Terug Regiofitness
Health Club Jordaan in Amsterdam « Regiofitness

Health Club Jordaan in Amsterdam

| Meer sportcentra »

Kom ook een sporten bij Health Club Jordaan 100% Amsterdam

Gemiddelde score

Uit 6 beoordelingen

9

Lees 6 beoordelingen

ludozher (gaf een 5)

International and local horse racing events, greyhounds, and harness racing for the UK, Ireland, Australia and many other countries are there for ... Lees volledige review

Foto's

Openingstijden

ma 07:00 - 22:00

di 07:00 - 22:00

wo 07:00 - 22:00

do 07:00 - 22:00

vr 07:00 - 22:00

za 09:00 - 17:00

zo 09:00 - 17:00

Voor het meest complete aanbod aan fitness in Amsterdam moet je bij Health Club Jordaan zijn. Behalve fitnesscentrum en sportschool zijn wij ook het perfecte adres voor activiteiten gericht op je gezondheid, zoals yoga en voedingsbegeleiding.

Health Club Jordaan staat voor:

 • Sporten vanaf € 35,- per maand
 • Flexibele abonnementen
 • Voor liefhebbers freestyle aerobicslessen
 • Uitsluitend geïnteresseerde en kundige instructeurs
 • Gratis Wifi

Uniek in Nederland: het Hormoonfactor Afslankprogramma!
Speciaal ontwikkeld in samenwerking met lifestyle coach Ralph Moorman. Het Hormoonfacor Afslankprogramma helpt je op natuurlijke wijze overtollige kilo’s kwijt te raken.

 


Abonnementen van Health Club Jordaan

Voordeel

Onbeperkt gebruik van alle faciliteiten. Inclusief gratis Health Check en trainingsschema.

Prijs: 42,00 per maand Inschrijfkosten: 0,00 Opzegtermijn: 2 maanden voor einde contract Contractduur: 12 maanden

Daluren

Onbeperkt gebruik van alle faciliteiten tot 17:00 uur. Mét gratis Health Check en trainingsschema.

Prijs: 35,00 per maand Inschrijfkosten: 0,00 Opzegtermijn: 2 maanden voor einde contract Contractduur: 12 maanden

Kwartaal

Onbeperkt gebruik van alle faciliteiten. Inclusief gratis Health Check en trainingsschema.

Prijs: 48,00 per maand Inschrijfkosten: 0,00 Opzegtermijn: 2 weken voor einde contract Contractduur: 3 maanden

Flex

Onbeperkt gebruik van alle faciliteiten. Inclusief gratis Health Check en trainingsschema.

Prijs: 52,00 per maand Inschrijfkosten: 0,00 Opzegtermijn: 2 weken voor einde contract Contractduur: 1 maand

Groepslessen

Wat is BODYPUMP®?groepsles_bodypump

BODYPUMP® is de originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam.

Tijdens deze 60 minuten durende workout worden alle spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken uit de krachtzaal, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeus leveren de resultaten op waar jij naar streeft - en snel!

 

De voordelen van BODYPUMP®

 • Je slankt af, want per les verbrand je circa 600 calorieën
 • Maakt je sterker
 • Maakt je fitter
 • Vormt en sterkt je spieren
 • Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)
 • Je levert een flinke prestatie

 

Voor wie is BODYPUMP®?

BODYPUMP® is voor iedereen geschikt. Het gewicht van de barbell (stang) kan immers van 1,8 tot meer dan 30 kg variëren. Het programma is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Uit ervaring weten we dat mannen niet zo gecharmeerd zijn van allerlei pasjes. Bovendien hebben mannen vaak een ander trainingsdoel, dat niet met aerobics bereikt kan worden.

 


BODYPUMP® video

www.lesmills.nl

Wat is RPM®?groepsles_RPM

RPM® is de indoor spinning-workout waarbij je fietst op het ritme van krachtige muziek: dé ultieme interval training.

