Terug Regiofitness
Orange Wellness Club in Alphen Aan Den Rijn « Regiofitness

Orange Wellness Club in Alphen Aan Den Rijn

| Meer sportcentra »

Orange Wellness Club de meest unieke en Luxe club van Nederland

Gemiddelde score

Uit 3 beoordelingen

10

Lees 3 beoordelingen

Anoniem (gaf een 10)

Het is een zeer goede fitnessclub. Er wordt naar alle kanten gekeken om mensen zich zo gezond mogelijk te laten voelen. Er is aandacht besteed aan:... Lees volledige review

Foto's

Small_original_fitness_alphen_orange_wellness_fitnessruimte Small_original_fitness_alphen_orange_wellness_groepslessen Small_original_fitness_alphen_orange_wellness_spinning Small_original_fitness_alphen_orange_wellness_rustruimten

Openingstijden

Ma Niet bekend

Di Niet bekend

Wo Niet bekend

Do Niet bekend

Vr Niet bekend

Za Niet bekend

Zo Niet bekend

De plek waar inspanning en ontspanning samenkomen, waar uw gezondheid en welzijn het middelpunt van de aandacht zijn, waar service en kwaliteit op een zeer hoog niveau staan en waar all-in echt all-in is. Dat is Orange Wellness Club, de meest unieke en luxe club van Nederland.

Als u kiest voor de Wellness leefstijl, zult u meer kracht, vitaliteit en levenslust ervaren. U kunt meer genieten van uw lichaam en uw sociale omgeving en het maximale uit het leven halen.

Groepslessen zijn een uitstekende manier om uw figuur en conditie te verbeteren. Een groepsles is altijd onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur. Orange Wellness Club heeft twee zalen waarin wekelijks een groot aantal groepslessen gegeven worden voor jong en oud, mannen en vrouwen.

Heerlijk ontspannen
Dankzij ons ruime aanbod aan Wellness Faciliteiten kunt u bij Orange Wellness Club heerlijk ontspannen in onze sauna of onder de Zonnebank. Daarnaast hebben we een gezellige lounge bar met de lekkerste dranken en gerechten.

Persoonlijke begeleiding
Bij onze club is iedere trainer verantwoordelijk voor een vaste...

Meer


Afbeeldingen van Orange Wellness Club

Mid_original_fitness_alphen_orange_wellness_fitnessruimte Mid_original_fitness_alphen_orange_wellness_groepslessen Mid_original_fitness_alphen_orange_wellness_spinning Mid_original_fitness_alphen_orange_wellness_rustruimten Mid_original_fitness_alphen_orange_wellness_personaltrainers

Groepslessen

 Wat is ClubPower®? 

groepsles_clubpower

ClubPower® is een groepstraining waarbij gebruik gemaakt wordt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten kan individueel aangepast worden. De oefeningen worden ondersteund door herkenbare muziek. Je lichaam zal snel reageren op ClubPower. Spierconditie, spierversterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Je zult je fitter voelen en je zult merken dat je meer energie hebt.
 

Wat bereik ik ermee?

 • Verhoogd basis stofwisseling vetverbranding
 • Spierversterking en spierversteviging
 • Toning en definiëring van de lichaamscontouren
 • Verhoging botdichtheid
 • Sterk effect op de 4 B's (benen, billen, buik, borst)


Voor wie is ClubPower®?


ClubPower® is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. ClubPower® zal je blijven motiveren om iedere week er tegen aan te gaan. Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met ClubPower® binnen handbereik. Vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud. Fitness- oefeningen op muziek zonder ingewikkelde choreografiëen is de basis van ClubPower®.

 

De sfeer tijdens een ClubPower® les

De coach, de muziek en de enorme afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning. ClubPower® is onderhoudend. Na ongeveer drie ClubPower® lessen zul je merken dat je de verschillende oefeningen en bewegingspatronen makkelijker oppakt.

Gedurende de gehele workout train je op verschillende soorten muziek. Voor iedere spiergroep nemen we een los muzieknummer. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij het gehele lichaam aan bod komt. Zoals benen - billen - rug - borst - armen (biceps, triceps) - schouders - buik.

 


ClubPower® video

www.clubjoy.nl

Wat is ClubBattle® ?

groepsles_clubbattle

Dit effectieve trainingsprogramma is geïnspireerd op bewegingen uit de t'ai chi, karate, boksen en vechtsporten uit het verre Oosten. Dynamische stoot- en trap-technieken afgewisseld met rustige bewegingen en ontspan-ningsoefeningen. Maar ClubBattle® is meer dan alleen bewegen. Het is een programma waar fysiek en mentaal bezig zijn samen gaan. Eenvoud in bewegen en eenvoud in rust maken dit programma zonder meer tot een aanrader voor iedereen die wil werken aan conditie, vetverbranding, coördinatie, rust en evenwicht.

Wat bereik ik ermee?

