Terug Regiofitness
DeMIX Fitness Almere in Almere « Regiofitness

DeMIX Fitness Almere in Almere

| Meer sportcentra »

Fitness bij DeMIX Fitness Almere. Geen gewone sportschool!

Gemiddelde score

Uit 4 beoordelingen

6

Lees 4 beoordelingen

GuestGuews (gaf een 5)

guest test post <a href=" http://kioppoerk.com/ ">bbcode</a> <a href="http://kioppoerk.com/">html</a> http://kioppoerk.com/ simple Lees volledige review

Foto's

Small_original_fietszaalruimte_2_almere Small_original_shbam Small_original_b_l Small_original_teaser_slimbelly

Openingstijden

ma 06.00 - 23.00 uur

di 08.00 - 23.00 uur

wo 06.00 - 23.00 uur

do 08.00 - 23.00 uur

vr 06.00 - 22.00 uur

za 09.00 - 16.00 uur

zo 09.00 - 16.00 uur


De MIX Fitness Almere is geen gewone sportschool, fitness bij DeMIX Fitness Almere is bijzonder. De fitness ruimtes zijn ruim opgezet en voorzien van de modernste apparatuur.

De ambiance en de begeleiding bij DeMIX Fitness Almere maken sporten een beleving. Healtchecks, circuittrainingen, personal training of je eigen programma volgen, u bepaalt zelf hoeveel uitdaging u nodig heeft. Fitness was nog nooit zo leuk. Wij nodigen u uit om te ervaren wat fitness inhoud bij De MIX fitness Almere. Vraag een gratis dagpas aan en overtuig uzelf!

Groepslessen:
Aerobics en step zullen altijd op ons groepslesrooster blijven maar De MIX is altijd in ontwikkeling. Ruim 70 uur per week groepsles plezier kunt u verwachten. Zeer ruim opgezette groepsles zalen, 3 stuks, met geheel eigen sfeer maken de groepslessen nog bijzonderder.

Onze lessen worden op ieder niveau gegeven, u kunt dus altijd mee doen. Onze 30 minuten groepslessen zijn uniek en geven u de kans om uw eigen groepsles samen te stellen, ook als uw conditie het niet toelaat om meteen een uur te trainen kunt u instromen in onze 30...

Meer


Abonnementen van DeMIX Fitness Almere

Premium abonnement al vanaf € 29,95

Wilt u allround bewegen, fitness, cardiotraining, circuittraining(en) en/of groepslessen volgen, dan kan dit allemaal inclusief bij het Premium abonnement. Aspirant leden die nog geen of weinig ervaring hebben met fitness adviseren wij het Premium Plus lidmaatschap. Gebruik van alle fitness faciliteiten Onbeperkt volgen van groepslessen (LesMills en Freestyle) Ruime kleedruimtes met gratis gebruik van lockers Douches met gratis shampoo Sauna Gratis fruit Gratis eau de toilette Gratis parkeren

Prijzen: 

 

• € 44,95 p.m. (maandkaart)

• € 34,95 p.m. (6 maanden)

• NU € 29,95 i.p.v. 42,95 p.m. (12 maanden)

Prijs: € 29,95 per maand Inschrijfkosten: 25,00 Opzegtermijn: 1 maand voor einde contract Contractduur: 1 maand, 6, maanden of 12 maanden

Afbeeldingen van DeMIX Fitness Almere

Mid_original_fietszaalruimte_2_almere Mid_original_shbam Mid_original_b_l Mid_original_teaser_slimbelly Mid_original_winterfair Mid_original_fitnessruimte_almere Mid_original_kleedruimte_almere Mid_original_pumpstudio54 Mid_original_accomodatie_almere

Groepslessen

Yoga betekent eenheid of integratie.

Yoga benadert gezondheid vanuit een breed perspectief en streeft naar een vereniging van lichaam en geest. Lichaamsoefeningen helpen hierbij doordat je bewuster wordt van je lichaam. Daarnaast verbetert je conditie, spieropbouw, flexibiliteit en lichaamshouding maar werk je tegelijkertijd ook aan je zelfvertrouwen. Yoga is geschikt voor iedereen. Het draait bij yoga om persoonlijke groei en ontwikkeling, je verkent en verlegt je eigen grenzen en komt meer in balans. Yoga zorgt voor meer ontspanning en rust, maar ook voor nieuwe energie!

logo_pilatesFunctionele trainingswijze waarbij de nadruk op versterking van de romp ligt. In deze les worden uitsluitend grondoefeningen gedaan.

