Terug Regiofitness
HealthCity Amstelveen Zuid in Amstelveen « Regiofitness

HealthCity Amstelveen Zuid in Amstelveen

| Meer sportcentra »

Sportschool Amstelveen Zuid (voormalig All Sports)

Gemiddelde score

Uit 6 beoordelingen

8

Lees 6 beoordelingen

Anoniem (gaf een 8)

Lekkere mooie grote sportschool, met de nieuwste aparatuur! Lees volledige review

Foto's

Small_original_fitness_amstelveen_allsports_receptie Small_original_fitness_amstelveen_allsports_krachttraining Small_original_fitness_amstelveen_allsports_groepslessen Small_original_fitness_amstelveen_allsports_sauna

Openingstijden

ma 07.00 - 23.00 uur

di 07.00 - 23.00 uur

wo 07.00 - 23.00 uur

do 07.00 - 23.00 uur

vr 07.00 - 22.00 uur

za 08.30 - 21.00 uur

zo 08.30 - 22.00 uur

Health City Amstelveen is het meest toonaangevende Sport- en Fitnesscentrum van Nederland, waar kwaliteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan en iedereen, van jong tot oud, alles kan vinden op het gebied van sport, gezondheid en ontspanning.

Health City Amstelveen beschikt over een ruime Cardio/Fitness waar op de nieuwste apparatuur en onder professionele begeleiding op een verantwoorde manier kan worden gewerkt.

Tevens bieden wij, in twee grote zalen, een breed scala aan variërende lessen, voor beginners tot gevorderden, van explosieve inspanning tot complete ontspanning.

Voor de echte saunaliefhebbers hebben wij een grote en luxe Sauna-ruimte met diverse sauna's, whirlpool, Turks bad, dompelbad, rustruimte, buitensauna en zwembad. Ook voor Squashen, Indoor Skiën/Snowboarden kunt u bij ons, op afspraak, terecht.

Extra faciliteiten: Zonnestudio, Grand café/Restaurant, Shop met trendy sport- en vrijetijdskleding, Kinderopvang en ruime gratis parkeergelegenheid.

Meer


Afbeeldingen van HealthCity Amstelveen Zuid

Mid_original_fitness_amstelveen_allsports_receptie Mid_original_fitness_amstelveen_allsports_krachttraining Mid_original_fitness_amstelveen_allsports_groepslessen Mid_original_fitness_amstelveen_allsports_sauna Mid_original_fitness_amstelveen_allsports_kickboksen Mid_original_fitness_amstelveen_allsports_luxe_kleedkamers Mid_original_fitness_amstelveen_allsports_wellness Mid_original_fitness_amstelveen_allsports_gezellige_horeca Mid_original_fitness_amstelveen_allsports_sportstore Mid_original_fitness_amstelveen_allsports_groepsleszaal

Groepslessen

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Wat is Kickfun?

KickFun is momenteel een van de hotste en snelst groeiende fitnessconcepten in Nederland. De KickFun groepslessen zijn mede ontwikkeld door voormalig wereldkampioen Karate en aerobicsgoeroe Kenneth Leeuwin. KickFun is niet alleen maar schoppen en slaan op een Kickbag. KickFun is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de Kickbag.

 

Voor wie is KickFun?

Kickfun is geschikt voor jou wanneer je wilt afvallen, wil werken aan je conditie en je spieren wilt verstevigen. Je hele lijf wordt getraind zoals je dat nog nooit hebt ervaren. Je wordt gemotiveerd door de lekkere muziek, maar je hoeft niet op het ritme van de muziek te werken als je dat niet wilt. Dit is een van de redenen dat er ook veel heren aan KickFun meedoen. Iedereen kan meedoen en op zijn of haar eigen niveau en tempo werken.

 

Hoe ziet een KickFun les eruit?

Een KickFun les bestaat uit het maken van verschillende boks- en traptechnieken op een Kickbag (een soort verplaatsbare bokszak).Je werkt veel samen en motiveert elkaar, er wordt echter op geen enkel moment met een sparringpartner gewerkt. Daarnaast leer je ook echt iets, de speciaal opgeleide instructeurs corrigeren je persoonlijk op techniek en veiligheid.

 


KickFun Video met Kenneth Leeuwin

www.kickfun.nl

BBB staat voor Buik, Benen en Billen. Een BBB training is een combinatie van verschillende oefeningen waarbij de Buik, Benen en Billen centraal staan. Op opzwepende muziek werk je samen met je trainer aan de ververbranding, spierversterking, lenigheid en uithoudingsvermogen.

De training is samengesteld met oefeningen op basis van het eigen lichaamsgewicht. Die worden afgewisseld met oefeningen waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende attributen zoals steps, balans ballen, springtouwen of gewichten. De oefeningen kunnen zowel staand, zittend en liggend worden uitgevoerd.

