilderd en is binnen een maand weer terug. Er wordt niet genoeg gelucht in de kleedkamers waardoor er snel schimmel ontstaat en andere ziektekimen kunnen groeien. Douchen zijn boven de 40 graden wat ongezond is voor de huid. TIP: Zorg dat de kleedkamers aan de norm voldoen en je hebt een groot deel van je leden voor je gewonnen. "

gridwina | meer dan 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 6
Personeel: 4
Sfeer: 3
Hygiene: 4
Eindscore 4

"Er wordt weinig opgeruimd. Vaak staat het personeel niet bij de ingang, waardoor ik zag dat er iemand illegaal binnenkwam door over de draaideur te springen. Ik kom er puur voor het sporten, niet voor de gezelligheid. Voor deze prijs vind ik ook dat je niet teveel kunt verlangen. "

Ibrahim | meer dan 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 2
Sfeer: 6
Hygiene: 2
Eindscore 5

"Erg slechte service"

Gab | meer dan 9 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 6
Personeel: 1
Sfeer: 6
Hygiene: 2
Eindscore 4

"veel personeel schenkt alleen aandacht aan vrienden. een flesje dat er de ene dag stond trof ik exact zo aan de volgende morgen. Douches zijn vies."

de kiewit | meer dan 9 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 9
Sfeer: 9
Hygiene: 10
Eindscore 9

"de beste van amsterdam"Plaats een review over Basic-Fit Osdorp


captcha
algemene voorwaarden


Loader