Terug Regiofitness
Fitness House Nieuwland in Amersfoort « Regiofitness

Fitness House Nieuwland in Amersfoort

| Meer sportcentra »

Fitness House Amersfoort. De meest gezellige sportschool van Amersfoort!

Gemiddelde score

Uit 6 beoordelingen

9

Lees 6 beoordelingen

Anoniem (gaf een 10)

Het is de gezelligste sportschool met veel mogelijkheden voor ieder wat wils. Met veel plezier werk ik mij hier veel uurtjes in het zweet!! Lees volledige review

Foto's

Openingstijden

Ma Niet bekend

Di Niet bekend

Wo Niet bekend

Do Niet bekend

Vr Niet bekend

Za Niet bekend

Zo Niet bekend

Fitness is geschikt voor mensen uit alle leeftijdscategoriën. Tevens is het geschikt voor ongetrainde personen en personen met overgewicht. Op basis van uw conditie en wensen wordt door de instructeur een persoonlijk trainingsschema samengesteld, welke u kunt gebruiken tijdens de lessen.

U kunt bij ons terecht voor de volgende fitnesslessen:

 • (Cardio-)Fitness, met of zonder begeleiding
 • "13 kilo in 13 weken" (vernieuwd!)
 • Combinatie Spinning/Fitness (Housemix)
 • Vrij Fitness
 • Scholierenfitness
 • Ruim aanbod Groepslessen waaronder, Zumba, Spinning en ClubJoy

Ook kinderen vanaf 9 tot 12 jaar kunnen lekker bij ons komen Bewegen. Bij Fit & Fun for Kids worden de beginselen van fitness aangeleerd. Het is een goed gevarieerd programma met de nadruk op conditie, coordinatie en duuruithoudingsvermogen van de spieren.

Vraag nu direct een rondleiding aan via Regiofitness en kom gezellig langs voor vrijblijvende informatie.


Groepslessen

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Wat is BODYJAM®?groepsles_bodyjam

BODYJAM® is een sensationele high-impact dance workout met een mix van de leukste bewegingen uit hip-hop, latin, disco en funk.

Op de sounds van de laatste hits word je bij BODYJAM® in een mum van tijd in hogere sferen gebracht, zodat je snel vergeet dat je bezig bent met een workout. De nadruk ligt op plezier, terwijl de intensiteit van de workout toch zeker niet onderschat mag worden.

 

De voordelen van BODYJAM®

BODYJAM® biedt je alle voordelen van cardio-training en je verbrandt ontzettend veel calorieën. Als de les op zijn hoogtepunt is, is je hartslag op z'n top! Dansen is bovendien een geweldige manier om je coördinatie te verbeteren, waarbij de concentratie ligt op een verscheidenheid aan dansbewegingen en tempo's. Het beste van alles is dat BODYJAM® je de ruimte geeft voor zelfexpressie en zorgt dat je verslaafd raakt aan dans.

 

Voor wie is BODYJAM®?

BODYJAM® is bedoeld voor iedereen die affiniteit met dansen heeft. Je hoeft echt geen dans-professional te zijn, want de “fun” staat bij BODYJAM® voorop! Heb je geen perfect aangeboren ritmegevoel? Geen paniek! De speciaal opgeleide BODYJAM® instructeurs geven deze workout op zo’n manier dat je op elk niveau de workout kunt volgen. Iedereen, vrouwen én mannen, hebben daardoor de basisbewegingen snel onder de knie en swingen in korte tijd vloeiend door de groepsfitnesszaal!

 


BODYJAM® video

http://www.lesmills.nl

Wat is BODYPUMP®?groepsles_bodypump

BODYPUMP® is de originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam.

Tijdens deze 60 minuten durende workout worden alle spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken uit de krachtzaal, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeus leveren de resultaten op waar jij naar streeft - en snel!