Ontspannend, maar zeker ook inspannend!

Een explosieve en hoge intensiteitsles.

Leef je uit op de bokszakken en sla alle sores van je af in deze leuke work-out.

Onder begeleiding van onze boks trainer is er 3 x per week een les. Fun, techniek, kracht en uithoudingsvermogen staan voorop!

vanaf 6 jaar kan je bij ons 2 x per week terecht voor deze mooie sport. Lichaamsbeheersing is belangrijk voor jong en oud. Uiteraard wordt het geleerde regelmatig getoetst met exames voor een nieuwe slip of band, en ook bij wedstrijden zijn wij aanwezig!

Wat is BODYBALANCE®?groepsles_bodybalance

BODYBALANCE® is de workout met yoga, tai chi en pilates, die flexibiliteit en kracht opbouwt en waardoor je je gefocust en kalm voelt.

Gecontroleerde ademhaling, concentratie en een zorgvuldig opgebouwde serie rekoefeningen, bewegingen en houdingen op muziek creëren een holistische workout die het lichaam in een toestand van harmonie en balans brengt.

 

De voordelen van BODYBALANCE®

 • Maakt je kernspieren sterker
 • Verbetert je hart- en longfunctie
 • Je verbrandt calorieën
 • Je verlaagt je stressniveau
 • Geeft een blijvend gevoel van welzijn en kalmte
 • Verbetert je concentratie en zelfbewustzijn
 • Verbetert de flexibiliteit van je gewrichten en je bewegingsbereik.

 

Voor wie is BODYBALANCE®?

BODYBALANCE® is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Er is geen voorkennis van yoga of tai chi vereist. De oefeningen zijn altijd veilig en je hebt voldoende gelegenheid om alle bewegingen en posities aan te leren.

 


BODYBALANCE® video

www.lesmills.nl

Wat is BODYATTACK®?groepsles_bodyattack

BODYATTACK® is een sportieve workout waarbij je kracht en uithoudingsvermogen opbouwt.

Deze intense intervaltraining is een combinatie van aerobics-bewegingen en oefeningen gericht op kracht en stabilisatie. Dynamische instructeurs en krachtige muziek motiveren een ieder om zijn of haar fitnessdoelen te bereiken, van de weekendsporter tot de echte hardcore-deelnemer!

 

De voordelen van BODYATTACK®

 • Calorieën verbranden voor een slanker lichaam
 • Conditie en vorm
 • Je verbetert je algehele conditie en uithoudingsvermogen
 • Je bevordert je coördinatie en beweeglijkheid
 • Je hebt meer kracht doordat je spieren steviger worden
 • Je versterkt de gezondheid en stevigheid van je botten
 • Je verhoogt de capaciteit van je hart en longen

 

Voor wie is BODYATTACK®?

Heb je nog nooit aan sport gedaan of zijn er andere redenen waardoor je je niet intensief mag inspannen, raadpleeg dan eerst de BODYATTACK® instructeur alvorens deel te nemen. Voor iedereen die gezond is en van een sportieve uitdaging houdt, is BODYATTACK® de ultieme workout om je conditie te verbeteren!

 


BODYATTACK® video

www.lesmills.nl

 

Wat is BODYCOMBAT® groepsles_bodycombat

BODYCOMBAT® is de krachtige cardio-workout waarbij je je helemaal kunt laten gaan.

Dit uiterst energieke programma is geïnspireerd op vechtsportkunsten en technieken zoals karate, boksen, taekwondo, tai chi en muay thai. Op het ritme van opzwepende muziek worden oefeningen uitgevoerd die bestaan uit diverse combinaties van vechttechnieken, gericht op het verbranden van calorieën en een superieure cardiofitness.

