Terug Regiofitness
Bezemer Fitness, Alphen aan den Rijn in Alphen aan Den Rijn « Regiofitness

Bezemer Fitness, Alphen aan den Rijn in Alphen aan Den Rijn

| Meer sportcentra »

De gezelligste en persoonlijkste sportschool van Alphen aan den Rijn.

Gemiddelde score

Uit 5 beoordelingen

8

Lees 5 beoordelingen

Jeroen (gaf een 5)

Als je allergisch bent voor stof of hondenharen dan is dit niet de sportschool voor jou Lees volledige review

Adres

Hooftstraat 189, 2406 GH Alphen aan Den Rijn, Nederland Bekijk website

Openingstijden

ma 07:00 - 23:00 uur

di 07:00 - 23:00 uur

wo 07:00 - 23:00 uur

do 07:00 - 23:00 uur

vr 07:00 - 23:00 uur

za 09:00 - 16:00 uur

zo 09:00 - 16:00 uur

Bij Bezemer Fitness Alphen aan den Rijn ervaar je een bezoekje aan de sportschool als een gezellig uitje.


Bezemer Fitness heeft een unieke locatie met uitzicht op de Rijn. Deze ruime en overzichtelijke locatie is ingericht met moderne trainingsmogelijkheden waarmee u uw doelen kunt bereiken.
Hier staat u bij Bezemer Fitness niet alleen voor: dit doet u samen met het enthousiaste en professionele team van instructeurs.


Om het uiterste uit deze begeleiding te halen, kunt u gebruik maken van de Bezemer Fitness app. Met deze app kunt u uw persoonlijke doelen stellen en aan de hand hiervan uw eigen trainings- en voedingsschema’s laten opstellen in slechts enkele minuten.


Mocht u niet met een smartphone werken is dit geen probleem en zorgen wij dat u alsnog aan deze trainings- en voedingsschema’s zult komen.

 


Afbeeldingen van Bezemer Fitness, Alphen aan den Rijn

Mid_groepsfoto Mid_bezemer_fitness Mid_bezemer_fitness2 Mid_bezemer_fitness3

Groepslessen

BBB staat voor Buik, Benen en Billen. Een BBB training is een combinatie van verschillende oefeningen waarbij de Buik, Benen en Billen centraal staan. Op opzwepende muziek werk je samen met je trainer aan de ververbranding, spierversterking, lenigheid en uithoudingsvermogen.

De training is samengesteld met oefeningen op basis van het eigen lichaamsgewicht. Die worden afgewisseld met oefeningen waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende attributen zoals steps, balans ballen, springtouwen of gewichten. De oefeningen kunnen zowel staand, zittend en liggend worden uitgevoerd.

In tegen stelling tot wat de naam doet vermoeden (Buik, Benen en Billen). Worden andere spiergroepen automatisch mee getrained. BBB trainingen worden in groepsverband gegeven. Iedereen kan ongeacht zijn niveau mee doen.

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Bootcamp


Bootcamp trainingen zijn een afgeleide van de zware fysieke trainingen voor soldaten in het leger. Bootcamp trainingen vinden buiten plaats in parken aan het strand of zelf in stedelijke gebieden.


Bootcamp trainingen zijn zeer efficiënt voor hart en spieren omdat je het hele lichaam gebruikt en snel oefeningen met elkaar afwisselt zonder veel rust te nemen. Bootcamp trainingen omvatten gymnastiek oefeningen zoals push-ups, jumping jacks, crunches en andere lichaamsgewicht oefeningen. Bootcamp is een uitdaging waarbij je met je lichaam tot het uiterste gaat.


Bootcamp is een geweldige manier om in groepsverband en in de buitenlucht veel calorieën te verbranden. Alle spieren in je lichaam efficiënt in een korte tijd te trainen. Doordat elke oefening anders is en er gebruik gemaakt kan worden van diverse trainingsmaterialen, hoef je je niet te vervelen en is bootcamp leuk om te doen.

Pilates

Pilates is een trainingsmethode ontwikkeld door Joseph Pilates, met als doel doormiddel van kracht, flexibiliteit en bewustwording van bewegen een evenwichtig spiersysteem te creëren.
Dankzij Pilates wordt je slanker en ontwikkel je een betere controle over je lichaam door het versterken van je core spieren. De core spieren zijn je diepliggende buikspieren, de spieren die je rug stabiliseren en je bekkenbodem spieren.  Verwaarloosde spieren worden gereactiveerd en overbelaste spieren worden ontlast.


De focus van Pilates is gericht op concentratie, controle, ademhaling, ontspanning, ritme en precisie. Kwaliteit gaat voor kwantiteit, oefeningen bevatten niet veel herhalingen. Alle oefeningen moeten met precisie en controle worden uitgevoerd voor een optimaal resultaat.
 

Is Pilates iets voor mij?

Het voordeel van Pilates is dat het goed werkt voor een brede groep mensen. Dansers, atleten maar ook vrouwen die herstellen van een zwangerschap of mensen in een revalidatie proces zitten. Dankzij de stabiliserende werking van Pilates is deze trainingsvorm ook ideaal voor mensen met rugproblemen

Reviews van Bezemer Fitness, Alphen aan den Rijn

Jeroen | meer dan een jaar geleden geplaatst
Hygiene: 3
Sfeer: 5
Personeel: 7
Prijs/kwaliteit: 6
Eindscore 5

"Als je allergisch bent voor stof of hondenharen dan is dit niet de sportschool voor jou"

Joyce | meer dan 5 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 10
Eindscore 10

"Super gezellige sportschool, leuk personeel en een hele goede persoonlijke begeleiding. Ik vindt het vooral heel fijn dat de temperatuur binnen precies goed is niet te koud, niet te warm perfect. Ik houd totaal niet van groepslessen maar bij Bezemer fitness hebben ze me enthousiast gemaakt en nu doe zelfs ik mee met de goede en leuke groepslessen."

Marijn | meer dan 5 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 7
Personeel: 9
Sfeer: 9
Hygiene: 8
Eindscore 8

"Ik ben nu al een aantal maanden lid van deze sportschool! Mensen voel zich hier thuis ! De sfeer is erg goed binnen de sportschool omdat iedereen elkaar helpt :) Er zijn voldoende apparaten aanwezig zodat je altijd bezig kan zijn. Groepslessen /fitness worden door vak-kundige trainers gegeven, je word dus goed geholpen met je doelen."

Mieneke | meer dan 5 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 9
Eindscore 9

"Ik sport vanaf juni bij Bezemer Fitness en dit is het resultaat! Mijn vetpercentage is met 7% afgenomen, superblij ben ik er mee! Ik doe personal training met Arjun, twee keer in de week boksles (gegeven door de mannen van Kassem Gym) en regelmatig krachttraining. De sfeer is goed en de begeleiding perfect!"

Larissa | meer dan 5 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 8
Sfeer: 9
Hygiene: 8
Eindscore 8

"Top sportschool! Vriendelijk, leuk, gezellig & schoon! Een goede persoonlijke begeleiding en voor iedereen wat wils."Plaats een review over Bezemer Fitness, Alphen aan den Rijn


captcha
algemene voorwaarden


Loader