Terug Regiofitness
Akademia Training Club in Amsterdam « Regiofitness

Akademia Training Club in Amsterdam

| Meer sportcentra »

Akademia Training Club Amsterdam - Sporten op z'n best

Akademia Training Club

Akademia Training Club heeft nog geen beoordelingen.
Beoordeel Akademia Training Club en schrijf als eerste een review

Review plaatsen

Foto's

Small_original_fitness_amsterdam_trainingclub_receptie Small_original_fitness_amsterdam_trainingclub_kleedkamer Small_original_fitness_amsterdam_trainingclub_slogan1 Small_original_fitness_amsterdam_trainingclub_spinning

Openingstijden

Ma Niet bekend

Di Niet bekend

Wo Niet bekend

Do Niet bekend

Vr Niet bekend

Za Niet bekend

Zo Niet bekend

 

Training Club Akademia in Amsterdam is voor iedereen die energie wil hebben, er goed uit wil zien, goed wil presteren en gezond wil zijn. Kortom, voor iedereen die op zijn best wil zijn en vol van het leven wil genieten.

We weten dat bewegen essentieel is, maar het is moeilijk om een manier van sporten te vinden die werkt en vol te houden is. Het is vaak te individueel, te saai, te ingewikkeld, of het werkt gewoon niet. Akademia biedt een manier van sporten waarmee je wel resultaten behaalt en behoudt.

Resultaat telt
Bij Akademia sport je namelijk niet alleen, je traint. Trainen betekent doelgericht, effectief en progressief bezig zijn, zodat je steeds beter wordt en steeds meer resultaat behaalt. Bij Akademia volg je trainingsprogramma's die deze constante verbetering en vooruitgang mogelijk maken. Alle programma’s zijn effectief, eenvoudig te volgen en op eigen intensiteit te doen.

Persoonlijke begeleiding
Maar om resultaten te behalen is meer nodig dan een goede training. Motivatie is minstens even belangrijk. Daarom sport je bij Akademia altijd onder...

Meer


Abonnementen van Akademia Training Club

12 maanden Lidmaatschap

Je kunt met elk lidmaatschap onbeperkt deelnemen aan de trainingen. Vooraf reserveren is niet nodig. Ook kun je meerdere trainingen achter elkaar volgen en daar direct meerdere deelnamekaartjes voor ontvangen.

Prijs: 50,00 per maand Inschrijfkosten: 25,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 12 maanden

6 maanden lidmaatschap

Je kunt met elk lidmaatschap onbeperkt deelnemen aan de trainingen. Vooraf reserveren is niet nodig. Ook kun je meerdere trainingen achter elkaar volgen en daar direct meerdere deelnamekaartjes voor ontvangen.

Prijs: 55,00 per maand Inschrijfkosten: 25,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 6 maanden

3 maanden lidmaatschap

Je kunt met elk lidmaatschap onbeperkt deelnemen aan de trainingen. Vooraf reserveren is niet nodig. Ook kun je meerdere trainingen achter elkaar volgen en daar direct meerdere deelnamekaartjes voor ontvangen.

Prijs: 60,00 per maand Inschrijfkosten: 25,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 3 maanden

Studenten korting

Studenten ontvangen 10 tot 12 Euro korting per maand afhankelijk van het lidmaatschap

Prijs: 40,00 per maand Inschrijfkosten: 25,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: variabel

Afbeeldingen van Akademia Training Club

Mid_original_fitness_amsterdam_trainingclub_receptie Mid_original_fitness_amsterdam_trainingclub_kleedkamer Mid_original_fitness_amsterdam_trainingclub_slogan1 Mid_original_fitness_amsterdam_trainingclub_spinning Mid_original_fitness_amsterdam_trainingclub_sportzaal Mid_original_fitness_amsterdam_trainingclub_groepsleszaal Mid_original_fitness_amsterdam_trainingclub_slogan2 Mid_original_fitness_amsterdam_trainingclub_hal Mid_original_fitness_amsterdam_trainingclub_slogan3 Mid_original_fitness_amsterdam_trainingclub_kleedkamer2

Groepslessen

Wat is BODYATTACK®?groepsles_bodyattack

BODYATTACK® is een sportieve workout waarbij je kracht en uithoudingsvermogen opbouwt.

Deze intense intervaltraining is een combinatie van aerobics-bewegingen en oefeningen gericht op kracht en stabilisatie. Dynamische instructeurs en krachtige muziek motiveren een ieder om zijn of haar fitnessdoelen te bereiken, van de weekendsporter tot de echte hardcore-deelnemer!

 

De voordelen van BODYATTACK®

 • Calorieën verbranden voor een slanker lichaam
 • Conditie en vorm
 • Je verbetert je algehele conditie en uithoudingsvermogen
 • Je bevordert je coördinatie en beweeglijkheid
 • Je hebt meer kracht doordat je spieren steviger worden
 • Je versterkt de gezondheid en stevigheid van je botten
 • Je verhoogt de capaciteit van je hart en longen

 

Voor wie is BODYATTACK®?

Heb je nog nooit aan sport gedaan of zijn er andere redenen waardoor je je niet intensief mag inspannen, raadpleeg dan eerst de BODYATTACK® instructeur alvorens deel te nemen. Voor iedereen die gezond is en van een sportieve uitdaging houdt, is BODYATTACK® de ultieme workout om je conditie te verbeteren!