 

De voordelen van BODYCOMBAT®

 • Verbetert de hart- en longfunctie
 • Maakt belangrijke spiergroepen strakker en brengt ze in vorm
 • Verbrandt calorieën voor een slanker lichaam
 • Bevordert je coördinatie en beweeglijkheid
 • Verbetert je botdichtheid
 • Verbetert de kracht in je kernspieren en je stabiliteit
 • Geeft je zelfvertrouwen

 

Voor wie is BODYCOMBAT®?

BODYCOMBAT® is geschikt voor deelnemers van ieder niveau, leeftijd of geslacht. Het programma biedt voor iedereen voldoende opties om op eigen niveau mee te kunnen doen.

Ervaring op het gebied van vechtsport is bovendien niet nodig. Alle bewegingen worden in iedere les opnieuw uitgelegd en er wordt heel veel aandacht besteed aan veiligheid en techniek. Dus: “put your hands up and start defending yourself!”

 


BODYCOMBAT® video

www.lesmills.nl

Wat is BODYPUMP®?groepsles_bodypump

BODYPUMP® is de originele barbell-les met spierversterkende oefeningen voor je hele lichaam.

Tijdens deze 60 minuten durende workout worden alle spiergroepen aangepakt met een selectie van technieken uit de krachtzaal, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeus leveren de resultaten op waar jij naar streeft - en snel!

 

De voordelen van BODYPUMP®

 • Je slankt af, want per les verbrand je circa 600 calorieën
 • Maakt je sterker
 • Maakt je fitter
 • Vormt en sterkt je spieren
 • Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)
 • Je levert een flinke prestatie

 

Voor wie is BODYPUMP®?

BODYPUMP® is voor iedereen geschikt. Het gewicht van de barbell (stang) kan immers van 1,8 tot meer dan 30 kg variëren. Het programma is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Uit ervaring weten we dat mannen niet zo gecharmeerd zijn van allerlei pasjes. Bovendien hebben mannen vaak een ander trainingsdoel, dat niet met aerobics bereikt kan worden.

 


BODYPUMP® video

www.lesmills.nl

Wat is BODYSTEP®?groepsles_bodystep

BODYSTEP® is de energieke step-workout waardoor je je bevrijd en energiek voelt.

Eenvoudige bewegingen worden gedaan op, over en rond een in hoogte verstelbaar bankje. Gemotiveerde instructeurs en meeslepende muziek stimuleren enorm. Tijdens de cardio-blokken werken de vetverbrandingssystemen op volle toeren, daarna wordt de aandacht gericht op spieroefeningen voor een strak lichaam.

 

De voordelen van BODYSTEP®

 • Je verbrandt een grote hoeveelheid calorieën en krijgt een slanker lichaam
 • Je verbetert je kracht doordat je spieren steviger worden
 • Je algehele fitnessniveau wordt beter
 • Je verbetert je coördinatie
 • Je versterkt de gezondheid en stevigheid van je botten
 • Je krijgt meer hart- en longcapaciteit dankzij een volledige cardio-workout

 

Voor wie is BODYSTEP®?

Omdat de combinaties en oefeningen bij BODYSTEP® toegankelijk en afwisselend zijn, is BODYSTEP® geschikt voor iedereen die het leuk vindt om op muziek te trainen! BODYSTEP® is de beste en snelste manier om op billen, benen en buik af te slanken.

Weg met de moeilijke en ingewikkelde pasjes; er wordt alleen gewerkt met compacte en korte choreografieën. De beginner kan op deze manier goed meekomen en door de afwisseling en de mogelijkheid om op je eigen niveau te trainen, is de les ook voor de gevorderde stepper een uitdaging.

 


BODYSTEP® video

www.lesmills.nl

Wat is Zumba?

Zumba is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. In 2007 werd Zumba bekend in Amerika. Daar werd het enorm populair. In 2008 sloeg de hype over naar andere landen. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. Zumba verstevigd de spieren in je lichaam. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind.

 Zumba maakt gebruik van muziek en dans. Verschillende Latijnse dansen staan aan de basis van Zumba, zoals bijvoorbeeld Salsa, Merengue, Coumbia en nog vele andere dansen. Het voordeel van het gebruik van deze dansen is dat het hele lichaam beweegt. En dat is juist wat Zumba zo interessant maakt.

