Terug Regiofitness
Sport & Fitness Center in Almere « Regiofitness

Sport & Fitness Center in Almere

| Meer sportcentra »

24 uur per de dag de beste service en faciliteiten van Almere

Gemiddelde score

Uit 6 beoordelingen

6

Lees 6 beoordelingen

Maron (gaf een 5)

Niet blij met de administratieve afhandeling van deze sportschool. Wegens het aflasten van meerdere groepslessen opgezegd. Blijkt dat het niet per ... Lees volledige review

Foto's

Small_original_img_3805 Small_original_img_3832 Small_original_img_3900

Openingstijden

Ma Niet bekend

Di Niet bekend

Wo Niet bekend

Do Niet bekend

Vr Niet bekend

Za Niet bekend

Zo Niet bekend

Ben jij op zoek naar een sportschool of fitnesscentrum in Almere en wil jij weten of Sport & Fitness Center voldoet aan jouw wensen en sportieve doelstellingen?

Op Regiofitness.nl vind je informatie, reviews en de aantrekkelijkste fitness aanbiedingen van sportscholen in Almere. Sport & Fitness Center heeft nog geen informatie en aanbiedingen op Regiofitness.nl.


Reviews van Sport & Fitness Center

Maron | bijna 2 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 4
Personeel: 9
Sfeer: 2
Hygiene: 5
Eindscore 5

"Niet blij met de administratieve afhandeling van deze sportschool. Wegens het aflasten van meerdere groepslessen opgezegd. Blijkt dat het niet per mail kan. Bij oozeggen aan de balie dien je het resterende bedrag tot aan je einddatum direct te voldoen. Helaas had ik mijn abonnementsvorm tussendoor gewijzigd waardoor er weer een jaarcontract is ontstaan, oude lidmaatschap maakt dan niet uit. Dus nog maanden betalen aan lessen die worden afgezegd of helemaal niet meer gegeven worden."

Michal Waterhout | ongeveer 3 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 1
Personeel: 1
Sfeer: 1
Hygiene: 1
Eindscore 1

"Ik raad iedereen af om in zee te gaan met Sport & Fitness Almere! Ik ben 10 jaar klant geweest en heb altijd netjes betaald. Ondanks dat het een vieze bende is en apparaten vaak stuk zijn was het een groot voordeel dat ze 24-uur open waren. Helaas had ik geen tijd meer om te trainen en heb mij afgemeld per mail. Sport & Fitness eiste dat dit aan de balie deed (tussen 9 en 17 doordeweeks), maar dit is totale onzin aangezien die eis onredelijk bezwarend is, bovendien is email in NL rechtsgeldig. Ik heb netjes betaald tot einde contract, maar nu wilt Sport & Fitness geld eisen voor na de contract datum. Uiteraard weiger ik dit en nu hebben ze een incassobureau ingeschakeld, KANSLOOS!! Jammer dat jullie zoveel tijd steken in het proberen om onterecht geld van ex-klanten te krijgen i.p.v. het onderhouden van jullie accommodatie!"

Bas | meer dan 3 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 9
Hygiene: 8
Eindscore 9

"De beste sportschool in Almere! Zeer groot en altijd open. Personeel is klantvriendelijk en behulpzaam. Ik heb hier altijd met plezier kunnen trainen. Ben helaas verhuisd buiten Almere en ik heb dus opgezegd. Sportscholen staan erom bekend dat het opzeggen moeilijk is, echter ben ik bij Sport & Fitness makkelijk en snel geholpen."

Mel | bijna 4 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 8
Sfeer: 8
Hygiene: 6
Eindscore 8

"Meest uitgebreide assortiment van apperaten en gewichten. Personeel is vriendelijk , begeleiding is goed. "

Frank | bijna 4 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 5
Personeel: 5
Sfeer: 5
Hygiene: 5
Eindscore 5

"Men heeft niet op mijn brief betreffend opzegging van het contract gereageerd. Vervolgens krijg ik te horen dat ik persoonlijk met een formulier aan de balie het contract moet opzeggen. Brief mail of telefonisch wordt niet geaccepteerd. Blijkbaar is men niet met de Nederlandse wetgeving vertrouwd. Je moet komen opdagen en er wordt de klant op geen enkele manier tegemoet gekomen. . "

Slagveer | ongeveer 8 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 8
Personeel: 8
Sfeer: 8
Hygiene: 8
Eindscore 8

"Groot en ruim opgezette sportschool met veel faciliteiten en goede begeleiding. Alles is aanwezig van groepslessen tot wellness en zonnebanken. Train hier nu al enkele maanden met succesvol en met veel plezier."Plaats een review over Sport & Fitness Center


captcha
algemene voorwaarden


Loader