In tegen stelling tot wat de naam doet vermoeden (Buik, Benen en Billen). Worden andere spiergroepen automatisch mee getrained. BBB trainingen worden in groepsverband gegeven. Iedereen kan ongeacht zijn niveau mee doen.

Wat is Yoga?
Om te begrijpen wat Yoga precies is, moet je het zelf meemaken. Op het eerste gezicht lijkt Yoga slechts een serie vreemde fysieke Houdingen, die het lichaam lenig en flexibel houden. Maar na verloop van tijd zal een regelmatige beoefenaar zich bewust worden van een subtiele verandering in zijn manier van leven.

Voor wie is Yoga?
Iedereen kan Yoga beoefenen. Je hebt geen speciale uitrusting nodig; de enige vereiste is de wil om een gezonder en gelukkiger leven te leiden. De Yoga Houdingen, of Asanas, trainen elk deel van het lichaam. De daarbij horende rekoefeningen helpen bij het trainen van de spieren en gewrichten, de ruggengraat en het gehele geraamte.

Effect van Yoga
Yoga helpt niet alleen bij het verbeteren van het lichaam, maar ook bij het gezond houden van je Klieren, Zenuwen en andere interne organen. Door het loslaten van fysieke en Mentale spanningen komen er enorme hoeveelheden energie vrij. De Yoga Ademhalingsoefeningen, ook bekend als Pranayama, revitaliseren het lichaam en helpen bij het controleren van de geest, waardoor je kalmer en frisser wordt. Combineer dit met positief denken en Meditatie, en het resultaat is een verhoging van helderheid, mentale krachten en concentratie.

Wat is BODYSHAPE?
Een low-impact aerobicles waarbij aandacht word besteed aan het conditionele gedeelte en aan spierversterkende oefeningen. De opzwepende muziek maakt de bodyshape fun! Door de spierversterkende oefeningen wordt het spieruithoudingsvermogen groter. Ook de kracht en de lenigheid nemen toe.

De kracht van BODYSHAPE
Er wordt extra aandacht besteed aan de drie B’s: Billen-, Benen- en Buikspieren. Bodyshape is een conditietraining op muziek waarbij de nadruk ligt op spierversterkende oefeningen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van materialen om de weerstand te vergroten, zoals gewichtjes en elastieken.

Voor wie is BODYSHAPE?
BODYSHAPE is voor iedereen geschikt die op muziek kan bewegen. Bodyshape is een resultaatgerichte les die zowel geschikt is voor beginners als voor gevorderden. Het is een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam, zonder ingewikkelde choreografie.

Faciliteiten van HealthCity Amstelveen Zuid

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Gratis Parkeren

 • Missing_icon

  Kinderopvang

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Massages

 • Missing_icon

  Ontspanning

 • Missing_icon

  Powerplate

 • Missing_icon

  Relaxruimte

 • Missing_icon

  Sauna

 • Missing_icon

  Squashbaan

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Zonnebank

Soorten fitness van HealthCity Amstelveen Zuid

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Medisch fitness

 • Missing_icon

  Personal training

 • Missing_icon

  Pilates

 • Missing_icon

  Vechtsporten

 • Missing_icon

  Vrije gewichten

 • Missing_icon

  Yoga


Reviews van HealthCity Amstelveen Zuid

Anoniem | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 7
Sfeer: 7
Hygiene: 9
Eindscore 8

"Lekkere mooie grote sportschool, met de nieuwste aparatuur!"

Anoniem | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 8
Sfeer: 9
Hygiene: 9
Eindscore 9

"Complete en vooral gezellige fitnessclub met een breed aanbod van lessen, ruime cardio/fitness ruimte en extra faciliteiten op het gebied van wellness, sport en gezondheid voor iedereen!"

Anoniem | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 9
Sfeer: 9
Hygiene: 8
Eindscore 9

"Het voelt als thuiskomen. Elke keer weer een feestje."

Anoniem | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 9
Sfeer: 9
Hygiene: 9
Eindscore 9

"Groot en alle apparaten aanwezig, parkeerplaats voldoende. Goede ambiance."

Anoniem | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 7
Sfeer: 8
Hygiene: 8
Eindscore 8

"Het is een dure maar heerlijk relaxte sportschool. Het zwembad, de sauna en alle extra's maken het tot een paradijsje. Soms wat overdreven vriendelijk personeel daar moet je maar door heen prikken. Iedereen telt wel of je nu bnner bent of gewoonschoolj"

Anoniem | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 7
Personeel: 8
Sfeer: 8
Hygiene: 7
Eindscore 8

"Gezellig, goede lessen/instructeurs, dichtbij, veel uren overdag met lessen die mij aanspreken."Plaats een review over HealthCity Amstelveen Zuid


captcha
algemene voorwaarden


Loader