 

Hoe werkt het?

Zumba zorgt ervoor dat je hele lichaam in beweging is. En hoewel de ene dans beter is voor bepaalde lichaamsdelen als de andere, alle spieren worden getraind en versterkt. Door de versterking van je spieren komt de verbranding van vet sneller en beter op gang. Spieren hebben immers veel energie nodig. Het is daarom goed om aan Zumba te doen als je met een dieet bezig bent. Afvallen zonder sporten heeft namelijk geen enkele zin. Voor elke 4 kilo die je afvalt, val je 1 kilo spieren af. Door de vermindering van spieren vertraagt je verbranding. Hierdoor ontstaat het zogenaamde jojo-effect. Omdat Zumba alle spieren traint is het bij uitstek geschikt om te combineren met een dieet.

 

Het Resultaat?

Hoeveel kun je afvallen met Zumba? Het antwoord is: veel! Universiteiten in Amerika hebben berekend dat je door het intensief beoefenen van Zumba tot 1.000 calorieën per uur kunt verbranden. Het grote verschil met de traditionele manier van sporten is dat Zumba dans en fitmess combineert. Je hebt plezier in je workout en hebt niet het idee met een saaie training bezig te zijn.

 


Zumba Video

http://www.zumba.nl

Wat is Spinning?

Spinning is een indoor fietstraining in groepsverband onder begeleiding van een gediplomeerde spinning-instructeur. Op muziek wordt een denkbeeldig fietsparcours gereden waar alle facetten van de wielersport worden nagebootst. Je bent continue op de fiets in beweging en dus calorieën aan het verbranden. Hierdoor val je af en verbetert je conditie. Er gaat geen tijd verloren aan uitleg, spullen klaarzetten en opruimen of wachten tot anderen klaar zijn.


De voordelen van Spinning

De kracht van spinning is dat het een effectief fietsprogramma is voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of betere sportprestaties wil neerzetten. Het vetverbrandingspercentage bij spinning is erg hoog en de verbranding maakt een einde aan vet op buik, billen en benen.


Voor wie is spinning?

Spinning is echt geschikt voor iedereen: vrouw of man, jong en oud, beginner en gevorderde. Iedereen kan immers fietsen. Deelnemers kunnen de weerstand van de indoor cycle bovendien op eigen niveau afstellen. Ook zijn de indoor cycles af te stellen op jouw lichaam, zodat je altijd comfortabel kunt fietsen. De trainingen worden gegeven op opzwepende muziek, zodat je wordt gestimuleerd het maximale uit jezelf te halen voor een voldaan gevoel.

www.spinning.nl

Wat is SH'BAM

Maak kennis met eenvoudige, maar geweldig leuke dansmoves. SH'BAM is de perfecte manier om in vorm te komen en je 'inner star' te laten stralen, zelfs als je al wat danservaring hebt.

Je danst op populaire hits die hoog in de hitlijsten staan, klanken die te horen zijn in de meest trendy discotheken over de hele wereld, de beste classics die door remix in een nieuw jasje zijn gestoken en natuurlijk de meest swingende Latin beats. Dit maakt SH'BAM tot een workout die ultrafun en gezellig is. Elke 45-minuten durende SH'BAM les is levendig, uniek en afwisselend - en, zoals bij alle andere Les Mills programma's, wisselt de choreografie en de muziek elke drie maanden. 


Wat is de XCO-Trainer?groepsles_xco

De XCO-Trainer is een veilige manier om je spieren te trainen, in conditie te blijven én om calorieën te verbranden. In deze training worden kracht en dynamiek gecombineerd met een intensieve training voor de buik-, rug-, been- en armspieren. De XCO-Trainer is een rood metallic gekleurde buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Doordat het grit ‘doorschiet’ aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren en met name het bindweefsel in en rondom de spieren een extra mechanische belasting.
 

Voordelen van XCO

Het resultaat is meer spierkracht, aanpassing van het bindweefsel qua lengte, trekvastheid en architectuur en een strakker lijf. Natuurlijk versterk je niet alleen je spieren, 45 minuten XCO-Training zorgt ook voor verbranding van calorieën!