Neem het samen met je inspirerende instructeur op tegen het terrein en laat je leiden door heuvels, over vlaktes, over bergtoppen, door tijdritten en intervaltraining. Ontdek je innerlijke atleet - bereik je endorfinetop door te zweten en calorieën te verbranden.

 

De voordelen van RPM®

Verbeter je cardiovasculaire fitheid en maak een eind aan vet op billen, heupen en benen Je benen worden sterker en je spieruithoudingsvermogen neemt toe, zonder dat je massa opbouwt. Tijdens een normale 50 minuten durende les verbrand je circa 600 calorieën (met RPM kun je maar liefst 800 calorieën verbranden in één uur). Maakt endorfine in je lichaam vrij die je een natuurlijke euforie geven en waardoor je je fantastisch voelt.

 

Voor wie is RPM®?

Het mooie van RPM® is dat het echt voor vrijwel iedereen geschikt is. Vrouw of man, jong en oud, beginner of gevorderde. Bijna iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de indoor cycle kan door de deelnemer zelf continu op eigen niveau worden afgesteld. Bovendien zijn indoor cycles volledig af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. Voor mensen die vaak trainen en allerlei groepslessen volgen, is RPM® een leuke en effectieve crosstraining variatie

 


RPM® video

www.lesmills.nl

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Wat is de XCO-Trainer?groepsles_xco

De XCO-Trainer is een veilige manier om je spieren te trainen, in conditie te blijven én om calorieën te verbranden. In deze training worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve training voor de buik-, rug-, been- en armspieren. De XCO-Trainer is een rood metallic gekleurde buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Doordat het grit ‘doorschiet’ aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren en met name het bindweefsel in en rondom de spieren een extra mechanische belasting.
 

Voordelen van XCO

Het resultaat is meer spierkracht, aanpassing van het bindweefsel qua lengte, trekvastheid en architectuur en een strakker lijf. Natuurlijk versterk je niet alleen je spieren, 45 minuten XCO-Training zorgt ook voor verbranding van calorieën!

 

Voor wie is XCO?

De XCO Training is een totaaltraining die je in een Certified XCO Centre volgt. Deze training is geschikt voor iedereen, omdat je zelf de maat van de XCO-Trainer kiest. Je kunt dus zelf de zwaarte en intensiteit van je training bepalen.

 

Hoe ziet een XCO les eruit?

In 45 minuten je hele lichaam trainen: conditie, spieren en bindweefsel.
Je verbrand calorieën en het is de optimale buik/rug (core) workout. Dit is XCO Training!

De XCO Trainingen zijn gericht op snel en zo effectief mogelijk resultaat. Je spant constant je hele lichaam aan om in balans te blijven, want het grit in de buis wil door en dat moet je tegenhouden. Wanneer je de buis beweegt stimuleer je bij de heengaande beweging altijd de teruggaande beweging. Dit noemen we 'Reactive Impact'.

 


XCO training video


 

 www.xco.nl

Wat is Yoga?
Om te begrijpen wat Yoga precies is, moet je het zelf meemaken. Op het eerste gezicht lijkt Yoga slechts een serie vreemde fysieke Houdingen, die het lichaam lenig en flexibel houden. Maar na verloop van tijd zal een regelmatige beoefenaar zich bewust worden van een subtiele verandering in zijn manier van leven.

Voor wie is Yoga?
Iedereen kan Yoga beoefenen. Je hebt geen speciale uitrusting nodig; de enige vereiste is de wil om een gezonder en gelukkiger leven te leiden. De Yoga Houdingen, of Asanas, trainen elk deel van het lichaam. De daarbij horende rekoefeningen helpen bij het trainen van de spieren en gewrichten, de ruggengraat en het gehele geraamte.

Effect van Yoga
Yoga helpt niet alleen bij het verbeteren van het lichaam, maar ook bij het gezond houden van je Klieren, Zenuwen en andere interne organen. Door het loslaten van fysieke en Mentale spanningen komen er enorme hoeveelheden energie vrij. De Yoga Ademhalingsoefeningen, ook bekend als Pranayama, revitaliseren het lichaam en helpen bij het controleren van de geest, waardoor je kalmer en frisser wordt. Combineer dit met positief denken en Meditatie, en het resultaat is een verhoging van helderheid, mentale krachten en concentratie.