 

De voordelen van BODYPUMP®

 • Je slankt af, want per les verbrand je circa 600 calorieën
 • Maakt je sterker
 • Maakt je fitter
 • Vormt en sterkt je spieren
 • Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)
 • Je levert een flinke prestatie

 

Voor wie is BODYPUMP®?

BODYPUMP® is voor iedereen geschikt. Het gewicht van de barbell (stang) kan immers van 1,8 tot meer dan 30 kg variëren. Het programma is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Uit ervaring weten we dat mannen niet zo gecharmeerd zijn van allerlei pasjes. Bovendien hebben mannen vaak een ander trainingsdoel, dat niet met aerobics bereikt kan worden.

 


BODYPUMP® video

www.lesmills.nl

Wat is BODYSTEP®?groepsles_bodystep

BODYSTEP® is de energieke step-workout waardoor je je bevrijd en energiek voelt.

Eenvoudige bewegingen worden gedaan op, over en rond een in hoogte verstelbaar bankje. Gemotiveerde instructeurs en meeslepende muziek stimuleren enorm. Tijdens de cardio-blokken werken de vetverbrandingssystemen op volle toeren, daarna wordt de aandacht gericht op spieroefeningen voor een strak lichaam.

 

De voordelen van BODYSTEP®

 • Je verbrandt een grote hoeveelheid calorieën en krijgt een slanker lichaam
 • Je verbetert je kracht doordat je spieren steviger worden
 • Je algehele fitnessniveau wordt beter
 • Je verbetert je coördinatie
 • Je versterkt de gezondheid en stevigheid van je botten
 • Je krijgt meer hart- en longcapaciteit dankzij een volledige cardio-workout

 

Voor wie is BODYSTEP®?

Omdat de combinaties en oefeningen bij BODYSTEP® toegankelijk en afwisselend zijn, is BODYSTEP® geschikt voor iedereen die het leuk vindt om op muziek te trainen! BODYSTEP® is de beste en snelste manier om op billen, benen en buik af te slanken.

Weg met de moeilijke en ingewikkelde pasjes; er wordt alleen gewerkt met compacte en korte choreografieën. De beginner kan op deze manier goed meekomen en door de afwisseling en de mogelijkheid om op je eigen niveau te trainen, is de les ook voor de gevorderde stepper een uitdaging.

 


BODYSTEP® video

www.lesmills.nl

Wat is BODYVIVE®groepsles_bodyvive

BODYVIVE® is de low-impact groepsfitness-workout waarbij je zelf bepaalt hoe hard je wilt werken.

Op meeslepende en inspirerende muziek leidt een speciaal opgeleide instructeur de groep stap voor stap door de oefeningen met VIVE™ ballen, VIVE™ tubes en eventueel handgewichten. Na afloop voel je je heerlijk jong en je bruist van de energie.

 

De voordelen van BODYVIVE®

 • Meer spierkracht en uithoudingsvermogen
 • Een verbeterde hartgezondheid
 • Meer flexibiliteit en een groter bewegingsbereik
 • Betere balans en beweeglijkheid
 • Verbeterde houding
 • Gewichtsverlies door verhoogd calorieverbruik
 • Remt slijtage van botten en gewrichten
 • Je voelt je fitter en energieker

 

Voor wie is BODYVIVE®?

BODYVIVE® is geschikt voor jong en oud. De les intensiteit is individueel aan te passen. De les is dus ook geschikt voor mensen van middelbare leeftijd die goed voor zichzelf zorgen, hun gezondheid in de gaten houden en actief willen blijven Daarnaast is BODYVIVE® ook uitermate geschikt voor mensen die beginnen met groepsfitness en/of de voorkeur geven aan low-impact training, bijvoorbeeld bij herstel van een blessure.

 


BODYVIVE® video

www.lesmills.nl

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Op dinsdagavond is er hardlooptraining. Regelmatig start er een nieuwe 10-weekse cursus. Na 10 weken ben je in staat om ongeveer 5 kilometer hard te lopen. Hardloopervaring is niet noodzakelijk. De cursus is ook geschikt voor mensen die een tijd niet hebben hardgelopen en hier weer mee willen starten.