 

Voor wie is XCO?

De XCO Training is een totaaltraining die je in een Certified XCO Centre volgt. Deze training is geschikt voor iedereen, omdat je zelf de maat van de XCO-Trainer kiest. Je kunt dus zelf de zwaarte en intensiteit van je training bepalen.

 

Hoe ziet een XCO les eruit?

In 45 minuten je hele lichaam trainen: conditie, spieren en bindweefsel.
Je verbrand calorieën en het is de optimale buik/rug (core) workout. Dit is XCO Training!

De XCO Trainingen zijn gericht op snel en zo effectief mogelijk resultaat. Je spant constant je hele lichaam aan om in balans te blijven, want het grit in de buis wil door en dat moet je tegenhouden. Wanneer je de buis beweegt stimuleer je bij de heengaande beweging altijd de teruggaande beweging. Dit noemen we 'Reactive Impact'.

 


XCO training video


 

 www.xco.nl

 

Wat is de meest effectieve buikspiertraining?

Dat is een training die je graag doet.

Beatbelly dus, want met deze uitgebalanceerde trainingsmethode versterk je je buikspieren en rompspieren substantieel, en op zo’n manier dat je het gemakkelijk volhoudt.
logo_beatbellySamen met anderen en onder leiding van een gecertificeerde trainer gaat u op muziek aan de slag. In groepsverband trainen is stimulerend en uiterst effectief. In een kwartier tijd heeft u er een volledige training opzitten, inclusief warming up en cooling down.

Faciliteiten van DeMIX Fitness Almere

 • Missing_icon

  Afvalprogramma's

 • Missing_icon

  Airconditioning

 • Missing_icon

  Bar / lounge

 • Missing_icon

  Douches

 • Missing_icon

  Kinderopvang

 • Missing_icon

  Kleedkamers

 • Missing_icon

  Kluisjes

 • Missing_icon

  Massages

 • Missing_icon

  Ontspanning

 • Missing_icon

  Sauna

 • Missing_icon

  Squashbaan

 • Missing_icon

  Squashbaan

 • Missing_icon

  Trainingsschema's

 • Missing_icon

  Voedingsdeskundige

 • Missing_icon

  Wifi

 • Missing_icon

  Zonnebank

Soorten fitness van DeMIX Fitness Almere

 • Missing_icon

  55+

 • Missing_icon

  Bedrijfsfitness

 • Missing_icon

  Buiten sporten

 • Missing_icon

  Cardiofitness

 • Missing_icon

  Circuittraining

 • Missing_icon

  Fysiotherapie

 • Missing_icon

  Groepslessen

 • Missing_icon

  Jeugd fitness

 • Missing_icon

  Medisch fitness

 • Missing_icon

  Studenten fitness

 • Missing_icon

  Vechtsporten

 • Missing_icon

  Vrije gewichten


Reviews van DeMIX Fitness Almere

GuestGuews | meer dan 3 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 5
Personeel: 5
Sfeer: 5
Hygiene: 5
Eindscore 5

"guest test post <a href=" http://kioppoerk.com/ ">bbcode</a> <a href="http://kioppoerk.com/">html</a> http://kioppoerk.com/ simple"

Philippex | ongeveer 4 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 5
Personeel: 5
Sfeer: 5
Hygiene: 5
Eindscore 5

"http://stemmeries.xyz <a href="http://stemmeries.xyz">norsk kasino</a> http://stemmeries.xyz - norsk kasino"

Victor | meer dan 5 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 7
Personeel: 7
Sfeer: 7
Hygiene: 7
Eindscore 7

"Lees de beoordelingen op FITsociety.nl maar eens. Een gewaarschuwd mens......"

Jesse | meer dan 6 jaar geleden geplaatst
Prijs/kwaliteit: 10
Personeel: 10
Sfeer: 10
Hygiene: 5
Eindscore 9

"Prima club met enorm uitgebreid aanbod voor een hele scherpe prijs!"Plaats een review over DeMIX Fitness Almere


captcha
algemene voorwaarden


Loader