 


BODYATTACK® video

www.lesmills.nl

Wat is BODYBALANCE®?groepsles_bodybalance

BODYBALANCE® is de workout met yoga, tai chi en pilates, die flexibiliteit en kracht opbouwt en waardoor je je gefocust en kalm voelt.

Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig opgebouwde serie rekoefeningen, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

 

De voordelen van BODYBALANCE®

 • Maakt je kernspieren sterker
 • Verbetert je hart- en longfunctie
 • Je verbrandt calorieën
 • Je verlaagt je stressniveau
 • Geeft een blijvend gevoel van welzijn en kalmte
 • Verbetert je concentratie en zelfbewustzijn
 • Verbetert de flexibiliteit van je gewrichten en je bewegingsbereik.

 

Voor wie is BODYBALANCE®?

BODYBALANCE® is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Er is geen voorkennis van yoga of tai chi vereist. De oefeningen zijn altijd veilig en je hebt voldoende gelegenheid om alle bewegingen en posities aan te leren.

 


BODYBALANCE® video

www.lesmills.nl

Wat is BODYPUMP®?groepsles_bodypump

BODYPUMP® is de originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam.

Tijdens deze 60 minuten durende workout worden alle spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken uit de krachtzaal, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeus leveren de resultaten op waar jij naar streeft - en snel!

 

De voordelen van BODYPUMP®

 • Je slankt af, want per les verbrand je circa 600 calorieën
 • Maakt je sterker
 • Maakt je fitter
 • Vormt en sterkt je spieren
 • Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)
 • Je levert een flinke prestatie

 

Voor wie is BODYPUMP®?

BODYPUMP® is voor iedereen geschikt. Het gewicht van de barbell (stang) kan immers van 1,8 tot meer dan 30 kg variëren. Het programma is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Uit ervaring weten we dat mannen niet zo gecharmeerd zijn van allerlei pasjes. Bovendien hebben mannen vaak een ander trainingsdoel, dat niet met aerobics bereikt kan worden.

 


BODYPUMP® video

www.lesmills.nl

Wat is RPM®?groepsles_RPM

RPM® is de indoor spinning-workout waarbij je fietst op het ritme van krachtige muziek: dé ultieme interval training.

Neem het samen met je inspirerende instructeur op tegen het terrein en laat je leiden door heuvels, over vlaktes, over bergtoppen, door tijdritten en intervaltraining. Ontdek je innerlijke atleet - bereik je endorfinetop door te zweten en calorieën te verbranden.

 

De voordelen van RPM®

Verbeter je cardiovasculaire fitheid en maak een eind aan vet op billen, heupen en benen Je benen worden sterker en je spieruithoudingsvermogen neemt toe, zonder dat je massa opbouwt. Tijdens een normale 50 minuten durende les verbrand je circa 600 calorieën (met RPM kun je maar liefst 800 calorieën verbranden in één uur). Maakt endorfine in je lichaam vrij die je een natuurlijke euforie geven en waardoor je je fantastisch voelt.

 

Voor wie is RPM®?

Het mooie van RPM® is dat het echt voor vrijwel iedereen geschikt is. Vrouw of man, jong en oud, beginner of gevorderde. Bijna iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de indoor cycle kan door de deelnemer zelf continu op eigen niveau worden afgesteld. Bovendien zijn indoor cycles volledig af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. Voor mensen die vaak trainen en allerlei groepslessen volgen, is RPM® een leuke en effectieve crosstraining variatie

 


RPM® video

www.lesmills.nl

Wat is SH'BAM

Maak kennis met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves. SH'BAM is de perfecte manier om in vorm te komen en je 'inner star' te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt.

Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die door remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende Latin beats. Dit maakt SH'BAM tot een workout die ultrafun en gezellig is. Elke 45-minuten durende SH'BAM les is levendig, uniek en afwisselend - en, zoals bij alle andere Les Mills programma's, wisselt de choreografie en de muziek elke drie maanden. 


Het beste van twee werelden: fitnesstraining in combinatie met conditietraining.

Na een gezamenlijke warmup volgt een circuit van 10 fitness stations afgewisseld met intensieve conditietraining voor een hoge verbranding. Inclusief uitgebreide buikspiertraining en een cooldown/stretch.

Het herstel van de fitnesstraining op de toestellen wordt gebruikt voor conditietraining en omgekeerd voor de meest efficiënte en effectieve training.

 

 

Afwisselende buitentraining in het park.

Na een gezamenlijke warmup volgt meer dan 20 minuten buikspier/core/functionele training volgens de nieuwste methoden voor een strak gebalanceerd lichaam en superset-training op toestellen waarbij steeds twee spiergroepen afwisselend zonder pauze worden getraind.

De traditionele training op de toestellen put elke spiergroep uit terwijl de core/functionele training de buikspieren, middel en andere houdingsspieren aanpakt.

KNOCKOUT is een circuittraining waarbij het conditionele/ high energy gedeelte uit vechttechnieken bestaat.

Na een gezamenlijke warmup volgt een circuit van 10 fitness stations afgewisseld met intensieve conditietraining obv vechtbewegingen. Inclusief uitgebreide buikspiertraining en een cooldown/stretch.

Het herstel van de fitnesstraining op de toestellen wordt gebruikt voor conditietraining en omgekeerd voor de meest efficiënte en effectieve training.
 

Faciliteiten van Akademia Training Club

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

Soorten fitness van Akademia Training Club

 • Missing_icon

  Buiten sporten

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Studenten fitness


Er zijn nog geen reviews. Schrijf als eerste een review.


Plaats een review over Akademia Training Club


captcha
algemene voorwaarden


Loader