Terug Regiofitness
The Wave Sport & Healthclubs almere in Almere « Regiofitness

The Wave Sport & Healthclubs almere in Almere

| Meer sportcentra »

Dé enige sportschool van Almere waar je met je voornaam begroet wordt!

Gemiddelde score

Uit 4 beoordelingen

6

Lees 4 beoordelingen

MocCouff (gaf een 5)

On Sale Provera Triclofem <a href=https://cheapcialisir.com/#>Cialis</a> Propecia Guia <a href=https://cheapcialisir.com/#>Cialis</a> Order Flagy... Lees volledige review

Foto's

Small_original_fitness_almere_sport_healthclub_thewave_fitnesszaal Small_original_fitness_almere_sport_healthclub_thewave_lounge Small_original_fitness_almere_sport_healthclub_thewave_groepsleszaal Small_original_fitness_almere_sport_healthclub_thewave_spinning

Openingstijden

Ma Niet bekend

Di Niet bekend

Wo Niet bekend

Do Niet bekend

Vr Niet bekend

Za Niet bekend

Zo Niet bekend

 

Wij bieden je een all-in pakket waarbij je gebruik kan maken van kwalitatief uitstekende én  professionele fitnessapparatuur, constante ervaren én deskundige begeleiding, een zee aan gezellige groepslessen, 6 dagen p.w. kinderopvang, luxe kleed- en doucheruimte voorzien van een ruime sauna en als kers op de taart; aan het einde van je sportieve bezoek, een gratis drankje in de gezellige ontspanningsruimte.

 

Vraag vandaag nog jouw gratis dagpas aan via Regiofitness voor een vrijblijvende kennismaking met sport & healthclubThe Wave in Almere


Abonnementen van The Wave Sport & Healthclubs almere

All-inn abonnement

Maak gebruik van onze faciliteiten inclusief, begeleiding, sauna, kinderopvang etc... voor een vast bedrag! Natuurlijk hebben we ook speciale aanbiedingen voor senioren, studenten en voor de kids. O ja, parkeren is bij ons vanzelfsprekend Gratis.

Prijs: 47,70 per maand Inschrijfkosten: n.v.t. Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 1 jaar

Partner All-Inn abonnement

Maak gebruik van onze faciliteiten inclusief, begeleiding, sauna, kinderopvang etc... voor een vast bedrag! Natuurlijk hebben we ook speciale aanbiedingen voor senioren, studenten en voor de kids. O ja, parkeren is bij ons vanzelfsprekend Gratis.

Prijs: 40,60 per maand Inschrijfkosten: n.v.t. Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 1 jaar

Spinning

Doe mee aan alle spinning lessen en maak gratis gebruik van onze sauna. Koffie, thee en sportdranken zijn bij de prijs inbegrepen.

Prijs: 29,50 per maand Inschrijfkosten: n.v.t. Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 1 jaar

Afbeeldingen van The Wave Sport & Healthclubs almere

Mid_original_fitness_almere_sport_healthclub_thewave_fitnesszaal Mid_original_fitness_almere_sport_healthclub_thewave_lounge Mid_original_fitness_almere_sport_healthclub_thewave_groepsleszaal Mid_original_fitness_almere_sport_healthclub_thewave_spinning Mid_original_fitness_almere_sport_healthclub_thewave_luxekleedkamers

Groepslessen

Wat is BODYBALANCE®?groepsles_bodybalance

BODYBALANCE® is de workout met yoga, tai chi en pilates, die flexibiliteit en kracht opbouwt en waardoor je je gefocust en kalm voelt.

Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig opgebouwde serie rekoefeningen, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

 

De voordelen van BODYBALANCE®

 • Maakt je kernspieren sterker
 • Verbetert je hart- en longfunctie
 • Je verbrandt calorieën
 • Je verlaagt je stressniveau
 • Geeft een blijvend gevoel van welzijn en kalmte
 • Verbetert je concentratie en zelfbewustzijn
 • Verbetert de flexibiliteit van je gewrichten en je bewegingsbereik.

 

Voor wie is BODYBALANCE®?

BODYBALANCE® is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Er is geen voorkennis van yoga of tai chi vereist. De oefeningen zijn altijd veilig en je hebt voldoende gelegenheid om alle bewegingen en posities aan te leren.

 


BODYBALANCE® video

www.lesmills.nl

Wat is SH'BAM

Maak kennis met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves. SH'BAM is de perfecte manier om in vorm te komen en je 'inner star' te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt.

Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die door remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende Latin beats. Dit maakt SH'BAM tot een workout die ultrafun en gezellig is. Elke 45-minuten durende SH'BAM les is levendig, uniek en afwisselend - en, zoals bij alle andere Les Mills programma's, wisselt de choreografie en de muziek elke drie maanden. 


 

Wat is BODYCOMBAT® groepsles_bodycombat

BODYCOMBAT® is de krachtige cardio-workout waarbij je je helemaal kunt laten gaan.

Dit uiterst energieke programma is geïnspireerd op vechtsportkunsten en technieken zoals karate, boksen, taekwondo, tai chi en muay thai. Op het ritme van opzwepende muziek worden oefeningen uitgevoerd die bestaan uit diverse combinaties van vechttechnieken, gericht op het verbranden van calorieën en een superieure cardiofitness.