 
Opbouw cursus
Looptrainer Monique de Jonge staat de groep bij en gaat de deelnemers alle facetten van de loopsport stapsgewijs bijbrengen. Vaste onderdelen zijn: warming-up, kerntraining, cooling-down, loopscholing, dynamische oefeningen en rekken & strekken.

Er wordt iedere week ‘huiswerk’ opgegeven. Dit bestaat uit enkele minuten hardlopen afgewisseld met wandelen. De lengte hiervan wordt rustig opgebouwd.

Ook worden er (gast)lessen gegeven over ondersteunende fitnessoefeningen, schoenen & kleding en voeding. Deze informatie wordt aansluitend aan de training gegeven.

 
Voorbereiding
Goede schoenen zijn belangrijk. Bij de kleding is het belangrijk dat dit niet te warm is. Liever meerdere dunne laagjes dan een dik jack. Een goed humeur helpt ook.


Resultaat
Na 10 lessen zal de deelnemer beschikken over een redelijke basisconditie. Het is de bedoeling om de training af te ronden met een gezamenlijk 5 km-loop/evenement in de omgeving (deelname is vrijblijvend). Bij aanvang lijkt dit wellicht niet haalbaar maar uiteindelijk lijkt dit iedereen toch te lukken.

Pilates is een trainingsmethode die helemaal past in ons tijdperk met burn-out, stress en onthaasten. De Pilates-methode is een oefenmethode voor het hele lichaam. De nadruk ligt op correcte ademhaling en de juiste balans tussen kracht en souplesse. Pilates gebruikt de buik-, onderrug- en bilspieren als centrum van kracht, waardoor de rest van het lichaam vrij kan bewegen. Het is niet zweverig en wordt op trendy lounge muziek beoefend. Meld je aan voor een proefles zodat je het zelf kunt ervaren!

Faciliteiten van Fitness House Nieuwland

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Kinderopvang

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Massages

 • Missing_icon

  Sauna

 • Missing_icon

  Squashbaan

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

 • Missing_icon

  Zonnebank

Soorten fitness van Fitness House Nieuwland

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Krachttraining

 • Missing_icon

  Studenten fitness

 • Missing_icon

  Vrije gewichten


Reviews van Fitness House Nieuwland

Anoniem | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 10
Eindscore 10

"Het is de gezelligste sportschool met veel mogelijkheden voor ieder wat wils. Met veel plezier werk ik mij hier veel uurtjes in het zweet!!"

Anoniem | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 10
Sfeer: 8
Hygiene: 9
Eindscore 9

"Ik ben nu al ongeveer 8 jaar lid en dat is niet voor niks. Het personeel is altijd super vriendelijk en staan altijd voor je klaar. De fitnessclub is nu een stuk groter maar de warmte die er al was blijft bestaan. Je voelt je helemaal op je gemak."

Anoniem | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 9
Sfeer: 9
Hygiene: 9
Eindscore 9

"Gezellig,laagdrempelig en je voelt je op een sportieve manier welkom. Goede prijs kwaliteit verhouding."

Anoniem | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 9
Sfeer: 7
Hygiene: 10
Eindscore 9

"Beste club waar ik ooit gezeten heb (van de 8)"

Anoniem | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 9
Sfeer: 8
Hygiene: 8
Eindscore 9

"zeer klantvriendelijk, denken met je mee, houden rekening met priveomstandigheden. flexibel."

Anoniem | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 9
Eindscore 10

"Meest sfeervolle gastvrije fitnesscentrum die ik heb meegemaakt. Geen overdreven bodybuilders, maar zeer fanatieke mensen. Leuke, gezellige sfeer. Je wordt hartelijk welkom geheten. De lessen worden ook zeer professioneel gegeven via less mills. Toppertje"Plaats een review over Fitness House Nieuwland


captcha
algemene voorwaarden


Loader