 • Verbeteren van coördinatie en flexibiliteit
 • Zeer hoge vetverbranding
 • Verhoogt je mobiliteit
 • Opbouw van mentale en fysieke kracht
 • Snelle conditieverbetering
 • Goed voor je zelfvertrouwen

 

Voor wie is ClubBattle® ?

ClubBattle® is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met een vorm van fysieke en mentale training. ClubBattle® is uitdagend maar gaat zover als je kunt. De coach zal je blijven motiveren om er iedere week tegen aan te gaan. Wij dagen je uit mee te doen aan dit fantastische programma. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderde, iedereen in een groep werkend aan eigen doelstellingen. Dat is mogelijk met ClubBattle® .

 

De sfeer tijdens een ClubBattle® les

Oosterse sfeer afwisselend met westerse snelheid, de muziek wijst je de weg. Een stevig ritme wordt afgewisseld met rustige klanken. De coach kijkt strak voor zich uit en concentreert zich op een volgende stoot-en trap-oefening. Hij daagt je uit om hardop uit te ademen op een volgende stoot- en trapoefening. Zweetdruppels en een glimlach zijn waar te nemen op één en hetzelfde gezicht.Het Oosten daagt u uit de snelheid van alledag af te wisselen met deze uitdagende training. Waan je een gehele les lang in een dojo waar je samen met anderen doeltreffend werkt aan uw eigen doelen. Waan je met de klanken van de opzwepende muziek in een battle die gaat om het bereiken van wat je wenst te bereiken. Toon mentaliteit en ga voor gezondheid.

 


ClubBattle® video

 www.clubjoy.nl

Wat is ClubStep®?

groepsles_clubstepAl sinds de jaren '80 is dit programma niet meer weg te denken. Steplessen worden over de gehele wereld gegeven. Steppen is een bewegingsvorm waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Club Step is simpel, effectief en vooral erg leuk om te doen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt. Logisch als je weet dat je per les meer dan 1500 keer de step op en af stapt. Corrigeer je gehele figuur en werk aan je conditie! Laat je inspireren door de motiverende muziek en je coach.

Wat bereik ik ermee?

 • Verbeterde coördinatie
 • Zeer hoge vetverbranding
 • Snelle conditieverbetering
 • Vorming van slanke buik, billen en benen
 • Ontwikkelen van kracht

 

Voor wie is ClubStep®?

ClubStep® is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderde: iedereen kan werken aan eigen doelstellingen. Club Step werkt als een energizer. Doen en niet denken staat centraal. Daag jezelf uit en maak die stap naar verbetering van je fitheid. ClubStep® is jouw programma!


De sfeer tijdens een ClubStep® les

Stel jezelf een parcours voor op een groot groen grasveld onder de blauwe lucht. De zon is half onder. Ieder onderdeel van het parcours kent zijn uitdagingen. Je gaat er een uur tegenaan. Houdt dit gevoel vast en maak de stap naar ClubStep® . Het parcours leidt je langs uitdagende stepoefeningen. Verschillende soorten muziek wisselen elkaar af in een goed volgbaar tempo. De energie van de deelnemers komt samen naarmate de les vordert. De oefeningen zijn door jou goed te volgen. Je spant je buik aan en stapt op de step. Je bilspieren en beenspieren zijn hard aan het werk. Het zweet staat op je voorhoofd. De coach motiveert je op je eigen niveau. Hij tovert een lach bij je op het gezicht. Je bent goed bezig. Welkom in de wereld van ClubStep® .

 


ClubStep® video

www.clubjoy.nl

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Faciliteiten van Orange Wellness Club

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Massages

 • Missing_icon

  Ontspanning

 • Missing_icon

  Sauna

 • Missing_icon

  Spa & Health

 • Missing_icon

  Stoombad

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

 • Missing_icon

  Zonnebank

Soorten fitness van Orange Wellness Club

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Kinesis

 • Missing_icon

  Vrije gewichten


Reviews van Orange Wellness Club

Anoniem | meer dan 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 10
Eindscore 10

"Het is een zeer goede fitnessclub. Er wordt naar alle kanten gekeken om mensen zich zo gezond mogelijk te laten voelen. Er is aandacht besteed aan: Fysio, voeding, persoonlijke coach, ziekten etc. Ook is er een mooi restaurant met goede voeding en sauna."

Anoniem | meer dan 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 9
Sfeer: 9
Hygiene: 10
Eindscore 10

"omdat je er fijn kan sporten en ze zijn heel vriendelijk en helpen je met alles"

Anoniem | bijna 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 9
Eindscore 10

"Ik sport hier zelf al jaren naar volle tevredenheid. Dit is een unieke fitnessclub met hoge standaard en geweldige accomodatie en een ontzettend fijne, gezellige sfeer. Ze zijn wat mij betreft baanbrekend bezig in de fitnesswereld."Plaats een review over Orange Wellness Club


captcha
algemene voorwaarden


Loader