 

De voordelen van BODYCOMBAT®

 • Verbetert de hart- en longfunctie
 • Maakt belangrijke spiergroepen strakker en brengt ze in vorm
 • Verbrandt calorieën voor een slanker lichaam
 • Bevordert je coördinatie en beweeglijkheid
 • Verbetert je botdichtheid
 • Verbetert de kracht in je kernspieren en je stabiliteit
 • Geeft je zelfvertrouwen

 

Voor wie is BODYCOMBAT®?

BODYCOMBAT® is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Het programma biedt voor iedereen voldoende opties om op eigen niveau mee te kunnen doen.

Ervaring op het gebied van vechtsport is bovendien niet nodig. Alle bewegingen worden in iedere les opnieuw uitgelegd en er wordt heel veel aandacht besteed aan veiligheid en techniek. Dus: “put your hands up and start defending yourself!”

 


BODYCOMBAT® video

www.lesmills.nl

Wat is BODYPUMP®?groepsles_bodypump

BODYPUMP® is de originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam.

Tijdens deze 60 minuten durende workout worden alle spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken uit de krachtzaal, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeus leveren de resultaten op waar jij naar streeft - en snel!

 

De voordelen van BODYPUMP®

 • Je slankt af, want per les verbrand je circa 600 calorieën
 • Maakt je sterker
 • Maakt je fitter
 • Vormt en sterkt je spieren
 • Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)
 • Je levert een flinke prestatie

 

Voor wie is BODYPUMP®?

BODYPUMP® is voor iedereen geschikt. Het gewicht van de barbell (stang) kan immers van 1,8 tot meer dan 30 kg variëren. Het programma is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Uit ervaring weten we dat mannen niet zo gecharmeerd zijn van allerlei pasjes. Bovendien hebben mannen vaak een ander trainingsdoel, dat niet met aerobics bereikt kan worden.

 


BODYPUMP® video

www.lesmills.nl

Wat is BODYSTEP®?groepsles_bodystep

BODYSTEP® is de energieke step-workout waardoor je je bevrijd en energiek voelt.

Eenvoudige bewegingen worden gedaan op, over en rond een in hoogte verstelbaar bankje. Gemotiveerde instructeurs en meeslepende muziek stimuleren enorm. Tijdens de cardio-blokken werken de vetverbrandingssystemen op volle toeren, daarna wordt de aandacht gericht op spieroefeningen voor een strak lichaam.

 

De voordelen van BODYSTEP®

 • Je verbrandt een grote hoeveelheid calorieën en krijgt een slanker lichaam
 • Je verbetert je kracht doordat je spieren steviger worden
 • Je algehele fitnessniveau wordt beter
 • Je verbetert je coördinatie
 • Je versterkt de gezondheid en stevigheid van je botten
 • Je krijgt meer hart- en longcapaciteit dankzij een volledige cardio-workout

 

Voor wie is BODYSTEP®?

Omdat de combinaties en oefeningen bij BODYSTEP® toegankelijk en afwisselend zijn, is BODYSTEP® geschikt voor iedereen die het leuk vindt om op muziek te trainen! BODYSTEP® is de beste en snelste manier om op billen, benen en buik af te slanken.

Weg met de moeilijke en ingewikkelde pasjes; er wordt alleen gewerkt met compacte en korte choreografieën. De beginner kan op deze manier goed meekomen en door de afwisseling en de mogelijkheid om op je eigen niveau te trainen, is de les ook voor de gevorderde stepper een uitdaging.

 


BODYSTEP® video

www.lesmills.nl

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Faciliteiten van The Wave Sport & Healthclubs almere

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Kinderopvang

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Massages

 • Missing_icon

  Ontspanning

 • Missing_icon

  Sauna

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

 • Missing_icon

  Zonnebank

Soorten fitness van The Wave Sport & Healthclubs almere

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  65+

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Personal training

 • Missing_icon

  Studenten fitness

 • Missing_icon

  Vrije gewichten


Reviews van The Wave Sport & Healthclubs almere

MocCouff | 5 maanden geleden geplaatst
Hygiene: 5
Sfeer: 5
Personeel: 5
Prijs/kwaliteit: 5
Eindscore 5

"On Sale Provera Triclofem <a href=https://cheapcialisir.com/#>Cialis</a> Propecia Guia <a href=https://cheapcialisir.com/#>Cialis</a> Order Flagyl Tablets "

Lesmada | 7 maanden geleden geplaatst
Hygiene: 5
Sfeer: 5
Personeel: 5
Prijs/kwaliteit: 5
Eindscore 5

"Keflex Acne http://apcialisle.com/# - Buy Cialis Opiniones Cialis Generico <a href=http://apcialisle.com/#>tadalafil cialis from india</a> Levitra Tarif Belgique "

Anoniem | ongeveer 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 7
Personeel: 9
Sfeer: 9
Hygiene: 8
Eindscore 8

"ze proberen iedereen bij naam te kennen en je voelt je er snel thuis en geaccepteerd"

Anoniem | ongeveer 7 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 9
Personeel: 9
Sfeer: 8
Hygiene: 9
Eindscore 9

"Ik voel me hier erg op mijn gemak. Hij is niet te groot en echt persoonlijk. De trainers zijn ook professioneel. Er zijn ook regelmatig leuke acties. En het is er schoon."Plaats een review over The Wave Sport & Healthclubs almere


captcha
algemene voorwaarden


Loader