Wat is BODYSHAPE?
Een low-impact aerobicles waarbij aandacht word besteed aan het conditionele gedeelte en aan spierversterkende oefeningen. De opzwepende muziek maakt de bodyshape fun! Door de spierversterkende oefeningen wordt het spieruithoudingsvermogen groter. Ook de kracht en de lenigheid nemen toe.

De kracht van BODYSHAPE
Er wordt extra aandacht besteed aan de drie B’s: Billen-, Benen- en Buikspieren. Bodyshape is een conditietraining op muziek waarbij de nadruk ligt op spierversterkende oefeningen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten, zoals gewichtjes en elastieken.

Voor wie is BODYSHAPE?
BODYSHAPE is voor iedereen geschikt die op muziek kan bewegen. Bodyshape is een resultaatgerichte les die zowel geschikt is voor beginners als voor gevorderden. Het is een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam, zonder ingewikkelde choreografie.

Faciliteiten van Health Club Jordaan

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Ontspanning

 • Missing_icon

  Powerplate

 • Missing_icon

  Sauna

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

 • Missing_icon

  Wifi

 • Missing_icon

  Zonnebank

Soorten fitness van Health Club Jordaan

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  65+

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Buiten sporten

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Pilates

 • Missing_icon

  Vechtsporten

 • Missing_icon

  Vrije gewichten

 • Missing_icon

  Yoga


Reviews van Health Club Jordaan

ludozher | meer dan 3 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 5
Personeel: 5
Sfeer: 5
Hygiene: 5
Eindscore 5

" International and local horse racing events, greyhounds, and harness racing for the UK, Ireland, Australia and many other countries are there for you to pick. Just to mention a few important betting packages you can choose, we name the Metropolitan one and the non-metro selected horse racing events, where you can win the highest dividend of three total national totes (Tote Win). <a href=http://ludozher.info/bet365-casino-poker-e-sport-scommessa-recensione-del-sito-web-come-accedere-e-ottenere-un-bonus-codice-promo-link.php>http://ludozher.info/bet365-casino-poker-e-sport-scommessa-recensione-del-sito-web-come-accedere-e-ottenere-un-bonus-codice-promo-link.php</a> Bets placed must meet certain conditions to count towards the release of your Bet Credits: Must contain at least one selection at odds of 1/5 (1.20) or greater. In market/fixture combinations that only have two or three potential outcomes (for example Soccer Full Time Result), where you have placed bets on more than one potential outcome, either pre-match or In-Play, only the outcome with your highest cumulative stake will count. <a href=http://ludozher.info/bet365>http://ludozher.info/bet365</a> the rest here"

Anoniem | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 10
Eindscore 10

"HCJ is echt een club! Net zoals een voetbal, tennis of hockeyclub. Een club waar je van deel wil uitmaken."

Anoniem | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 10
Sfeer: 9
Hygiene: 8
Eindscore 9

"hier kun je je echt thuis voelen: vriendelijke laagdrempelige club met fijne mensen waar ze nog weten wat service is!"

Anoniem | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 9
Sfeer: 10
Hygiene: 7
Eindscore 9

"De sfeer van een buurthuis met super professionele instructeurs/-trices en zalige lessen. Health Club Jordaan heeft van deze onsportieve bes een sportaddict gemaakt die niet uit de bodyshapelessen te slaan is en weer trots is op haar lijf. \o/"

Anoniem | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 9
Eindscore 10

"Ik heb in diverse clubs getraind. Meeste clubs denken de eigenaren alleen maar aan veel geld verdienen, waardoor de clubs smerig zijn en geen goede begeleiding aanwezig is. HCJ heeft het goed geregeld. Veel trainers aanwezig, plus zeer netjes en schoon!"

Anoniem | ongeveer 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 9
Hygiene: 9
Eindscore 10

"great club!!!"Plaats een review over Health Club Jordaan


captcha
algemene voorwaarden


Loader